60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Balumann
    Nah hát meg gyűlt ezzel a bajom, de sikeresen megoldottam úgy, hogy 2 giga szabad helyem volt, vagyis nem sikerült a rendes telepítővel. Leírom, hogy végülis hogyan sikerült, mert ahogy látom, itt a forumba még senkinek sem lett jó így.
    Elindítottam a telepítőt, decompressingnél kiírta az "Unable to copy..." hibát. Átneveztem a Temp-ben lévő AACompressedPackages mappát, és a részben feltelepített játék mappáját (hogy a telepítő hiba leokézésa ne törölje ki).
    Parancssorban a temp-ben lévő mappáig bele kell menni, majd beírni ezt:
    for /r %a in (*.fz) do fzip -d %~pnxa
    (a delete részét kihagytam, ugyanis attól hibásan csomagolta ki, és 1-2 fájlt nem csomagolt ki, itt rontottam el előtte!).
    Aztán bemásolgattam a fájlokat, és elindult a játék.
    A patch volt a következő gond, sehogy sem akarta felrakni, aztán a map packot letöltöttem, és rájöttem, hogy hiába kérdezi meg hol a játék, onnan telepíti ahol van (letlötésekbe létrehozta a Maps mappát), tehát ebből következett: a telepítőt a feltelepített játék főkönyvtárába kell tenni, onnan gond nélkül felment :-) (előtte old file not exist hiba volt).
  • CSUKA
    Na ez már függőség. Unatkoztam.
  • Spészgószt
    Particion Magic!
    Nekem is az kellett anno, mikor kevés volt a helyem!
    Manapság kurva gyorsan gyarapszik a vindóz így mostmár 100G hagytam neki és a gamékkal se szarozok más meghajtókra! Win reinstall után úgyis elvész belőle egy csomó minden így meg tiszta!
  • Balumann
    Hát, mostis hibát ír a játék indításakor... feladom.
  • Balumann
    itt találtam meg a megoldást
  • Balumann
    Ha az előző hozzászólásomat is megnézted volna :D Átraktam a temp mappát máshova. Viszont a megoldást úgytűnik megtaláltam.
    Parancssorral bele kellett menni a temp\AACompressedPackage -be, és beírni ezt:
    for /r %a in (*.fz) do fzip -d %~pnxa | del %a
    Így szépen kicsomagolta az összeset, és be kell másolgatni. Csak most telepíthetem megint újra, mert a másik részét, amit feltelepített elfelejtettem átnevezni hogy megmaradjon, és visszavonásnál törölte :@
  • bardocz
    Nekem nem segített.Particion magiccal raktam pár gigát c-re,és utána sikerült felraknom asszem.
  • Sadist
    Átrakod a temp mappát máshova.
  • Balumann
    Hát azthiszem az okát megtaláltam azthiszem, még így sincs elég hely a C-n (csak 2,6 giga)... vicces. Ez miatt nem hiszem, hogy újraméretezem a particiókat. Ha esetleg tud vki vmilyen kerülő megoldást, ne tartsa vissza.
  • Spészgószt
    Igaz Igaz! Várok türelemmel :)
  • Balumann
    Hello!
    Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a telepítés végén, a "decompressing" -nél hibát ír ki, mégpedig hogy unable to copy fájl, nem találja a megadott fájlt. Első 2-nél a helyem ne mvolt elég a C-n, át tettem a temp mappát a D-re, de most meg ezt a hibát írja ki. Néztem a FAQ-t, nem találtam megoldást sajna.
    (2.8.3 -as, teljes verzió telepítője)
  • CSUKA
    Szerintem ha tudnánk JÓ NAGY betűkkel írnánk ki

Nem könnyű egy új motort lebutítani, bugokkal telerakni. Várnunk kell! És még a csalók sem készültek föl. Nem jöhet ki AA verzió bug és csalók nélkül, különben éhenhalnának a fejlesztők, és a PunkBuster dolgozói. Ezt akarod?
  • Ombika
    Muxik, THX
  • Ombika
    Koszonom, valszeg ezt ne mprobaltam elote : utánna a 2.8.3.1

#57960: En is tegnap kaptam, ami benne van kep, az mar uj verziobol szarmazik szerinted?
  • Spészgószt
    Nááájsz!
    Nálam siklani fog faszányosan.

Mikor "hamarosan" várható?
  • geri777
    Végre tudjuk a rendszerkövetelményeket

Category

AA3 Requirement

Operating System (OS)

* Microsoft Windows XP (with Service Pack 2)
    * Microsoft Windows Vista

Processor (CPU)

* 3.0+ GHz Single Core CPU (Minimum)
    * 2.4+ GHz Dual/Quad Core CPU (Recommended)

Memory (RAM)

* 1GB RAM (Minimum)
    * 2GB RAM (Recommended)

Video Card

* Direct X 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled video card with 256MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better) (Minimum)
    * Direct X 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled video card with 512MB RAM (NVIDIA 7950 or better/ATI X1950 or better) (Recommended)

Sound Card

* Direct X 9.0c compliant sound card (Minimum)
    * Creative EAX 4.0 compliant sound card (Audigy 2, X-Fi series) (Recommended)

Hard Drive Space

* 5GB free hard drive space

Network

* Broadband Internet Connection

DVD-ROM

* 4x DVD-ROM (Disc Copies Only)

többi info itt : http://www.aa3.americasarmy.com/

szerintetek az én gépemen jol fog menni ???
  • kv power
    Pont ma kaptam e-mailt hogy már nemsokár itt van a 3.0!!!
  • CSUKA
    Én ezeket töltöttem le és telepítettem (és működik):

Ez a full 2.8.3

utánna a 2.8.3.1

és végül a 2.8.4
  • Ombika
    Leszedtem ezt:

armyops283, majd tennem ra ezt: aa_patch_283_1to284

Ezt irja ki:
    Old file not found. However, a file of the smae name was found. No update done since file contents do not match.

Vmi otlet vkinek?
  • N3TuddKi
    meg is érdemli aki letölti.
  • CSUKA
    én már láttam X oldalon egy crack-et AA 2.8.3-hoz. Biztos nem víros volt a drága
  • N3TuddKi
    nagy a valószínűsége, hogy ingyenes lesz, mint eddig

visszaolvastam helyetted:
  • geri777
    Az AA 3.0 ingyenes lesz vagy ugyanez mint a Counter Strike ?

kb melyik hónapban fog megjelelni ? Milyen gépigénye lesz az én gépelem elfog indulni ?
  • N3TuddKi
    pnkbstrb.exe indítása le van tiltva. amíg ezt nem engedélyezed, mindig ki fog dobni.
  • kv power
    esetleg valami letíltja ?
    Gondolok itt a Spyware Terminatorra, mert azt telepítettem nemrég.
    DE tegnap elött mikor telepítettem akkor elősször le is tiltotta a AA-t, aztán engedélyeztem a progit. ÉS müködött is!
    Meg tegnap olyat is csináltam hogy kikapcsoltam a vírusirtot ...
    Szal nem hiszem hogy ez a hiba.

Nem értem...

Ha meg az AA induló képernyőjén frissiteném a Pb-t akkor meg azt irja hogy a ....serveren a pbsetup.htm vagy micsoda hiányzik. probáljam meg késöbb....
    Miva????
    szal elöre is köszönöm a segítséget!
  • kv power
    már manuálisan is frissitettem!
    ileetve frissitettem volna de ott is hibaüzi volt
    aztán leszedtem a pbsetup vagy micsoda prigit külön és ugy frissitettem az AA-t , ugy sikerült frissiteni, de ezután is kidob...
  • kv power
    Sziasztok!
    Tegnap ota az van hogy a punkbuster kidob egy ijen szöveggel:
    Service communication failure:pnkbstrb.exe initialization failed
  • N3TuddKi
    törlöd és csinálsz egy újat.
  • geri777
    Hogyan lehet lenullázni a trackert ???
  • N3TuddKi
  • Mighty
    "Két dolog határozza meg. Az elõzõ meccsen összeszedett pontok és a honor szint. Aki az elõzõ körökben a legtöbb pontot gyûjtötte össze, annak a pontszáma lesz a viszonyítási alap, azaz 100%. A többiek ez alapján kapnak egy besorolási értéket. Ha pl. az elsõ ember 500 pontot szedett össze, akkor õ besorolási pontként 100-at kap. A második ember, ha ennek a felét éri el, tehát 250 pontot, akkor õ csak 50-et kap. Ez után, ehhez a számhoz hozzá kell adni a honor szintet és akinek a végén a legtöbb pontja lesz az választhat elõször fegyvert, a többiek pedig utána, csökkenõ sorrendben."

Jeee. Ezt en irtam :)
  • Sadist
    FAQ-ban mindez benne van, csak végig kell olvasni.
  • Doma #57944
    Honor szinted és megszerzett pontjaid függvényében tudsz fegyvert választani. Ha tudsz törekedj vezetői poszt választására, azzal gyorsabban jönnek a pontok, illetve legyél medic és gyógyítsd a társaidat.
    Faq szerintem leírja ezeket...
  • highlander15
    Rangtól függ,hogy milyen fegyvert választhatok?Hogy lehet kiválasztani a mesterlövészpuskát vagy a géppuskát?Mert az M16-ost már kicsit unom,meg irigykedek,mikor a társam M24-el vagy M249-el nyomul...Én meg akármelyik setet választom ki mindig az M16-ost kapom.
  • Sadist
    Pályától függ, hogy milyen fegyvert kaphatsz. Van amelyiken csak M16 van, van amelyiken M4 Red Dottal, vagy Reflex irányzékkal, általában van M24, meg M249 a mesterlövésznek és a géppuskásnak.
  • highlander15
    Sima gyalogsági bevetéseken más fegyvert nem is lehet akkor beállítani,csak M16-ost?Ha meg be lehet állítani akkor hogy?
  • N3TuddKi
    ES2 Borderen igen, simán nem.
  • Doma #57939
    Border nem SF pálya, ott nem tudsz moddolt m4-est használni.
    Ha arra vágysz, keress SF pályákat, nevük alapján megtalálod őket.
  • highlander15
    15 honorom van, és a Border pályán csak az m16-ot engedélyezi,akármelyik Set-et is választom ki.
  • N3TuddKi
    igen. csak utána tudsz SF lenni, ha elvégezted a tréninget.