60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    már csukott szemmel szedem ki a mocsok target dummykat 203-asal:) legalább erre jó volt ez a másfél óra:D
  • XenHai
    Engem nem enged accot regelni.
  • the1gabor
    ÁÁÁÁLOLOL OMG XDXDXD HIHI RETEKES ./. XDXDXD
    nemtok mást mondani
  • [HUN]Crassus
    100% az kevés az ARMY-ban:D /elmennek a picsába btw:P/
  • [HUN]Crassus
  • the1gabor
    független. elöbb probáltam kiirta hogy autentikácio (nem akarom a nyáron többet hallani ezt aszót) failed
  • [HUN]Crassus
  • apabrandy
    azért dob le szerverre csatlakozás után mert nincs meg egyetlen egy trainingem sem? vagy ez független tőle?
  • [HUN]Crassus
    sacc/kb 2 hét mire ez olyan állapotban lesz mint lennie kellett volna tegnap:P és újabb 2 hét mire olyanban mire 1-2 peccs után kellene lennie:P:)
  • the1gabor
    áh esélytelen... 1898752315764 probálom meg nem veszi be az eredményemet. megprobálom egy hétmulva vagy nemtom. fejlesztök meg geciremélem hogy hétvégén is benn fognak rohadni a 600fokos munkahyelyi szük kis szobában egész hétvégén mig én a balcsinleszek.
  • the1gabor
    a GrÁNÁT ÁTREPÜL A Bbetonizén ami mögé beállsz dobásnál!!!
  • the1gabor
    jaja olvastam
  • [HUN]Crassus
    ezzel szopok...ott írtam lejjebb én is:D
  • [HUN]Crassus
    amúgy Mightynak lesz igaza.....TÚL óvatosak voltak a készítők és a rengeteg AUTHENTIKÁCIÓS/deszép szó/ lekérdezés-kommunikáció szétbassza a szervert:S
    most megint expert/expert erre belefagyok az uccsó gránátnál....
  • glkFox
    szerintem holnap megnezem mert ma csak a szenvedes van vele
  • the1gabor
    Köszi szipp
    most meg kifagyááááááááááá
  • heystumafly
    LOL TUDOM MIT ÉRZEL
  • heystumafly
    3 soldiert csináltam és mind eltűnt , ez hihetetlen már
  • the1gabor
    HIhhetelen. KÉpzeljétek már a WEAPONS FAMILIARIZE nél TAROK!! eberek. csak 1 a gond. hogy van granyo, gránát vetö meg támogató, és mindegyik után auth szerverre ment. elöbb megvolt mindhárom el is mentette megyek a fő goréhoz, rákkatintok, kommunikál az auth szerverrel és NEM HAGYJA ABBA. A RETKES /K**** ÉLETBE MÁR PEDIG MEGVOLT AZ EGÉSZ EXPERTRE B***** MÁR MEG NEMBIRNAK VENNI 1 QVA SZEROT?!?!?!?
  • [HUN]Crassus
    lol míg ezt beírtam "NO GO" lettem:P a két expretes lövészetem/203-as meg 249-es NEM!!! fogadta el ki X elte:S a gránátot viszont amire a gránátos faszi aztmondta huzzak el azt meg elfogadta.....
    tényleg kezdhetem előről
  • heystumafly
    hátz ez szánalom a urva élebe h a kibaszott trainiong töltőképernyő befagy
  • armageddon666
    mégis??? honlapon ott van... viszont játékban már nem is látom a karakterem :D jajj ha a háborúkat is ilyen tehetségesen vívnák :\
  • [HUN]Crassus
    kész vagyok:S megcsináltam maxosra az akadálypályát-->nem ad acsit:P
    lőttem 38-at ezt elfogadta expertnek
    megcsináltam 203-as/m249 est expertre majd ledobtam 6/6 gránátot ,de arra azt mondta a rohadék katona,hogy megbuktam:S
    ,de azért mehettem az örmesterhez jelenteni itt viszont meg lehalt az auth....most kezdhetem az összes lövészetet előről........
    kiba idegesítő:S
  • armageddon666
    nem, mégsem :) már azthittem nem szar de #58630+58631
  • armageddon666
    ÚRISTEN! ELFOGADTA EXPERTRE A MARKSMANSHIPET OOoo
    kicsit volt delay -.- de csak kicsit -.-
  • heystumafly
    de amúgy be fogja tölteni vagy meg se nyikken?
  • heystumafly
    auth server beszart.. urva profilt nem képes feltölteni
  • armageddon666
    egyébként jó lenne ha nem lenne SZAR
  • armageddon666
    szarfosokádékbughalmaz szutyok ami felkúrja az agyam gecire mert annyira szarfosokádékbughalmaz, ami mindössze annyiból következik hogy JÁTSZHATATLAN :) US Armynak nem telik normális szerverre meg sávszélre... sztem mennek lassan valami másik arab országba "felszabadítani" (az olajat) aztán lesz pénzük szerverekre...
  • Metalmilitiakid
    nekem is meglenne ha nem az update ablakot nézném még 10 perce még hozzá már negyedszerre
  • HUmanHunter
    mien a 3.0?
  • armageddon666
    Ez a kurva anyja mi az america's armyért nem fogadja el a kibaszott markman"faszom"ship traininget mikor már 5ször megcsináltam????????????? és ebből 3szor elfogadta ez a szar? "You are a go" meg Expert vagy épp Sharpshooter, és mehetek tovább és ott van hogy ismerkedő training unlock és basszák meg!
  • Superhamster
    Jah nekem is állandóan bekattan a betöltőképernyő, aztán nyomja a festményeket XD
  • heystumafly
    10 perce tölti a pipelinet, az nem para?
  • Superhamster
    Valami hihetetlen ez a játék. Állandóan bekattan, a szerók lagosak, büdösek, meg már minden bajom van ezzel a játékkal. Még alt+tabolni sem lehet rendesen XDXD. Azért AA-nál nem ezt a színvonalt vártam...
  • Belton
    Mert az amcsik elobb cselekeszenek minthogy gondolkodnanak :DDD
  • Gabe18
    Ami karaktert éjjel csináltam,azt mostanra megsemmisítette a rendszer.Újat csinálni meg per pillanat nem lehet.
    Hát érdekes...
    Leginkább azt nem tudom,hogy mire számítottak?Mert ez így ebben a formában nem "kicsit" van elmérve.Pedig gondolom azért csak tervezték előre hogy mekkora érdeklődésre lehet számítani,stb...
    Persze nyilván ingyenes játék,nincs igazán mit panaszkodni.De hát ha már az amerikai hadsereg a nevét adja hozzá,akkor talán ennél valamivel működőképesebbre is lehetett volna csinálni.
  • Prince23
    ezt nem értem, gyakorlatilag kaptunk egy 4 gigás játszhatalan gammát.... egyszerűen nem lehet belépni szeróra. Most meg már a Loginnál is please waitet ír
  • heystumafly
    Boldog szülinapot heystumafly!
  • heystumafly
    amúgy mért ne ,lehet soldiert csinálni , nekem már negyed órája pörög az a szar ott középen -.-'''