60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    anno az xSU elkészítette az americasarmy.hu nevü oldalt, azóta is "üzemeltetjük", nem tudom mondjuk pl. miért nem az anal.com - on hagysz nekem privát üzit papa. vazeeg :D
  • repro
    Szasz töki!

Fel kéne rakni ezt a szárt megint, csak már nem tudom milyen kerekterek vannak a nevemben
  • [Rush]
    Szevasztok!!!!

Patacsinak írtam PM-et itt, nem tudom milyen gyakran jár erre, esetleg szólhatna is valaki neki, aki többet találkozik vele

Előre is köszi,

-(xSU)-]![Rush.[-]
  • Béla9248
    Granada! Granada!
  • Ati810
    Kössz.

• CSUKA
    Válaszom sajnos (ismét), hogy földi halandó nem tudja átállítani a zászlóját. Nekem 2 hetente amcsi zászló alatt kell játszanom. Nem vagyok rá büszke, de hát nem én csináltam. Amikor online vagy játékban, akkor érdekes módon jó zászlót mutat.
  • Ombika
  • Ati810
    Hello.
    Az lenne a kérdésem (ismét ), hogy átlehet-e állítani az America's Army oldalán mikor bejelentkezek a zászlót (jobb fölső sarok). Mert nekem eredetileg amerikai volt és most áttette japánra.
    Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
  • Ati810
    Kössz.
  • N3TuddKi
  • Ombika
    Itt a megoldas!!!
  • CSUKA
    Tolni lehet vele.. csak be kell tolni, hogy működjön
  • CSUKA
    Földi halandók nem tekerhetik el a szent beszédet. Csak a halhatatlan készítők élvezhetik e titkos előnyt. Igyál meg egy teát, amíg pofázik a köcsög.
  • Ati810
    Hello.
    Az lenne a kérdésem, hogy training-nél muszály megnézni a vetítést ? Nem lehetne rögtön pl: a tesztet megírni ?
    Előre is kössz.
  • Dexa
    Az örök elégedetlen...

No de 1 a lényeg, hogy még mindig lehet tolni vele...
  • CSUKA
    biztos le van neki írásvédettezve az America's Army mappa. Amúgy meg kb a 3. bejelentkezésre szokta elmenteni a loginnevet és a jelszót. Elöbb be kell pipálni a jelszó és a loginnév megjegyzését, és utána kell beírni őket. Mielött beírnátok igen, ez így szar. Dehát csesznek ezek mindenféle bugreporta. Ez 150 verzióval ezelött is szar volt. Ugyanúgy mint az, hogy a logout gomb 10-ből 3x nem működik, és a kihajolás játékon belül 10-ből egyszer.

De szerintem a béta teszterek bugmentes verziót kapnak. Én k.sokszor használom a kihajolást, és gyakran amikor flasht akarok kihajolva dobni, a gránát visszapattan a falról, holott én ki vagyok hajolva. Azt sem sikerült kijavítaniuk, hogy a gránát nem fér ki egy 3x akkora ajtórésen...

Az 1. ejtőernyős tréningnél sem javították ki azt, hogy ha sikeresen leugrottál, és egyből rákattintasz a save-gombra, akkor nem jelenti le az eredményt, hanem kifagy az ablak. Meg kell várni az idióta kiképző dumáját, és csak utána kattinthatsz rá.
    Meg még sok-sok idegesítő bug van amit nem hiném, hogy nehéz javítani.

Ez ha véleményem, tudom hogy ez a játék ingyenes.
  • obe
    hmm..a kerdes engem is izgat, hogy miert nem jegyzi meg, persze en ezert nem törlöm le
  • CSUKA
    hello internetről!
  • CSUKA
    Így nem jó...
  • Sadist
    Internetről.
  • nemethpityu
    hello honnan lehet letölteni?
  • CSUKA
    Próbáld meg 2.8.3.1-re peccselni elobb!
  • timexxx
    nemtudjátok hogy miért van az hogy a 2.8.3-at nemtudom patchelni 2.8.4 -re? azt irja ki hogy nem találja az editor.exe-t pedig ott van
  • Béla9248
    Idióta az aki nem változtatja meg vmi normálisra!
  • Viktor99
    Ez is egy megoldás... Csak éppen sokkal szarabb!
  • tiburon26
    nagy kalap szar ez ahogy van akarhogy allunk hozza.
    uninstall,es le is toroltem,nehogy egy gyenge pillanatomba ujra felrakjam.
    remelem a harmast megcsinaljak rendesen,es kijon meg iden "a sarok mogul"
  • Viktor99
    Hát ha így állsz a játékhoz, ő is így áll hozzád... :P
  • tiburon26
    hali!meg tudja mondani valaki miert nem kepes ez a szar jatek megjegyezni a felhasznalonevet es a jelszot?
    kicsit unalmas azt az idiota jelszot minden jatek elott bepotyogni

• CSUKA
    Szia!

Amit látsz itt lentebb linket "ezt" felirattal, abban a sorrendben telepítsed a játékot.

Ha feltelepítetted a full verziót, el se indítsd, csak tedd fel az elő frissítést, ha kész, akkor azzal se indítsd el a játékot, csak tedd fel a második frissítést. Utána indíthatod a játékot, és a szerverkeresően lent kapcsold be a PunkBuster-t. Amikor fellépsz egy szerverre elsőre, akkor be fog frissíteni a PunkBuster (PB), és utánna soha többet, vagy csak akkor ha új "ellenszer" jelenik meg a csalók ellen.

A konzolt ahova az IP-t írhatod be az "ö" gombal hívhatod elő.
    Utánna már csak az IP- elé írsz egy "OPEN" parancsot. Az OPEN és az IP közé szóközt kell tenni.

Pl.: OPEN 192.186.1.1

a magyar szerverek listáját vagy itt valahol lentebb, vagy az aao.hu -n találod meg. (nincs sok mostanság, szóval becsüld meg őket és ne húzz fel másokat, mert kitiltanak :D)
  • nagyi81
    Hello! Sajnos rögtön még egy hibával szembesülök a első patch telepítésénél! Ez a hibaüzenet jelenik meg:
    "Old file not found, However, a file is the same name was found.
    No update done since file contents do not match" Értem mit jelent de nem tudom hogyan lehet orvosolni a problémát! Előre ezt is köszi!
  • Béla9248
    Először is csináld végig a tréningeket! Jobban jársz ha megvan minden és az AmericasArmy.hu találsz segítséget hozzá ha elakadnál és ott találsz szerver címeket is! Ha megvagy a menüben kiválasztod az AA BROWSER ha nem jelennek meg a serverek jobb oldalt akkor jobb klikk PREFRESH LIST és kikeresed azt a szervert amin tolni akarod! Zászlókkal jelzik az országokat értelem szerüen.... Vagy manuálisan beírod az IP-t az OPEN IP menüben! Röviden ennyi de olvasd a fentebb említett linket ott mindenre találsz választ!
  • nagyi81
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! A játék, és a patchek telepítése után regisztráltam, majd eljutottam a sniper tréningig! szeretnék neten magyarok ellen játszani, de nem tudom hogyan lehet! segítsetek kérlek! Honnan tudok szerver címet szerezni? Hova kell beírni, és mire kell odafogyelni, hogy működjön! Előre is köszi
  • CSUKA
    ezt
  • jjeennccii
    a lófaszt még mindig ezt csinálja de azok a frisítések mit is takarnak?
  • CSUKA
    És most jó?
  • jjeennccii
    kössz eddig is ezt csináltam kiderült h a játék baszakodik az anyával mert nem széveli el a treninget lolfuck azé kösz
  • CSUKA
    regisztráltál a www.americasarmy.com-on?

Letöltötted és telepítetted a játékot? Felnyomtad rá a 2 frissítést?

A menüben beloginolsz a választott felhasználóneveddel, és az e-mailcímedre kapott jelszóval?
    A háttérben a windows és egyéb tűzfalakat lelőtted?

Csináld meg a trainingeket... és keresgélj a menük között. Meg fogod találni. Ha nem akkor ez nem a te játékod.

• Béla9248
    lol
  • gstup
  • CSUKA
    de