America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Ezt én itt nem buzulásból mondtam, remélem nem értette félre senki, és slow nem ezért rakta be az alant megcsodálható képeket...
Bocsi, de ha kicsit iszom, akkor ilyen vagyok

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Te is jó legyél. Holnap csak este fele jövök. Jó éjszakááát!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
gratula=)

na alvás van jólegyél

Gfreiter
Nahát, semmi komment?

Gfreiter
Erre van új szerzeményem: OFF TOPIC 😄

Slow
ja bocs én minden off dumát (mint amit épp most itt nyomatunk ) annak hívok...
nem reklámra gondoltam 😉

Gfreiter
Nem tudok róla semmit, egy ideje nem jelentkezett már 😞 Bár mondott valamit, hogy kölcsön adta a gépét, azt lehet, hogy megin elkunyizták szegény gépet...
Mikó spammoltam? Sztem még sose... Az lehet, hogy kaptál a mailemrõl ilyen mobilos e-mailt, de azt akkor se én küldtem... Bár nem kaphattál, mert nincs is benne a mailemben a címed.

Slow

Gfreiter
...

Slow
lol, atyai szeretet=)))))
de hüle vagy te G=)))
az b*szna be, ha faterom így szretgetne=))))

Gfreiter
Összesen...

Gfreiter
Kutyaaa?

Slow
utoljára? 😉

Gfreiter
De nem úgy kérdeztem, hogy hol buzulnak, hanem hogy buzulnak, vagy ez ilyen atyai szeretet féle...?

Gfreiter
Mikó spammoltam én?

Slow
hát most éppen itt, de majd nekiállsz és lespammolod az oldalról 2 perc alatt G 😉

de hol a kutya? he?

Gfreiter
Ezek most itt buzulnak???

Slow
na és eeeez...=)
né fluga 😉

Slow
közkívánatra:

Gfreiter
LOL Azt én is meg szeretném hallgatni 😄DD

kadtib LOLOLOL!!! Én ingyér is kilõném azt a rusnyaságot...

Slow
én nem hallom=)
mikor lesz?

már dumáltunk róla régebben, de valahogy nem jött össze...
loverz fórumba csak anyakönyvi kivonattal lehet írni, úgyhogy gyertek megdumálni xsu.hu war fórumba, oks? 😉

Slow
de milyen lámaság má'? nem rosszalkodtunk, pedig, csak lövöldöztük õket, igaz halomra...😉

most fluga volt az outcast 😉
bocs fluga 😉

[HUN]Stravinsky
LOLLER
Most rugták ki a komplett xSU-t harmadjára...
-ök

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

hykao
hykao
lóbébi
Sok sikert!

hykao
Hallom lesz lovers vs. xsu összecsapás???
Közvetíteni akarom!!!
Az elején elénekelném a TS-en az amerikai himnusz - helyett, a Korda féle Ó Lady Ann, táncolj velem... c. nívós zenemûvet...

Palik féle babérokra török!!!
lóbébi
Fiúk!Megtört a jég a Palik borulásos balesete miatt!Most volt a tévében hogy Héder Barna aki mellesleg a legjobb barátja elismerte hogy õ találta ki a 170 km/h sebességrõl szóló mesét!Ehhez mit szóltok hozzá?Már nagyon megutáltam ezeket a köcsököket!Akkor Palik úrnak abba kéne hagyni a kocsikázást mert képes 30 km/h sebességgel borulni!Ne haragudjatok hogy most más témát változtattam mert gondoltam érdekeltek!Lóbébi

patacsi HUN
69.25.18.9 RT
Saca és Strav
ts passz

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

fluga
xsu! nem jáccik ma senki? vga ymellik tsen vagyunk?:

Gfreiter
Ezt nem mondod komolyan?? És mennyit kell fizetni ezért az X-Boxos játékért?

Slow
bocs ez kicsit nagy lett, a HW tehet róla =)

Slow
ja, mint az xboxos "Steel Battalion: Line of Contact"-hoz adnak egy kis hardvert...😊)) ilyet:

de télleg!

Nyers

My Life for Freedom!

Nyers
És mi lenne az OPFOR verzió, mert ezt már nehéz lenne megoldani az tuti!
És szerintem hagyjuk abba az álmodozást! :[]

My Life for Freedom!

Gfreiter
És minden profi felszerelést ingyen osztogatnának a játékosoknak...

Nyers
Sztem vmi kommunikációs rendszerrel simán össze lehetne hangolni a pilótát, másodpilótát, gépfegyverest, és ez lenne ám a móka, nem is beszélva ha klánról van szó!
Az igazán sarkalatos pontja a dolognak a gépigényen kívül a realizmus! Na már most, nem képezhetnek ki BH pilótáva, legalábbis szerintem nem, ami pedig már nem realisztikus. 😞
Ha meg meg lehetne csinálni, akkor meg nagy honorhoz kötve, csakis joy-jal, és igen hosszú összetett kiképzéssel, ahol több játékossal együtt kellene dolgoznod, lehetnének erre szakosodott szerverek, de már megint túl sokat álmodozok!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Ha az egész filmet végig lehetne játszani (legalábbis a bevetés elejét) az nagyon kira lenne. Minnyá megyek is Deltázni 😊) Csak a single-t már ismerem minden sarkát, a multi meg szar, mer mindenki ugrál mint a tapsifüles.

Gfreiter
A személyzet automata lenne, nem hiszem, hogy azt meg lehetne csinálni, hogy 3-an vezetik, bár az tök jó lenne 😊 Tök jó lenne, ha az egész tényleg olyan lenne, mint egy igazi bevetés elejétõl a végéig 😊 Akkor még egy 3 gigás procit is vennék 😊 Meg küldetés után mindenkinek vissza kéne szállni a gépbe. Bár akkor meg nagyon hosszúak lennének a körök. Meg az is jó lenne, ha egy város (Mogadishu-szerû) lenne a terep. CSAR is jó, csak ez a lefölmászkálás, létrázás sztem kicsit idegesítõ. Nem hinném, hogy egy csatában bárki elrakja a fegyverét, és hátat fordítva az ellenségnek felmászik egy létrán, mert lusta körbemenni 😊

Slow
nem kell ts a játékba, mert csak baj van belõle, inkább felfejlesztett parancsrendszer (ahogy Way írta lejjebb)

már az se lenne szar, ha ai irányítaná a hellit, mi meg csak lesénk, meg ugranánk, meg fedeznénk a többieket...
pl ha olyan lenne a bevonulás a városba, hogy ai irányította csapatszállító autó (vagy hammik) felette ai irányította hellikopter, és enemy földrõl meg ablakokból meg háztetõrõl támadna... lásd "black howk down"

Nyers
Jaja, én is szeretném, de sztem kizárt! Nekem FFB joy-m van, úgyhogy nálam jobban senki se szeretné összekötni az Army-t a Black Hawk-ka /eseletleg Apache 😊/! Ha pilótát keres a xSU, én készen állok! A másik sarkalatos pont a kiképzés, meg az összhang, egy BH-kon 3 fõ személyzet van min., meg kell oldani a TS-t, be kell tenni a gamebe, van még mit tenni...

My Life for Freedom!

Slow
de ha emléxel még a kiképzés "live jump"-jára, az szépen meg lett oldva...

vagy az a farm pálya (vagy mi... aminek az elején ugrunk a spanglimezõre)

Slow
...amit ki lehetne rpg-zni=)
gyors körök lehetnének=)

Nyers
Én gondolkoztam rajta és kizárt dolog a mai rendszerekkel ezt végigvinni! Képzeld csak el, hogy a pályákat ki kellene szélesíteni az ég felé, idõjárást beletenni, effekteket, stb - like Microsoft Flight Simulator, ha már a realisztikát akarunk, sztem lehetetlen megvalósítani! Pedig az lenne igazán az akció és csapatmunka!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
ami néha megbillen 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

MarkBlade
Hát egy helikopterrõl leereszkedés nagyon király lenne..
Nyers
Hát igen, nekem egy Black Hawk Down típúsú pálya kellene, lejátszani az orogi. sztorit, repülni akarok! Talán majd 5 év múlval! 😞

My Life for Freedom!

patacsi HUN
tankcsataaaa hooah 😊)

Slow
hát az nem lenne nagy eredmény amit G mondott, hogy "tereptárgyként" raknak bele jármûvet, mint a CSAR-on a blackhowk...=))
de pl el tudnék képzelni egy mapot, ahol egy sivatagi részrõl kell bejutni jármûvekkel a városba, onnan gyalog...
kint lehetne tankcsata, bent viszont le ki kellene szállni, mert szûkek az utcák, onnan "CSAR"...

na, megírjam a deveknek? 😉

MarkBlade
Márciusra igérték az meg már nemsokára itt van.. 😊