60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HUmanHunter
    faszom nem fogadja el a régi accountom, délután még elfogadta
  • Spészgószt
    tök mind1 te hova teszed a temp mappád nála automat a C:.../temp be teszi ha nincs olyan akkor csinál! nem tud máshová kicsomagolni!
    Anno majd 1 évet hagytam ki mert pont így jártam..ott is hagytam a gecóba...ugyan ez volt még a csapat 2 tagjánál így szét is hullott a banda
  • HUmanHunter
    19 gb nem elég neki?
  • bardocz
    Nekem csak 3.5gb-ot kellett felszabadítanom.De amikor a másik meghajtón volt a temp mappa,akkor nem volt elég neki 9 giga.
  • Balintrial
    hát nekem 5gb hely nem volt neki elég. -.-
  • bardocz
    Nincs elég hely a c-n,vagy ahol a temp mappa van,nekem is ez volt a gond.3.6gb helyet kell neki csinálni.Ezt utána viszakapod,csakhát programozóácsik a telepítést érdekesre oldották meg.
  • HUmanHunter
    a 2.8.3 as verzió
  • HUmanHunter
    hali
    nemtudjátok mi lehet a gond a telepítővel? 2x is leszedtem mindig ugyanazt írja ki
  • Spészgószt
    Szeva Mindenki!
    Elég régóta játszom az AA-val és csak most jutott eszembe hogy ha van itt CSS fórum is akkor tuti van AA is Ha már így átkukkantottam meg is kérdem lényeget... az AA-t lehet configolni? fps , net, ilyesmi szempontjából...
  • bardocz
    Akkor frissítem,mert így van kb 12 szerver.Amúgy hihetetlen menyirenem megy nekem ez a játék,egyik pályán minden körben meghaltam,látszik,hogy csak urban assaulton játszottam eddig,ott sikerült 3(!!! Volt,hogy enyi volt egy heti kellem!!!) killt is öszeszednem:D
  • Sadist
    Szerintem nem, csak adott verzióval kompatibilis.
  • bardocz
    Ha a játék verziója nálam 2.8.3,akkor a 2.8.3.1-es szervereket látja?Vagy csak visza működik?Mert nálam nagyon kevés szervert lát.Annak meg a fele a bridge,amit meg utálok:D
  • bardocz
    Érdekes,mert most minden portot engedélyeztem neki(udp-tpc- betartva),és azt írja,hogy nem tud a master serverhez kapcsolódni.
  • Sadist
    Azt nem a játékban kell, hanem a tűzfaladon, vagy a routereden.
  • bardocz
    Hol lehet beállítani melyik portokat engedélyezze a szerverkereső?Nem mutat egyet sem,azt írja aa.hu-n,hogy x meg y portnak nyitottnak kell lennie,de nem találom a játékban hol tudom ezt beállítni.
  • CSUKA
    linuxramtesztet neki!
  • bardocz
    Én megpróbáltam új vga drivert,de nekem nem skerült...Le is töröltem ismét.Úgy érzem én ezzel már soha nem fogok tudni játszani:D
  • CSUKA
    Nos:

Driverek a legújjabbak, illetve próbáltál másikat/régebbit?
    A géped nincs túlhúzva? Ha hibázik a proci, akkor is kész a baj.
    Megy valami letöltésvezérlő a háttérben? lődd ki!
    Rendszergazdaként játszol?
  • geri777
    köszi de a játékba ez nem segit :)

más ötlet?
  • bardocz
    Build AmericasArmy[BuildDate:2008-01-25_BuildVersion:2.8.3]

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1609 MHz with 1023MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce 6600 (6371)

General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Újraraktam^^ Aztán ez fogad,jó kis sneci játékez:D
  • Scottt
    Azt nem tudok,de jó a logód:D
  • geri777
    Valki az én problémámra tudna válaszolni

elöre is köszönöm
  • bardocz
    Hagytam állni a játékot,45 perc simán megvolt,nem történt semmi különös,mindösze elfogyott az öszes hely az E megajtóról,a játék meg nem indult el.Faszányos.
  • bardocz
    Hát lol,felakoma játékot,elindítanám,először is egy kb gyp-seknek csinált valami fogad,mejad a monitor közepén ott a szép felirat,csak nem akar betölteni,hát komolyan mondom beszarok:DD
  • geri777
    valki az én problémámra tud megoldást ?
  • bardocz
    Mwuhahahahaa felraktam,úgyhogy vigyázzatok,mert jön az új mozgócélpont!
  • bardocz
    :-D
    Amúgy ma új remény,1 óra alatt c-hez hozzácsaptam +1 gigát e-ről,de most már a telepítés ideéig csöndben maradok,a trénngek megvannak,ugyhogy csak sulyosabb problémával jövök rinyálni:D
  • CSUKA
    Éppen megalakítjuk a MAATB-t. Magyar America's Army Telepítő Bajnokságot. Az a klán nyer, akinek minden tagja, hiba nélül föl bírja telepíteni az AA-t.

Tiltott trükkök, csalások: FAQ-k használata, egyéb fórumok böngészése, Windows buherálása, AA telepítő fájl átverése kitömörítő programmal, letöltő-programok használata, és végül SZIGORÚAN TILOS a tűzfalak letiltása.
  • geri777
    hellosztok az lennqa a kérdésem hogy miért dob ki a játék amikor be akakrok lépni a servere ezel a feliratal
  • CSUKA
    sok a bug
  • Marvin
    Mi ez a sok új üzenet?
    Már azt hittem új patch van, vagy legalább Csuka panaszkodik, hogy sok a bug. :P
  • bardocz
    Temp meg tmp mappát hogyan állíthatom visza az eredetire?Sajna nem néztem meg,hogy mi az,és akkor már tökmind1,inkább viszaállítom.
  • bardocz
    Én feladom.Jó játékot mindenkinek.
  • Balintrial
    én is így csináltam, nekem nem jó.
  • bardocz

Jól csináltam nem?
    Bocsi,hogy írok itt ezer üzenetet:S
  • bardocz
    Ha csináltam egy olyat hogy E:\temp akkr hogyan változtassam emg az elérési utat?Beírom,hogy e:temp,és azt írja,hogy nem találja,ha azt írom,hogy e:\temp,akkor meg nem csinál semmit.
  • bardocz
    Jah fasza,most olcasom,hogy marha időigényes.Megpróbálok particion magic-el elég helyet csinálni a c-n,hogy tudjam telepíteni,azt írják ez okozza a problémát.
  • bardocz
    "Ez lesz a megoldás az "Unable to copy" hibára.
    http://aaotracker.com/thread.php?threadid=185499

Indítsd el a telepítőt, várd meg míg elér a hibaüzenetig.Ekkor ne kattints a hibára, mert a a temp-ből ki fogja törölni a szükséges fájlokat.Hagyd úgy a telepítőt nyiss egy command ablakot (Start menü->futtatás-> CMD)
    navigálj oda a temp mappába. Aki nem ismeri a DOS parancsokat annak kicsit macerás lesz)
    Mappa váltás a CD parancsal. Pl.: Itt áll a cmd ablak
    c:Documents and settingsUser>_
    Ezt írd be sorrendben:
    cd
    cd c:Documents and settingsUserLocal settingstemp
    Ekkor mappát vált. (természetesen aki megváltoztatta a temp helyét annak az az útvonal kell)A program az fzip.exe-t használja amit te is fogsz csak manuálisan tömöríted ki a fájlokat.
    Következőt írd be a cmd-be: fzip.exe -d [mappa]*.fz .A [mappa] a játék telepítési helye. Tömörítsd ki az állományokat és elvileg meglesz minden fájlod ami a futtatáshioz szükséges.
    ------
    Info Update!
    Sajnos az fzip csak egyesével tömöríti ki a fájlokat, szóval jó sokáig fog tartani, míg az összeset kézzel kirakosgatjátok a helyére.Vagy legalábbis nekem nem működött a *.fz parameter.
    Ha valaki rájön melyik kapcsolóval lehet a mappa összes fájlját egyszerre kitömöríteni az írja már be legyen kedves.

Vistások!
    Próbáljátok meg a telepítőt "Futtatás, mint Rendszergazda". Hirtelen jobb ötletem nincs."

by:-]HDF[^Chabee-

Most próbálom ki.
  • CSUKA
    Miért dobál ki a köcsög pb a bridge crossing_SE.aao md5 je miatt?
    Még csak nem is játam azona fos pályán vagy 1 éve.
  • bardocz
    Unable to copy file:
    A rendszer ne találja a megadott fájlt.

Olyan rednes,hogy elnondja milyen fájlt nem talál -.- :|