America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
roger...
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
Te Ratyerátor... nem lenyúlni az arcidegzsábás nézésem me' odalépek...
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

bazz, lelottem egymas utan negy opfort, erre elkezdtek hisztizni, hogy cheater vagyok :)

Tenyleg hogy van angolul hogy hiszti?
:)

sb
Hellhammer
Mikó lesz a topic elsõ a legnépszerûbbbben.
Hány bével kell írni azt, hogy legnépszerûben?
Mé akkor áll le az auth amikor armiznék, és mé akkor megy amikor megjön a barátnõm?

Sadist
Hát gondoltam lóf-t a seggükbe, de az nem elég nagy, utána gondoltam az elefántf-ra, há' mondom az is kicsi, legyen bálnaf a fene egye meg. :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Akkor én is csak halkan válaszolok: igen van Auth szerver ;)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
Van :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
Bálnafasz, az jó, ez teccik', ezt még nem hallottam....

Dexa
csak halkan kérdezem meg...
van auth?
szal jól látom hogy a báddilisztemrõl az emberkék sunnyognak fel különbözõ szerverekre?
;)

Sadist
Csak a szokásos hazugságok, meg sumákolások: Azért van ez mert jobbra megcsináljuk az auth szervert, hogy nektek jobb legyen, nyugodjatok meg senkinek nem fog eltûnni az accountja, javítani fogjuk a PB-s hibákat Bálnaf*szt a seggetekbe amcsik!

Sadist
Hát ez nem lehet igaz! Bementem egy kicsit bridgezni (nosztalgia rulez :)). Volt egy béna sniper, akinek egyetlen egy killje se volt, kia-ja viszont annál több. Mondtam neki, hogy léci adja ide a stukit, mert jó vagyok vele. B*szott válaszolni. Nem baj. Következõ fegyverválasztás. Juppí Sadist szert tett egy M24 SWS csodafegyverre. Rögtön neki is vágott, fölmászott a híd szélére és azonnal ki is osztott négy killt. Következõ kör eleje: Critical Error
Miért van az amikor jó szériám van, ez a rohadt army azonnal sz*rt lapátol a pofámba??? Ezt nektek Devek. Ha ilyet nem vagytok képesek javítani akkor bekaphassátok

Hellhammer
Klántársam lettél?

HOOAH!

(Zool néven futok ott :))

na vegre, lottem kettot :)
--Cyrus(HUN)

HOOAH !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Erdekes. Csatlakozom, benn vagyok, jon a fegyvervalsztas, puff kivag.

Ilyen meg eddig nem volt :)

sb
Mighty
Valaki fordítsa le az angolul nem tudóknak:

"I don't want to be a whiner, but can we see some European servers for MPSE in the future? "

We do have someone going through the map distribution. In the last couple of weeks, everything else has been put on hold while we put everyone in the company on the Auth servers. Once we are sure they are stabilized, we will resume the tasks we were working on prior to this deployment.

"SCI, is there any intention of releasing a 64-Bit server executable for linux?"

This isn't up to us, it's up to the Army and the DEV team.

"If I change my (old, restored) nickname back to my present one and also the old emailadress (no working anymore) to my present one, will I loose my trainings because the auth server will get cofused about this changes made before he could restore ALL account infos?"

The way we are updating training will not take anything away, only add records that are missing. If you can get it to let you in with your old information and change it, that will not keep your training from filling in the blanks when we finish the audit. Go for it.

"punkbuster screenshots"
As I said in one of my earlier posts, we've got everything ready to allow access to the screenshots, however there is one thing that has to be solved by a third party. Until it is, the screenshots won't be available.

For all of the people with the account issues "no user found", etc

Try logging in with your last username/password combination. The only data that seems to have not made it over were changes that occurred in the past few days. We are doing a complete audit of the current data against the old database to bring these all up to date. You will not hurt anything by finding the combination that works and updating the information.

For those with lost training

We are working on finding all of those records that didn't transfer for some reason and will be adding those missions that are in the old system and not in the new. If you want to do training so that you can play (say you were missing something like Airborne school), you can do so and it will not go away when we move the records.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bizony !! majnem az összes ! Szép az inged Sadi !

On : ROE !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Mit offoltunk??? Minden hozzászólásunk az Armyhoz kapcsolódott (bizonyos fokig) :D

most megint sikerult, remelem ezuttal igy is marad. kopkopkop

korai volt az öröm, kb. 20percet tudtam játszani, azóta különbözõ hibák miatt(má nem is részletezem) nem jön össze...

olyan sokat....

azé me nincs auth %!

Dexa
offoló népség:
mán 2.-ok vagyunk a legnépszerûbb témák között...
;)

Dexa
majd megkapod a söröd...
;)

Mighty
Nem szivatlak, így van. Viszont ha sérült vagy, akkor a medic is csak medicért tud kiabálni az M lenyomásával.

Sadist
Szerintem a júeszármi kitalálta, hogy csinál egy világméretû szívatást. Mosolyogjatok mert benne lesztek a kész átverésben

hmmm, most megint nem tok csatlakozni. ezek szivatnak.

Sadist
Ugye most csak szívatsz? Nem baj. De ha sérült vagy így is jelentheted, hogy úton vagy :) Van még fake medic hívás is. Az már biztos nincs benne a játékban. Na meg a fake Frag Out!

Mighty
Ha medic vagy és nem vagy sérült, csak szimplán lenyomod az M billentyût és mindezt megteszi a progi külön bindelések nélkül is.

Sadist
Medicek számára itt egy hasznos kis bind:
CommoShout | Commosendmessage 30 | CommoRadio | CommoSendmessage 99
Az elsõ parancs kiáltásra állítja rádió helyett (csak így mûködik), a második kiírja, hogy a medic úton van + a helyzetedet, a harmadik visszavált rádióra, de megmarad a rádióparancsok listája, amit a negyedik parancs tûntet el.
Valahogy így fog kinézni: Medic on the way!
Egy másik hasznos lehet még ez is:
commosendmessage 31
Ezt fogja kiírni: Stop, so i can threat you!
Így talán tudni fogja az ürge, hogy õt akarod ellátni, ha a sima Stop! nem volna elég.
Ha ezeket gombnyomáshoz akarjátok kötni így írjátok be:
bind parancs
pl: bind u commosendmessage 31
Remélem hasznos volt :)

-ö bocs majti !

Nemö !fake !

megy az auth, kérem a söröm.:)

De a legbüszkébb arra vagyok, amikor eutanáziát alkalmaztam medic-ként
CSAR-on hivott egy IF srác, én meg kicsit túlreagáltam a látványát
én egyszer livefire mcgenyán vagy 2! percen keresztül rohantam egy balfék után, hogy meggyógyítsam. És még akkor sem értem utol, csak vége lett a körnek :)
mióta várok már erre...

ohh, köszönöm

Sadist
Ez jó A nyereményed egy 5.56mm-es NATO szabványú gépkarabély lõszer. A nagysebességû nyereményedet fejhez kapod valamelyik pályán

nya elkezdõdött a h50ó-ja

b.) és elkérem a jegyét tényleg VIP e? mer a füst csak nekik dukál.

Sadist
Helyes! Utolsó kérdés:
Mit csinálsz, ha a VIP azt mondja: Smoke 'em! Up! ?
a) Fölnézek, hátha látom az ellenség fegyvereinek füstjét
b) Füstgránátot dobok a felsõ bejárathoz
c) Bemegyek a kórházba és rágyújtom az ellenségre
d) Egy RPG-vel meggyújtom az alsó bejáratnál lévõ ellenséget

Dexa
...rosszabb eset amikor visszalõ és természetesen egybõl fejbe lõ (ha lúd hát legyen kövér alapon)... bár az sem rossz amikor csak úgy sebez meg hogy pirosra vérzed magad zöldbõl...

Dexa
jah...
új neved lehetne esetleg:
AnT!MeDiC...
;)
..or sg like that...

d. majd utána reportolok a globalcseten

Sadist
Ne csak Dexa játszon má'! Mi az van Auth, hogy mindenki elment? Amúgy az tényleg rohadt idegesítõ tud lenni. Ált. nálam valahogy így szokott összejönni: ordibál a medicért, mint a fábaszorult féreg->megszánom és a pálya túlsó végérõl odafutok->látom hogy tök zöld és csak minor a sérülése->nem baj, ha itt vagyok kötelességem meggyógyítani->miközben gyógyítom, mozgolódik mint egy sajtkukac, de csak éppen annyit, hogy gyógyítani ne tudjam, de ott álljak mint egy idióta. A másik amikor úgy fut a hívott medic elõl, mint a gyerek a fogorvostól, hiába mondod neki hogy STOP vagy lõsz egyet a lába elé, még õ van felháborodva.

aki kemény mer lenni az orvossal :D

Dexa
...aki harcias...
;)

én ienkor mikor baszogat a szteroidjaival, mindig fejbelövöm...
hát a kurvaanyját jön be mikor vadászok ? tehát b!

Dexa
hát nem is tom... a D szimpi válasz...
szal jelöljük meg...

erre meg az vonatkozik amit írtam... skac odahív... odamegyek... Lkezdem gyógyítani... erre meg odébb megy én meg állok ott kicsit mint vmi tök me' értelem szerûen kis ideig nem tudsz mozdulni...

Dexa
ne mondj az ilyen játékosokra semmit sem...
;)
igaz, pöppet én is röhögtem rajta... de sajna nem tudta még akkor hogy ki látja az üzit...

egyébként ez tényleg tegnap este megtörtént...
eddig ez a 2. ilyen eset amit láttam...
de aztán a gyereket felvilágosítottuk hogy ilyet máskor ne csináljon...

soxor a kezdõk még nem igazán tudják mi merre mennyi és örülnek ha végre vhogy tudnak írni...stb... me' nem tudják esetleg hogy hol tudnának segítséget kérni...stb... és a legtöbb ilyen játékos amcsi...