60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • sharpwrz
    Nagyon szépen köszönöm!
  • RNadal1203
    Boldog szülinapot Peti DK!
  • RNadal1203
  • PETI DK
    1b
    2d
    3b
    4c
    5b
    6b
    7b
  • sharpwrz
    Sziasztok!

Kérdeznék, ha nem gond:)
    Medic Training-en belül a Shock-nál tartok (3dik), és a teszt sose sikerül! Már 4x átnéztem a magyar leírást de semmi! Valaki nem tudná elküldeni nékem a helyes megoldásokat? Nekem ez jött ki: A,D,B,B,B,B,C

Előre is köszönöm!
  • PETI DK
    Lenne egy kérdésem.
    Mikor belépek a gamespy-ba akkor kiirja a magyar szervereket rámegyek az eggyikre és belépek. Belép az Americas army-ba de ott azt irja " Tring connect stb,stb.." váro 10 percet de nem lép be. Probáltam,hogy a CONSOLBA beirom: "open és az IP-t" de ugyanaz jön ki :(
    Aki tud segiteni lécci irjon.
  • PETI DK
    Nekem asszem 2.3 mas van :)
  • HoReSz1975
    hát és vista ultimate x64 -el nyomom, de semmi gondom nem volt vele...

de ez a 2.8.3.01 egy nagy szar, tele van bug -al, sok cheater nyomul, több, mint ez elötti verzióknál, a critical errorról meg ne is beszéljünk, rengetegszer kib***

kiváncsi lennék már a 3.0 -ra...
  • geri777
    hellosztok
    Vistára szeretném telpiteni az arrmyt de kicsomagolja és
    ezt irja ki http://k*pfeltoltes.hu/080707/778857699N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Mi lehet a gond?? akkor is ezt irja ki ha nem rakom közbe fel az msn t !
  • HoReSz1975
    Kiváncsi lennék már a 3.0 -ra, mert ez a 2.8.3.01 annyira szar, hohy embertelen, tele van baggal, rengeteg szerver lagol, sok a cheater, nincs sürübb PB frissítés, nem utolsó sorban rengeteg a critical error

his winter my pumpkin is with this game, I like to play with him though
  • Mighty
    Inkább rám, mint a postásra :P
  • repro
    szerencsétlen rád ütött?
  • Mighty
    Nincs semmi probléma vele. Koraszülött volt, de mostanra mintha nem is lett volna az. Egy igazi rosszcsont :)
  • bardocz
    Hát ha oda telepíted...Ha nem,akkor nem tudom,nekem temp mappa e-n volt,de 9 giga nem volt elég neki...
  • Gyocsika
    C -re 7 gb kell ?
  • Sadist
    Esetleg próbálkozhatsz konzolparanccsal, asszem SetRes 1360x768x32-t kell beírni, de a FAQ-ban le van írva.
  • priluki
    sziasztok betudom valahol állitan a felbontást? mert a menübe nem engedi az 1360*768-at...
  • Doma #57717
    Hát jah jól eltűntél, Barótol hallottam anno dolgokat! Remélem minden ok!
  • Mighty
    Gondoltam megnezem mar tenyleg ilyen szenvedos-e az installalas.

Egyre kevesebb idom van jatszani. Mar 3 eves mult a lurko :)
  • Doma #57715
    Nosztalgiázol? :P
  • bardocz
    3.5 giga kell a kicsomagoláshoz,és még ennyi a játéknak,tehát kell 7 giga összesen,de inkább több.
  • Gyocsika
    Leszedtem a játékot , h újrarakom, de most már feltelepíteni se tudom :D :S, Unable to copy hibát kapok. C meghajtómon pedig van 5.6 Gb hely.
    Mostmár tényleg nem tudom mit csináljak.
  • Mighty
    A mazochistak village-et toljak assault oldalon :P Vagy Weapons Cache assault oldalon
  • bardocz
    Én nagyon szeretem :-) Szinte csak azon játszok.
  • PETI DK
    köszi repro kiprobálom :)
  • HUmanHunter
    kipróbáltam urban assaultot,hogy mondtad hogy mien fasza, kalap szar ! azon se játszom többet :D
  • repro
    A USE gombot. Alapból E, ha minden igaz
  • PETI DK
    SZiasztok!
    Most töltöttem le az AA-t és egy küldetésben elakdtam :(( és ez Airbone shool kiképzés. AMikor ugrok le nem tudom mit kell nyomni :((

Aki tud segiteni annak előre is köszi.
  • Gyocsika
    windowst akkor nem kell újrarakni?
  • geri777
    Háth amit le irtam 5 pont
    meg ujra raktam a játkot 3 szor és most kb 2 óra alalt még nem dobot ki remélem továbbra is igy lesz :)
  • Gyocsika
    Hogy tudtad megcsinálni?
  • bardocz
    Nekem az nem jön be.Én folyton urban assaulton játszok,kedvencem:) Hospital is jó.
  • HUmanHunter
    kipróbáltam SF pipelinet[vagy 4 órát toltam rajta :D ] és elég fasza map, eddig csak hospitalon játszottam de megtetsztet ez is :)
  • geri777
    Már megcsináltam :) nagy nehezen... :)

na most meg lefekszem aludni mert már lassan 1,5 napja nem aludtam e miat :)
  • Roger6
    Hát ezt nem hiszem el. Figylej ide Gergő! Egyik haverom azt mondta, hogy ha 2 év alatt volt 10 közúti baleseted, és egyikben sem voltál hibás, akkor is tedd le a slusszkulcsot...
    Hagyd már a francba ezt a játékot! Ennyi idegeskedést nem ér meg, komolyan! Abszolút nem nagy durranás, sőt, én egyenesen utáltam, 2 hét alatt letöröltem. Inkább keress másik ingyenes FPS-t (mondjuk Eagle Rising), és próbáld meg azt. Kurvára nem éri meg, hidd el...
  • geri777
    háth én most töltöm a aaotracker rol ha lejön ujra rakom ha ugyssem lesz jo akkor reinstal XP
    ha ugyse akkor majd kitalálok valmit ujat !
  • bardocz
    Érdekes,mert nekem meg jó.Néha kilép hibával,de hát újraindítom a játékot,esetleg a gépet is,és jó.
  • Gyocsika
    Én torrenten szedtem, és nem működik. :S
  • geri777
    Mozzila firefox
  • bardocz
    Torrenten szeded le?