America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs mit Zaki! Remélem tetszeni fog a game :) Nyers, most majd segíthetsz, mer le kell picit lépnem. Egyébként megnéztem, és most egyetlen egy darab Farm van, egy magyar szerver, de nagyon laggy, szal nem érdemes oda menni. De a múltkor nem volt egy darab sem. Ügyi legyél Zaki ;)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ilyen ember a házigazda aki nem tudja? ;)
hTTp://ror.hu/

egyébként vannak pályák, amikhez szükség van, hogy beléphess.
(NBA rulez, igaz ;))
igaz, hogy vagy a 10. próbálkozásra sikerült, pedig vagy 3-4 beleestem a körbe, csak nem jól. de most végre sikerült, már kezdtem ideges lenni

Szerintem mindig összetöröd magad leérkezéskor. Fékezd az ernyõt az E betûvel "fleer" vagy valami ilyesmi! Leérkezés elõtt kell érzéssel nyomogatni, nem szabad egyfolytában nyomni!
My Life for Freedom!
Csak így tovább! Well done! Hooah!
My Life for Freedom!
Frissítésnek itt az SF térkép, hátha kell valakinek ;)
Ja, és ott, ahol torony is van, meg õrszem is van, ott van a gebasz :) Ott kell valamit trükközni.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nekem aszem akkor lett jó, ha megint megcsinálod az összes basic traininget.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
vagy most helyezik készenlétbe az eu szervereket?

bár a fennt lévõ két mondatnak semmi köze egymáshoz

My Life for Freedom!
http://www.spywareinfo.com/~merijn/cwschronicles.html
Itt van részletes leírása a cuccnak.
My Life for Freedom!
De nem értem, a honor és a pontok nem nõnek és simán be tudok lépni! Ha én ellopnék valamit, akkor rögtön megvátoztatnám az ellopott account jelszavát!
Naszóval, melyik a legjobb vírus írtó! Kérlek segíts, mert ha tényleg vége az acc. nem tudom mit csinálok!
My Life for Freedom!
Konzolban beirod "open m24_range" (idezojelek nelkul!)
Ha a masodik sniper kikepzest se akarja betolteni, akkor konzolba ezt ird: "open m82_range" (idezojelek nelkul!)
by Mighty
ugye accountot megcsináltad már és élesítetted. :)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
erdeklodnek hogy mi kell ahoz hogy a Sniper treninget engedelyezze .
A loveszeten 38 megvolt mi kell meg ?
Bocs de dan bill nincs ekezet.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerintem ellopták az accodat. Armyops forumon is volt rola szo, ez most a menõ... :(
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
My Life for Freedom!
Elégge izgat a dolog, úgyhogy jó lenne, ha mondanátok valami okosat!!
Mondom, mindig változik, és azt mutatja, hogy az elõzõ pillanatban még gameltem! Félek valaki szarakodik velem, és én azt nagyon nem szeretem.
De nézzétek meg nálatok is, hátha valamit a központból buzerálnak, és nem egyedi a jelenség. Elõre is kösz mindenkinek!
Csak nehogy valaki elbarmolja az accountomat!

My Life for Freedom!

hogy tetszett, ha igen? :))