60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • mstummer
    Azthiszem az americasarmy.hu -n regelned kell magad,akkor kerülsz be a members oldalra....bár lehet hogy rosszul emléxem.
  • mstummer
    Nyugi előbb utóbb biztos összefutsz magyarokkal...manapság már nem nehéz véletlenül ráakadni honfitársainkra.
    Ha viszont mindenképpen magyarokkal akarsz játszani akkor a HAF szerveren biztos találsz magyart.
  • SirThomas
    Ja, még a trackerre visszatérve. Én regisztráltam magamat annak rendje és mondja szerint. Ahogy le van írva a americasarmy.hu oldalon. De nem írt ki a americasarmy.hu oldal members oldalán! Megint hülyeségeket írok? :))
  • SirThomas
    Köszi a választ! Ne érts félre én a americasarmay.hu oldalt olvasgatom,nézegetem,kutakodok! Ezekre én nem találtam egyértelmű választ. Lehet, hogy csak vak vagyok vagy nem azt nézem amit kéne. Én a spygamet szoktam használni, de ott még nem sikerült magyarokkal összefutnom. Lehet megint csak roszul néztem nem azt amit kellett volna! :)) Köszi mégegyszer a választ! Tudom, hogy már vagy 5000-szer leírtad,de valahol el kell kezdenem nekem is!:)) Még valami! :)) Honnan tudom,hogy egy bizonyos pályán az én csapatom nyert? Mégegy hülye kérdés!!?? :))
  • Dexa
    tracker segédlet:
    szintén az americasarmy.hu oldalon az FAQ-ban Tracker segédlet megnevezés alatt...
    ;)
  • Dexa
    nincs olyan hogy pl csak magyar szerverhez való csatlakozás...
    ;)

vagy konzolból csatlakozol hogy manuálisan beírod az adott szerver IP címét (konzol lenyit [magyar billentyűzeten Ö betűt megnyomod pölö] és beírod például a HAF szerver IP címét (csak példa): open 213.228.239.244 és enter... :) )
    vagy pl van a proginak is belső keresője (deployment menü) ott kiválasztod a számodra szimpatikus szervert (természetesen előtte célszerű a filtert beállítani hogy milyen szerveren szeretnél játszani és akkor csak olyat keres a kereső) dupla klikk az adott szerver nevére és már csatlakozik is ha van szabad hely az adott szerveren...
    :)

még azt is megcsinálhatod hogy vmi külső keresőprogit használsz, pl ASE, GameSpy... vmi...

de mindez (csatlakozás) le van írva az americasarmy.hu oldalon is az FAQ-ban... nem véletlenül... és itt is Lmondta pont aszem tegnap is Doma ha jól Mléxem...
    ;)

ott még van a Servers menüpont is ahol néhány magyar szervert tudsz megnézni...

szal tessék megnézni majd az americasarmy.hu oldalt is
  • SirThomas
    Sziasztok! Hogyan kell magyar szerverhez csatlakozni? Meg regisztráltam magamat a trckerre. Akkor nem kéne magamat látni a http://americasarmy.hu/spawn_point.php oldalon? Tegnap ota nem is folyt itt beszélgetés? Mi történt?
  • HAFgoofy
    Nos íme a friss fogás:

Kicsit érdekesen játszott a szerverünkön, így megnéztük a pb screeneket, és láss csodát! Aimbot-ot tuti nem használt mert nem lőtt olyan jól de a pb sem kapta el! Persze ment a jelentés a csít ellenes egyesületnek, meg a pb-nek!
  • Nyers
    Már a frissebb verziókkal nyomom, le vagytok maradva!
  • Josszimatroz
    New hacks:
    ILC Dll Installor/Chicken Hack
    21st November 2004
    Thread Link | Download Link

ROKbot UxBot
    14th December 2004

The Sector v1.0 (dont use the screenshots blocker)
    24th December 2004
    No Help Support | Download Link

00kes' No-Recoil (can work with EH mods)
    24th December 2004

Expander v1.0 Final (with fixed uninstallation)
    26th December 2004

ReckBot Final (.U Bones Aimbot)
    29th December 2004
    khmm no comment...
  • Josszimatroz
    jah.. viszont bongeszgetve a cheatforumot ezt talaltam..
    ScreenShotBlocker 1.2
    Ok here is a New Updated Version of my Screen Shot Blocker
    what this one dose is instead of returning 0 and making it fail
    it blits coustom screen shots to the screen
    when pb takes a screen shot so they get a premade Clean one
    instead of the one of you hacking to use its basicaly same
    as last one Read The Readme also make sure u have the
    latest pb client (v1.127 A1341) this might not work with
    hacked files ill update this when i get more time and make it
    cycle threw a folder of ss.
    -also may wana use a hardware spoofer when using this
    fasza... mostantol a pb sreenshotot is kitudjak mar vedeni..
  • HAFgoofy
    Vajdi,én ezt úgy oldottam meg (ATI kártyám van), hogy miután kilépek windowsba, képernyő tulajdonságai/beállítások/speciális (ott ahol például a vid. kártyád driver-ét állítod,/SZÍNEK és ez a fontos, mert amint erre kattintok vissza áll! Ha neked nem műxik ez, akkor állítsd normálisra az army-s értékeket!
  • cyrus #45737
    második reg mindkettőnek...tuti...
  • Josszimatroz
    hmm decemberben "alkapott" csiterek kozott 2 magyaros nevet talaltam meg.. Zsiraf26 meg Robi19.. mind2 evilhack miatt..
  • Josszimatroz
    kar..
  • [DFL]vajdi
    regi :), de mind1, csak neha van ez aproblema meg nem nagyon fogok armyzni sztem
  • Josszimatroz
    hmm. nekem ilyen gondom nincs.. gamma brightness visszaall a windows beallitasra... videokari driver mikori?..
  • [DFL]vajdi
    De eddig nem volt gond, és akkor miért áll helyre éjszaka? :))

Azt tudjátok, hogy hogy lehet helyrehozni az army utáni fényességet? Fénylik az egész windows, bántó a szemnek
  • Josszimatroz
    ha siman megpingelsz parancssorbol egy servert mennyi a ping? most h nezem tenyleg ilyesmit mond...
  • Doma #45730
    Routered van, mert ha igen akkor lehet hogy a beépített tűzfala okozza a gondot.
  • [DFL]vajdi
    A fájl le- és feltöltésnél nem érezhető a probléma, ott meg van a full sávszélesség... szóval elég érdekes, a legidegesítőbb hogy már 2 hete ilyen, nem azért fizetjük hogy ne legyen jó, *** meg
  • [DFL]vajdi
    <--- ez a fej azt mondogatja hogy modem modem modem modem modem modem modem, Get your ammunition, look at to your front right!
  • [DFL]vajdi
    Egyértelmű Invitel probléma, a szomszéd srácnál is ugyan ez a helyzet, és csak napközben, 22-23 után normális.

Fater mondta, hogy németben 4 euró a 2Mbit net
  • Josszimatroz
    speed teszt mit mutat?..
  • Doma #45725
    Tűzfalad nincs esetleg, vagy valami alattomos spywared ami lenyúlja a netsebességet?
  • Josszimatroz
    hmmm... lehet nemjol van beallita valami?.. 500as ping adsl-l tenyleg nagyon rosszul hangzik..
  • [DFL]vajdi
    A problema az, hgoy ADSL 1024/256 van. 6 évig volt 56K-m azzal nagyon királyul lehetett jatszani, adslt még csak 1-2 napja próbáltam ki cod uo-n de az is csak 23 után játszható 30as pinggel
  • [DFL]vajdi
    tölts le egy All Seeing Eye nevű serverkereső progit, amivel mindenféle jatekhoz tudsz keresni servereket :)
  • Josszimatroz
    vajdika.. ne keseredj el.. a lagg volt vanlesz amig 56k.. en is nyomom meg neha a cegtol 56k-n.. megszoktuk anno.. a cheat dolog meg felvanfujva egy kicsit... nem mondom osszelehet futni mindennap 2-3al de nem mindenhol vannak es nem annyian mint amennyit lihegnek rola.. SZVSZ a lengyelek kozul csalnak legtobben, a magyarok kozul nagyon kevesen..
  • zotyesz
    Úgy december 27-28. tájára lapozz vissza. Tartalmas lesz. :(
  • [DFL]vajdi
    1.5-ös patch körül volt a legjobb a jatek, azóta mit ne mondjak, eléggé elbaszták
  • [DFL]vajdi
    Sziasztok installaltam a jatekot, vártam hogy milyen jó lesz újra játszani, mert regen nagyon profi volt, de egy ideig szuneteltettem :) szóval csinaltam uj accountot mert a regi elkallodott, es nem tudtam frissiteni... megcsinaltam a traininget, aztan go pipeline hogy egy jot jatszhassak, a netem mostanaban nagyon szar mert a szolgaltatom egy utolso szarhazi szenny fereg tarsasag :( . Eleg az hozza hogy talaltam egy szervert, aminek a legkevesebb volt a pingje, ezzel 500-as ping mellett elvezhettem a jatekot, a mellett hogy szaggatott keményen, pedig regen full beallitassal futott siman.
    Itt jon a lenyeg, hogy az elso amit eszrevettem a 16 jatekos hivatalos szerveren az ket wallhacker volt, ettol el is ment az osszes kedvem, kikapcsoltam a francba, A legszornyubb, hogy ugy hallom hogy a magyar jatekosok valahol az elso helyen vannak a cheathasznalok listajan, hat gratulalok, akinek ez a jatek az elvezze!
  • Josszimatroz
    te Kiskunhalasi vagy?..
  • zotyesz
    Tracker segédlet. :)
  • laliking
    az meg mitjelent? :D
  • Josszimatroz
    sajatot vagy ellenséget?..
  • Rózsalány
    Azmiaz a Tracker??? :)))
  • cyrus #45712
    lol.. és milyen igaz....
  • Sadist
    Ezt ma olvastam in-game chatben:
    First headshot is luck, the second is skill, the third is...aimbot.
  • Dexa
    ügyes