America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Hát igen, amikor csak tudok én is felmegyek egy szerverre, lenyomok néhány kört, bosszankodok a lag miatt, kilépek de aztán pár óra múlva megint leülök játszani. Annak ellenére, hogy a lagtól néhány órával azelõtt majd eldurrant az agyam (reménykedek hátha egyszer megjavul :)).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyers
Micsoda? A programozók pénzéhsége vagy mi? Nem hinném, hogy a hadsereg itt panamázik ebben a kis projectban fõleg a programozóknál. Van nekik pénzük elég, majd pont itt nyúlják le a zsetont ...

My Life for Freedom!

Dexa
én tartok aszem elég szünetet... (ált 2-3 naponta tudok csak rendesen gémelni)
soxor nekem is jól esik kimorogni itt magam... amit késõbb néha inkább törölnék... de látod te is...
soxor én is morgok de még szerencsétlenségetekre még mindig itt rontom a levegõt és ÁRMIZOK amikor tok és van idõm (jah meg megy az auth satöbbi ;) )
szal spec én Lvok a gémmel...
az hogy morgunk rá... nekem természetes kicsit, me' néha tényleg jól esik morogni...
;)
de ez csak az én szaros kis véleményem, mások máshogy vannak ezzel...

de amikor ráérek akkor játszanék bár mostanában ez a dolog akadályokba ütközött néha...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nyers
Aze me' oly sok itt a negatív vélemény, ami nagy átlagba igaz is.
De annyi más játék van, ha ez valakinek nem kell nyugodtan válthat. Én nem játszom olyannal, ami nekem nem tetszik, nem felel meg igényemnek.
Kitartok a játék mellett minden hibájával együtt. Egyszerûen néha szünetet kell tartani (ha nem megy az auth jó pár hétig, lag van) és utána persze vissza a jó öreg Army-hoz!

My Life for Freedom!

Dexa
sok kérdés felmerülhet mindenkiben, mármint hogy hogy dolgozhatnak ilyen szarul a béta teszterek, szerverek miért olyanok amilyenek... stb...
de nekünk is ez egy ingyenes gém...
akármi is van, akármennyit is morgok én is néha, sokan közületek is... azért csak leülünk és játszunk...
nemde?
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Igen én nagyon szeretem az Army-t, csak azt nem szeretem amilyen módszerrel csinálják. Meg a hozzáállásukat. Szerintem egyre több pénzt ölnek bele a játékba, egyre többet tesznek zsebre és egyre jobban elhatalmasodik rajtuk a pénzéhség. Jólvan már megint fantáziálok :) De ez a játék már régen nem a katona toborzásról és a fiatalok megnyerésérõl szól (szvsz).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
me'?

hát figy
most csak játékos szemmel nézve 1.9ig a kezdetektõl fogva... hát jól Lvoltam én is...
igazán 2.0 óta szaraxik a cucc... most eléggé...
DE:
speciel én kitartok a gém mellett, mert vannak hibái de tetszik, leteszem a seggem a gép elé és nyomom a játékot, me' úgy a szívemhez nõtt mán évek alatt...

ÁJ LÁV ÁRMI

Dexa
hát...
izé...
szal ez a 2 forint 10 filléres kérdés hogy ha nem lefelé változott akkor merre...
;)

Nyers
Szereti itt valaki az Army-t?!

My Life for Freedom!

Dexa
csááááááá Meier...
;)

20 214 000 éve nem láttalak...
;)

(aki kritizálja az idõt bekaphassa... :P :) )

Sadist
Valszeg felfele
Viszont ahhoz képest a játék színvonal egyre csak süllyed (cáfoljatok meg, ha nem így van).

akkor merre?
M313R
2002-ben a tervezett költségvetése a játéknak 7 millió dollár volt, az amerikai adófizetõk pénzébõl.
Gondolom az azóta történt események és az amerikai politika változásai ezt a költségvetést nem lefelé változtatták.

►►^._.^◄◄

Sadist
Nekem most már kezd az az érzésem támadni, hogy néhány ez az Army csak arra jó, hogy néhány ember/társaság/cég mocskosul megszedje magát. A hadsereg biztos zsíros kis összegeket kap a költségvetésbõl és nem is biztos hogy mindet a játék fejlesztésére használják (hanem a saját zsebükbe is csúszik valamennyi). Gondolom a felsõbb körökben is van egy két SCI érdekeltségû emberke. De lehet hogy csak én találok ki ilyen összeesküvés elméleteket.

M313R
Ott a pont :)))
A másik amit érzek a deveknél:
Lizingelnek egy unreal warefare motort amit modolnak ugyan de nem biztosak a programozásában ezért nem kockáztatják meg, hogy egy náluk esetleg jobb programozó bármilyen backdoort pakoljon a játékukba.
Ha igazán jó szakemberek lennének nem félnének a külsõsök kódjaitól, csak jót röhögnének az esetleges próbálkozókon. Így meg marad a para...

►►^._.^◄◄

M313R
Ez a válasz egy politikustól elfogadható egy játékfejlesztõtõl nem, fõleg ha egy több éves játékról beszélünk.
Én már korábban nyomatam volna egy pisztoly moddal csipához, egy kés moddal, egy barlangos afganisztáni pályán egy délamerikai dzsungelben saját magyar zászlós koaliciós egyenruhában egy lelkes modder humveejában ülve.
Tegye fel a kezét aki nem :)

"hisz akkor még egy csapatot kellene felállítani az elbíráláshoz"
amekkora ennek a játéknak a költségvetése ki tudnák szorítani belõle tuti:)

►►^._.^◄◄

Tikal
Az egész játék nem arra épult hogy nekunk jo legyen, hanem hogy az ARMY-nak, talán itt is kereshetjuk a bajt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
HomeLAN: - Will the US Army ever release any mod tools for America's Army at some point?
Phillip Bossant - This is something under consideration at the present and we all feel that this would be a positive development. There are many details to work out before such a thing could take place but we are exploring this possibility.

Ebben a témában azért én a Dev-eket is megértem, hisz akkor még egy csapatot kellene felállítani az elbíráláshoz. Aki meg annyira szeretne, mehet mod-ozni mondjuk a Red Orchestrát, ugyanúgy UT engine, onnan kerültek be már a Dev csapatba. Lehetõség megvan.

My Life for Freedom!

M313R
Ez a hivatalos álláspont, de:
Miért ne lehetne fejleszteni skineket, pályákat, játéktípusokat amiket csak jóváhagyás után lehetne használni úgy hogy bekerûl a következõ patchbe vagy egy hivatalosan jóváhagyott listába?
Map és skin készítõk garmadája jönne és fejlesztene nekik ingyen, nekik csak átnézni kéne a cuccot és jóváhagyni vagy elvetni.
Simán kivitelezhetõ lenne ha a fejlesztõk hozzáállása megváltozna és PARTNERNEK tekintenék a játékosokat nem pedig egy alsóbbrendû "gyanús" masszának akiket õk vért izzadva kiszolgálnak ezek a hálátlanok meg ahol tudnak kritizálnak, alájukraknak, patchért könyörgnek.

►►^._.^◄◄

Nyers
Oh, thx, már világos. Szinte mindenben igazad van. A Béták nem tudom miért nem vesznek észre tök egyértelmû hibákat. Errõl a kódváltásról nem tudtam a tracker ügyében.
Amiben nincs az a modok: azért nem modolható a játék, mert a Hadsereg égisze (játéka) alatt nem lehet tömeggyilkos, hentelõs, terroristás és értelmetlen fegyvereket, pályákat missziókat kreálni.

My Life for Freedom!

M313R
#40296: "Sajnos, nem tudom, hogy mi volt a háttérben, csak nagy vonalakban.
Viszont egy dolgot nem értek: melyek azok a bugok, amelyek miatt az AA játszhatatlan."

Erre ragadtam klaviatúrát...

►►^._.^◄◄

Nyers
Ehhez nekem mi közöm, vagy csak úgy írtad?

My Life for Freedom!

M313R
Szia!

Ha megengedsz egy bekiabálást egy "gibic"-nek...

Végigolvastam Homey elköszönését és azt kell mondanom az egyik legszimpatikusabb külsõ fejlesztõ távozik a játéktól, akivel volt szerencsém együtmûködni és az indokait teljesen megértem.
Nagyon tisztelettudó volt a srác a hozzászólásában, de szerintem nem érdemelnek ekkora ajnározást a fejlesztõk meg a béták mint amit kaptak egy olyan IGAZI programozótól akinek egyikük se ér a nyomába.
A kétkedõk csak lessék meg, hogy hol tart verziószámba a tracker és hol az army...

Kérdésedre válaszolva:
Játékosként valóban "viszonylag" kevés a bug a játékban és ezek nagyrésze patchrõl patchre változik (direkt nem mondom, hogy csökken!) de azért számomra hihetetlen, hogy bétatesztelõk garmadája nem fedez fel olyan bugokat patch kiadás elött mint pl: láthatatlan fal amin nem lehet átlõni, bezárt ajtón át lehet dobni a gránátot vagy a legfinomabb: 0 töltény kezdésnek a snipánál. A Patch kiadását követõ órákban kiderülnek ekkora brutál nagy hibák és hónapokig várjhatunk, hogy javítsák,.... NO COMMENT!
Viszont ami egy "mezei" játékos számára kevésbé látszik az a játék szerver része ami túlzásnélkül az egyik leggyengébb az általam eddig ismertek közül. Teljes diletantizmus!
A kezdeteknél nem volt hivatalosan inditható szerver része ennek a MULTIPLAYER JÁTÉKNAK! Szerencsére kis trükközéssel lehetett indítani. Aztán a nem hivatalos szervereknek napokig kellett várni a jóváhagyásra, hogy játszani lehessen rajtuk, majd nem mûködött az auth a nemhivatalos szervereknél. Aztán Homey megalkotta a trackert, a következõ verziója az Army szervereknek DIREKT más adatokat küldött, hogy az egész trackert újra kelljen írni!
Konklúzió:
A játék teljes egészében képviseli az amerikai hadsereg filozófiáját:
MI vagyunk a világ közepe! MI csináljuk a játékot (no mods)!
MI adjuk a szervereket (no unnofical maximum leased servers)! MI fejlesztünk hozzá MINDENT! MI MINDENT jobban tudunk!
Ezért a TI érdeketekben hazudunk, lopunk, és zavarunk el olyan fejlesztõket akik lehet hogy csak jót akartak de nem a MI embereink!
Ennek esett áldozatául:
(D)evilman aki a legjobb FAQ-t csinálta az armyhoz.
Az AAIRC fejlesztõje most nem ugrik be a nickje.
Végül Homey a trackerrel, bár ha belegondolok azért nem ez az elsõ stat (pl. trAAcker) amit az armyhoz csináltak és "furcsa" véget ért.
Kis pont vagyok csak de ez a filozófia párosulva a a játék minõségével nekem sem szimpatikus...
Játékok jönnek-mennek, de az army köré szervezõdött KÖZÖSSÉG miatt, mindig fogok adni, egy utolsó utánni esélyt az AAO-nak.

MeieR Out

►►^._.^◄◄

Nyers
Sajnos részleteket nem tudok, de nem fekete-fehér a történet, nagy összeveszés lehet a háttérben. Az viszont vitathatatlan, hogy az egész trackernek hatalmas érdeme van abban, ahol ma ez a játék tart. Nélküle számottevõen kevesebb játékosa lenne most az AA-nak.

My Life for Freedom!

Sadist
De mi a fenéért nem szerették Homey-t? Csak azért mert maga csinált egy stat site-ot? De ha a Devek meg ennyire taplók hogy 2 év után azt a választ küldik, hogy fontosabb dolguk van mint a bugok javítása, akkor bekaphassák. Azért amit ez az ember csinált, az lenne a legkevesebb, hogy bevennék az új statisztikán dolgozó csapatba. (Vajon melyik másik játékhoz megy át stat site-ot csinálni?)

Sadist
Azért ennyire noobnak ne nézzél :)
Nem a zommolás közben, hanem azután, hogy leveszem a zoomot. Olyankor kb. olyan gyorsan tudok csak futni, mintha tök vörösen, vérzõ sebbel sétálnék. Úgyhogy ez biztos nem az új "fícsõr".

Nyers: Játszhatatlan bugnak ott van a Critical Error. Már ha azt bugnak lehet tekinteni :)

repro
#40296: Sadist: Most arra gondolsz, h ha zoomolsz akkor átvált lassú mozgásba?
Ez új feature!!! kikapcsolható. eddig az volt, h ha zoomoltál és nem váltottál manuálisan lassú mozgásra, akkor ahogy megmozdultál "kijöttél" a zoomból. ez nem bug.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nem semmi! Abból a szemszögbõl amit leírt a Devek meg úgy általában az Army elmehetnek a ****ába.

Nyers
Idegesítõ, de nem játszhatatlan. Valamint igen ritkán fordul elõ nálam. Persze ott van még az újratöltés is, de hát ezzel együtt kell tudni élni. Az auth volt az igazi probléma most.

My Life for Freedom!

Sadist
Hát pl. az a bug, amitõl célzás után lelassul az ember. Eléggé idegesítõ. Vagy amikor ott robban melletted az m203 és nem halsz meg.

Nyers
Homey búcsúja
Szomorú hír, hogy lassan el fog hamvadni a traacker, jó hír hogy lesz hivatalos statisztika. Érdemes elolvasni a teljes beszámolót, igen tanulságos. Sajnos, nem tudom, hogy mi volt a háttérben, csak nagy vonalakban.
Viszont egy dolgot nem értek: melyek azok a bugok, amelyek miatt az AA játszhatatlan. Egyedül az auth ami tényleg nagy gebasz volt, de most már az is müxik. (Lagon dolgoznak a Devek.)

My Life for Freedom!

Dexa
izé...
...meg a nyári mikulás, mi?
;)

patacsi HUN
Rush- nak szabad ilyet is :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Na ez hogy jött ide? Mert még ha December volna még ok, de hát nyár van ember.

Adam II
LOL

[Rush]
Mennyit tud ön a karácsonyról?

1. Mit ünneplünk karácsonykor?

a) Az elsõ ókori bevásárlóközpont megnyitását Betlehemben. (0 pont)
b) Azt, hogy végre befejezõdött a karácsonyi bevásárlás. (5 pont)
c) Azt, hogy elkezdõdött az idõszámítás, mert ha nem születik meg Jézus, még mindig idõszámításunk elõtt lennénk és még mindig visszafelé kéne számolni az éveket. (10 pont)

2. Kik voltak a három királyok?

a) John, Paul és Ringo. (0 pont)
b) Azt nem tudom, de Illés Béla a legnagyobb király. (5 pont)
c) Gáspár András és Mónika. (10 pont)

3, Miért állítunk fenyõt karácsonykor?

a) Fenyõ Miklós emlékére. (0 pont)
b) Mert a jegenye túl nagy és télen nincs rajta levél. A fenyõ meg fekve csúnya. (5 pont)
c) Megszokásból. (10 pont)

4. Mi a betlehem?

a) Az elsõ ókori bevásárlóközpont kicsinyített mása. (0 pont)
b) Arab terroristák által alkalmazott makett merényletek megtervezéséhez. (5 pont)
c) Ken és Barbie izraeli terjesztésben. (10 pont)

Értékelés

0 pont
Ön nem tudja, mi az a karácsony, de biztos a bevásárlás miatt nem jutott rá ideje.

5 - 25 pont
Ön sem tudja, mi az a karácsony, de legalább több pontja van.

30 - 40 pont
Ön végképp nem tudja mi a karácsony, de azt hitte, hogy a több pontos biztos a jó válasz. De sajnos nem.

hTTp://ror.hu/

Dexa
sy, de itt bazi nagy vihar volt és nem akartam megjátszani hogy villámlások közepette elektromos viharban netezzek... meg nem is nagyon ment volna a net...
evvan...

Dexa
privi ment

Mighty
Mondsza

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Nekem sajna mennem kell, game holnap du-ra halasztva :(

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
off

Tses adminnal majd beszélnék...

on

Dexa
látom Sadi is ott figyel a szerveren jelen pillanatban 5 kia-val és 50 ponttal...
de majd iktassunk be vmi bridge-et vagy mountain pass.t késõbb...
még fél óra és megyek gémelni...

Dexa
azt látom hogy játszol most de én csak kicsit késõbb tudok menni mert még van egy kis dolgom most...
ha itt vagyok akkor TSt takarítok meg postafiókokat...stb...

délután gémeltem már kicsit...

Gfreiter
Gyere mán Village-re... Mos végre tok kicsit jáccani!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
hm...
;)

Dexa
de menti az adataidat...
csak az számít mennyi idõn belül tudsz lelépni az adott szerverrõl...

Dexa
arra jó hogy a szervernek nem küldi L az adataidat (kill, kia, score...) ha kb 10-20 mpen belül lelépsz a szerverrõl... és ha visszacsatlakozol akkor úgymond 'tiszta lappal' folytatod a dolgot...

Dexa
hát egen megértem hogy kiakasztó volt a dolog... mindenkinek az, amikor már nem tehet semmit sem javarészt max csak disconnect...

Dexa
önbizalom túlteng... de ez így jó...
;)

Dexa
persze hogy lehet jó kör mindenkinek, több is egymás után...
csak mindennek megvan a maga határa...
mint ahogy mesélted a te esetedet is...

szal be lehet állni egy pályára, egy pontra, egy kemphelyre... de megvan mindennek a határa amin belül még Lhiszem én is mások is hogy csak a játéktudása ellen kell küzdenem és nem minden szar + cumó ellen is még...
szal éted...
;)

de ez naon LooooooooooooooooooooooooooooooL tudod-e:
'Szóval mindíg nem lehetünk Istenek:D '
;)

:DDDDDDDDDDDDDD