America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdeklõdve vetettem pillantást eme tudományos megnyilvánulására és bizton állíthatom hogy egy nobel díjat szerintem meg is érne még talán...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
ha megvannak a trainingek akkor mehetsz fel a szerverekre játszani...
de milyen honoros dolgot nem vágsz?
vannak olyan szerverek minél be van állítva egy honorlimit, mármint hogy mennyi a legkisebb és legnagyobb honor ami (csúnyán fogalmazva) csatlakozhat az adott szerverhez...
ez a limit ált 9 és 100 honor között van...
másik honorral kapcsolatos dolog hogy ahhoz hogy SF stukikat tudj választni késznek kell lennie az SF trainingednek és min 15 honorral kell rendelkezned...
vagy nem erre voltál kíváncsi?
😉
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A másik kedvenc topicom az arisztokratikus topic és a szólj be az elõtted írónak. Igaz ég és föld de olyan jókat röhögök rajtuk 
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Most regeltem az americasarmy.hu-n AK47RuleZ néven...Azt szeretném kérdezni, hogy a szervereteken nyomulhatok vagy kell valami elõképzetsség/szint??? Régebbóta ismerem a játékot, de csak most egy hete játszom vele újabban, az off trainigek megvannak (majdnem mind)...de ezt a honor-os dolgot még nem vágom, de majd utánanézek...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

😉
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jah és egy apró meghegyzés:
kivel lehet ott is találkozni:
Sadist-tal...

N0 TXT TLK PLZ!4!
de egy kérdés ezzel kapcsolatban:
kapok én is fullos tréninggel accot ha szépen kérek?
még a mostanit is becserélném...
😉
tessék gémelni majd nem lagos szerveren végre...
rég láttalak...
😉
😉
😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
😉
😉
tegnap vótam fent TSen...
jó 2 órát ott is voltam...
😉
Szasz Dexicsek bbáázz!Néha beköszönhetnél "otthon" is..
Yo látni a régi ismerõs neveket 😊😊
M3I3R állat az irásod..ez sajna tényleg így van...
Kb. 2hetente megpróbálok gamézni, és ha mázlim van, csak 200 a pingem, és végig tudok nyomni egy hetes kört, mielõtt kikúrnak, lag miatt...nagy xar lett a game... agyon peccaelt érdek játék..de azééé tolom😊😉

Bízok benne, hogy javítanak rajta sürgõsen. A klánom fûz még az Armyhoz, más nem
Bye @ll, majd ha erre járok. benézek.

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nincs velük gond...
😊
tûzre velök ! 😄D
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
másik klán...
nem Hyena-ék...
másik klánról van szó...
Hyena-ék a -
de ez a klán
...
😉
me' mondom kitakarítom a felesleges regeket is, stb, erre mondom a skacnak (totti) 18!!!!!!!!! regje volt bent, másik gyereknek 11!!!!!!! és még egy 3. tagjuknak 6 szal még a dobogóra felkerült...
😉
igazán nem volt meglepõ amikor a klánjuk többi tagjának is nem csak egy reg volt bent hanem 2-3-4...
😉
de most kom:
rettentõ sokan vannak akik 1 (azaz egy) darab reggel vígan Lvannak a kezdetektõl fogva és ami még a lényeg: NEM FELEJTIK EL...
nem akarok megsérteni senkit sem, de vannak néhányan, szerencsére csak kevesen, akik olyanok mint az aranyhal... 5 mp... és... mi is történt az elõbb?
szal ilyenek...
na mindegy...
(még elõfordulhat több reg egy- egy embernél (remélem már nem, de hibák adódhatnak), de majd még átcsekk a dolgot még)
tagok pl sytix, nekroth, hyena, stbstb.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
itt szeretném megragadni az alkalmat hogy gratulációmat fejezzem ki a Hungarian Elite Soldiers klán néhány tagjának (feltéve ha õk a
😉
on
Hellhammer: Amúgy nem attól lesz lagos a szerver, hogy távolabbi országban élõk csatlakoznak, hanem azért mert egyszerûen a szerver nem bírja a sok embert. Úgyhogy ha valakinek magas a pingje légyszi ne indíts votekicket ellene azzal az indokkal, hogy miatta lagol a szerver. Ha viszont rohadt nagyképû amcsi és még be is szól valakinek, akkor nyugodtan

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mi a ráknak jönnek ide? Menjenek haza 😊
Az volt még a múltkor mókás, mikor Dem@n aprított egyet CSAR-on és elkezdték kérdezgetni, hogy ki õ. Aztán, hogy honnan jött. Erre egy német és egy asszem horvát gyerek rendesen összeveszett, hogy akkor Dem@n német-e vagy horvát 😊)) Mi meg ott fetrengtünk a röhögéstõl 😊 (voltunk vagy 10-en bent magyarok)
nagyképû amcsik meg bekaphassák...
😉
(megjegyezném azért sok olyan amcsi is van aki nagyon kellemes meglepetéssel tud szolgálni gém közben hogy milyen normális, rendes stb... 😊 )
😉
az sem volt rossz amikor Lkezdett vakon szaladgálni a flesselés után...
😉
Propaganda.... De mûxik, nem?
keep walking... www.artum-inferniti.net

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
na most jól megkaptam...
😄
skac mind a 15 honorjával kiosztott:
"dexa u've payed for your honor?" --- így írta a dolgot...
😉
összekapartam vhogy a killeket de minden körben (na jó nem mindben de azért 7bõl 3-4ben) azért megkerestem a pályán kilövettem vele a lõszerét, beflesseltem (ha épp volt még nálam akkor a másikat is a képébe vágtam) és leszedtem...
ennyit megér a dolog...
😉
My Life for Freedom!
de akkor valahogy úgy van, hogy a hadsereg kap egy rahedli pénzt, aminek egy kis részébõl az Army-t fejleszti, a többibõl pedig más virtuális kiképzõ szoftvereket, amivel a katonák a fegyverrendszerek elméletét meg tudják tanulni?- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
My Life for Freedom!
Akkor most az Armyval képzik a leendõ katonákat, vagy pedig abból a pénzbõl amit a hadsereg kap, kiképzéseket/fejlesztõprogramokat csinálnak?- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ugyanis nem csak a játékot fejlesztik nekünk, sztem ez már másodlagos prioritás, hanem katonai kiképzõ / fejlesztõ program lett. (Talon-robot, stb ...)
Szóval, a helyzet úgy indult, hogy ez csak fun, de rájöttek, hogy több van benne és immáron a játék erõsen másodlagos lett.
My Life for Freedom!
szal én sem hinném hogy lenyúlnak... csak... csak sok a hiba... nem veszik annyira komolyan a dolgot...
pedig ha jól Mléxem vmelyikõtök azt mondta hogy x emberrel több dolgozik a programon meg a technika és még jobb lett nekik... stb... stb...
vagy tévednék?
na mindegy
én inkább mek gémelni...
😉