A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [DFL]vajdi
    Sziasztok installaltam a jatekot, vártam hogy milyen jó lesz újra játszani, mert regen nagyon profi volt, de egy ideig szuneteltettem :) szóval csinaltam uj accountot mert a regi elkallodott, es nem tudtam frissiteni... megcsinaltam a traininget, aztan go pipeline hogy egy jot jatszhassak, a netem mostanaban nagyon szar mert a szolgaltatom egy utolso szarhazi szenny fereg tarsasag :( . Eleg az hozza hogy talaltam egy szervert, aminek a legkevesebb volt a pingje, ezzel 500-as ping mellett elvezhettem a jatekot, a mellett hogy szaggatott keményen, pedig regen full beallitassal futott siman.
    Itt jon a lenyeg, hogy az elso amit eszrevettem a 16 jatekos hivatalos szerveren az ket wallhacker volt, ettol el is ment az osszes kedvem, kikapcsoltam a francba, A legszornyubb, hogy ugy hallom hogy a magyar jatekosok valahol az elso helyen vannak a cheathasznalok listajan, hat gratulalok, akinek ez a jatek az elvezze!