America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sok az a roe
SACA_(HUN)
A Kutya munkavégzés után!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Herold
Ebben a játékban mekkora pályák és milyen küldetések vannak? Annyit tudok róla, hogy csak online játszható.

Herold
Le kellett volna dugni a torkán a tûzoltófecskendõt.

Gyadi

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Hallottatok már róla valamit?

Gyadi
Gamestar:

Hadi MMORPG

<2004-01-17 @ 22:44 - G-San> (kommentek: 0)

A Military Training Technology nemrégiben írt egy új programról, mely a Massively Multiplayer Simulation for Asymmetric Warfare (Tömegesen játszható asszimetrikus háborús Multi-szimulátor (THX to Gyu)) névre hallgat. Ezzel arra képzik ki majd a katonákat, hogyan is kell éles helyzetekben cselekedni. A There Inc. fejleszti a játékot, melyért cserébe kerek 6 millió dollárt kapnak az Amerikai Hadseregtõl. Hogy mennyire lesz ez elérhetõ a hétköznapi ember számára (lehet hogy olyan lesz mint az America's Army) az még nem derült ki. Bõvebb információt itt találhattok róla.

Gfreiter
Szia 😊 Benézel az OFF-ba?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
ja punnyadás a köbön 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Na mi van skacok? Punnyadás?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[Rush]
Faja, de láccik még, hogy beta, ha akarod áttükrözöm oda a "forrásodra" 😊

hTTp://ror.hu/

Mighty
Meg nem lattam a forrasomon. Milyen?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[Rush]
Mighty FARCRY beta-t leszedted?
megy multi szerver belõle....

hTTp://ror.hu/

Mighty
Valamiert ma nem megy. Probald meg par ora mulva, addig is gyakorold az elso traininget.

THE matrica
meg a tévé

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Slow
ja igen... tömlõ...=)
kábelen a net megy-meg-jön...=)
ja meg a zárram=)

THE matrica
TÖMLÕ

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Slow
ráoffolok:
én a 14-en lakom (15-ös há, majdnem mint a wtc). kb 4 éve történt, hogy éjszaka (kb éjfél körül) üvöltözés kis 'falum' folyósóján, hogy 'segíííítssééééég, tûûûûz vaaaaaan'... befelyeztem még az oldalt (olvastam akkor még esténként, nem volt itthon netem...😊) aztán mondom kicammogok a folyósóra... már nagy volt a nyüzsgi,, és komoly a füst, 3 ajtóval mellette lángolt a kéró, a bolond romaember fennhagyta a kaját, kigyulladt a konyha, ami a bejáratiajtónál volt, csávó kijött a folyósóra, gyereke viszont benn maradt, meg szegén kutya is, nem lett gond átmásztak a szomszédba (clifhanger, 14 emelet...) tûzoltók szoptak, mert a házba beépített tûzoltóvezeték el volt dugulva, úgyhogy hozhatták fel lépcsõházon keresztül a kábelt összecsatlakoztatva...
brutál lett a lakás, csumára kiégett és a folyósó is tropa fekete lett... család elköltöz, lakás felújít, folyósó kifest...😉 de még két évig föstszag, mint a putriban, hehe=)

Nyers
Jogos kérés, kéretik betartani!

My Life for Freedom!

Mighty
Orulok, hogy egyre tobb ember jatszik az AA-val. Egy dolog miatt vagyok szomoru. NEM LEHET ERTELMEZNI, MIT IRTOK!

Sracok ez nem egy chat szoba, sem IRC, hogy sebtiben irjatok a hozzaszolasaitokat. Kerlek irjatok lassan, hasznaljatok irasjeleket, stb. Elore is koszonom.

Bobber
Joreggelt mindenkinek .
Zaki a kuszas tesztent ne lfogsz izzadni ded erdemes megcsainalni mert amikor megvan akkor mar nyugodt szivvel vered szet a gepedet islla monitort(legalabbis en igy tettem). Ja es a terkepet hasznald amit lejjeb latsz bar az telleg csak egy lehetseges utvonal nekem nem sikerult megtalani az alapjan az utat. ES ne add fel mint lathattad amikor probaltad enm tull konyu es vannak reszek amiket teljesen lassan kuszva kell megcsinalni mert nem sikerul mashogy de megcsinalhato csak gyakorlas meg tokoles kerdedse. Na jo kiserletezest

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

repro
helysebítés: konyha ablak volt nyitva...

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
OFF egy picit, de ide is megírom. nagy az Isten állatkertje:
na van megint egy sztorim. ez éppen most történt.
tesóm 30 perce bekopog az ajtón, h kurva büdös van. kimegyek és tényleg. mint disznópörköléskor.
kimegyek a lépcsõházba (00:10) páran már kint vannak és kopogtatunk ajtókon, h minden rendben van-é.
én ezt kicsit meguntam és lementem ki az utcára, h kívülrõl szemléljem meg az épületet. megyek körbe, erre látom, h a harmadikon tárva van a konyha ajtó és valaki folyatja nagy bõszen a vizet. azért gondoltam, h nem valami jó idõpont a mosotgatásra és nem az a kimondott forró este van, h kinyissuk az ablakot egy kis szellõre, úgyhogy megkerestem kis-hirtelen szervezõdött polgári-védelmis brigádomat, és közöltem velük a tényeket. Lementünk a 3.ra (az volt a furcsa, h csak a 7.tõl lehetett nagyon érezni a szagot) kinyitja a pofa az ajtót erre elhalt mindannyiunk szaglószerve, de bájosan megkérdeztem, h esetleg nem ég-é náluk valami. A választ sejthetitek:
-Nem. Nálunk? Semmi. Miért égne? Mér ég? Mi? Nálunk? Neeem! ugyan!
Najó én naív ember vagyok, ha azt mondja nem rúgom rá az ajtót. Kis brigádommal lementünk ezután az utcára, h megbizonyosodjunk, ám ekkor meghallottuk az édes kis szirénákat. Valaki kihívta szerencsétlen tûzoltókat. Beöltözve tökig. Nincs olyan meleg, de nem lehet kellemes.
Rögtön ajánlottuk nekik a 3. emeletet. Megfogadva tanácsunk fel is caplattak és õk biza rárugták az ajtót... Ottmaradt a kaja a platnin... Ebédrõl...
Tehát a Kis Kecseg nem mondta volna, h "Bocsi, ott felejtettem a kaját." mert akkor nem lett volna semmi gond. de felébresztettünk kb 15 családot mire ez kiderült. nya mindegy megyek aludni. csak megkeresm a légfrissítõt.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Igen, ezt ajánlottam én is 😊 Nagyon szívesen. Holnap akkor majd gyere. Ha nagyon nem megy, akkor valaki biztos szívesen megcsinálja helyetted, bár az igazi, ha magad csinálod meg. Akkor megvan a varázsa 😉

Gfreiter
Neem, lol, nem kell kinyírni 😊ha refis õrtoronyt látsz, akkor bokor, vagy szikla takarása. Ha sima õrszem, akkor kerüld a bokrot.

zaki
na bazz, már le is buktam. asszem hagyom holnapra a játékot, megyek CoD-zni . thx a helpet

Gfreiter
Azt pikkpakk összeszedi.

amíg nincs meg a 15 honorod, addig nincs értelme megcsinálni az SF tréninget...
zaki
ja, tényleg na ez akkó combos lesz, ha minden igaz

zaki
na most éppen látom, hogy ott van az õrbódé, ott sasol a manus... mit csináljak menjek tovább? vagy csak nem ki kell nyírni?

Nyers
Messzebb van még az. Szerintem április-május lesz belõle. Nem is baj, dolgozzanak csak rajta! A laggot valahogy remélem csak megoldják.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Jaja, #27286

Gfreiter
Megbocsátok Nem emlékeztem már, olyan rég volt... Jöhetne már az új patch 😊))

Nyers
Melyik pontot teljesítetted már, lejebb egyébként ott figyel egy térkép egy lehetséges útvonallal!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Igazad van, most néztem meg én is, tényleg nincs. Távcsõ van, és azzal kevertem össze. Viszont a távcsõ sokkal inkább segítségedre lesz. Meddig jutottál el? Melyik pontig?

zaki
nincsen... néztem én is, nyomtam a v-t, amire alapban be van állítva, de ninsc... na mind1. most épp lebuktam, mert vmi bokorba sikerült "véletlenül" bekúsznom, erre kiszúrtak

Nyers
Már megbocsáss, de sztem nincs NV!

My Life for Freedom!

Gfreiter
😊 de van... 😊 nyomd meg az N betût (vagy V? nem tom már). ja, kizárólag kúszás. Vagyis ha lemész a folyómederbe, ott lesz egy rész, ahol futhatsz kicsit, mert nem lesz egy darabig õrszem. De én javaslom, hogy ezt halaszd holnapra, mert elég idegtépõ lesz. Vagy ma akarsz már játszani?

Nyers
Na most jön a java!

My Life for Freedom!

zaki
n akkó mi is a teendõ amikor a helikopiból kiszállva a korom sötétben kell mászkálni? kússzak? és az éjjellátóhemüveg ilyenkor mé nincs?

Gfreiter
LOL, most vettem csak észre... Bocsi Pranki 😊)))

Gfreiter
Már nem cigizem. Én végighallgattam, de ötödszörre már nem volt kedvem 😊
Gratulálok Zaki, most már csak az SF terepgyakorlat (kúszás) van hátra.

zaki
hát az nem kifejezés, hogy uncsi volt. majdnem elaludtam

zaki
sikerült. bár az utolsó tesztnél csak 80%-ot értem el, mert addig olvasgattam a fórumot, erre azt olvasom, hogy a SF doga idõre megy, mire visszamentem a játékba, akkor már a köv. oldal volt na mind1, végülis ez is el lett fogadva

Nyers
A dohányzás súlyosan károsítja ön és környezete egészségét! 😊
Egyébként én végighallgattam az összes ilyen tréninget és akit csak kicsit is érdekel a hadsereg annak érdemes!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Én közben kimentem kajálni, cigizni, stb, mert mindegyikrõl tudtam, hogy mennyi ideig tart. Az SF a leghosszabb asszem, olyan 20-25 perces, ha jól emlékszem.

Bobber
hat szerintem ezek utan tuti hogy sikerulni fog zakinak a tesztet kitoltenide szegeny mire vegighalhgatja a sok baromsagot elunja az eletet en legalabbis marhara untam mert annyira azert nem tudok jol angolul hogy mindent megertsek innen kezdve nem vomt kedvem vegighalgatni😊😊😊😊 viszont az sf teszt az majd idore megy szoval arra figyeljel😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Gfreiter
Írj, ha sikerült...

zaki
thx-thx-thx

Nyers
I'm in position! Remélem azért az Erdei fiú majd üt egy két szépet!
Zaki, itt van szebben:

Medic teszt megoldások:
1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B

SF teszt megoldások:
1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB

My Life for Freedom!