America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Last Updated-m folyamatosan változik, ránéznél a sajátodra, mert ha nem egyéni gond akkor nem izgatom magamat!
Nálam most: Last Updated 01/16/2004 10:56:25 AM
My Life for Freedom!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Egyre izgisebb a helyzet, úgy érzékeli, hogy az accountommal egész nap játszom, amikor ránézek mindig frissül! Sajna a honor nem növekszik, habár ez engem különösebben sosem izgatott!
Last Updated 01/16/2004 08:44:56 AM
My Life for Freedom!
Mndanám hogy a csatabárdot ásom ki de nem .) tegnap roe király voltam sandstormon kell a sajantan is opfor kinézet nem .)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Egyébként jó reggeleket mindenkinek!

Macskák
- a macskák azt csinálnak, amit akarnak
- nem érdekli õket, hogy mit mondassz
- teljesen kiszámíthatatlanok
- nyávognak, ha valami nem stimmel
- ha játszani akarsz velük, akkor õk egyedül akarnak lenni
- ha te akarsz egy kis békét, akkor õk játszani akarnak
- a hangulat szabályozza az életüket
- mindenhol otthagyják a szõrüket
- néha az õrületbe kergetnek és pénzbe is kerülnek.
Szóval, tulajdonképpen apró nõk - olcsó bundában.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Last Updated 01/16/2004 00:25:07 AM
Vki használjaz accountomat, vagy mi lehet?
My Life for Freedom!
Szép kis meló lesz.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
általában akkor, mikor pont kezdõdne a következõ kör, de valaki pont akkor ír üzenetet, vagy használja a commo parancsokat poénból...
No Label
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 859 MHz with 383MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 GTS/GeForce2 Pro (4345)
PlayerReplicationInfo MOUT_McKenna.PlayerReplicationInfo16 (Function Engine.PlayerReplicationInfo.GetCommVolume:0018) Unknown code token 3C
History: FFrame::Serialize <- UObject::ProcessEvent <- (AGP_HUD MOUT_McKenna.AGP_HUD2, Function AGP.AGP_HUD.PostRender) <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
ki is vagott a desktopra:(:(:( ez miert lehetett??????
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 859 MHz with 383MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 GTS/GeForce2 Pro (4345)
Es en ezzel nyomatoim azt nem mondom hogy villam ded ha elegge fanatikus az ember akkor igy is tud jatszani
es amont mondtama pingem jo pedig kocsog UPC-m van pedig most mar utalom oket
szoval szerintem neked is csak az elhatarozas kellene a jatekhoz
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Bameg most megyek edzésre, megint elment a nap...
...sebaj, ha elálmosodom szundítok egyet a fekpadon...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ArmyOps.exe - 163M (meg 2002.07.12-en toltottem le
)
aao_patch_111.exe 22.M
aao_patch_111to120.exe 49M
aao_patch_120to121.exe 1.17M
aao_patch_120to130.exe 28M
aao_patch_130to140.exe 43.4M
aao_patch_140to150.exe 29.8M
ArmyOps160.exe 373M
aao_patch_160to170.exe 18.8M
armyops170.exe 387M
armyops190.exe 604M
aao_patch_190to200_win.exe 223M
armyops200_win.exe 650M
aao_patch_200to200a.exe 9M
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
mondjuk akkor aktívan nyomtam más gammát, majdnem minden nap warral...:))
tunnel-t de utáltam már akkor is :)
Akkor még teljesíteni kellet a kiképzés részeként a Mecgenyát is.
Pályák: McGenya, Tunnel I.C., HQ Raid, Bridge, Pipeline.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
My Life for Freedom!