60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • gstup
    Okés! Nincs még egy ilyen játék!Netes Fps-ek között számomra évek óta az első helyen van.Nagyon realisztikus(elggé élethű célzás,habár még nem volt alkalmam élőben lőni egy m4-el,de van például jam,eddig egy játékban sem láttam ilyet,haláli amikor éppen akció közben beragad a stukid :),na mindegy nem áradozok róla,próbáld ki és meglátod milyen) és többször kell taktikázni mint "szaladgálni és mészárolni"!
  • Béla9248
    Megvan bocsesz! És tudnál vmi infót adni hogy mégis milyen a game? az online része érdekelne. Olyasmi mint a COD szaladgálós mészárlás vagy frankó taktikai ostrom? Bízom benne hogy az utóbbi!
  • Béla9248
    És hogy tudom rendszergazdaként instalálni? Hol kell azt állítani?
  • gstup
    Szia!Azt hiszem rendszergazdaként kell futtatni.Velem is eljátszotta már párszor...De ha beírod a googleba hogy America's army és Is kernel egyből kidobja az oldalakat,ahol erről írnak,de mondom,szerintem az lesz amit mondtam.
  • Béla9248
    Sziasztok!
    Az volna a gondom hogy telepíteni akartam a 283 full verziót és ezzel
    a hibaüzivel ledob!

Esetleg vki tudja mi lehet a gond? Vista SP1 32bit a rendszerem!
  • HUmanHunter
    a videó akadozik csak
  • Gabe18
    Hát remélem csak a videó akadozik,és nem magában a játékban mozognak ilyen szaggatottan az emberek,mert akkor vagy nagyon ótvar az egész,vagy nagyon messze van még a megjelenés mire ezt összetákolják...
  • Mighty
    Nagyon sok évvel le vannak maradva :(
    Ilyen grafika mellett is akadozik a cucc...
  • Ombika
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ thx, buntet!!!
  • Gabe18
    Sok szövegelés és néhány talán új gameplay pillanat:

http://www.gametrailers.com/player/45167.html
  • gstup
    Ja,hogy mikre nem figyeltek!
  • Mighty
    Tied volt az 58000. hozzászólás.
  • gstup
    Huha,ezt nem igazán értem!
  • macleody
    Kösz skacok!
  • Mighty
    Tékeltél is egy szépet :)
  • HUmanHunter
    SF Hospital 4ever ;)
  • gstup
    Sziasztok!

Megint felraktam a játékot,de ez a punkbuster kikészít!:D Minden belépés elött újra kell raknom,valahonnan már bannoltak is,pedig én és a csalás két különböző dolog.Sebaj,megpróbálom a 60-as honort elérni a napokban:D.Melyik pályán szoktak lenni magyarok?Mi a favorit pálya?

Üdv
  • CSUKA
    LAN-hoz tudtommal nem kell. Vagy ha mégis akkor csak egyszer kell regelni, és beloginolni mindenkinek internet kapcsolat alatt. Utánna már mind1, hogy van e kész tréningje hozzá. (elvileg)

mindenki 15 honoros lesz, és elvileg minden pályán lehet játsznai. PB-t szerintem egymásközt nem kell bekapcsolnotok.
  • Tschaby
    Mivel szerkeszteni nem tudok hsz-t ezért bocs!
    A lényeget kihagytam. Ha server manager-rel készítettétek akkor fontos, hogy a beálításoknál vegyétek ki pipát az "Enable LAN explore The Army Demo Server" és a másiknál se legyen pipa (Require Authorization for...)
    Akkor nem lesz ez a hiba üzenet.
    Vagy ha .ini-ből akarod kikapcsolni, akkor ennek a sornak így kell kinézni:
    bDemoExploreTheArmyMode=False
  • Tschaby
    Na Jó Reggelt! Ide is bepofátlankodok... ;) a Chabee nick már foglalt volt ezért marad a régi sg acc. :)

Elvileg LAN szerverhez nem is kell a regisztráció, mivel mindenkinek 10 honor-ja lesz ergo, nem csatlakozik -az online játékosok számára oly jól ismert- "Auth." szerverhez.
    Szerintem annyi trükk van, ha megy a LAN szerver és ezt javaslom is leellenőrizni a konzol monitor ablakban, hogy biztosan LAN, akkor az AA browserben válts át fent a fülek közt LAN-ra klikk elvileg átni is fogod a szervert és klikk rá kétszer. Go play!
  • macleody
    Igen már megvolt a regisztrálás, csak azt hittem , hogy ha én csinálok szervert /mondjuk lan szerót/ akkor nem kellenek a tréningek. Haverokkal akarjuk kipróbálni 4-5 fővel.

Köszi.
  • CSUKA
    wwwitt regisztrálsz magadnak egy accountot. Utánna amikor indítod a játékot, beírod a választott nevedet (amit regeltél) és a hozzá tartozó jelszót, amit az e-mailcímedre küldenek, ha jól emlékszem. Utánna ha rákattintasz a LOGIN -ra, jön a főmenü. Itt baloldalt találod a training -eket.

Igen - online játékhoz kellenek a tréningek
  • macleody
    Sziasztok. Csak egy kérdés. Letöltöttem én is a 2.8.4-et. Csak akkor tudok belépni a szerveremre ha végigcsinálom a trainert? Valami olyasmit ír, hogy instant action no name.
  • N3TuddKi
    HNS klán oldalán volt egy banlista figyelő.
  • geri777
    hogyan tudom megnézni hogy a clan tagok használnak e hacket v valamit ?
  • N3TuddKi
    americasarmy.hu-n van egy pár olyan ember aki tud segíteni.
  • geri777
    Béreltem egy szervert de nem nagyon tudom beállítani dolgokat valaki segítene és felvenne masn re ?

[email protected]

előre köszönöm a segítségeket

pl Punkbuster hogyan rakjak a szervere ? hogyan regisztráljam tarackere hogyan tudok fc módot felrakni ?
  • HUmanHunter
    nekem volt olyan hogy az utolsó métereken vettek észre mikor már majdnem elértem a végét
  • HUmanHunter
    youtubeon írd be hogy sf training ott megtalálod, de az marha idegesítő .
  • CSUKA
    A pont
    B pont
  • erx13
    sniper traininget a legelső lövöldözős tréning után kapod meg ha 37 vagy az felett szerzel pontot
    második SF részen meg ha nagyon kiváncsi vagy nézz fel youtube ra és megtalálod az irányt
  • gagax
    sikerült feltennem :D

sniper trainiget meik trainingek után kapom meg???

és van az SF traingbe a második mapp amikor nem szabad észre vegyenek azt h kell megcsinálni mert mindig észre vesznek ha kúszok ha gugolok akár mit csinálok...?

előre is thx :D
  • N3TuddKi
    kb 5 hozzászólással lejjebb Balumann leírta.
  • gagax
    ezt írja kia patchnél:Old Fule Not found.However, a file of the same name was found.no update done since fule contents do not match ... 2.8.3.1 patch fent van:(:((((( erre vki vmit?:( addig is köszi
  • gagax
    Hali !!! ezt a hibát írja ki :S

Build AmericasArmy[BuildDate:2008-03-20_BuildVersion:2.8.3.1]

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1804 MHz with 1023MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce 8500 GT (6218)

General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

a patchet felse tudja tenni :S mit tegyek???:( aki tud vmit pls privátba írja :(((((

Előre is köszi
  • Fenrir
    Hali, nektek sikerült regisztrálni az AA3 oldalon?

Kitöltök mindent, de egyfolytában visszadobja, hogy hiányzik még valamit.
  • Balumann
    Nah ezt is sikerült megoldanom, természetesen nem a szerver managerrel, de annak a beállításait is felhasználtam, az eredetit módosítgattam (runserver.bat). A legérdekesebb, hogy találtam forumot is, meg eleve úgy van, hogy: server.exe LAN ES2Border.aao log=server.log ini=server.ini
    Namost erre is kiírta, hogy nem található, így elé írtam a pálya fájlneve elé, hogy ..\Maps\ , és így már elindult.... -.-'
  • CSUKA
    Kérj valakitől egy szerverkonfigot!
  • Balumann
    És mikor már minden jónak tűnik, beállítottam és indítanám a szervert, természetesen miért is lenne jó. Failed to enter LAN: Can't find file 'lan' ... Exiting due to error.

Ez már tényleg túlzás, hogy lehet valamit így publikálni, mégha ingyenes akkor is. -.-
  • Balumann
    Úgyértem a C-n volt 2 giga szabad helyem.