60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • geri777
    minden ki van löve
  • pinnacle
    letöltő programokat lődd ki
    GetRight pl. okozhatja a hibát.
  • geri777
    na leirom idéig miket csináltam

1.Redszer viszaálitás későbi időpontra kb 2-3 napra amikor még müködöt
    2.Letöröltem a virusirtot meg a tüzfalat meg minden designos kiegészitot
    3.Csináltam a merevlemezre kb 20gb szabad helyet mert idáig kb 500mb volt
    4.Frisitetem a ATI driverem
    5.Letöröltem az ATI driverem és a Windowsét telepitetm fel

na ezt midn megcsináltam most akkor van még valkinek valmijen ötlete miért nem müködik ?? rakjam ujra a Játékot vagy az egész WINDOWST????

VÁrok ötleteket !
  • geri777
    Nekem ez a hiba

de már kibaszotul unnom ugy kibaszom ezt a gépet a picsba hogy csak repül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Build AmericasArmy[BuildDate:2008-03-20_BuildVersion:2.8.3.1]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3201 MHz with 2047MB RAM
    Video: ASUS EAH2600 Series (6783)

General protection fault!

History: UObject::execDelegateFunction <- (DCDS Entry.DCDS @ Function DBAuth.DCDS.WaitingForCommunicationToComplete.Timer : 00CC) <- UObject::ProcessEvent <- (DCDS Entry.DCDS, Function DBAuth.DCDS.WaitingForCommunicationToComplete.Timer) <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop

[#violent][#violent]]]
  • Gyocsika
    Én is most raktam újra a driver ... nem tudom mi lehet, köszi h írtál, de most megyek , holnap viszont majd irok vagy valami , és beszélünk...

Köszi
  • geri777
    ez nem account hiba hanem valmi jatek hiba

nekem régeben elöjöt azt magátol elmult most ujra elöjöt....

már uj drivert is raktam ra és meg mindig most nemtudom mit csináljak......
  • Gyocsika
    Build AmericasArmy[BuildDate:2008-03-20_BuildVersion:2.8.3.1]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2398 MHz with 1023MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce 7300 GT (6371)

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Nekem is ezt írja, nem tudom mi lehet, most nézem régi accountom még jó, pedig 2006-os.
    De nem tudom most miért nem jó.
  • geri777
    Megtaláltam a legujabb drivertét és még midnig kidob akkor mi lehet a baja:?
  • geri777
    hellosztok
    nekem is ugyan ez a problémám
    homnan szerezhetnék uj drivert??
    ijen Asus EAH 2600 XT video kártyám van
    tudnatok valmi drivert linkelni?
    elöre is köszönöm
  • Balintrial
    hát én is így terveztem -.-
    de nem tehetek róla hogy nem jó, többször is megpróbáltam..
  • Mighty
    Nem tudom mit szenvedtek ennyit...
    Letoltottem, telepitettem, patchet letoltottem, telepitettem, beleptem es jatszottam par kort. Bridge, Village. A bizonyitek :)

Hatterben meg futott is par progi...
  • bardocz
    Enegm átiányít aa.hu-ra,és ott van faq.
  • Gyocsika
    Hali!

Nem működik a FAQ sajnos nekem.
    Lehet azért mert Firefox 3.0-ám van? De Explorer-rel sem jön be nagyon, csak nagyon rosszul.
  • zoolee
    Faq-ban mindent elolvastam, volt egy progi ami bezavarhatott,kilőttem,új driver megvan,új gamma megvan, már minden megvolt, csak a winfos reinstall nem..-.-
  • Balintrial
    Nálam is ez volt, FAQ szerint új driver kell neki, nekem azzal se volt jó. :S
  • zoolee
    Hali, már vagy 3x teszem föl a játékot, mind 3x külömbőző verziót, és mindíg ezt a rohadt hibaüzenetet kapom:

"Build AmericasArmy[BuildDate:2008-01-25_BuildVersion:2.8.3]

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2340 MHz with 2047MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce 8600 GTS (7516)

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
    "

Ez mitől lehet?
  • bardocz
    Szedd le a 2.8.3-at,és azt patcheld 2.8.3.01-re.
  • priluki
    sziasztok leszeretném szedni a játékot de rengeteg verzio van. Most az 1.0-val kell kezdenem és végigpatchelni? Vagy melyiket szedjem? elöre is köszönöm!
  • geri777
    hellosztok van valki aki szeretne velem armyzni mikrofonal ?? msn nem [email protected] skype meg : typhooon1993

vegyetek fel 2.8.3.1 elöre is köszönöm
  • HUmanHunter
    Unfortunately, I think you may have to try downloading again. AAO:Tracker is a good source for the download, and is listed on our downloads page.

http://www.americasarmy.com/downloads/

Ed DeGorter
    Project Manager
    Army Game Project
    [email protected]
    csupa értelmes dolgokat tud írni ez a csávó..
  • HUmanHunter
    It sounds like a corrupt download. Which browser did you use to download the
    game?

Ed DeGorter
    Project Manager
    Army Game Project
    [email protected]
  • HUmanHunter
    A WXPEE csapat megint alkotott.

"Mi változott az eredeti XP-hez képest? A feltelepített programokon kívül igen sok minden!

Automatikusan elinduló programok, kiegészítések:
    Activecaption: hasznos program, amely kihasználja a méretváltó gombok (ablakok jobb felső sarkában levő Kis méret, Előző méret/Teljes méret, Bezár gombokat). A háttérben fut, s az alábbi módon bővíti a Windows tudását: ha a "Kis méret" gombra kattintunk jobb gombbal, az értesítési területre helyezi az ablakunkat (gyk: az óra mellé). A "Teljes méret" gombra kattintva jobb gombbal, "feltekeri" az ablakot, míg a "Bezárás" gombon jobb gombbal "on-top"-ra helyezi az ablakot. (On-Top: az aktuális ablak mindig felül lesz, nem fedheti le semmi.)

Allsnap: Tapadó ablakokat kapunk. Az ablakok tapadnak egymáshoz és az asztal széleihez is. Bizonyos ablakoknál ez nem muködik (pl. amelyik saját mozgatótechnikát alkalmaz), s az ALT billentyu lenyomásával (plusz mozgatás) ki lehet küszöbölni a ragasztást, amennyiben nem kívánatos.

ImageFormatConverter: Ha jobb gombbal rákattintasz egy grafikus fájlra az Intézőben, egy új menüpont jelenik meg: Konvertálás. Lehetoséged lesz más formátumba konvertálni a képeket. Pluszként még meg is nézhetjük kis méretben a képet.

Calc+: egy picivel jobb számológép került be a rendszerbe, mint az eredeti, bár ez is MS gyártmány.

Windows finomítások:
    Nem akar Internetre menni ismeretlen hardverelemnél

Nem akar Internetre menni ismeretlen kiterjesztésnél

Üdvözlőképernyő kikapcs (Welcome Screen)

Windows túra kikapcs (Windows Tour)

Security Center kikapcsolása

Hibajelentő tiltása

Time Server kézi indítása

Time Server atomidőhöz igazítása

Távoli segítség letiltása

Intéző beállításai: részletek nézet, kiterjesztések megjelenítése

Intézőben a meghajtók neveinek megjelenítése, minden meghajtónevet mutat (a sor elején)

Táska, RTF, BMP, WAV, ZIPfolder eltávolítása az "Új" menüből

Num-Lock indításkor (notebook használók vigyázzanak!)

Beragadó billentyűk (Sticky keys tiltása)

Asztaltisztító varázsló tiltása

Gyorsindító eszköztár bekapcsolása

"Klasszikus" keresés: kereső dög (dog?) letiltása

Keresés minden filetípusra

Megosztott dokumentumok mappa tiltása

Kevés hely a merevlemezen figyelmeztetés tiltása

Win2k típusú filerendezési mód (gyorsabb)

Beépített CD-író tiltása

Start menü nem nyílik fel első indításkor

Vezérlőpultban User Acc 2 (hálózati felhasználók) megjelenítése

Kékhalálnál nincs automatikus újraindítás

Gyorsabb shutdown a timeout idők csökkentésével

Prefetch bekapcsolása, gyorsabb boot

Gyorsított újraindítás

Hálózati átvitel optimalizálása

RPC csomagok méretének megnövelése

Hálózati gépek tallózásának gyorsítása

Mindenkinek ClearType!

Maradjunk a klasszikus Vezérlőpultnál

TAB a kiegészítő karakter parancssorban, hosszú fájlnevek

.nfo hozzárendelése a Jegyzettömbhöz

Jegyzettömb beállításai: betűtípus, sortörés

Automatikus URL-kiegészítés az IE-ben

MP3 encoding Windows Media Playerben

Az átmásolt adat a helyi meghajtó engedélyeit kapja (NTFS)

PrintScreen engedélyezése Direct3D és DirectDraw módban

Parancssor az aktuális mappából

Max. száz kapcsolat egy géphez

Gyorsítjuk a TCP/IP-t, a prioritásukat megnöveljük

Admin megosztások tiltása

System-Restore (rendszervisszaállító) letiltva

drWatson törlése

Hard Disk optimalizálása üresjáratban.
    ez van leírva róla
  • bardocz
    16-os honor szinten a 7%-os találati arány nagyon szar?Gránát az 19%. Csak érdekel emnyire vagyok szar.Jah és sözesen 45 kill-em van:D
  • bardocz
    Az ilyen xp buherákról eddig nem sok jót olvastam itt sg-n,mindig van egy ember,aki kipróbálja,15 meg lehüjézi:D
  • HUmanHunter
    újra akarom rakni a windowst, nem feltétlenül az AA miatt, amúgyis be van lassulva, találtam egy másik verziót a REBORN xpt elméletileg magyarok csinálják, felturbózott változat,csak azt írják hogy telepítésnél ajánlatos leformatálni a vinyót. nekem meg olyan cuccokkal van tele ami nem fér rá a dvdkre. :S
  • bardocz
    Akkor ott súlyos gondok vannak,mert ha öszesen mindig kicsomagolod nem foglal enyit:D
  • HUmanHunter
    pardon, 20,6 gb :D
  • HUmanHunter
    22,6gb
  • bardocz
    És menyi szabad hely van?ha már a telepítőt kicsomagoltad.
  • HUmanHunter
    amúgy sincs szétparticionálva :D
  • McReay
    Hát talán majd veszek egy másik WinyóT és arra már rá fog férni,addig meg kiírom,el lesz magának a DVD-n!!!!
    ENNYI!!!
  • bardocz
    Rakjáktok újra a windowst,de úgy,hogy ne szedjétek szét több partícióra,és akkor tuti jó lesz :-) Igaz én nem emiatt raktam újra,hanem volt gondom egy programmal,amit nem lehetett letörölni az istenért sem.
  • McReay
    Következőt írd be a cmd-be: fzip.exe -d [mappa]*.fz .A [mappa] a játék telepítési helye. Tömörítsd ki az állományokat és elvileg meglesz minden fájlod ami a futtatáshioz szükséges.

Érdekelne,hogy a [mappa] helyére milyen elérési útvonalat kellene írni,mert 600e féle képeen próbálkoztam,de nem sikerült semelyik sem!!!!
  • McReay
    Sajna nekem is ez a gondom,ami az előttem szólok tömkelegénél is előfordult!
    Valahogy úgy érzem,hogy egy 10-12Gb-ot igényel ez a nem gyengén érdekes megoldású telepítő!!

Akkora hülyeségenk tartom,hogy telepítésnél nem elég neki a C:-ről még 5Gb sem,amire később már nem is lesz szükség(csak a telepítés folyamán),Miért nem lehet megváltoztatni kicsomagolás helyét elég gagyi megoldás!!!!!
  • Balintrial
    majd írd le ide is ha válaszolnak, nálam is ez a baj :S
  • HUmanHunter
    írok mélt az AA supportnak, hátha tudnak rá válaszolni
  • bardocz
    ÉN ezt nem tudtam megcsinálni,ezért hagytam is a csába.Kb 1.5 óráig tartott amíg 1 gigát hozzá csaptam a c-hez,aztán más miatt nem indult el...
  • HUmanHunter
    ""Ez lesz a megoldás az "Unable to copy" hibára.
    http://aaotracker.com/thread.php?threadid=185499

Indítsd el a telepítőt, várd meg míg elér a hibaüzenetig.Ekkor ne kattints a hibára, mert a a temp-ből ki fogja törölni a szükséges fájlokat.Hagyd úgy a telepítőt nyiss egy command ablakot (Start menü->futtatás-> CMD)
    navigálj oda a temp mappába. Aki nem ismeri a DOS parancsokat annak kicsit macerás lesz)
    Mappa váltás a CD parancsal. Pl.: Itt áll a cmd ablak
    c:Documents and settingsUser>_
    Ezt írd be sorrendben:
    cd
    cd c:Documents and settingsUserLocal settingstemp
    Ekkor mappát vált. (természetesen aki megváltoztatta a temp helyét annak az az útvonal kell)A program az fzip.exe-t használja amit te is fogsz csak manuálisan tömöríted ki a fájlokat.
    Következőt írd be a cmd-be: fzip.exe -d [mappa]*.fz .A [mappa] a játék telepítési helye. Tömörítsd ki az állományokat és elvileg meglesz minden fájlod ami a futtatáshioz szükséges.
    ------
    Info Update!
    Sajnos az fzip csak egyesével tömöríti ki a fájlokat, szóval jó sokáig fog tartani, míg az összeset kézzel kirakosgatjátok a helyére.Vagy legalábbis nekem nem működött a *.fz parameter." nekem a mappába navigálás se jött össze :s
  • bardocz
    Jah hogy neked anyi van,hát elégnek kéne lennie...
  • bardocz
    Milyen 19 giga?