America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
) annak hívok...
nem reklámra gondoltam ;)
Mikó spammoltam? Sztem még sose... Az lehet, hogy kaptál a mailemrõl ilyen mobilos e-mailt, de azt akkor se én küldtem... Bár nem kaphattál, mert nincs is benne a mailemben a címed.

...\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
de hüle vagy te G=)))
az b*szna be, ha faterom így szretgetne=))))
de hol a kutya? he?

Azt én is meg szeretném hallgatni :DDD
kadtib LOLOLOL!!! Én ingyér is kilõném azt a rusnyaságot...
mikor lesz?
már dumáltunk róla régebben, de valahogy nem jött össze...
loverz fórumba csak anyakönyvi kivonattal lehet írni, úgyhogy gyertek megdumálni xsu.hu war fórumba, oks? ;)
most fluga volt az outcast ;)
bocs fluga ;)
Most rugták ki a komplett xSU-t harmadjára...
-ökVelük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
Közvetíteni akarom!!!
Az elején elénekelném a TS-en az amerikai himnusz - helyett, a Korda féle Ó Lady Ann, táncolj velem... c. nívós zenemûvet...

Palik féle babérokra török!!!

Saca és Strav
ts passz
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
És mennyit kell fizetni ezért az X-Boxos játékért?\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
de télleg!
És szerintem hagyjuk abba az álmodozást! :[]
My Life for Freedom!

Az igazán sarkalatos pontja a dolognak a gépigényen kívül a realizmus! Na már most, nem képezhetnek ki BH pilótáva, legalábbis szerintem nem, ami pedig már nem realisztikus. :(
Ha meg meg lehetne csinálni, akkor meg nagy honorhoz kötve, csakis joy-jal, és igen hosszú összetett kiképzéssel, ahol több játékossal együtt kellene dolgoznod, lehetnének erre szakosodott szerverek, de már megint túl sokat álmodozok!

My Life for Freedom!
már az se lenne szar, ha ai irányítaná a hellit, mi meg csak lesénk, meg ugranánk, meg fedeznénk a többieket...
pl ha olyan lenne a bevonulás a városba, hogy ai irányította csapatszállító autó (vagy hammik) felette ai irányította hellikopter, és enemy földrõl meg ablakokból meg háztetõrõl támadna... lásd "black howk down"
My Life for Freedom!
vagy az a farm pálya (vagy mi... aminek az elején ugrunk a spanglimezõre)
My Life for Freedom!
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
My Life for Freedom!
de pl el tudnék képzelni egy mapot, ahol egy sivatagi részrõl kell bejutni jármûvekkel a városba, onnan gyalog...
kint lehetne tankcsata, bent viszont le ki kellene szállni, mert szûkek az utcák, onnan "CSAR"...
na, megírjam a deveknek? ;)