America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
egen professzor úr...
érdeklõdve vetettem pillantást eme tudományos megnyilvánulására és bizton állíthatom hogy egy nobel díjat szerintem meg is érne még talán...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
hát ha nem lenne meg akkor gratulálnék...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
kinek a szerverén játszanál?

ha megvannak a trainingek akkor mehetsz fel a szerverekre játszani...

de milyen honoros dolgot nem vágsz?
vannak olyan szerverek minél be van állítva egy honorlimit, mármint hogy mennyi a legkisebb és legnagyobb honor ami (csúnyán fogalmazva) csatlakozhat az adott szerverhez...
ez a limit ált 9 és 100 honor között van...
másik honorral kapcsolatos dolog hogy ahhoz hogy SF stukikat tudj választni késznek kell lennie az SF trainingednek és min 15 honorral kell rendelkezned...

vagy nem erre voltál kíváncsi?
😉

JuanG
ááá látom honor level min 1 max 100...remélem az 1 már megvan 😄...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Dexa

Sadist
Én csak kifejtettem tudományos álláspontomat a témával kapcsolatban. A másik kedvenc topicom az arisztokratikus topic és a szólj be az elõtted írónak. Igaz ég és föld de olyan jókat röhögök rajtuk

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

JuanG
Szevasztok!

Most regeltem az americasarmy.hu-n AK47RuleZ néven...Azt szeretném kérdezni, hogy a szervereteken nyomulhatok vagy kell valami elõképzetsség/szint??? Régebbóta ismerem a játékot, de csak most egy hete játszom vele újabban, az off trainigek megvannak (majdnem mind)...de ezt a honor-os dolgot még nem vágom, de majd utánanézek...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Dexa
jah és vannak ügyes megmozdulásaik...

Dexa

Dexa
Lfelejtettem hozzátenni a dologhoz hogy természetesen majd Lkezdünk ott is offolni satöbbi hogy még nagyobb esélyünk legyen arra hogy béták lehessünk és utánna szidhasson mindenki bennünket...is...
😉

Dexa
ez de szar.......
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jah és egy apró meghegyzés:
kivel lehet ott is találkozni:
Sadist-tal...

Dexa

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
most olvastam americasarmy.hu-s fórumon ezt a tartalékos dógot ami nagyon jó 5let volt...

de egy kérdés ezzel kapcsolatban:
kapok én is fullos tréninggel accot ha szépen kérek?

még a mostanit is becserélném...
😉

Dexa
mijez hogy nem ármizunk?
tessék gémelni majd nem lagos szerveren végre...
rég láttalak...

pet70000
aha
😉

Dexa

Dexa
mindenki nyomta a gammát úgy mint én...
😉

Dexa
jáccott a NÉP...
😉

😄

Gfreiter
Én akartam, de...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]Crassus
Tegnap 5 ota senki nem szolt a temahoz???fakker😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Dexa
majd max szólj ha itt vagy netközelben azt beszélünk...
😉

Dexa
csáááááá Brum...
😉

tegnap vótam fent TSen...
jó 2 órát ott is voltam...
😉

SSBeeci
Üdvicsek @ll! Yo rég nem jártam erre..hát kb.akkor Armyztam utoljára..hehe.
Szasz Dexicsek bbáázz!Néha beköszönhetnél "otthon" is..
Yo látni a régi ismerõs neveket 😊😊
M3I3R állat az irásod..ez sajna tényleg így van...
Kb. 2hetente megpróbálok gamézni, és ha mázlim van, csak 200 a pingem, és végig tudok nyomni egy hetes kört, mielõtt kikúrnak, lag miatt...nagy xar lett a game... agyon peccaelt érdek játék..de azééé tolom😊😉
Bízok benne, hogy javítanak rajta sürgõsen. A klánom fûz még az Armyhoz, más nem
Bye @ll, majd ha erre járok. benézek.

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

[HUN]Crassus
Nekem például egyetlen regem van azóta ,hogy felraktam az army-t(2002 õsz)

Dexa
Lfelejtik a login neveket, jelszavakat... de nyugis klán, normálisak...
nincs velük gond...
😊

télek ? nahátö.. nemizs izsmertem...

tûzre velök ! 😄D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
nem...
másik klán...
nem Hyena-ék...
másik klánról van szó...
Hyena-ék a --
de ez a klán
...
😉

Dexa
hát egen...
me' mondom kitakarítom a felesleges regeket is, stb, erre mondom a skacnak (totti) 18!!!!!!!!! regje volt bent, másik gyereknek 11!!!!!!! és még egy 3. tagjuknak 6 szal még a dobogóra felkerült...
😉

igazán nem volt meglepõ amikor a klánjuk többi tagjának is nem csak egy reg volt bent hanem 2-3-4...
😉

de most kom:
rettentõ sokan vannak akik 1 (azaz egy) darab reggel vígan Lvannak a kezdetektõl fogva és ami még a lényeg: NEM FELEJTIK EL...
nem akarok megsérteni senkit sem, de vannak néhányan, szerencsére csak kevesen, akik olyanok mint az aranyhal... 5 mp... és... mi is történt az elõbb?
szal ilyenek...
na mindegy...

(még elõfordulhat több reg egy- egy embernél (remélem már nem, de hibák adódhatnak), de majd még átcsekk a dolgot még)

Hungarian elite squad...

tagok pl sytix, nekroth, hyena, stbstb.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
Hungarian Elfelejtettemanevem Squad?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
off

itt szeretném megragadni az alkalmat hogy gratulációmat fejezzem ki a Hungarian Elite Soldiers klán néhány tagjának (feltéve ha õk a rövidítést alkalmazzák), amiért TSen volt olyan tagjuk aki 18!!!! különbözõ néven szerepelt a regelések között... aki csak 6szor még az is felfér a dobogóra vhogy...
😉

on

Sadist
Én akkor is játszanék a játékkal, ha Dzsibuti's Army lenne a neve és a Dzsibuti hadsereggel kéne lõni a terroristákat. Most õszintén, ki az aki azért játszik vele, mert az amerikai hadsereg szerepel benne? Szerintem a játékosok 99%-a a játékmenetet és a játékélményt helyezi elõtérbe.

Hellhammer: Amúgy nem attól lesz lagos a szerver, hogy távolabbi országban élõk csatlakoznak, hanem azért mert egyszerûen a szerver nem bírja a sok embert. Úgyhogy ha valakinek magas a pingje légyszi ne indíts votekicket ellene azzal az indokkal, hogy miatta lagol a szerver. Ha viszont rohadt nagyképû amcsi és még be is szól valakinek, akkor nyugodtan

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hellhammer
Én csak akkor utálom az amikat, amikor bejönnek az EU szerverekre. Szar lagos lesz minden, meg elkezd járni a pofájuk, hogy õk az Amcsik...
Mi a ráknak jönnek ide? Menjenek haza 😊

Az volt még a múltkor mókás, mikor Dem@n aprított egyet CSAR-on és elkezdték kérdezgetni, hogy ki õ. Aztán, hogy honnan jött. Erre egy német és egy asszem horvát gyerek rendesen összeveszett, hogy akkor Dem@n német-e vagy horvát 😊)) Mi meg ott fetrengtünk a röhögéstõl 😊 (voltunk vagy 10-en bent magyarok)

Dexa
hogy sokan játszanak azt jelentni hogy a progi jó...
nagyképû amcsik meg bekaphassák...
😉

(megjegyezném azért sok olyan amcsi is van aki nagyon kellemes meglepetéssel tud szolgálni gém közben hogy milyen normális, rendes stb... 😊 )

Dexa
az volt még a szép baleset amikor kértem még 1 flasht és a gyereknek mind a 3at a képébe vágtam egymás után... olyan 6 percig volt 'kába'...
😉

az sem volt rossz amikor Lkezdett vakon szaladgálni a flesselés után...
😉

Slow
az, hogy ezzel sokan játszanak, nem azt jelenti, hogy mindenki szereti az amcsikat...😉

Friczy
Ne felejtsd el, hogy mekkora reklám ez a US Armynak! Sokan gyûlölik, megvetik, stb. stb. irak minatt meg minden!
Propaganda.... De mûxik, nem?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Dexa
😉

[HUN]Crassus
Latod DEXA en megmondtam,hogy Istenek vagyunk!😊

Gfreiter
LOL 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
ohh...
na most jól megkaptam...
😄
skac mind a 15 honorjával kiosztott:
"dexa u've payed for your honor?" --- így írta a dolgot...
😉

összekapartam vhogy a killeket de minden körben (na jó nem mindben de azért 7bõl 3-4ben) azért megkerestem a pályán kilövettem vele a lõszerét, beflesseltem (ha épp volt még nálam akkor a másikat is a képébe vágtam) és leszedtem...
ennyit megér a dolog...
😉

Nyers
Na cakkát mindenkinek. A cikk rendesen: http://www.newsobserver.com/business/story/1362135p-7485043c.html

My Life for Freedom!

Dexa
hát az ármi is már rendesen benne van a kiképzésben, nemde?

Sadist
Nekem lassú a felfogásom de akkor valahogy úgy van, hogy a hadsereg kap egy rahedli pénzt, aminek egy kis részébõl az Army-t fejleszti, a többibõl pedig más virtuális kiképzõ szoftvereket, amivel a katonák a fegyverrendszerek elméletét meg tudják tanulni?

Nyers
Pl a Talon-nak tudom a storyját. A Pentagon jóvahágyasa utan, megkezdték a robotok gyártását. De még mielõtt ténylegesen megjelentek volna ezek a robotok a csatamezõn, a személyzetüket már ki is tudták képezni rá. Szóval idõt nyertek, meg azt mondták, hogy egy rakat pénzt spóroltak meg. Cikk és Kép a témához. Meg effélék: prototípusok, harci helyzetek, tervek tesztelése, stb ...

My Life for Freedom!

Sadist
Na ezt most tényleg nem vágom Akkor most az Armyval képzik a leendõ katonákat, vagy pedig abból a pénzbõl amit a hadsereg kap, kiképzéseket/fejlesztõprogramokat csinálnak?

Nyers
Te ugye még nem hallottál az állami projectról. Ugyanis nem csak a játékot fejlesztik nekünk, sztem ez már másodlagos prioritás, hanem katonai kiképzõ / fejlesztõ program lett. (Talon-robot, stb ...)
Szóval, a helyzet úgy indult, hogy ez csak fun, de rájöttek, hogy több van benne és immáron a játék erõsen másodlagos lett.

My Life for Freedom!

Sadist
Én nem is a programozókra gondoltam. De valami biznisz csak van benne. Ki a fenének érné meg egy ingyenes játékot csinálni. Arra meg hogy az adófizetõk pénzét elköltsék van millióegy más módszer is 😊 Azt azért nem hiszem el, hogy csak funból csinálják a játékot. Ha meg csak egy egyszerû toborzó játék lenne, akkor nem ölnének bele ennyi pénzt.

Dexa
hát az amerikai hadseregrõl van szó aminek kicsit nagyobb lehet a költségvetése mint... kis hazánknak? 😉

szal én sem hinném hogy lenyúlnak... csak... csak sok a hiba... nem veszik annyira komolyan a dolgot...
pedig ha jól Mléxem vmelyikõtök azt mondta hogy x emberrel több dolgozik a programon meg a technika és még jobb lett nekik... stb... stb...
vagy tévednék?
na mindegy

én inkább mek gémelni...
😉