America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Nemtom. Én már leszarom, hogy hányas verzió jön ki, csak azt a qrva lagot csinálják már meg végre. Meg még az a gondom, hogy egyszerre nem tudok két tevékenységet végrehajtani. Emiatt az egész olyan darabos lesz nekem. Minden mozdulatsor között egy nagy szünet van, ami éppen elég, hogy ne tudjak rendesen kommandózni, és az ellenfél lelõ a picsába..

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Ja, én már láttam az Európa-i szerverek logóját! Legalább ez kész van!

My Life for Freedom!

Nyers
Igen, reméljük jól megoldják. Rákerestem a BTR80-re, hát igen masszív darab, és hasonlít is! :) Csak az a kérdés ha már a géppuska máshol van stb, azt hogy fogják szinkronba hozni a Stryker-rel! Merthogy a puskákkal könnyû a helyzet - van eleje meg vége :) - de a jármûveknél ez húzósabb lesz!

My Life for Freedom!

MarkBlade
Tudjátok egyébként miért olyan rosszak mostanában a szerverek? Tényleg átálás lesz?
Gfreiter
Lehet, hogy nem is lehet majd beleülni, csak meg kell védeni, vagy a másik félnek meg kell szereznie/felrobbantania. Egyébként próbálta mjátszani, és nem ment. Nagyon lagos nekem, meg olyan darabos, nehézkes az egész. Asszem Slownak igaza van, kéne egy 2.4-es proci :(

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
ja, szerintem is. Én inkább arra vagyok kiváncsi hogy lesz beleultetve a játékba. Állitolag állni, na most akkor gondolom az opfornak lesz ellene rpg-je, de a stryker állva elég konnyu célpont, persze ha jo benne a személyzet, akkor lehet egyenloek lesznek az esélyek, bár ugy tudom csak egy géppuska lesz rajta, szal ez szerintem nehéz ugy lesz a deveknek :) de végulis ki tudja lehet jol megoldják...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MarkBlade
Igaz már emlékszem rá.. Jól is nézet ki..CSAK a kérdés mikor?
zotyesz
Szerintem a BTR80 lesz az ellenpárja a Strykernek.

Nyers
Blade mire gondolsz? Rakjam be a képet? Már egyszer megtettem keress vissza, de lehet hogy küldöm privátba, ha megtalálom!
Tikal: Szerinted meddig lehet csinálni ezt az OPFOR vs USA dolgot, mármint arra gondolok, hogy mindenki amcsi és a másikat OPFOR-nak látja. A fegyvereknél mondjuk ez még megoldható, de mondjuk a Stryker-nél mi lesz? Van valami terrorista Stryker, vagy úgy oldják meg, hogy a terroristák megszerezték? Szerintem ez így elég hülyén jönne ki!

My Life for Freedom!

MarkBlade
Tudtam hogy számíthatok rád..
Tikal
pl ez

Type: pump-action
Gauge: 12
Length: 805 mm
Barrel length: 540 mm.
Weigth 2.9 kg
Capacity: 7 rounds in underbarrel tube magazine

de van még egy két féle orosz puska :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
Valszeg lesz, már volt róla egy screen is! Remélem!

My Life for Freedom!

MarkBlade
http://www.gumicsizma.hu/swf/pb.swf
És még ezt aztán leálltam..
Nyers
Ja, sztem távolra semmire se lesz jó, de hát nem is ez a feladata, behatoló fegyver ez kérem! :) Egyébként meg mi lesz az OPFOR megfelelõje?

My Life for Freedom!

MarkBlade
RT SF na az lenne király.. :)
Nyers
Akartam is írni kösz szépen, már nálam is mûködik - gõzõm sincs mi volt a gáz. Egyébként azt hittem valami full mediára kihegyezett oldal lesz, de végül is bóvli!

My Life for Freedom!

MarkBlade
http://www.gumicsizma.hu/swf/sonarchallenge.swf
Gfreiter
Ja, megvan. Volt is róla ss a múltkor. Shotgunt már próbáltam. Nem rossz, kicsit Duke-os. De nem tom mennyire lesz hatékony távolabbi célpont esetén.

lóbébi
Megnézted azt a honlapot amit tegnap kértél?Lóbébi

Nyers
Egy ártatlan kérdés, és nem akarom kritizálni az Army-t, de minnek reklámozták a Strykert a tavalyi E3-n, ha még most sincs se híre se hamva, max. 10 szép kép!

My Life for Freedom!

Nyers

Offline menj föl azt próbáld ki, egyébként a shotgun nosztalgikus érzéseket indított el bennem.
Az idõjárásra vonatkozóan, megint álmodoztam és úgy gondolom, hogy hét körönként faja lenne ha más napszakban/idõjárásban játszanánk, de ez tényleg a nagyon távoli jövõ, elsõ a lag kiikatatás! :)

My Life for Freedom!

Gfreiter
Egyébként nyitottam egy OFF TOPIC-ot az Általánosban, ha valakinek van kedve :)) De azért ide is becsusszanhat egy-kettõ, de majd óvatos leszek...

Gfreiter
Melyik az az AT4?

Gfreiter
Ja, jó lenne, ha lehetne több pályát is játszani éjszaka (bár amennyit én mostanában játszom, befoghatom a pofámat...) Egyébként én elsõsorban a lag megszûntetéséhez fûzném a legnagyobb reményeket. Én ezért játszom mostanában olyan keveset. De pl tök kira lenn egy pálya zuhogó esõben. Csak nyilván bazi sokat "fogyasztana"...

Nyers
Nektek mi a véleményetek a shotgun-ról és az AT4-tõl?
Egyébként a hiv. fórumon csomóan azt szeretnék, hogy az összes (sok) régi pályát ültessenek át SF-be! Sztem ez hülyeség, egyedüli értelmét a IC és a RT-nek látom, inkább növelni kellene a pályákat, idõjáráseffekteket - esetleg különbözõ napszakokban lehetne játszani stb. Persze néhány új pályát is elfogadnék.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Tudom :( És ez baj :( Milyen társasjátékot? Ehhez sok sok milla kell... ami nekem csak nagyon soká lesz, ha egyáltalán lesz. Akkor meg úgyis másra fog kelleni. Egyébként én egy volt Rally versenyzõtõl tanultam vezetni (mármint õ volt az oktatóm), szal tanított pár trükköt :))) Úgyhogy érdemes a Mazsola-tanodába menni, ha vki vezetni akar tudni :) Bocsi, ez nem spam volt.

[Rush]
Mer ez nem így müxik :)
Te is csinálj 1 ilyen szar "társasjáték"-ot:D

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Öcsém, mér nem én mehettem ehelyett a béna Palik helyett? Én legalább tudok vezetni... meg imádok is :DD

Gfreiter
:) Nem nézek TÉVÉT :))) Néha egy - egy filmet, úgy átéag havonta-kéthavonta 1-et :)

hykao
...úgy jobban hangzik, hogy szegény majdnem 200-al ment, már nem tudott mit csinálni, mint az, hogy 80-al felborult, össze-vissza verõdõ kézzel...
Nyers
Hát igen, szegény Palik nem egy kiköpött Fittipaldi, de ezt a helyzetet talán meg kellett volna oldani, nem volt annyira vészes! Össze-vissza rángatta a kormányt.

My Life for Freedom!

hykao
A fõ gondot az egyenetlen terep okozta, síma úton még bénáknak is nehezebb felborulni (bár meg lehet oldani azért)...
Nyers
Hát én is letöltöttem, ugyanis nem nézek TV-t csak HBO-t! :)
Szerintem a tanulóvezetõk gyorsabban mennek városban! :)

My Life for Freedom!

hykao
Le kell azt tölteni???
Hát éjjel-nappal az megy az RTL-en!
Gfreiter
Megnéztem a vidit. Ott baszta el, hogy nem váltott vissza meg a kritikus pillanatban is összevissza rángatta a kormányt. A végén meg pont rossz irányba. Ez az én véleményem...

Gfreiter
LLLOOLLL :DDD Remek ötlet

Hykao, honnan lehet letölteni a videot?

hykao
...viszont szépen integet a kamerának...
MarkBlade
És gondoljatok bele ha neagyisten találkozna egy ufóval! Milyen véleményel lenne ezek után rólunk az univerzum! Löjék ki Annetkát a napba.. annak legalább van tudományos célzata.. Meddig bírja az égõ helyzetett, bár lehet hogy õ ezt is megúszná..
Tikal
vazze, nézem a videot, ezek hol mentek már 170-el? Mekkora egy rohadt fasz ez a palik, csak kár hogy ezt elnézik neki

Gfreiter
Elégne... ez jól hangzik, akkor tuti bazi lenne a nézettség. Szerintem rukkoljunk elõ ezzel az ötlettel a szponzoroknak :DDD

hykao
Nem, azért az már sok lenne, szponzoroktól akarja összetarhálni...
...sajnos a már lentebb említett okok miatt csak maximum a föld körül lebegne, nem kis sebességgel (tiszta éjszakákon még távcsõvel látni is lehetne), vagy belezuhanna a Föld sûrûbb légkörébe, és elégne...
Gfreiter
Az a legrosszabb az egészbe - mer amúgy leszarnám - hogy annyi de annyi gond és probléma van az országban, a világban, ezek meg ilyen szarságokra, szemétre költenek annyi pénzt (ami így is úgy is a mi zsebünkbõl kerül ki), hogy azt elképzelni is alig lehet, csak azért, hogy egy órán át fasza legyen a nézettségi mutató. Nem volna rossz dolog a tévé, de egy "kicsit" nagyon túlzásba viszik. Azt is túlzásnak, sõt egyenesen röhejesnek tartom, hogy egy amerikai színész egy filmért iszonyatos csiliárdokat vág zsebre. Ez nem etikus!!

Gfreiter
Ja.. kenyeret és cirkuszt (hülye) népnek...

Gfreiter
Biztos az a ronda nagy sajtfeje van rajta...

patacsi HUN
add azt a népnek, amire azt hiszi, hogy kell neki.
és ha ez jövedelmezõ is, akkor adj még, és még :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Miket tudsz?? De ugye nem a mi (állami) pénzünkön fizetik annak a debil kurvának az ûrutazását???
"...de nem is lenne baj, ha kilõnék a Holdra ezt a sok gecit..." MEGALLLOOOLLL!!!!

Remélem ott reked a francba...

hykao
Ja a legjobb: mit láttam a minap a TESCO-ban????
Anettka Sajt-ot, a képmásával...
...hihetetlen...
hykao
...még nem, de az akar lenni....még a Napló c. mûsorban is bemutatták ahogy Csillagvárosban felkészítésen vesz részt...
...de nem is lenne baj, ha kilõnék a Holdra ezt a sok gecit...
...a baj csak az ára: 20 000 000 $, viszont ennyiért az oroszok bárkit kilõnek (bár igaz, a holdutazásokon kívül, az összes többi fellövés, olyan távol áll az ûrutazástól, mint Makó Jeruzsálemtõl: csupán a Föld légkörének felsõ részéig jutnak el. pl: az ûrrepülõgépet szállító rakáták "csupán" 28e km/órás sebességet tudnak elérni, viszont ahhoz, hogy bármi elhagyhassa a föld légkörét, és leküzdje a vonzását, legalább 40 000 km/óra sebességgel kel repülnie - szökési sebesség. A Föld teljes légköre kb.: 100 000 km, a Hold átlagos távolsága 384 000 km, a legközelebbi bolygóé közelálláskor - Vénusz: kb.50 millió km)
pet70000
Úgy értem, hogy közelebb jõn, hogy eddig magyar adón folyamatosan nem láthattál dakkaról semmit
Most legalább naponta sasolhatjuk az eseményeket, mégha ilyen áron is..........

Gfreiter
Igazad van Pet, de szerintem nem jó, hogy a világ így mûködik, és tenni kéne valamit. Azt ne kérdezd, hogy mit... sokmindent lehetne.