A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    biztos le van neki írásvédettezve az America's Army mappa. Amúgy meg kb a 3. bejelentkezésre szokta elmenteni a loginnevet és a jelszót. Elöbb be kell pipálni a jelszó és a loginnév megjegyzését, és utána kell beírni őket. Mielött beírnátok igen, ez így szar. Dehát csesznek ezek mindenféle bugreporta. Ez 150 verzióval ezelött is szar volt. Ugyanúgy mint az, hogy a logout gomb 10-ből 3x nem működik, és a kihajolás játékon belül 10-ből egyszer.

De szerintem a béta teszterek bugmentes verziót kapnak. Én k.sokszor használom a kihajolást, és gyakran amikor flasht akarok kihajolva dobni, a gránát visszapattan a falról, holott én ki vagyok hajolva. Azt sem sikerült kijavítaniuk, hogy a gránát nem fér ki egy 3x akkora ajtórésen...

Az 1. ejtőernyős tréningnél sem javították ki azt, hogy ha sikeresen leugrottál, és egyből rákattintasz a save-gombra, akkor nem jelenti le az eredményt, hanem kifagy az ablak. Meg kell várni az idióta kiképző dumáját, és csak utána kattinthatsz rá.
    Meg még sok-sok idegesítő bug van amit nem hiném, hogy nehéz javítani.

Ez ha véleményem, tudom hogy ez a játék ingyenes.