60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • modellmaker
    Még 1.x-nél kezdtem el tolni, aztán amikor a 2.x jött ki, ugyanez volt. Majd rendbe rakják.
  • DeerHunter01
    Hali.
    Ez a játék csak multis vagy lehet Single-ben is játszani?
    lehet benne mesterlövészkedni,ha van single mód rajta?
  • Fenrir
    Gondolom ez is az Authentication szerver gondjainak mellékterméke.
  • HoReSz1975
    Ezt írja ki:

HIBA

• Prince23
    Nagy csalódás eza gém, nem fogja sokáig bírni, ha ez így fog menni a továbbiakban is. Egyszerűen nem lehet szeróra belépni...
  • HoReSz1975
    Ezt nem értem, még régebben a megjelenés elött lefoglaltam az AA2 -es nevemet:

AA3 account, AA2 lefoglalt

, de az a gondom, hogy még a honlapon sem enged belépni, nemhogy a játékba
  • Metalmilitiakid
    ez az kidobott hibával most már vissza se tudok loginolni , mondom hogy szar az auth
  • Metalmilitiakid
    nem csak sztem megint szar az auth
  • armageddon666
    detto :(
  • Superhamster
    Mire visszaérek a táborból addigra csak jó lesz (2 hét)
  • Facek
    Offline módba csináltad ??
  • [HUN]Crassus
    neked is szól:P:)
  • Superhamster
    Mekkora kemény vagyok. Most már a lövészetre dob vissza, nem arra a szar akadálypályára XD
  • [HUN]Crassus
    a bazinagy Screenshotjaim nem látszanak?:D
  • BariHUN
    Nekem meg csak egy sima hibaüzenet és el sem indul :D
  • Metalmilitiakid
    ez az csináltam egy 69/72 őt minden expert erre a sarge nal minden fail és nem enged tovább na most ez wtf ??? pedig ki is írta hogy 95 % os accuracy
  • Prince23
    Mióta meg van, azóta nem tudok szeróra lépni, betölt, tölti aztán kidob a profilmenűbe
  • Facek
    Megcsináltam mind expertre.
    Miért nektek vmi bugos ?

Más, mondom akkor nekiülök még1x a medicalnak, vegigcsinálom, erre meg nincs már megint auth. server. Amúgy most rémegyszerűre sikerült a medical tréning.
  • [HUN]Crassus
    hogyarákba dob tovább a /203/249 gránátos részről??/
  • Spészgószt
    Hááát úgylátom adok neki egy hét pihenőt! Annyit nem ér hogy szopjak anyázzak 3 napig....majd jó lesz!
  • the1gabor
    már a medicnél tratrotoK!?!?! bameg..XD hogy csináltátok??
  • Superhamster
    Öcsém az még a jobbik eset XD
  • Metalmilitiakid
    igen sikerült de a sarge nal kifagyott fuck yeah
  • Facek
    Ennél már csak az a jobb, hogy indítom a játékot, loginolok, és nincs ott a karakterem .
  • Facek
    Mekkora parasztság!
    Megcsinálom a medical tréninget expertre, megyek a köv. pálya, betölt majd mielőtt megmozdulnék visszadob menübe, úgy, hogy még a medical tréning nincs meg. Thx.
  • Metalmilitiakid
    azt láttam hogy akkor is jelenthetek ha buktam , de meg akartam csinálni, na vazze most ujrakezdtem és 1 et mellédobtam erre továbbenged 550 pont al
  • the1gabor
    hehe aa.hu találtam:
    Authentication ( A rendszer tökéletesen üzemel )
    Az Authentication szerver kezeli az America's Army játék szerverek által küldött adatokat (azonosítás, honor, egyéb adatok), tehát játszani csak a szerver On-line állapotában lehet (kivétel a unauthorized szerverek). Figyelem! Off-line állapotban a training eredményeket sem menti a szerver!

:D jo tudni
  • armageddon666
    NOOOOOOOOO HIBÁT ÉSZLELT ÉS LEÁÁÁÁÁÁLLLLLLLT >.<
  • the1gabor
    ahogy az szokott lenni...
    de igy születnek a prok:D
  • armageddon666
    100% M320
    100% M249 és kiakadt auth :)
  • the1gabor
    Könyörgöm OLVASS vissza. csak 3 bekezdést...
  • [HUN]Crassus
    szerintem tük fölösleges ma akármit csinálni,mert UGYSEM fogadja el a pontjaitokat és nem enged tovább! lásd screenshotjaim!
  • N3TuddKi
    úgy látom ez még egy pár napot ki fog tartani, hogy használható legyen. addig le sem töltöm :)
  • Metalmilitiakid
    mit kell ahoz csinálni hogy a gránát dobálóst elfogadja mert mind a 6 gránát úgy robabnt hogy ledöntötte a célt , de failed , vagy vmi mást is kell csinálni ?
  • the1gabor
    jézisom sikerült belépnem egy üres szerora:DXDXDXDXDXDXDXDXD NEM DOBOTT KE JEHAAAAAAA!!!!!!!!
  • the1gabor
    srácok van egy ötletem... csináljunk tört szervert!!! Akkor ugyse kell authentikálni! XDXDXDXDXDXD
    egyébként se értem hogy egy free game nél minek enyitt authentikálni
  • heystumafly
    dde ez mi a picsa, megcsinálom a futást meg a lővös gecit és azt a gránátosat baszik behozni, kidob a főmenübe és nem menti el, nekem ebből elegem van
  • Superhamster
    Nem újra lehet, hanem újra kell 24 órán keresztül kell csinálni az elsőt legalább 50x, hogy elfogadja. Bizony bizony én már csak tudom
  • Superhamster
    Szívesen telibeszarnám ezt a játékot, csak nem megy, mert nincs doboza
  • HUmanHunter
    a traininget újra kell kezdeni? :O