America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
használsz vmilyen fájlmegoszto progit?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
Segítenél, vagy akárki más!
A Last Updated-m folyamatosan változik, ránéznél a sajátodra, mert ha nem egyéni gond akkor nem izgatom magamat!
Nálam most: Last Updated 01/16/2004 10:56:25 AM

My Life for Freedom!

MarkBlade
Persze.. én is ezt mondom.. csak nekem sem hiszik el.. :)
MarkBlade
Aha.. szerintem az a baj.. Bár a mai világban ki tudhatja.. :)
Gfreiter
:) Már fönn voltam korábban.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Na, melyik update-re gondolsz? A profile updatere?
Egyre izgisebb a helyzet, úgy érzékeli, hogy az accountommal egész nap játszom, amikor ránézek mindig frissül! Sajna a honor nem növekszik, habár ez engem különösebben sosem izgatott!
Last Updated 01/16/2004 08:44:56 AM

My Life for Freedom!

Strahd_

Mndanám hogy a csatabárdot ásom ki de nem .) tegnap roe király voltam sandstormon kell a sajantan is opfor kinézet nem .)

MarkBlade
2-órakor? NA? :)
Gfreiter
Jó reggelt neked is :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

MarkBlade
Próbáld az updat-et az army oldalán.. bejelentkezel és ott van egy ilyen rész..
Egyébként jó reggeleket mindenkinek!
Gfreiter

Mighty
Neked is!

Macskák
- a macskák azt csinálnak, amit akarnak
- nem érdekli õket, hogy mit mondassz
- teljesen kiszámíthatatlanok
- nyávognak, ha valami nem stimmel
- ha játszani akarsz velük, akkor õk egyedül akarnak lenni
- ha te akarsz egy kis békét, akkor õk játszani akarnak
- a hangulat szabályozza az életüket
- mindenhol otthagyják a szõrüket
- néha az õrületbe kergetnek és pénzbe is kerülnek.

Szóval, tulajdonképpen apró nõk - olcsó bundában.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
Ja, és jó reggelt!

My Life for Freedom!

Nyers
Na gond van, vagy legalábbis gáz! Sajna már 3 hete nem játszottam és erre ezt írja ki:
Last Updated 01/16/2004 00:25:07 AM
Vki használjaz accountomat, vagy mi lehet?

My Life for Freedom!

Nyers
Ekkor ezt talán az OFFtopicban közöld vele, köszi.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Hali. Ööö bocs, kissé elkalandoztam, mióta beírtál, nem figyeltem oda eléggé. Nem tom pontosan mi lehet a gond, aki meg tudná pontosan válaszolni, az nem volt itt azóta, de hallottam, hogy valami gond van a magyar szerverekkel, úgyhogy ha igazam van, akkor ebben az esetben nem a te hibád.

Gfreiter
Persze, nem is arról van szó, hogy esetleg gyenge a gépem. De 4-500-as ping kicsit durva. Fõleg akkor ájultam el, amikor Zotyesz mondta, hogy neki modemmel volt annyi. Majd kitalálok valamit. Csinálok helyet a C-n, csak kell majd sok üres lemez, amire a D-rõl átírhatok szirszarokat, hogy a C-rõl a D-re tudjak pakolni... Szép kis meló lesz.

nálam ez átlag minden órában elõfordul, játék közben...
általában akkor, mikor pont kezdõdne a következõ kör, de valaki pont akkor ír üzenetet, vagy használja a commo parancsokat poénból...
Bobber
Egyebkent ez volt a hiba:

No Label

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 859 MHz with 383MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 GTS/GeForce2 Pro (4345)

PlayerReplicationInfo MOUT_McKenna.PlayerReplicationInfo16 (Function Engine.PlayerReplicationInfo.GetCommVolume:0018) Unknown code token 3C

History: FFrame::Serialize <- UObject::ProcessEvent <- (AGP_HUD MOUT_McKenna.AGP_HUD2, Function AGP.AGP_HUD.PostRender) <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

ki is vagott a desktopra:(:(:( ez miert lehetett??????

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
G a gameban egy hiba miatt pontos leirast adok a gepemben lev cuccokrol es OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 859 MHz with 383MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 GTS/GeForce2 Pro (4345)
Es en ezzel nyomatoim azt nem mondom hogy villam ded ha elegge fanatikus az ember akkor igy is tud jatszani es amont mondtama pingem jo pedig kocsog UPC-m van pedig most mar utalom oket szoval szerintem neked is csak az elhatarozas kellene a jatekhoz

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

hykao
ÁÁÁÁÁ, már vissza kell vennem a netezésbõl.
Bameg most megyek edzésre, megint elment a nap...
...sebaj, ha elálmosodom szundítok egyet a fekpadon...
Gfreiter
Ha érdekel, akkor nyomasd

hykao
tudom
Gfreiter
Ja a Sajátra gondolsz? Ott mindeki házigazdi abban a topicban, amit õ maga nyitott :)

Gfreiter
?? Hát hol még? Én csak errõl tudok...

Tikal
ja, szét offolja az egész sg-t :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hykao
Most láttam, hogy nem csak itt vagy házigazda.
Gfreiter
? hát mer nem ua a verzió.

pet70000
Fish papi már gyúrja

Tikal
má hogyne menne :)

Gfreiter
Engem érdekelne a legelsõ, de azzal mit lehet csinálni? Mer ugye multiban nem megy.

Tikal
én csak augusztusban

2.1 nincs meg?
Mighty
Ha erdekel valakit, nekem megvan az osszes patch es az elso kiadott resz is.
ArmyOps.exe - 163M (meg 2002.07.12-en toltottem le )
aao_patch_111.exe 22.M
aao_patch_111to120.exe 49M
aao_patch_120to121.exe 1.17M
aao_patch_120to130.exe 28M
aao_patch_130to140.exe 43.4M
aao_patch_140to150.exe 29.8M
ArmyOps160.exe 373M
aao_patch_160to170.exe 18.8M
armyops170.exe 387M
armyops190.exe 604M
aao_patch_190to200_win.exe 223M
armyops200_win.exe 650M
aao_patch_200to200a.exe 9M

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ugyanaz a cipõ:)
zotyesz
Én felraktam az 1.0-t, hogy csak megcsinálom a kiképzést kiváncsiságból. Úgysem fogok multizni 15 órás modemes csomaggal. Aztán ez lett belõle. :)

Slow
én emléxem, felraktam 1.0-át, megcsináltam kiképzést, tuneleztem kb 1 órát (no ts, no ismerõs) és úgy döntöttem, hogy nincs cérnám az armyhoz...=)
mondjuk akkor aktívan nyomtam más gammát, majdnem minden nap warral...:))

zotyesz
amikor még a Mountain ambush volt a legnagyobb pálya... :)

Tikal
jaja, nekem az ejtõrenyos ugrás ami még nagyon bejott, meg a pálya hozzá :) feeling-es

zotyesz
Nem volt még honor, és úgy vártuk a Sniper patchet, mint a messiást. Igaz, Tikal?

Tikal
most már nem kell mckenya?
tunnel-t de utáltam már akkor is :)

zotyesz
M16, M249, M203
Akkor még teljesíteni kellet a kiképzés részeként a Mecgenyát is.
Pályák: McGenya, Tunnel I.C., HQ Raid, Bridge, Pipeline.

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ja tudom, amikor építkeztem a 25cm-es monolitfödémbe a csövek helyére nem hungarocellt raktak, hanem kism.téglát :) ne tudd meg...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
azért mert annak olyan a szerkezete, tudod légáteresztõ sátor :)))

Nyers
Ez nem G-nek ment, hanem csak úgy! :)

My Life for Freedom!

patacsi HUN
ez itt Michael Jackson :))) nem is tudtam, hogy megvan a sniper training-je :)))

Tikal
mout mckenna :)

Nyers
Csak azért írtam, mert sztem elég zavaró hiba és még mindig nincs megoldva, gondolom ez fogósabb kérdés ...

My Life for Freedom!

Tikal
ja, füst a falon már a kezdetektõl kisért minket :)