America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy szakadnál meg !!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pet70000
a medic teszthez ez is kellhet....

pet70000
nekem nincs még mindig mek' a medic, bázzzzzz
de hát úgy is vagyok........ ;)

Dexa
off

óóó szent tehén...
még mindig ez a legnépszerûbb téma?
;)

on

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
nekem is van több accountom, pontosan felkészülve a mindenféle gondra, hibára, adatbázisos szarakodásra...stb...
igaz, nekem a tartalék accountoknál is minden training meg van csinálva, még a medic is...
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
nem is azt mondta hogy annyian vannak (játszanak abban a pillanatban AAval egyidejûleg) csak azt hogy az ASE annyit lát per pill...
;)

Dexa
reméljük hogy megjavul a neted...

Sadist
Te vagy LAMERadva

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Hmm...Ez furcsa, hogy az ASE csak 930 szervert lát, míg a hivatalos oldalon van több mint 4800 regisztrált szerver. Egy kis statisztika: Ha a 3,5 millió regisztrált játékos közül csak azokat vesszük, akiknek Expert marksmanshipjük van több mint 300e játékoshoz jutunk.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro
156 új üzenet. spemmerek!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Most cirka 2300 ember játszik az Armyval. Valószínû ez az idõeltolódások miatt van. Az ASE tényleg nem mutat minden szervert, ehhez csak egy portot kell letiltani a szerver gépen. De az a 77000 is sok, mert amik szerverek most mennek és látható az ASE-ban, azok kapacitása max.16500 ember. Ehhez még hozzájönnek azok a szerverek, amiket az ASE nem lát, illetve az éppen leállt szerverek.

Hellhammer, ha az AA.com alapján akarod megbecsülni a játékosok számát, inkább azt nézd meg hányan teljesítettek minden traininget. Akik a négy alapot csinálták csak meg, azok valószínû csak megnézték milyen a játék, aztán ott is hagyták.

Hellhammer
Hát a hiv. oldal szerint 3700000 regisztrált játékos van, legyen ennek a fele aktív, ami 1850000 ember, vegyünk egy optimális esetet, hogy a nap során szépen egyenletesen elosztva játszanak a júzerek 1-1 órát, ebbõl az jön ki, hogy 1850000/24=77000. Azért ez szép szám (bár sztem nem fedi a valóságot :)).

Mighty: az ASE nem fedi a valóságot, nem mutat minden szervert...

ZsozS
Yo(bb) reggelt!
Nem nagyon akaródzik menni a netem vazz'e, valószínû, hogy beázhattak a kábelek. 1kib*szott oldalt (pl. ezt is) kb 2-3 percig tõ'tögeti... Nem akar ez a szabi v.hogy rendesen összejönni :(...
remélem 12:00 óra körülre, vagy kora du.-ra má' yo lesz....

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Mighty
Most az ASE 5278 jatekost lat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

aszem sokban igazad van, tényleg önzõ módon állok én is hozzá. csak hát ha az ember játszani szeretne - nekem is ritkán adódik alkalmam - és nem tud, akkor elvan ilyen marhaságokkal.
egyébként én is 'love the game', csak szeretetbõl kritizálom:)

Dexa
hát...
"has migrated the entire Auth system over to a much more powerful and stable system that was built to handle the increased load. You should find that the Auth system will run much more smoothly than in recent days"

kíváncsi vok...

de azért (csak sacc\kb) mennyien gémelhetnek az ármival...?
csak tippet kérnék...
egyidejûleg...

Nyers

My Life for Freedom!

Dexa
hát...
részben igaz...

SCI csin az auth szervereket?

Nyers
Immáron 3 éve fejlesztik a játékot és gondolom néhány õsbug-t csak azért nem tudnak kiírtani mert egyszerûen nem lehet az engiene miatt. (Másrészt bugok meg mindig lesznek) Az auth miatt meg nem a Dev-eket kell szapulni, hanem az SCI-t, mintahogy a szervercrashek miatt is. (A crtic error, meg asszem UT hiba, és a mostani verziónál ez valszeg elõjött)

My Life for Freedom!

Sadist
Az America's Army jó! #39866-ot szeretném meggyónni <:)

Dexa
annyiban igazad van, hogy itt is korábban voltak hibák és most 'ráépítkeztek'...
a legelején minden ok volt...szerintem...
igazán a hibák 2.0nál jöttek elõ és most meg van olyan hiba amit azóta nem javítottak ki...

DE mégis játszunk a gémmel, me' JÓ...
;)

Sadist
Ja bocs a ház lehet, hogy rossz példa, mert ha az alapja hibás, akkor az egész összedõl. Ha viszont egy játék korábbi verziója hibás, nem biztos hogy az egész összeomlik :)

Sadist
De igen mester !
Csak nem tudom, hogy miért a jóval késõbbi verziókat tervezik már, amikor a régivel is jócskán volna tennivaló. Olyan mintha egy háznak az alapjával lenne gond, de egyre magasabbra építenék, a hibákat figyelmen kívül hagyva.

Dexa
amit még mutattam nektek linket... ott írta a gyerek is hogy a 'nem annyira lényeges hibákkal' nem foglalkoznak...

megjegyzem vanmáshol is hiba...
DE:
azt is meg kell ÚJRA jegyezni, hogy ez egy teljesen ingyen gém... és elég jó kis gém még ha van is hibája...
nemde nép?

szal...

Nyers
azért az ciki, értsd kellemetlen - zavaró volt a megfogalmazás.

My Life for Freedom!

Sadist
Meg nem is csak az a baj, hogy sz*rakszik az Auth rendszer, hanem hogy utána még nyomják a sallangot meg a sumákolást. Meg hogy a Devek új helyre költöztek és jobban tudnak majd dolgozni, meg már gondolatban a 2.8-nál tartanak, közbe a legégetõbb hibákat sem javították még ki. Legalább mondanák azt, hogy sajnáljuk, de át kell költöztetni az Auth szervert, türelmeteket kérjük oszt' csókolom.

Hellhammer
/azért az ciki, ha valakinek csak most van szabadideje/

Én szeély szerint reggeltõl délutánig melózok, utána élem a civil életem, aztán este meg jönne az army...

Nah, most már tényleg pihó van nekem.

Hellhammer
Állítólag (a topiclakók közül többen is alátámasztották), hgy multipléjer fps-hez minimum 100-as fps kell.
Én meg csak most döbbentem rá, hogy akkor tulajdonképpen nekem nem is lenne szabad semmilyen újabb játékkal játszanom...

Nah további jó szurkolást a dev-nek és az sci-nek, én elmegyek aludni...

Dexa
ez kinek szól?
illetve ha most van rá idõm?
mert jó másfél 2 hónap kimaradt nekem... és most játszanék...

igaz ez csak én vagyok... mások másmilyenek, máshogy érnek rá...stb...
;)

:)
sb
Dexa
cssssssssááááááááá
de rég láttalak mán...
;)

Sadist
Az a játék is csak arra lesz jó, hogy a nagyképû FPS buzi núbok feszítsenek vele, meg hecceljék egymást. Figyeld meg hogy ez lesz:
- Ecsém mútkó' felpattintottam a felbontást 1600*1200-ra (a csávónak valójában egy 15"os monitora van), megdörrentettem egy kicsit az effektek minõségét, meg a teksztúr kualitin is húztam egy pöttyet, oszt' a gép még meg se érezte. Lazán leadta a 139 frame/secet.
- Az semmi! Nekem még az antiálájzing is csutkára volt pöccintve, és még úgy is hozta a 169 fps-t.

Nyers
Nekem már nagyon szúrja a szemem ez a sok balfaszozás, amcsi duma, bekaphatják és a társai ....
1. Nem muszáj ezzel játszani.
2. Õk (amcsik) csinálják, sok közünk nincs hozzá, köszönjük meg nekik, hogy mi is részesei lehetünk ennek.
Persze semmi sem tökéletes, általában nem informálnak minket az ilyen hibákról, nem tartják be az elõre kiszabott határidõket ...
De ilyen esetekben, ami most is van (auth hazavágva), lehet kicsit pihenni és egy pár napig, hétig félretenni az Army-t. /azért az ciki, ha valakinek csak most van szabadideje/
Szóval türelem, nyugalom!
I love this game!

My Life for Freedom!

Hellhammer
A Golemlab viszont rulez :)

Dexa
köcce de most nem...
;)

rezes
valami gaz van az armymmal.folyamatos timed out uzeneteket kapok illetve semmit nem talal a gamespy es direkt ip-re sem enged be.valami tipp mi lehet a gaz?

Fonok.Ki az a corporation?

Dexa
jah ez naon kircsi...
:D

Dexa
de csekk mi a listán a 10. teszem azt...
vagy a... van ott még érdekes... topic...

Hellhammer
Nem akarod a ;)-t lecserélni -re? :P

Hellhammer
Ilyen gagyi a második, hogy Doom3. Mi az?

Megkérdeztem a topicban, hogy szerintük menne-e majd a gépemen, és azt mondták, hogy ne is reménykedjek

Szal még jó darabig marad az Army...

Sadist
Ahogy elnézem neked már a jobb szemedhez odaléphettek Ja nekem meg a fuck-ozásról mindig ez jut eszembe :D

Dexa
lassúnak tetszik lenni kérem szépen...
:P
;)

Dexa
azé' írtam THHHHEEEEEE hogy legalább jól néz ki még ha értelme nem sok van...
;)

Hellhammer
Imááron elsõ a topic a lenépszerûbbbbbbben!

Hooah!

Dexa
lédisz (nem tom van-é) end dzsenklömensz:

AA is the No 1 now on the list...
HooaH

;)

Hellhammer
Hö?
Nekem csak középfokúm van

Dexa
...de legalább jól mutat ha leírod ezt...
:)

Dexa
fucking fucker fucking fucks...
nemde?
;)

Dexa
ez mán csak így van...
szal amikor jó volt az ármi... nekem is akkor jött bnõm...
de amikor nincs itt... akkor szaraxik...

mondhatnám úgy is neked hogy mörfi törvénye... ;)
:DDDDDDDDDDD

Hellhammer
dühroham, hiszti: hissy fit (a sztaki szerint)

Szerintem meg: Stop f.ckin crying u fakin noob!