60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    Map szavazás
  • mstummer
    Kedvenc: SF Hospital
    utált: SF CSAR&Village
  • bogyoka
    tudom úgy szokott lenni nálam

Elején biztos béna leszek, de aztán menni fog, és akkor meg az lesz a baj, ha sokáig élek, mint lentebb olvastam, mert akkor azt hiszik,hogy csalok, pedig azt nem szoktam
  • Josszimatroz
    majd csak kialakul..
  • bogyoka
    okés, legyen Nemsoká én is megmondom

Persze, sokmindentől függ, hogy lesz-e egyáltalán nekem kedvenc pályám, habár utált pálya biztos akad majd
  • Josszimatroz
    csináljunk közvéleménykutatást h melyik a kedvenc illetve legjobban utalt palya a magyar AAO társadalom számára...
    kedvencpálya: SF CSAR
    nem szeretem pálya: SF ARCTIC
  • cyrus #45943
    goofy, tényleg, ezért már én kérek elnézést :D
  • HAFgoofy
    ehhez csak ennyit tok hozzáfűzni
  • mstummer
    noh megállt az élet?vagy mindenki csítert vadászik? :-)
  • bcs78
    Miért? Ki mondta, hogy nem az?
  • Mighty
    Úgy viselkedsz, mint valami n00b
  • repro
    nem cseszed el a régi acc-od. Csináld meg a bauerrel a marksmantréninget és láss csodát :P.
  • HAFgoofy
    az ok, de ott ki is mutatja hogy nincs meg! hát most nem kockáztatom meg hogy elcseszem a régi acc-om! majd format után a Scalp-al kezdem!
  • bcs78
    Soha nem az számít, hogy mit látsz a játékban. Az a lényeg az adott accounthoz mi van nyilvántartva a login.americasarmy.com-on.
  • HAFgoofy
    Ez érdekes:
    Megcsináltam új Scalpbauer nevű regisztrációmat az armys oldalon, hogy tudjak jelentkezni hozzátok ahogy ígértem, eddig rendbe is volt! Bementem a játékba, átirtam a nevem, login-oltam minden ok... DE minden tréning és egyéb maradt "Completed"-en
    Megpróbáltam bejutni egy két egyszerű szerverre (mind off. mind pedig nem off.-ra) erre kidob, hogy kellenek a tréningek! De hát mind completed-en van!!!!
    Nem értem... Na mind1 most holnap úgy lesz egy format c: amit már mióta halogatok, és utána megcsinálom a dolgot!
    Nem adom fel...csítert akarok gyilkolni
  • Slow
    felmerül, hogy ki oktat itt kit valójában ;)
  • AndrewCB
    Ez kemény!
  • Free
    waze ....
  • Dexa
    off (mi más ;) )

Egy repülõs történet, amely állítólag az Egyesült Államokból származik. Volt egyszer egy tizenéves vitorlázópilóta-növendék. Elsõ egyedülrepülése alkalmával jól eltévedt, elvesztette a magasságát, és kényszerleszállást hajtott végre egy legelõn. Semmi gáz, elõfordul az ilyesmi, betelefonált a repülõtérre, és kérte, hogy küldjék ki a vontatót. Oktatója is felszállt egy másik géppel, hogy megkeresse. Mivel a srác egy nagy mezõn szállt le, mondta neki, hogy várja meg, õ is leszáll majd mellé, és majd mindkét gépet felrakják a vontatóra.

Az oktató hamar meg is találta a növendéket. Az égrõl lenézve azonban valami nem stimmelt neki. A kényszerleszállt gép egy aprócska gyepen állt, magas fák között. Azt a kutya mindenit, gondolta az oktató, hát csak nem fog ki rajtam egy ilyen zöldfülû! Ha õ le tudott oda szállni, akkor én is! Azzal lenyomta a botot, lespirálozott, és behelyezkedett a landoláshoz. Sikerült is, csak a nyúlfarknyi terület kevés volt ahhoz, hogy megálljon. Bumm, berongyolt a fák közé, szarrá törte a gépet, még jó, hogy neki nem esett baja. Kikászálódott a roncsokból, megvakarta a fejét, és csodálkozva nézett az odarohanó növendékre:

- Hát te meg hogy a fenébe szálltál le ide géptörés nélkül, amikor még nekem se sikerült?
    - Én? Én nem ide szálltam le, hanem a szomszédos mezõre, csak áttoltam ide a gépet, hogy neked több helyed legyen...

on
  • repro
    sziasztok:)

Ismét szeretnénk kölcsönkérni egy szervert
    holnap, 01.06. 22:00-tól (BoB után:) )
    SF-Sandstorm
    TWL 4v4 (nem SF beállítás!)
    PM plz
    köszi puszi
  • Dexa
    plusz 10 pont még minden 1es leszedett op4 után...
    sima pályákon 30 pontot kapsz ha a csapatod nyer de te meghaltál (vagy 10et?)
    SF pályákon ez 50 pont...
    satöbbi
  • Dexa
    team leader plusz pontot kap koponyánként akik a kör végére életben maradtak az adott teamben (a, b, c, d), squad leader pontot kap az összes ember után akik életben maradtak az egész egységben...
    mindezt akkor kapják csak meg ha az ő csapatuk győz...

medic még plusz pontot kap a gyógyítás miatt...
    mivel ezt azonnal megkapja így független a csapata nyer vagy sem...
    stb...
  • mstummer
    A győztes csapat minden tagja kap pontot a győzelemért.Ezzel díjazva a csapatmunkát.
  • laliking
    de az hogfy befolyásolja az én pontjaimat???
  • mstummer
    Mert valószinü hogy abban a körben nyert a csapatod.
  • THE matrica
    Mert lehet hogy te ugyan gyengébben szerepeltél de a csapatod jól.
  • laliking
    az addig oké de akkor miért egy gyenge menetben kapok sok pontot?
  • pet70000
    ha sajátot őlsz meg, akkor minusz pontot kapsz, értelemszerüen ennyivel csökkenek a pontjaid
    magyarán sajátot ne lőj le, és a plusz pontokat gyűjtsd
  • THE matrica
    És az mi?
  • laliking
    már megint csak kérdezek. szal,
    amikor megölök 2ellenséget és nem sebzem meg egy csapattársamat se 34pontot kapok, amikor megsebrek 2csapattársam, nem ökök meg senkit, és megis halok akkor meg 193-at
    Akkor most a jó ha minnél kevesebb a score?
  • Josszimatroz
    mazsola soundtrack eleg utos szvsz.. tu-tu-tu-tu tu-tu-tu-tu-tu tu tu-tu tutututuuut...
  • BenyBo
    de én vagyok!
  • THE matrica
    Nem te vagy Sl@vebauer?
  • laliking
    köcce , megpróbálom
  • [negativ] Cirek
    nyomj F2-t játék közben, és ott tudsz fix fegyvert választani a 7-es kör erejéig.
  • laliking
    de ha az első menet elején volt egy jó fegyverem akkor a másodikban már mércsak alapot ad?
  • Doma #45913
    Minden kör elején újra a kiválasztott fegyvereddel mész, tehát amit menet közben halottaktól veszel fel az nem mrad meg.
    A honor szintlépések pontok tekintetében:

1-10: 500
    11-20: 1,000
    21-30: 2,500
    31-40: 4,000
    41-50: 6,000
    51-60: 9,000
    61-70: 13,000
    71-80: 23,000
    81-90: 43,000
    91-99: 83,000

• BenyBo
    haha, egy kis köcsög csíter most az én bauerem nevében nyomja, mert 3x leTK-ztam... :D
    bauer's hooah :)
  • THE matrica
    Én bebindeltem ezt : Die cheater!!! The Bauer family declared war against cheaters!
  • laliking
    az miért van hogy egyszer van egy tök king fegyverem aztán a másik menetben pedig egy simát kapok? és hogy számolódik a pont a honornöveléshez?