A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    off (mi más ;) )

Egy repülõs történet, amely állítólag az Egyesült Államokból származik. Volt egyszer egy tizenéves vitorlázópilóta-növendék. Elsõ egyedülrepülése alkalmával jól eltévedt, elvesztette a magasságát, és kényszerleszállást hajtott végre egy legelõn. Semmi gáz, elõfordul az ilyesmi, betelefonált a repülõtérre, és kérte, hogy küldjék ki a vontatót. Oktatója is felszállt egy másik géppel, hogy megkeresse. Mivel a srác egy nagy mezõn szállt le, mondta neki, hogy várja meg, õ is leszáll majd mellé, és majd mindkét gépet felrakják a vontatóra.

Az oktató hamar meg is találta a növendéket. Az égrõl lenézve azonban valami nem stimmelt neki. A kényszerleszállt gép egy aprócska gyepen állt, magas fák között. Azt a kutya mindenit, gondolta az oktató, hát csak nem fog ki rajtam egy ilyen zöldfülû! Ha õ le tudott oda szállni, akkor én is! Azzal lenyomta a botot, lespirálozott, és behelyezkedett a landoláshoz. Sikerült is, csak a nyúlfarknyi terület kevés volt ahhoz, hogy megálljon. Bumm, berongyolt a fák közé, szarrá törte a gépet, még jó, hogy neki nem esett baja. Kikászálódott a roncsokból, megvakarta a fejét, és csodálkozva nézett az odarohanó növendékre:

- Hát te meg hogy a fenébe szálltál le ide géptörés nélkül, amikor még nekem se sikerült?
    - Én? Én nem ide szálltam le, hanem a szomszédos mezõre, csak áttoltam ide a gépet, hogy neked több helyed legyen...

on