America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
LOL Mér, anettka ûrhajós lett? Beszarok... Ezt a sok trágyalelkût egyrakáson. Le lehet valahonnan tölteni ezeket a képsorokat? Esetleg vidit?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
De közelebb jön???
Már 20-adszorra nézem végig, ahogy felborul az a birka, és utána jön az "integetés" borulás közben.
Csak épp azt nem mondja, hogy: Héééééé, hóóóóóóó, héééééééé, hóóóóóóóóóó.....
pet70000
Az oksa, hogy egy gyökér a Palik
De ha õ álltala lesz ismert a többi korrekt magyar versenyzõ, meg maga a verseny is õ álltala jõn hozzánk közelebb, akkor õ a szükséges rossz....
Ez a világ má csak így mûködik

Mighty
Nekem is van tapasztalatom, miként "csinálják" a híreket.
A szomszédunkban egy velem egy idõs és egy egy évvel idõsebb testvérpár lakott, akik úgy gondolták, hogy megtámadják a Bolyai katonai fõiskolát pár fegyverért. Gondolom emlékeztek az esetre. Az egyiket meg is lõtték. Na szóval, az egyik újság biztos forrásra hivatkozva azt írta, hogy e két jómadár apja magasrangú katonatiszt. pfffff... Vízügyi mérnök.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hykao
Bameg a Palik mizéria nem a Dakar-ral kezdõdött, hanem akkor, amikor a két idiótát berakták az MTV amõba játékába...
...a viccet félretéve: Bazzeg, nem elég, hogy már jópár éve a Forma 1 alatt ezt a bohócot kell hallgatni (hülyeségeket beszél, és kurva idegesítõ stílusa van), hogy-hogy nem ez a fasz lett a Hungaroring Rt. feje.
Az MTV nem akarta közvetítõnek, mert szar, erre eladta a közvetítési jogokat az RTL-nek, azzal a feltétellel, hogy a közvetítések alatt az õ lány baritonját kell hallgatni.
A RTL-nek így is megérte, mert a Forma1 kedvelõk azért nem fogják külföldi csatornán nézni az adást...
Erre a barom már AUTÓVERSENYZÕI babérokra is vágyott...és meg is kapta...csak azt baszta el, hogy ahhoz kevés, hogy egy ekkora hírû versenyen sunda-bunda helyezett legyen...
...jobban járt volna, ha itthon marad, itt esetleg még meg tudtak volna sundabundázni egy-két versenyt (és talán meg is fognak, mert ha jól tudom itthon is "versenyez"), hogy a dobogón állhatott volna...

Szép sikertörténet, hogy mi lesz egy ovodában brummogó, medzsót tologató gyerek álmaiból: akár meg is valósulhatnak...
...a tehetség, hozzáértés, érzék mind-mind lószar, a lényeg a törtetés elõre!!!

Mint Néró az ókori Rómában, botcsinálta színész-komikus-énekes mûvész...

...ugye ez a tendencia nem most kezdõdött...

...a kedvenc képsorom, amikor felborulnak: és a madár össze vissza kalimpál a kezével (mert oan ügyes...) - ahelyett, hogy a testéhez szorította volna - a navigátor nem kalimpált, nem is lett semmi baja...

...bameg, régebben nagy fasz voltam autó ügyekben, sok vakmerõ baromságot csináltam: borultam fel ladával az M7-en, úgy hogy a töltés dobott vissza, és még fejen csúsztunk vagy 20 métert utána, mentem fának - szintén ladikkal - frontálisan (szerencsére anyós oldalon) 70-el, és mégse törött ripityára a kezem (csak megroppant a kézfejem néhány csontja miközben bringakormány alakúra hajlott a sportkori), pedig soha nem vagyok bekapcsolva...

Mi lessz még a Palik, lehet, hogy Anettka után a 3. magyar ûrhajós???
Gfreiter
Szavazzatok!!! Az Armyt én raktam be.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lóbébi
Minden ujság szennylap és televizió megfertözi az embereket!Tele hazugságokkal próbálják elhitettni mindenkivel hogy igy volt!Én is átéltem már nem egyszer!No comment!Lóbébi

Gfreiter
Média... suxxx

Slow
szerintem meg az a gáz, hogy az újságírók ilyenekkel foglalkoznak... mindenbõl balhét kell csinálni...
most ez nem mindegy? 3 napig ez a téma, utána mindenki elfelejti...

arra jó, hogy egy kis rosszkedvet/érzést keltsenek az emberekben, egyébként meg egy szappanoperás sztori maradt volna... ennyi erõbõl minden hírbe bele lehet kötni és csinálni belõle egy új "hírt"... dögevõk

mindenki hazudik mindenhol mindig---> ez a divat

Gfreiter
*Patacsinak*

Gfreiter
Lehet? Biztos!! Õatacsinak tökéletesen igaza van!!! De Patacsi mesterben azt szeretem a legjobban, hogy a nehéz, télleg idegörlõ pillanatokban is mosolyt tud csalni az arcomra a mindig odavégó iróniájával :DDD

Gfreiter
:)))

Gyadi
Lol és ez sajna tényleg lehet hogy így van :(
Elszomorító :(

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gfreiter
Hazug szarházi... Tipikus médiagyökér...

patacsi HUN
láttátok az "Amikor a farok csóválja" c. filmet :))) ez az életünk születésünk óta :) télapó, jézuska, palik...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
Showtime :)) meg ne rendüljön a bizalmatok :)
ami a tv-ben megy az mind szent, és igaz ;)))) õk ebbõl élnek...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
szomorodjon meg ez a palik....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Rush]
Gfreiter
Kutyikával mi a fene van már??

[Rush]
lõõõõõõõõjed õkeeeeeeeeeeeet

hTTp://ror.hu/

pet70000
nem baj, sokat nem tévedhetsz...

patacsi HUN
ha a kép urljébõl lehagyjátok a http:// -t akkor local képnek hiszi és elérakja az sg.hu-t :)

patacsi HUN
jobb egérklikk és tulajdonságok :)
nézzétek meg a különbséget és rögtön látjátok a hibát :))

patacsi HUN

patacsi HUN

rezsofiz
ííííííííí

sazl : c

Mighty
Sracok! Picit remeg a kezem:

Mighty

MarkBlade
Te kis iszákos.. :)
Gfreiter
1070 pont :D

MarkBlade
Jó reggelt.. nesze egy reggelre való link..
http://miles.rtlmail.hu/santa.html
Gfreiter

[Rush]

[Rush]

Gfreiter
Jesszus, meg fognak ölni.. Megin velem van tele a fórum

Gfreiter
Most próbáltam ki: Az UBB-t copyzd és csak simán másold be a szövegmezõbe. Nem kell a képre klikkelni.

Gfreiter

lóbébi
1. Ezt kell bemásolnod a fórumba(UBB):BLABLABLA
2. Ezt kell bemásolnod a fórumba(HTML):BLABLABLA
Akkor melyiket?

Gfreiter
Na még csak annyit, aztán nem rontom tovább a levegõt: ma elérte a játékosok száma a 200-at!!! Figyeltem ám minden nap :))) Hooah!!!

lóbébi
ugy van!Már három képet mentettem el.De a lazarusban van két cim azt melyiket kel választani?Elöbb már irtam.

Gfreiter
??? Jobb egérklikk a képre, kép mentése másként, elmented valahova, azután a Lazaruson betallózód, hogy pl: C:\kakukkfütty\totálhalál.jpg, oszt kész

lóbébi
igen lementettem a gépemre és melyik a kettõt kell választanom?UBB vagy HTLM?Mind a kettõt felraktam!holnap folytatom!

Gfreiter
Mentsd le a gépdre, pl a C:-re, aztán onnan tallózd be a Lazarusba.

Gfreiter
Akkor nem tom. Elõtte lementetted a gépedre?

lóbébi

lóbébi
ugyanaz!

lóbébi

Gfreiter
De elõtte mentsd le a gépedre.

Gfreiter
#26552 pedig minimumra vettem a biztonsági beállításokat, meg engedélyeztem minden kutyafülét. www.tar.hu, ott regelsz, majd feltöltesz egy képet. Vagy ami gyorsabb:
Lazarus képfeltöltõje

lóbébi
http://www.thearmygame.com/gamemedia.html