America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
na majd azt csinálom ha újra ott vagyok, hogy nyomom a shift-et is, és akkó lassabban kúszom

Gfreiter
Ilyenkor picit menj vissza, és ezerrel nyomd a fekvés gombot.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Azt ki lehet kapcsolni! Csak most nem tom hol kell átírni az értékeket a cfg fájlban... Mighty tudja.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
persze, akkor én is mozdulatlan vagyok egy 10-15 másodpercig. 1ébként nem volt vmi lejtõs rész

Gfreiter
Szia Zotyesz!

zaki
bazzeg most nézem, hogy azért álltam fel, mert gyorsan megnyomtam 2X az elõre gombot, jó tudni, hogy ilyen funkciója is van

Gfreiter
:) akkor fordul elõ, amikor egy picit meredekebb ponthoz érsz. Ez egyébként bug, amit mindenki remél, hogy hamarosan javítanak. Ha üvöltenek, akkor csak lapíts.3-ból 2-szer nem kapnak el. Ja, és olyankor kapcsolj ár lassú kúszásba!!

zaki
és most megint kezdhetem elõlrõl, 7 perc mire odaérek

zaki
bazzeg, úgy felidegesítettem magam, szikla mellett megyek szép lassan (nagyon lassan) peresze kúszva, üvöltöznek is rendesen, de nem vesznek észre, erre bazzeg felállok, pedig egy büdös ujjal nem nyomtam meg az állj gombot. és ez nem elõször van.

Gfreiter
Ott én is sokszor elcsesztem, és úgy mondták nekem is akkor.

Gfreiter

zaki
bazzeg, bár elég közel lehettem a B ponthoz, erre megint lebuktam. és pont most olvasom a 27397-ben, hogy hogy kellett volna ott megcsinálni. na mind1, megyek vissza, próbálkozom

patacsi HUN
nyaligép ;P

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
:) Nem baj, azért frissítésnek jó Egyébként én is kíváncsi vagyok rá.

MarkBlade
NA most nézem lemaradtam.. :(
MarkBlade
Egy kis infó!!!! Aki még nem látta volna..

Hadi MMORPG

<2004-01-17 @ 22:44 - G-San> (kommentek: 0)

A Military Training Technology nemrégiben írt egy új programról, mely a Massively Multiplayer Simulation for Asymmetric Warfare (Tömegesen játszható asszimetrikus háborús Multi-szimulátor (THX to Gyu)) névre hallgat. Ezzel arra képzik ki majd a katonákat, hogyan is kell éles helyzetekben cselekedni. A There Inc. fejleszti a játékot, melyért cserébe kerek 6 millió dollárt kapnak az Amerikai Hadseregtõl. Hogy mennyire lesz ez elérhetõ a hétköznapi ember számára (lehet hogy olyan lesz mint az America's Army) az még nem derült ki. Bõvebb információt itt találhattok róla.

Gfreiter
Le kell lépnem, kb 1,5 óra múlva jövök. Ügyes legyél Zaki :)

Gfreiter
Megy ez neked :) A B-ig elég genya lesz, szal óvatosan. A B elõtti utolsó toronynál úgy menj, hogy ne a bokorba menj (jobb oldaladon lesz), mert van ott õrszem is, hanem a bal oldali sziklához közel akkor, amikor a reflektor fénye nem világítja meg. És ha nem sikerül, akkor dühbõl ne kapcsold ki a gépet, mert ha elértél egy pontot, akkor onnan kezded ha elkapnak.

zaki
jeee, már az A pontnál vagyok csak mindig olyan irányba mentem, ahogy nem kellett volna

Gfreiter
Bár most már megvettem a félszintetikust (Valvoline).

Gfreiter
Szia! :) Csak azt szerettem volna kérdezni, hogy ha eddig sima olajat használta, és most szeretnék félszintetikus, vagy szintetikus olajat használni, akkor ha kiengedem a régi olajat, csak simán a helyére töltöm az újat, vagy kell valami tisztítási eljárást is elvégezni? Mert azt hallottam, hogy nem jó, ha a kettõ keveredik, viszont olajcserénél mindig marad valami a teknõben.

patacsi HUN
reggelt :)
nem 29.-én ???
mi agond az géppel ???

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Na, az a vége fele van az a Hummer, szal ne jobbra menj, hanem egyenesen. Ha az õr kiabál, ne ess pánikba, hanem maradj mozdulatlan, akkor talán nem vesz észre.

zaki
nem, eddig egyenesen mentem el. most meg elmentem jobbra, és most szopok ott, ahol írtad

Gfreiter
A és B között lesz nagyon genya...

Gfreiter
Aha, most néztem meg. Elmentél jobbra, nem? És a távolban nem volt egy torony, egy õr, meg egy Hummer járó motorral?

zaki
nem tudom, közöm sincs hozzá, mert én se hidat, se folyómedret eddig nem láttam. lehet, hogy eleve rossz felé mentem

Gfreiter
Ööö lementél a folyómederbe? Az elsõ toronyt meg sem kell közelítened, hanem a hídról lemész jobbra a vízmosásba... (csak nincs benne víz ugye...)

zaki
én kész vagyok ettõl a training-tõl. már az 1. õrtoronynál szívok. van 1 szikla, lábánál 1 bokor, és akármit csinálok, nem tudok tovább menni, mert kiszúrnak. kezd idegesíteni, hogy mindig kezdhetem újból, és mindig 3 perc min., hogy újra eljussak odaáig. kész vagyok, mint a házi feladat. itt van a térkép is, da hát ettõl okosabb nem lettem, semmit sem segít

Gfreiter
mert
0-10 honorig 500 pont/1 honor
10-20 honorig 1000 pont/1honor
20-30 honorig 2500 pont/ 1 honor
és így tovább valahogy :)

Gfreiter
Alapból 10 honorral indulsz, ami azt jelenti, hogy az is meg van adva pontszámban. Ez azért van, mert honort lehet veszteni is, és akkor tudod, hogy mennyi kell még a 10-hez.

ok köszönöm a segítséget
csak ugy láttam hogy 10-20 honorig 1000 pont kell nekem meg van 5285 akkor meg 15 szinten kellene lenni nem
Gfreiter
Jól számolod. Egy-két hetes kör alatt össze lehet kalibrálni :)

Gfreiter
Ja igen, Leased szerveren is gyûjtesz. Thx Mighty :)

ha jól értem akkor még 715 pont kell hogy a szintem nõvekedjen
a játékba ezt meg a army oldaról másoltam ki a statisztikámat Experience 5285
Honor 10
Experience Required For Next Level 715
Mighty
5285 experience pont pontosan 10 honornak felel meg.
Ha jatszol es a jobb felso sarokba az van irva, hogy official server, vagy leased server, akkor tudsz fejlodni. Persze jol kell jatszanod. Sok ellenfelet leloni, tulelni, teljesiteni a feladatokat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Nem tom, de azt jó ha tudod, hogy a honorod csak az Official szervereken nõ...
Hol látod, hogy 10 a honorod? A trackeren, vagy a játékban a neved mellett (ha F1-et nyomsz)?

szevesztok

érdeklõdnék hogy miért nem emelkedik a honor szintem

Experience 5285
Honor 10
Experience Required For Next Level 715
Gfreiter
Hát akkor egy nagyon nagy BOLDOG SZÜLINAPOT AL BUNDY!!!

(hanyadik...?)

Bobber
Jo reggelt mindenkinek

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Strahd_
Jo reggelt!

Gfreiter
Patacsi! Tudsz nekem segíteni autóbütykölés ügyben?

zaki
jó reggelt

Gfreiter
Jó reggeltke!

Gfreiter
LOL :DDD Van benne valami...

[Rush]
anyád szóval itt!!

hTTp://ror.hu/

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Na jó éjszakát mindenkinek!