60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    játszogatunk:P:)
  • HUmanHunter
    AA
  • Strahd_
    hetvegen en is csatlakozok... igaz mivel tobb mint 2 eve nem jatszottam rendesen :D csak agyaggalamb leszek , nem mintha elotte jobban ment volna .P
  • MarkBlade
    Kiszavaztuk párszor amig le nem lépet végleg.. :)
    Feltámadt az AA
  • Strahd_
    Report for Duty Sir ;)
  • patacsi HUN
    lol sok ikszesumitcsinálitt :D
  • N3TuddKi
    vagy kihagyni pár hónapot és reménykedni :)
  • HUmanHunter
    le kell lépni akkor mást nem lehet tenni :S
  • N3TuddKi
    szarnak rá. :S
  • HUmanHunter
    skill :D [pb supportnak ménem jelezted hogy cheaterköcsög a csávó ;)]
  • MarkBlade
    Azért érdekes mikor saw vagy rpk -val megy körbe a srás és 3 golyóból leszed mindenkit.. szerintem tuti valmi aim bot volt.
  • HUmanHunter
    szerintem nincs sok progi ami megtudja, szinte hetente jönnek ki updatek hozzá szal nehéz megkerülni, amúgy a banner eltűnt és sf hospital,pipeline 4ever [de csak 18C :D]
  • MarkBlade
    Tényleg egy kérdés a profiktól :)
    A punkbuster milyen hatásfokkal működik? Vannak olyan programok amik megkerülik? Nem csalni akarok :)csak láttam pár érdekes dolgot már..
  • gstup
    Sziasztok!

Én a Hospitalt meg a Black Hawk-os pályát kedveltem nagyon.De amióta szarakszik a vista alatt a punkbust. meg telepítési nehézségek vannak nem játszottam vele,pedig már sikerült 2004 óta 54 honort összegyűjteni(mondjuk volt 2 év kihagyás).Szerintem a mai napig a legjobb játék a világon.

Üdv Mindenkinek
  • Strahd_
    ezert hittem el en is ezt az elnevezest, mert mikor hasznaltam akkor kis laser fenynek nezett ki, de nem tudtam a mukodesi elvet ;) csak azt hogy baromi kenyelmes vele loni.
  • MarkBlade
    De a map nagyon jó akkor is :)
  • Mighty
    Ne is említsd. Agybajt kaptam a vihar sivításától...
  • MarkBlade
    Én pedig a Sandstorm-ot sajnálom. Nincsen rajta senki pedig az tök jó map volt.. Izgi és gyors.. anno az volt az etalon.. Most meg sehol senki..
  • Mighty
    Biztos GIMP :P
  • Marvin
    Szerintem nem az. ;)
  • HUmanHunter
    feljöttem egy serverre, a kedvenc mapom megy [sp pipeline] hát elég siralmasan megy :O
  • [HUN]Crassus
    5 rl haverral újra játszogatunk 1 hete:P nagyon jó az AAO még mindíg!
  • HUmanHunter
    játsz még ezzel valaki? ^^ most szedtme le újrakezdem má énis hátha nem veszett el a skill :P
  • N3TuddKi
    azt a részt láttam amiben a Javelint mutatták be, az nagyon hatásos volt. ;)
  • Dexa
    Sosem hiszel semmiben sem.
    Én türelmesen várom a megváltást...
  • Dexa
    Nem lenne rossz, ha lenne... de sajnos nem lesz.
    Addig is elbohóckodok a megszokott pályáimon a megszokott cuccokkal...
  • Sadist
    Itt csak a keresési feltételben van a passive laser kifejezés, a termékeknél már egynél sincs :) Amelyiknél szerepel a laser, ott ha megnézed valóban egy lézer irányzék van a fegyveren, nem red-dot. Viszont az igaz, hogy passzív eszköz, mert nem vetíti rá ténylegesen a célpontra azt a pöttyöt, hanem csak a használónak tűnik úgy.
  • Strahd_
    Mellesleg nagyon sok helyen igy emlegetik hogy passive laser sight ez a felrevezeto. pl : http://www.thefind.com/query.php?query=Tasco+Red+Dot+Passive+Laser+Sight
  • Strahd_
    elnezest rosszul tudtam :)
  • Sadist
    Tuti nem, csak olyan fegyvert raknak bele, ami a hadseregben rendszeresítve van.
    A Future Weapons jó sorozat volna, csak néha az arcom kaparom a baromságoktól, amiket a pasas összehord. 10 év SEAL szolgálat, aha :)
    Pl. mikor MP5-öt hasonlította össze az MP7-tel. Az MP5 9mm-es lövedékeit megfogta a golyóálló mellény, utána meg az MP7-el egy egyszerű kevlar sisakot lövöldözött, hogy azt mennyire faszán átviszi.
  • Mighty
    Ez a muksó vezeti a műsort.
  • Mighty
    Discovery channelen fut most egy sorozat, Future weapons néven. LWRC IAR
    Elég megyőző volt működés közben. Szinte nincs is recoil.
    Vajon benne lesz a 3.0-ban?
  • Sadist
    Mármint a fénye verődik vissza, nem a tríciumkapszula vagy a led :)
  • Sadist
    Passzív lézer olyan nincs. A Red dotban egy egyszerű led, vagy tríciumkapszula van, ami a frontlencséről mindig a fegyver csövével párhuzamosan verődik vissza.

Amire repro gondolt az a MILES, ahol a fegyverek csövére egy lézer jeladót, a katonák ruhájára meg vevőket helyeznek.
  • Strahd_
    nem a passziv laser re gondol? red dot sight http://en.wikipedia.org/wiki/Red_dot_sight
  • Sadist
    Szerintem fotosop, nem hiszek az ilyenekben.
  • Mighty
    AA 3.0
  • HoReSz1975
    3.0 mikorra várható, mert bizonyos helyeken azt írják hogy már teszik fel serverekre. Érdekes én még sehol nem találkoztam vele
  • PETI DK
    Egyébként,hogyan tudok adni egyszerre mindenkinek fegyver-t?
  • N3TuddKi
    megy, de nincs semmi értelme.