America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter

Nincs mit Zaki! Remélem tetszeni fog a game :) Nyers, most majd segíthetsz, mer le kell picit lépnem. Egyébként megnéztem, és most egyetlen egy darab Farm van, egy magyar szerver, de nagyon laggy, szal nem érdemes oda menni. De a múltkor nem volt egy darab sem. Ügyi legyél Zaki ;)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
thx

Nyers
Na most már elég, én mindig lemaradok! Brühühü

My Life for Freedom!

Nyers
Pata aláírása segíteni fog!

My Life for Freedom!

Gfreiter
:) Patacsi aláírása... összesen 3 tesztet kell írnod, ezek megoldásai egyben találhatók Patacsi aláírásában, de a sorrend jó. Szal írd le egy papírra, és pipáld ki, ami volt.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
na, a kórházban voltam most. mondom biztos agyon kell lõni pár rossz bácsit az épületben... erre vmi oktatás volt vagy mi, annyit dumált a fater, hogy közben kimentem kajálni, fél óra múlva visszajötem pont akkor fejeztem be a kaját, erre vmi tesztet kell(ene) kitölteni... kapok puskát?

zaki
looooool :)))))

Gfreiter
Már nincs farm szerver... Legalábbis a múltkor (kb egy hete) kerestem, és egy sem volt.

[Rush]
a farm-on repcsibõl ugrasz ki!!!!!!
Ilyen ember a házigazda aki nem tudja? ;)

hTTp://ror.hu/

Nyers
LAL rulez!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Jesszus...!!!

Slow
na egy kis off pic

Slow
igen, büszke lehetsz rá bármikor ;)

egyébként vannak pályák, amikhez szükség van, hogy beléphess.

(NBA rulez, igaz ;))

Gfreiter
Ügyes vagy :) Ennek az a jelentõsége, hogy vannak olyan pályák, ahol úgy indulsz (támadóként), hogy ernyõvel érkezel. Ezekre a pályákra csak a kiképzés elvégzése után lehet menni. Sajnos így külön ugrás nem lesz benne, de ki tudja, egyre realisztikusabb lesz a játék :)

zaki
1ébként ennek az ejtõernyõzésnek lesz majd késõbb jelentõsége?

zaki
jeee, megcsináltam
igaz, hogy vagy a 10. próbálkozásra sikerült, pedig vagy 3-4 beleestem a körbe, csak nem jól. de most végre sikerült, már kezdtem ideges lenni

Gfreiter
LOL :D akkor nem esel olyan magasról, szóval leõfordulhat, hogy nem törik ki a bokád. De a gépnél tutira reccs, ha nem fékezel. De a lényeg, hogy már beletalálsz a körbe. Ez a legfontosabb.

zaki
ja jó :P különben amikor a szerkezetrõl ejtettek le a próbagyakorlaton, akkor szinte lezuhantam a földre, de elfogadta a küldetést, pedig azt hittem ott helyben szörnyethaltam :P

Gfreiter
Jaja, nem szabad túl korán sem. Gondolom hallottál egy reccsenést is... Na az volt a bokád

zaki
ok, köszi. pedig én oda érkeztem le kb 3X is, de nem fogadta el. lehet, hogy az volt a baj, hogy nem a leérkezés elõtt, hanem az ugrás után egy kicsivel már nyomtam az E-t, na mind1, megyek vissza, csinálom tovább. thx a helpet mindenkienk

Gfreiter

Nyers
G gyorsabb volt!

My Life for Freedom!

Nyers
Pontosan, a körbe kell leérkezni, aminek a közepe zöld füstöt bocsát ki!
Szerintem mindig összetöröd magad leérkezéskor. Fékezd az ernyõt az E betûvel "fleer" vagy valami ilyesmi! Leérkezés elõtt kell érzéssel nyomogatni, nem szabad egyfolytában nyomni!

My Life for Freedom!

Gfreiter
:) Mort írtam privit. Szóval a körbe kell leérkezned, de kb 1-2 másodperccel az érkezés elõtt kell nyomnod egy Action keyt (alapbeállítás szerint E, nálam Enter), mert ez fékezi az ernyõt. Egyébként érdemes úgy kiugorni a gépbõl, hogy elfordulsz balra 90 fokot, és oldalvást ugrasz ki. Innentõl ki kell tapasztalni, hogy merre kell picit irányítani az ernyõt, a jobbra-balra gombokkal, de mindig csak piciket nyomj. A kérdés pedig nem alma, szal csak nyugodtan :) Menni fog!

zaki
vki tudna segíteni? én még csak új vagyok, nemrég regisztráltam, megcsináltam pár training gyakorlatot, és most van az ejtõernyõs kiképzés. na már most, amikor élesben a repülõbõl kiugorva hova is kell pontosan megérkeznem? mert akárhova jövök le, nem tudok tovább haladni. gondolom abba a körbe kell leérkezni, ahol a zöld füst van. vagy tévedek? lehet alma kérdés, de akkoris. pls segítsetek, köszi

Nyers
Nagyon helyes, sztem kevesen helyezik az Army-t oda ahova tartozik, a legjobbak közé! Sok nagy szgépbuzi haverom még csak nem is hallottam róla. Én úgy gondolom hogy nem kap elég nagy sajtót, hisz a legjobb game-t csak az utókor fogja igazán értékelni - mi már most tudjuk, hogy mi a jó, de ez a díj már nagyon járt. Van még mit fejleszteni, de amit elértek az már most sem semmi!
Csak így tovább! Well done! Hooah!

My Life for Freedom!

tedd az aláírásodba:)
Gfreiter
Nincs már meg a tárhelyen a cikk, ezért nem volt látható, szal ne is keressétek.
Frissítésnek itt az SF térkép, hátha kell valakinek ;)

Ja, és ott, ahol torony is van, meg õrszem is van, ott van a gebasz :) Ott kell valamit trükközni.

Gfreiter
Skacok, hol van az a cikk, amit az Armyról írtak? Nem találom sehol :(

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Jóreggelt...

Bobber
mi tortent a forummal teljesen ki van halva??? maskor egy nap utan nem gyozom olvasni most meg semmi:(:(

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

[negativ] Cirek
nem nincs ez egy bug.
Nekem aszem akkor lett jó, ha megint megcsinálod az összes basic traininget.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
#27245 ;)

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

szerintem senki sem tud semmit...
vagy most helyezik készenlétbe az eu szervereket?
bár a fennt lévõ két mondatnak semmi köze egymáshoz
Nyers
Hát nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Azért elég gennyes kis szarság volt! Megoldódott, s ez a lényeg. Tikal, köszönöm a segítséget.

My Life for Freedom!

Nyers
Úristen, megtaláltam a "parazitát". Nekem kéne egy szakértõ, aki ismeri ezeknek a vírusoknak a csínját-bínját, és persze, hogy hogy kell leszedni ezeket a szemeteket.
http://www.spywareinfo.com/~merijn/cwschronicles.html
Itt van részletes leírása a cuccnak.

My Life for Freedom!

esetleg van mas trening amit meg meg kelett volna
megcsinaltam de azt irja hogy nem elerheto megneztem a army oldolon is az eredmenyeket ott is 38 volt a loveszet
Nyers
Én is gondoltam már rá, és ha igazad van, hogy ellopták ,akkor ugrom a hídrõl!
De nem értem, a honor és a pontok nem nõnek és simán be tudok lépni! Ha én ellopnék valamit, akkor rögtön megvátoztatnám az ellopott account jelszavát!
Naszóval, melyik a legjobb vírus írtó! Kérlek segíts, mert ha tényleg vége az acc. nem tudom mit csinálok!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
Ha nem tolti be automatikusan a sniper kikepzest, akkor manualisan tedd.
Konzolban beirod "open m24_range" (idezojelek nelkul!)
Ha a masodik sniper kikepzest se akarja betolteni, akkor konzolba ezt ird: "open m82_range" (idezojelek nelkul!)
by Mighty
ugye accountot megcsináltad már és élesítetted. :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

szevasztok

erdeklodnek hogy mi kell ahoz hogy a Sniper treninget engedelyezze .
A loveszeten 38 megvolt mi kell meg ?
Bocs de dan bill nincs ekezet.
Tikal
de lehet csak vmi böngészös turkapiszka program, olyan sok van, fõleg warez és sex site-okon :))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
huha, virusirtod van? tûzfalat nem használsz?

szerintem ellopták az accodat. Armyops forumon is volt rola szo, ez most a menõ... :(

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
Possible browser hijack attempt, ezt találta az Ad-awarem, és minden egyes netezésnél ilyennel lesz teli a gépem! Help!

My Life for Freedom!

Tikal
válts jelszot, ha utána is szar akkor valoszinu nem nálad a problémah. Irhatsz az armyops europe forumra is

Nyers
Nem, nem használok.
Elégge izgat a dolog, úgyhogy jó lenne, ha mondanátok valami okosat!! Mondom, mindig változik, és azt mutatja, hogy az elõzõ pillanatban még gameltem! Félek valaki szarakodik velem, és én azt nagyon nem szeretem.
De nézzétek meg nálatok is, hátha valamit a központból buzerálnak, és nem egyedi a jelenség. Elõre is kösz mindenkinek!
Csak nehogy valaki elbarmolja az accountomat!

My Life for Freedom!

Tikal
that really was a Hatorri Hanzo sword.

Tikal
kill bill-t láttad?

hogy tetszett, ha igen? :))