America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Szóval Zaki gratula, és plíz osszd meg velünk az elsõ élményeidet, a jókat is, de legfõképpen a rosszakat, hogy tudjunk segíteni, és bátorítani! (no meg vígasztalni...
)\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Én/mi csak így tudunk, nincs otthon nyet...😞
Bár a LAN partyknak az az elõnye, hogy csak ismerõsökkel játszol, és nem merül fel a csít, ha valaki mégis bunkó csak felálsz és kiosztod a pofonokat...😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
öööö😊), megtaláltam a két file-t, csak otthon nincs (még 😄 ) két gépem, és gondoltam megkérdem azoktól/attól aki ért hozzá!😉
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Egy kevés segítséget kérnék tõletek. Nemrég kaptuk meg az AA-t. Internet elérésem nincs otthon, de LAN partykra járok/járunk. Lehet-e LAN-ban játszani az AA-t?
Ha lehet, hogyan? Megpróbáltam Magyar AA oldalakon körbenézni ez ügyben, de eddig nem jártam sikerrel...Ha kisegítenétek megköszönném....😊
Honor Score
01-10: 500
11-20: 1,000
21-30: 2,500
31-40: 4,000
41-50: 6,000
51-60: 9,000
61-70: 13,000
71-80: 23,000
81-90: 43,000
91-99: 83,000
Szóval valakinek 5lete?
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Növekszik a honorod ha sok ellenséget lõsz le, és Téged kevésszer kapnak el, ha teljesíted a feladatot (fõként élve), jó vezetõ leszel. Csökkenhet ha lelövöd a csapatársadat, a túszt, stb.
Csak az ini fájlokat szabad.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

és hogy tudom megnézni, hogy mennyi van most nekem?
sorry az alma kérdésekért, de kezdõ vagyok még 

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
végig ott akartam lemenni a folyómederbe, ahol az õrök álltak a hídon, mire rájöttem, hogy el kellene menni jobbra 😊

A lassú menet gombot nem kell nyomva tartani, csak egyszer megnyomod, és vált.