60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Nemtom, nekem azzal semmi bajom. Viszont a Gladiátor szinkronnal, annyira elcseszett dolgot még nem hallottam.
  • zotyesz
    Megnyugodtam, hogy nem csak én gondlom így.
    Mondjuk nekem a Black Hawk Down szinkronja sem jött be.
  • Nyers
    Szvsz Schwimmer-nek tényleg gyenge a szinkronja, a Jóbarátokban még tetszett, de ide annyira nem illik.
  • bcs78
    Én most megnéztem szinkronnal, de eredetiben tényleg sokkal jobb. Maradok a DVD-nél.
  • Josszimatroz
    jah.. kar h ilyen pocsek magyar szinkront csinaltak.. nekem szvsz az eredeti hanggal sokkal jobban tetszett...
  • Cactus
    Főnök én nem
  • bcs78
    Na mivan? Mindenki Band of Bros-t nézi?
  • zotyesz
    Nagyon szívesen, remélem jó lesz. :)
  • Kaszi46
    köszönöm köszönöm
  • KTC
    köszi:)
    aztat tudta:)
  • zotyesz
    Neten, de LANon is lehet.
    Ja, és ingyenes. :)
  • KTC
    öö, izé, sziasztok, a bannert nem kéne visszacserélni az eredetire?:) már úgyis vége a bulinak...

de nem ezért jöttem, hanem a párom kérdezi, hogy ezt a játékot neten jáccátok vagy csak lanon meg ilyesmiket ugye én meg ehhez nem értek...
  • zotyesz
    Vagy csak a néha előforduló regisztrációs hülyülés van rajta a rendszeren. :)
  • zotyesz
    Kaszi46, privát üzenet ment.
  • bcs78
    Akkor biztos már van regelve ez a név.
  • zotyesz
    Bárcsak tényleg képes lenne ilyesmire.
  • cyrus #45330
    hülyevagy ??? AZ MEGTALÁLJA A HACKEMET AKKOR !!!
  • SirThomas
    Nem tudom miért írja neked ki, de nekem is van számkarakter a acc-omban!
  • SirThomas
    Már probáltam, de nem talált semmit! Mit ronthattam el?
  • zotyesz
    Valamint a deployment ablak jobb alsó részén a punkbustert is be kell kapcsolni.
  • cyrus #45326
    deployment... és ott keresel szervereket.... filters-nél beállitgathasz keresési feltételeket.
  • SirThomas
    Szia mindenkinek! Ha végig csinálom a kiképzést akkor, hogyan kell beszálni a játékba? Mármint, hogy én is játszak a neten! Elég hülyén fogalmaztam! :))
  • Kaszi46
    That user name is not available.
    User Name:Kaszi46
    User names must be unique and contain only alpha-numeric characters, spaces, and file-system safe symbols.

nem engedi:\
  • repro
    de lehet
  • Kaszi46
    szám karakter nem lehet a névben acc regisztráláskor?
  • MarkBlade
    És akkor most megint javítanak? Jőn a 2.2.1.1? :) Mert a lag meg a sok csíter sok ember kedvét szegi..
  • Nyers
    Dehogynem, csakhogy a 2.1-t javítani kellett és ez nem volt kalkulálva, jött a 2.2 (ezért csúszott az egész), nameg jött a 2.2.1 (és még tovább csúszott).
  • zotyesz
    Bő három óra és kezdődik az MTV-n a Band of Brothers. :)
    Mit is mondhatnék... Currahee! :)
  • zotyesz
    Tényleg a Q-kurzust nem valamikorra ez év őszére ígérték? Vagy én emlékszem rosszul?
  • Nyers
    Nemazért, de a motorral sincs semmi gond, a gépigénye talán kicsit magas, de kimondta hogy ultrahighon kell játszani.
    A grafikailag nagyon sokat kihoztak ebből a már viszonylag régi motorból, szóval nem ezen a téren kellene őket szivatni. :)
    Ha meg követitek az eseményeket, akkor azt is lehet tudni, hogy a 2.4 (Q-kurzus) már UT2004 alatt lesz, és 2006ban vmikor meg már UE3 a terv. /Az UE3-on már most dolgoznak/
  • zotyesz
    Lassan ez lesz az igazi Overmatch :)
  • [negativ] Cirek
    csak az a baj, hogy mindig van utánpótlásuk...
    :(
  • Psion #45314

szerintem vége a téli szünetnek és elkopnak a cheat-erek ... nem túl kitartóak ... egy csomót figyeltem .. figyelek, a Tracker-en ... játszanak 2 - 3 hónapot aztán annyi ...

Unatkoztak aztán elővedték az Army-t a szünetben ... reménykedjünk, hogy ez így is van ...
  • [Rush]
    CRASSUS
  • zotyesz
    Mondjuk engem igazából csak ez a csíter téma zavar. A többivel már megbékéltem. (mondjuk túl sok panaszra nincs is okom a játékkal kapcsolatban) :) (már eltanulom Dexatól, hogy minden hozzászólásomban vigyorgok. Még jó, hogy nem évdette le, most nem győzném a jogdíjat.) :)
  • Psion #45311
    Igen sorry, a "tökéletes" szó túl erős volt ...

• zotyesz
    Valahogy nem tartok tőle, hogy lesz tökéletes Army. Ha mégis, akkor is nyugi, ha ebben az ütemben haladnak, akkor az engine váltása sem jön össze 2006 elejére. :)
    Addigra talán lesz SFQS.
  • bcs78
    Tuti. Én is ettől parázok.
  • John McLane
    ehhh ja
  • Psion #45307
    Tény optimalizálhatnák a grafikus motort ... de ez egy ingyenes játék ... szal' ahhoz képest még túl jó is ...

Ide nemekem a rozsdás bökőt ... hogy ... elkészül végre a tökéletes 2.x.x verziószámú Army... de 3 hónap múlva jön a 3.x.x ... teljesen új motor, ami tele lessz BUG-okkal ...