America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem tucc róla hogy milyen akkor nem is keresel rá a neten hogy letöltsd és nem is leszel Skilleshonorqrva és akkor szeretni fog mindenki (ugye srácok!)
Ha meg megtudod hogy mien akkor ugyisletöltöd és akkor
Vagy nem ezt tennéd!

Gfreiter
vannak valami progik, de én nem vagyok járatos a dologban

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
Na tényleg ezt magyarázzátok el, hogy lehet Armyban csítelni. Mert én csak ilyen "mpcheat changeclass/ghost/god" csíteket ismerek. Meg hallottam olyan videokari driverrõl, ami a poligonokat átlátszóként jeleníti meg, vagyis a tag simán átlát a falon. De a többi csít nekem tök homály.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ha nem is rekonnekt de otthaggya a servert és akkor is ugrik az uccsó kör statisztikája!
Nem leszünk mi sohasem igazi skilles honorkurvák mert ahhoz már csít is dukál amit az én gyomrom ki nem bírna...

Sadist
És ha meghalnak azonnal reconnect??? Hát még sokat kell fejlõdnünk, hogy valódi honorkurvák legyünk 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

reconnectnél az utolsó 1kört nem regeli a cucc legalábbis én ezt tapasztaltam

hyper lol

Sadist
Há' nem igaz ugyanazt a sztorit mesélem erre beírsz elém 😊

Sadist
Itt a fragratet kell nézni?
Ma Domával meg G-vel EU 55-ön találkoztunk egy-két érdekes és nagyon SKILL-es emberkével. Valahogy mindig hirtelen ugrottak ki egy sarok mögül és valahogy mindig pontosan ránk céloztak. Egy kör ok. De amikor már 3-4 körön keresztül pontosan tudják hol vagyunk az már azért kicsit gyanús.
Amúgy az a reconnect az mire jó? Úgy tudom hogyha kilépsz, vagy újracsatlakozol, attól a pontjaidat/roe-t elküldi.

U.R.N.A_supapete õ is a Skilles arcok közé tartozik!!
Mikor nekiálltam jáccani GP már nagyon ki volt akadva rá. Mondom neki csak a lag miatt van hogy a srác kibír egy tárat.. Hát nem..
A kis f@§huszár pontosan tutta ki merre van. Jóformán csak tk végzett vele vagy kósza rakéta esetleg gránát.
Sadi is látta még az arcot. Nagyon kiakasztó votl!

Gfreiter
LOL 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Sima ügy 😊 Gyere Village-re EU 55 😊

Nyers
Hát én ezt a reconnect dolgot de utálom. A 70+ honorosok igen nagyszázaléka, ha egyedül játszik (nincs ott klántárs) és lelövik azonnal reconnect vagy disconnect. Ezek elmehetnek a ...!

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
Nekem aztán jöhet ZsoZs,Ragtapasz,Dexa😛 én úgyis leszedem õket annyiszor mint õk engem😄 he he

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
rossz illetve jó napja mindenkinek van sztem nem lehet folyamatosan jól játszani,ha valaki folyamatosan jól játszik az nem kóser.Mindíg lehet egy kósza gránát,vak darálás vagy egy olyan helyen kempelõ pléjer akire nem számítassz és leszed.Ha saját magamból indulok ki például két napja(vagy 3-om tök mind1)pipelineoztam és 2 egymásutáni körben védõként a 10fõs assault csapatból az egyik körben 8-at a másikban 9-et szedtem le......mindenki arra jött amerre én mentem a mieink meg épp a kempelõ pozíciókat keresték ,de Crassus 2perc alatt végzett szinte mindenkivel😛 Ezután a két iszonyat kör után pedig egy órán keresztül csak 1-2 körönkénti hullát tudtam produkálni😊Szóval mindíg nem lehetünk Istenek😄

[HUN]Crassus
Dexa! Inception sztem 90%,hogy csítet hasnál ráadásul ha lelövik azonnal "reconnect"-el,hogy a qurva frag-rateje ne csökkenjen.......Míg TFD-s volt ne tudd meg hányszor flémeltük szét a csetet játék közben xSU vs. TFD flém ment játék alatt,elõtt,közben,után😄

Dexa
kínok-keservek árán Zsozsit is le lehet mûteni de inkább õ keni L a szád szélét...
szal...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
mert lassan Ragtapi az elsõ... õt is le lehet lõni (igaz nem soxor 😊 ), Inq is nagyon jól áll de õt is le lehet azért szedni vhogy... de amikor varázsló csákókkal fut néha össze az ember...
na olyankor mán sörike ott figyel mellettem,
me': kõ vmi ami oldja a feszültséget...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
bizonyos szinten belül Lhiszem ha vki jól játszik, még szerencse sorozata is lehet...

de azért azt szeretem ha nem úgy jön állandóan oda hogy tudja hol vagyok pedig semmi zajt nem csaptam, nem láthatott meg állandóan, stb...
szeretem látni ha azért néha-néha le tudom lõni én is, mások is (lehetek én is béna, ne de mindenki)... stb, stb...

azért játék közben vannak ilyen EXTRA igényeim...
😉

kövezzetek meg érte...
😉

Dexa

Dexa
ohh bázze...

ma is?
hm...

akkor majd vmi piával kompenzáld ezt a szörnyûséges dolog...
😉

Gfreiter
Szombat... Én ma is dolgoztam

Dexa
nem azért a 20asért de ma milyen nap is van?
😉

péntek?

Gfreiter
Vagyis én má nem (de szar lesz ezt hétfõ reggel visszaolvasni... )

Gfreiter
Mindenki dolgozik...

Gfreiter
Boldog szülinapot 😊 Akkor ma nagy beba**ás lesz Üdv a felnõttek körében 😊

Dexa
de fogok még...

Sadist
Nagyon szépen köszönöm!

Ha Dexa azt a Ratyerátor mittudomén micsodát (nem tudom honnan a rákból jöhetett) nekem szánta, akkor kívánom, hogy az életben ne tudjon többé kacsintani

ZsozS
Sztok!
Sadist! Bó'dog szülinapot neked! 😉

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Dexa
heppi börszdéj Ratyerátor...
😉

És mindenki azt mondta aki látta hogy a zsaru ugrott az autód alá

Sadist
Ez chat spammelésnek minõsül, ezért ha sokat csinálod, akkor kidob a szerver. Nálam ugyanez volt, csak én fake Frag Out helyett csipogással csináltam. Senki nem akart bejelentkezni, ezért elkezdtem olyan kis csipogó hangot nyomatni, mint amikor valaki reportol. Erre egyszercsak kivág ugyan ezzel az üzenettel.

A rendõr négyet döccent, mert vissza kellet tolatnom

Hellhammer: Köszi a jókívánságokat

Hellhammer
Boldog szülinapot!
Legyen elõször ez:

Aztán ez:

Majd ez:

Végül ez:

A rendör 3mat döccent ugye??

Anno patch után felmentem egy üres szerverre és tanulgattam a Villaget. Nyomtam a fake frag outot 1000L és ez lett az eredmény:

Sadist
Éppen vezetgettem a városban. Mai statisztika:
2 koccanás
3 gyalogos
1 rendõr
5 kerékpáros
1 másik tanuló vezetõ

Mijez a nagy kihaltság, mindenki nyaral? vagy mindenki jáccik?

Mostmár akkor tudom hogy tegnap a Te egészségedre ittam délután 3tól nem emléxem meddig

Éljél sokáig "Nagygyerek"

Sadist
Nagyon szépen köszönöm!
Domának üzenem hogy nem vagyok már kiskorú

THE matrica
Boldog Szülinapot Sadist

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

THE matrica

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Gfreiter

Dexa
vmi FAT klánnak a jellemzõje hogy akármi van indítják is a szavazást ellened ha vmi nem tetszik...
ált többen vannak bent egyazon szerveren így könnyebben elérik a céljukat... legtöbbször ok nélkül szavaznak...
evvan...
igaz én is szorgosan szavazom már õket mindenért... csak hogy érezzék a törõdést...
😉

Sadist
Próbálok, de az idegesít legjobban, hogy szentül hiszi hogy igaza van (Pedig nincs, ahogy a Netspeed & Tickrate Tutorialból is megtudhattuk). És még utána õ dumál nekem hogy "látszik semmit nem értesz a számgépekhez"

nálam ez mindenapos dolog a modem miatt, persze magamnak köszönhetem, mert 24 fõs alatti szerverekre nem szoktam menni😊
ZsozS
maradj laza... 😉

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Sadist
Na ma egy köcsögnek megint sikerült jól felhúznia. Valami 73 honoros kis porbafingó azt mondta, hogy csatlakozzak újra, mert túl magas a pingem. Mondtam, hogy nem akarok, meg úgyse segítene. Erre jött a szokásos duma, hogy a többiek miattam lagolnak stb. Mondtam neki, hogy ez a dolog bullshit, de õ szentül meg volt gyõzõdve, hogy igaza van (közbe indult a votekick ellenem). Csak az õ kedvéért újracsatlakoztam. A pingem persze ugyanaz maradt, de utána végre befogta a pofáját.
Utálom az ilyen kis , akik ha egy pillanatra is megugrik a pingjük, nem bírnak beletörõdni abba, hogy a szerver nem bírja, hanem azonnal F1, keresi a legmagasabb pingût és máris indítja a votekicket. Az ilyennek kisbaltával csapnám le egyesével az ujjait

Dexa
off

há' nem szótam me' bnõmmel szigeten vótam kint...
😉
még majd megyünk ki jövõ héten...
😊

on

Sadist