America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Reméljük. Én meg letisztítom a gépem, aztán mehet a gyilok! Most, hogy megin pörög a fórum, újra beindultam 😊 Viszont a format C-t és XP telepítést asszem nem vállalom be. Tuti rámenne az egész napom.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zotyesz
Remélem semmi gond nem lesz... de ha minden igaz, akkor holnap ilyenkor már ADSL-en keresztül nyomhatom

Gfreiter
Úgy megjött a kedvem a játékhozt, csak a baj, hogy nem menne, mer még le kell putzolnom a C-t 😞 ááá...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hé Zotyesz! Holnap kötik be, ugye? Hurrá!

Gfreiter
Halihó! Bocsi, közbejött valami! Köszi Patacsi a segítséget 😊 Gyadi, igazad van, elírtam. Nem a configban kell állítani, hanem az Armyops.ini-ben. Szóval Zaki gratula, és plíz osszd meg velünk az elsõ élményeidet, a jókat is, de legfõképpen a rosszakat, hogy tudjunk segíteni, és bátorítani! (no meg vígasztalni... )

zotyesz
Hát én egyszer játszottam Quake3-at LAN-ban, de akkor alaposan elvette a helyi "bajnok" a kedvem. Ugyanis az történt, hogy véletlenül 2 fraggel ugyan , de sikerült elvernem. Utána azzal fûzte a többiek agyát, hogy csíter vagyok. Pedig csak õ nem bírta elviselni, hogy mázlim volt. 😞

trident
😊
Én/mi csak így tudunk, nincs otthon nyet...😞
Bár a LAN partyknak az az elõnye, hogy csak ismerõsökkel játszol, és nem merül fel a csít, ha valaki mégis bunkó csak felálsz és kiosztod a pofonokat...😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zotyesz
Én sosem flémelek, nyugalom. 😄
Remélem mûködni fog a LAN.

trident
Na már megint hülyeséget írtam.😄 Remélem a flém kimarad...😄D

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zotyesz
Szivesen máskor is! 😊 Még én sem csináltam ám soha Army LAN-t. 😊

trident
Zotyesz: thx!😊)
öööö😊), megtaláltam a két file-t, csak otthon nincs (még 😄 ) két gépem, és gondoltam megkérdem azoktól/attól aki ért hozzá!😉

patacsi HUN
😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zaki

zotyesz
Ja, a server.exe és a Runserver.bat a játék System alkönyvtárában van. 😊

Tikal
találkozunk a harctéren

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
Szia! Az alábbi linken találsz segítséget a LAN-hoz.

Segítség a LAN-hoz

zaki
köszi

Tikal
server kereso jobb also sarkában engedélyezd a punkbustert!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
ok thx. csakhogy nálam ez a bibi, eddig sehova se tudtam felmenni játszani

tudnál segíteni?

Gyadi
Ha kiszeded és beragasztasz a helyére egy gombostût, akkor hamar megfogod szokni 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

patacsi HUN
nem jó 😊 ha kiszedem a win gombot akkor is meg lehet nyomni 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

trident
Sziasztok!
Egy kevés segítséget kérnék tõletek. Nemrég kaptuk meg az AA-t. Internet elérésem nincs otthon, de LAN partykra járok/járunk. Lehet-e LAN-ban játszani az AA-t?
Ha lehet, hogyan? Megpróbáltam Magyar AA oldalakon körbenézni ez ügyben, de eddig nem jártam sikerrel...Ha kisegítenétek megköszönném....😊

zotyesz
Közben megtaláltam, hogy pontosan mennyi pontot kell gyûjteni a honorhoz. Íme:
Honor Score
01-10: 500
11-20: 1,000
21-30: 2,500
31-40: 4,000
41-50: 6,000
51-60: 9,000
61-70: 13,000
71-80: 23,000
81-90: 43,000
91-99: 83,000

Gyadi
Legjobb 😄

zaki
köszi az infot

[HUN]Friczy
van egy remek csavarhúzóm, windowsba leginkább ezzel lehet kikapcsolni permanensen..

Akkor legalább nem vagyok 1edül :-)
Szóval valakinek 5lete?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

patacsi HUN
detto 😊)))

zotyesz
Azért érnek még meglepetések. Most néztem meg azt a manualt, amit feltett a program a telepítéskor. Potom 200 oldal, pályaleírásokkal, felülnézeti képekkel. Eddig soha meg sem néztem. Hogy mik vannak... 😊

zotyesz
Nos, a Honor az a játékban azt mutatja, hogy mennyire vagy hatékony, együttmûködõ és rutinus U.S. Army soldier. A játkon belül a neved elõtt lévõ szám mutatja, illetve a login.americasarmy.com oldalon bejelentkezve mge tudod nézni azzal együtt, hogy mennyi pont kell még a következõ Honorig. Egyébként sávosan differenciált rendszerben van meghatározva (lásd Szja. kulcsok 😊 ), hogy bizonyos honor pontok között mennyi score-t kell gyûjteni a következõhöz. Pl. 10-20 között 1000 pont, aztán 30-ig 2500, stb.
Növekszik a honorod ha sok ellenséget lõsz le, és Téged kevésszer kapnak el, ha teljesíted a feladatot (fõként élve), jó vezetõ leszel. Csökkenhet ha lelövöd a csapatársadat, a túszt, stb.

Gyadi
A cfg fájlokat ne írd át mer kidob a pb.
Csak az ini fájlokat szabad.

zaki
és hogy tudom összegyûjteni azokat a honor pontokat? és mik azok 1általán? és hogy tudom megnézni, hogy mennyi van most nekem? sorry az alma kérdésekért, de kezdõ vagyok még

Help!!! Hogy a fenébe lehet a win billentyût kikapcsolni? Ált azzal szívok, hogy néha véletlenül azt nyomom meg alt helyett

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

patacsi HUN
😄

zotyesz
Igen! Amint 15 honorpont összejön, már SF is lehetsz az SF pályákon, nemcsak bennszülött. 😊

zotyesz
Szia!
Holnap nagy nap van!

zaki
most akkor már szabad a pálya a multihoz?

Gfreiter
Nalátod, ment ez 😊Gratulálok! Nem volt könnyû feladat! Jutalmul mehetsz 1000L gamézni 😊 Én most értem vissza, bocsi...

zaki
na megcsináltam végig ott akartam lemenni a folyómederbe, ahol az õrök álltak a hídon, mire rájöttem, hogy el kellene menni jobbra 😊

zaki
hááát, ha az 1 óra az gyors, akkor az voltam

zaki
jó felé megyek? le kell menni a 2. hídnál is a mederbe? csak azért kérdem, mert most ott vagyok, de áll egy õr a hídon, és az nem jó

Gfreiter
Gratula!! Ilyen gyorsan? Én órákat szenvedtem csak a B-vel, mire sikerült. 😊 Mire végzek, már kész is leszel!

zaki
akkó lazítok, mert poont most jutottam el odáig

zaki
jó, hogy szólsz, mert eddig még nem is használtam

zaki
tudom, úgy értettem 😊

Gfreiter
Na meek olajat cserélni, kb 1,5 órácska 😊

Gfreiter
Ha a B megvan, akkor lazíthatsz, mert a C-ig már nem olyan gáz. De majd ott, vagy a C után megin le kell majd menni egy vízmosásba!

Gfreiter
Ja, és pislants néha a távcsõbe, mert a térképen nem szerepel asszem az összes õrszem...

Gfreiter
LOL 😄 Mi is így voltunk vele
A lassú menet gombot nem kell nyomva tartani, csak egyszer megnyomod, és vált.

zaki
ha megcsinálom ezt a küldetést, akkó pezsgõt bontok az tuti