60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • atenza
    Nekem el sem indul, bejön az AA3-as kis kép a steames kis application starting... után és proci maxon megy de nem csinál semmit.
  • Ben007
    ezzel a szélesvászonnal nem lehet valamit csinálni idegesít
  • Facek
    Csak nálam nem lehet "kialtabolni" a játékból ? Utána hiába akarnék visszalépni baszik működni.
  • tiburon26
    ugyanez megy nalam is.kalap szar ez is mint az elözö
  • xido
    Indulás pöccre..menüben bármerre oké..de hajnal óta mindenre kifagy,akár tréninget folytatnám,akár serverre lépnék,lefagy sajnos az egész,már csináltam új soldiert...semmi...
  • Borg
    hivatalos aa3 fórum
  • Zomil
    a regisztrálást engedélyezhették volna elöbb és akkor máris kisebb lett volna a terhelés

amugy nem nagyon követtem eddig a topic eseményeit, azoktol kérdezem akik már játszttak vele(akár bétán akár most): milyen lett a játék a 2-höz képes? kb. ugyanaz csak kicsit felujitva?

legutoljára komolyabban 2005-2006 környéként toltam(akkoriban cb is volt meg ligák), azota a 2.8.5-tel toltam kicsit haverral ritkán :)
  • Gascan #58491
    Épp ezt akartam belinkelni.. szal akkor ezért nem mennem a tréning unlockolások, egyebek .. pedig már a lőtem is egy 38/40-est
  • PunkZoli
    twitter? vagy honnan az infó? (mielőtt googliznék)
  • Borg
    <i>As we counted down to this release at 3PM today, none of us could have imagined the incredible number of players who would try to download and install this game at the same time. Due to this massive number of simultaneous connections, we're having some trouble keeping up with the demand.

This is also placing a tremendous load on our Authentication Servers, which may temporarily be causing some gameplay performance issues.

That's the bad news.

The good news is that absolutely everyone here at the Army Game Project, and our Partners, are working to resolve this problem, and you should see an increase in both accessibility and gameplay performance very soon. Once the load balances out a bit, both these elements will improve dramatically.

We are grateful for the overwhelming interest shown for America's Army 3, and we appreciate your patience. All issues will be resolved as soon as possible.

If you have issues or concerns, please email our Community Managers at [email protected].

Thanks for your support.</i>
  • PunkZoli
    nahja, akkor nem csak nekem nem menti el a dolgaimat :)

pihentetem a dolgot egy darabig, mert tényleg nagyon rút így:D
  • Mighty
    Ez így egy nagy rakás....
    Lövészetet megcsináltam (nincs jól belőve az egerem, így pontos célzást nem tudok csinálni), update-elném a játékosomat, erre nem csinál semmit. Kezdhetem elölről. Ha nem jó az auth server vagy le van terhelve, több percig nem történik semmi pálya váltáskor. Előfordul, hogy ha rákattintok a soron következő trainingre, lefagy. Ilyenkor full screen esetén nem lehet csinálni alt+tab-ot.
    Nekem semmi videot nem játszik le, van egyáltalán valami intro féleség?
  • PunkZoli
    viszont nem nagyon akar unlockolni dolgokat, meg a training nem egyértelmű számomra, ha 36 of 40 akkor utána miért dob visza a menübe, ha continuera nyomok... és nem is menti el, ahogy látom
  • PunkZoli
    hát kipróbáltam és eddig eléggé bejön a training része, pont ilyen gaméra vágytam mostanában(gyökérszűrősre)
    még a graf is pont megfelel, arról nem beszélve, hogy legalább jól fut a gépemen, nem mint az arma 2
  • PunkZoli
    ok, működik, kösz
  • Borg
    Váltogatni a content szervereket... leginkább...
  • PunkZoli
    steamen nekem még nem elérhető... mit kell csinálni, hogy elinduljon?
  • heystumafly
    hiába inditom el, ahofy beaartá tölteni a játéot egyből ki is lép...
    ez egy nagy kaki :(
  • [HUN]Crassus
    nah töltés begyorsult
    (azért az a tegnapi 20 MILLIÓ!!!!! ember megszorongatta a cuccost:) )
    de az irányítási beállítási változtatásokat nem fogadja el 100% ban:Segérközépre töltenék,de nem tölt csak tűzgombbal:S nem engedi a tűzváltást sem jobb klikkre....meg hasonlók....
  • xido
    64bites Win7-em van,annak nem kellene gondot okoznia..
    esetleg egy Vista sp2?
  • Gabe18
    Én meg belépni be tudok,de amint mennék a tréningre,vagy be akarnék lépni egy szerverre,azonnal kifagy az egész.De kb 10x probáltam és mindig,tehát nem véletlenszerüen.Most kérdés a játék rossz teljesen,vagy csak a ma felrakott 64 bites Vistát nem bírja esetleg...
  • xido
    Intro képek tetszenek,főtéma zene tetszik,amit csináltak a régiből..grafika is jópofa lenne régihez képest...csak valamiért nekem is kifagyott,mikor pozicióba álltam a Basic rifle training-nél...
    Viszont én hülye hamarabb is elindíthattam volna már az aa3.exe-t,vártam itt a csodát,hogy steam ne unreleased-et mutasson végre...
  • oneal1
    nemtudok belépni a felhasználónevemmel, pedig most regeltem.
    a deploy os cuccal töltöttem le és telepítetteegyből.

segítsen aki tud, köszi!
  • zippofcy
    Bugos szar.

Ingyenes játéktól mi mást vár az ember, na de ez az USA hadseregének hivatalos (sic) játéka !

Legalább a 10 éves CS 1.3 netkódját (no lag meg lövési pontosság) elvárhatnánk tőle !!! (17es pinget írt nekem a szerverre, de olyan volt mint a CSS 117-nél. De mivel a ping nem frissül csak 1x méri ezért valszeg az is hülyeség volt.)

Ez egy fos.
  • Mighty
    Akadály pályán valamit elcseszek, csak tudnám mit...
    Végig a fehér oszlopok között megyek. Létráról rendesen lejövök, nem ugrok.

Pálya vagy a főmenü betöltése egy rémálom. Precekig váltogat pár képet.

Ez nem lesz így jó...
  • Kreeder44
    Az alkalmazás vagy a DLL C:\Programfiles\Steam\SteamApps\common\america's army 3\Binares\wxmsw28u_core_vc_custom.dll nem érvényes Windows bináris fájl. Ellenőrizze ezt a telepítőlemezén. erre valami megoldás... Tototto legalább neked elindul XD
  • tototto
    nekem összevissza fagy az egész, illetve nem csinál semmit a játék elkezdi tölteni a mapot és semmi, valamikor emg egyből betölti, alt tabra nagy nehezen sikerül bezárni de volt oylan hogy csak a restart segitett, még egy játék se csinálta, valaki tapasztalt hasonlót?
  • Kreeder44
    én steamrol szedtem le pár napja... annál is kéne még leszedni valamit?? vagy töltsem le máshonnan?
  • TaRka0107
    Nekem nem akarja letölteni azt az 1.43gbos fájlt! Meg még utána töltene 290 mbosat is!:D
  • Kreeder44
    nekem el se indul mit kell még csinálni h elinduljon?
  • [HUN]Crassus
    xSU^Crassus[-]
  • [HUN]Crassus
    xSU^^Crassus[-] legalább ez megvan:P
  • [HUN]Crassus
    nagyon bugos:S megcsináltam a gyakoró pályát,de nem menti el.....úgyhogy mára ennyi elég remélem holnapra lesz valami hotfix:P
  • xido
    Hát ez még nem megy nálam...steam lelő...elindít..Validating kicsit gondolkozik..aztán visszavált unreleased-be:)
  • Belton
    Aww igy se jo ujra rakta a jatekot lenn van az update es a deploy client csak a sima aao3 at teszi fel amibe nicns exe :O es nem idnul el a jatek se ez mi ?
  • Belton
    Akkor ugy erzem nem sietek a belogolasal.
    Nem reg vettem egeret :S Nem akarom bantani :/
  • Belton
    Megoldva
  • solo
    Te csak azt hiszed XD

Előbb elkezdtem, olyan laggok voltak, hogy ilyen :36 és társai, bill en mértem xD

Aztán egyszer full kifagyott azóta be se tudok jelentkezni.
  • Belton
    nekem le jott az update teljesen ha meg al akkor inditsd ujra a deploy clientet .
    Nekem most mas gondom akadt fel van frisitve ra nyomok hogy lauch es semmi nem tortenik :O
  • Mighty
    Köszi!

Szedi is 400 KB-tal.