America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Hadi MMORPG
<2004-01-17 @ 22:44 - G-San>2004-01-17 @ 22:44 - G-San> (kommentek: 0)
A Military Training Technology nemrégiben írt egy új programról, mely a Massively Multiplayer Simulation for Asymmetric Warfare (Tömegesen játszható asszimetrikus háborús Multi-szimulátor (THX to Gyu)) névre hallgat. Ezzel arra képzik ki majd a katonákat, hogyan is kell éles helyzetekben cselekedni. A There Inc. fejleszti a játékot, melyért cserébe kerek 6 millió dollárt kapnak az Amerikai Hadseregtõl. Hogy mennyire lesz ez elérhetõ a hétköznapi ember számára (lehet hogy olyan lesz mint az America's Army) az még nem derült ki. Bõvebb információt itt találhattok róla.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
TÖMLÕ 
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
én a 14-en lakom (15-ös há, majdnem mint a wtc). kb 4 éve történt, hogy éjszaka (kb éjfél körül) üvöltözés kis 'falum' folyósóján, hogy 'segíííítssééééég, tûûûûz vaaaaaan'... befelyeztem még az oldalt (olvastam akkor még esténként, nem volt itthon netem...😊) aztán mondom kicammogok a folyósóra... már nagy volt a nyüzsgi,, és komoly a füst, 3 ajtóval mellette lángolt a kéró, a bolond romaember fennhagyta a kaját, kigyulladt a konyha, ami a bejáratiajtónál volt, csávó kijött a folyósóra, gyereke viszont benn maradt, meg szegén kutya is, nem lett gond átmásztak a szomszédba (clifhanger, 14 emelet...) tûzoltók szoptak, mert a házba beépített tûzoltóvezeték el volt dugulva, úgyhogy hozhatták fel lépcsõházon keresztül a kábelt összecsatlakoztatva...
brutál lett a lakás, csumára kiégett és a folyósó is tropa fekete lett... család elköltöz, lakás felújít, folyósó kifest...😉 de még két évig föstszag, mint a putriban, hehe=)
Sracok ez nem egy chat szoba, sem IRC, hogy sebtiben irjatok a hozzaszolasaitokat. Kerlek irjatok lassan, hasznaljatok irasjeleket, stb. Elore is koszonom.
.
Zaki a kuszas tesztent ne lfogsz izzadni ded erdemes megcsainalni mert amikor megvan akkor mar nyugodt szivvel vered szet a gepedet islla monitort(legalabbis en igy tettem
). Ja es a terkepet hasznald amit lejjeb latsz bar az telleg csak egy lehetseges utvonal nekem nem sikerult megtalani az alapjan az utat
. ES ne add fel mint lathattad amikor probaltad enm tull konyu es vannak reszek amiket teljesen lassan kuszva kell megcsinalni mert nem sikerul mashogy de megcsinalhato csak gyakorlas meg tokoles kerdedse. Na jo kiserletezest
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
na van megint egy sztorim. ez éppen most történt.
tesóm 30 perce bekopog az ajtón, h kurva büdös van. kimegyek és tényleg. mint disznópörköléskor.
kimegyek a lépcsõházba (00:10) páran már kint vannak és kopogtatunk ajtókon, h minden rendben van-é.
én ezt kicsit meguntam és lementem ki az utcára, h kívülrõl szemléljem meg az épületet. megyek körbe, erre látom, h a harmadikon tárva van a konyha ajtó és valaki folyatja nagy bõszen a vizet. azért gondoltam, h nem valami jó idõpont a mosotgatásra és nem az a kimondott forró este van, h kinyissuk az ablakot egy kis szellõre, úgyhogy megkerestem kis-hirtelen szervezõdött polgári-védelmis brigádomat, és közöltem velük a tényeket. Lementünk a 3.ra (az volt a furcsa, h csak a 7.tõl lehetett nagyon érezni a szagot) kinyitja a pofa az ajtót erre elhalt mindannyiunk szaglószerve, de bájosan megkérdeztem, h esetleg nem ég-é náluk valami. A választ sejthetitek:
-Nem. Nálunk? Semmi. Miért égne? Mér ég? Mi? Nálunk? Neeem! ugyan!
Najó én naív ember vagyok, ha azt mondja nem rúgom rá az ajtót. Kis brigádommal lementünk ezután az utcára, h megbizonyosodjunk, ám ekkor meghallottuk az édes kis szirénákat. Valaki kihívta szerencsétlen tûzoltókat. Beöltözve tökig. Nincs olyan meleg, de nem lehet kellemes.
Rögtön ajánlottuk nekik a 3. emeletet. Megfogadva tanácsunk fel is caplattak és õk biza rárugták az ajtót... Ottmaradt a kaja a platnin... Ebédrõl...
Tehát a Kis Kecseg nem mondta volna, h "Bocsi, ott felejtettem a kaját." mert akkor nem lett volna semmi gond. de felébresztettünk kb 15 családot mire ez kiderült. nya mindegy megyek aludni. csak megkeresm a légfrissítõt.
N0 TXT TLK PLZ!4!

My Life for Freedom!

Nem emlékeztem már, olyan rég volt... Jöhetne már az új patch 😊))\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
My Life for Freedom!

Gratulálok Zaki, most már csak az SF terepgyakorlat (kúszás) van hátra.
na mind1, végülis ez is el lett fogadva
Egyébként én végighallgattam az összes ilyen tréninget és akit csak kicsit is érdekel a hadsereg annak érdemes!
My Life for Freedom!
de szegeny mire vegighalhgatja a sok baromsagot elunja az eletet en legalabbis marhara untam mert annyira azert nem tudok jol angolul hogy mindent megertsek innen kezdve nem vomt kedvem vegighalgatni😊😊😊😊 viszont az sf teszt az majd idore megy szoval arra figyeljel😊😊Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

na ez akkó combos lesz, ha minden igaz