60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    Egyensúly. Próbáltuk. Az sem volt jobb, mikor egy-egy átkerült hozzánk. Mert akkor még rongyra is ghostoltak minket.
  • Slow
    akkor valamit biztos félreértettem... --> #46117

most lépek, valaki mást kérdezz ;)
  • bcs78
    És IGEN! Én igenis vettem a lapot! Ezé' van nékem báuer accountom! De ha így folytatjátok, tényleg szétbomlasztom a famíliát.
  • Slow
    de hát a bauerek neves emberek (én tudom mindenkiről, hogy ki kicsoda) és a magyar aao krémje! poénnak poén, de közös!!!!

na mindegy, ez köztudott, nem eröltetem...
  • bcs78
    "gyanúsak vagytok" <- Ennek az ég egy adta világon semmi de semmi köze sincs a bauerekhez. Csak volt olyan problémánk, hogy valami 20 honoros legyakta az egész szervert (1-2 HAF volt fent), és jópár kör után több játékos kérésére ki lett dobva a szerverről. Erre beírt fórumunkra, hogy kapjuk be, merthogy ő neki van egy 86 honoros accountja, és azért ilyen jó. Igen? Akkor mit vagizik itt 20 honorosként? Ennyi. Eszünkbe sem jutott a bauer szó mikor az "Az elsődleges accountoddal játsz!" sort beleírtuk.
  • Slow
    bocs, úgy értettem lét adtál a szerverbe
    játék, de attól még meg lehet egymást sérteni, és az rosszul bír esni...:(

na tökmindegy, BAUEREK, ne szomorodjatok el, van még szerver, találunk még tk-zni való csítert, és ha összefogunk legyakunk még teljes klánokat bárhol és CSÍT NÉLKÜL, mert jók vagyunk, meg mert bírunk röhögni a dolgon és mert ez JÁTÉK ugye és a BAUERek tudják ezt

eltekintünk attól, hogy a BAUER szabályzatba beírjuk, hogy "Ha valamelik szerveren találsz HAF-ost vagy "HAF-gyanús"-t, akkor azt automatikusan TK-zd le!" pedig megtehetnénk, mert ez a MI Familiánk és a MI szabályzatunk... ugye (bár nem adtunk bele pénzt, de még adhatunk)
    :)
    ja és ettől bcs kannibál lenne, azt meg nem akarjuk, ugye ;)
  • [HUN]Crassus
    nekem nincs bauerem.én szimplán a szabályzaton rökönyödtem meg.....
  • [HUN]Crassus
    ez érthető,de akkor sem elküldeni kell az embereket hanem megkérni őket,hogy figyeljenek az egyensúlyra.Tényleg gáz amikor a nOOb-okat írtja 1-2 szervezett klán vagy nagyon tapasztalt gémer.
  • bcs78
    Ez a szabályzat inkább csak iránymutatás akar lenni. Amúgy én vagyok az a nagyeszű aki írta, a HAF tagok által kifejtett vélemények alapján. Nem kell hallgatnod, én kíváncsi vok a véleményedre.

De továbbra sem értem a nagy felháborodást. Mondjatok konkrét példákat. Csak annyi az egész, hogy bauerek nincsenek beengedve? És most emiatt kezditek a fikázást?
  • patacsi HUN
    csak a mukinyulak futamodnak meg egy erős szerverről ;) ;) ;)
  • Free
    "...hogy nincs jogotok azt csinálni amit akartok..."
    Na már bocsika én nem vagyok HAF os :c))
    Loll viszont bauer az igen úgyhogy mega lol :c) nem kell ilyen dolgokon felkapni a vizet emberek. nem győzöm hangsullyozni hog yez egy JÁTÉK JÁTÉK JÁTÉK JÁTÉK
  • Slow
    nem kell a szerverjogot sorolni, nem azt írta senki, hogy nincs jogotok azt csinálni amit akartok, hanem, hogy ez sértő és elszomorító...
    csak ennyi...
  • bcs78
    Nincs ban ha jól játszik vki. De hadd mondjak egy példát:

Pont ma felzizzent a szerverre a komplett Infinite Plague csapat. Benne két magyar is (pl Fidai), akiket nagyon tisztelek. Én aláírom, hogy nagyon zsírul játszanak, csapatmunka meg minden, csakhát abban nem sok élvezet volt, hogy egy rakat 80-90 honoros lealáz egy rakás 40-60 honorost. Kb 12 körig bírtuk, hogy kb nekem volt csak néhány killem, mert spammeltem egy-két RPG-t és mákom volt.

Régen, amíg nem volt HAF szerver, ilyen nagy skillkülönbség esetén leléptem és kerestem egy a saját szintemnek megfelelő szervert. De most más a helyzet. Megkértük őket, hogy máshol játszanak, mert nagyon szívunk. Biztos fikáznak minket, meg lenoob-oznak, de nehogy már én keressek egy saját szintemnek megfelelő szervert.
    Én heti kb 2-3-4 órát játszom. Akar a faszom 100 honoros lenni, meg 3-as fragratet elérni. Én csak néhány olyan körre vágyok a játékban, ami kiegyensúlyozott, izgi és szórakoztató.
    Amíg csak - mondjuk - ragtapasz alázott minket egyedül, az még jó volt. Néha elkaptuk, néha végigment mint egy gőzmozdony. Nade hogy 4-5 tapsz szintű játékos elen kelljen tolni, az már sok volt.
    Igenis középszerű csapat vagyunk. Passz. Ezt tudjuk. Középszerű ellenfelek kellenek nekünk.

Mi csak ennyit szeretnénk. Mindenkit továbbra is szívesen látuk a szerveren (kivéve bauerek, amíg a többiek másként nem döntenek).
  • patacsi HUN
    a rossz politikára céloztam, mert sztem abból nem kap jelest,az aki ezt a döntést meghozta. :) ne értsd félre nem vitatom el azt a jogot amit vásároltatok, de azzel a döntéssel leromboljátok azt a jó képet ami kezdett kialakulni a HAF-ról. És ebben a világban minden, de MINDEN a kapcsolatokon múlik. És avval amink van meg kell tanulni ULTRAhatékonyan bánni, na ebben nem jár élen a mi kis országunk, sőt... :(
  • Slow
    én nem is mondok semmit...
    "gyanúsak vagytok"... ez volt a legcsúnyább :(

ha HAF ennyire nem veszi a lapot akkor tökmindegy, mindenesetre nagyon megdöbbentem...

ja és nem kell a szabályaitokat felsorolni, attól még nem jön helyre ez a rettenetes tett...

a Familia továbbra is várja a magyar armys skacokat, klántól vallástól és nemtől függetlenül...
  • [HUN]Crassus
    Jó mind 1 qssolok és csendben kuncogok
  • [HUN]Crassus
    mennyi lehet a maximum kill:kia arány?:))))
  • Free
    ez egyébként olyan mintha egy clánnak a szabályzattát fikáznád. az megy abba a clánba akinek tetszenek azok a szabályok akinek meg nem az keres másikat ennyi attól az még nem rosz vagy nem jó csak más
  • Free
    naaaaaaaaaaaaaa

Én nem akarok védeni senkit de a HAF os szervewr az HAF os szerver. senki ne szidja a szabályzatát amíg nem ad bele lóvét. könnyű a kibicnek. szerintem jó szabályzatok. úgy alkodták meg hogy nekik jó legyen és ha valakinek nem tetszik az mehet máshova.. jah ez benne van
  • [HUN]Crassus
    1,2 még oké
  • [HUN]Crassus
    Ez most poén szabályzat vagy komoly??,mert ha az utóbbi akkor gratulálok a nagyeszünek aki megalkotta!
  • bcs78
    Azért ez egy kicsit erős párhuzam. "Ezért tart itt Mao."? A srácok nem tartják viccesnek a bauerkedést, ezért a saját "bérleményükben" megtiltják azt. Ez miért "balkáni" mentalitás? Ez kb olyan, mintha a saját lakásodban TV-znél, én meg azt tartanám viccesnek, hogy közben lecsapom az áramot. Aztán meg ki lennék bukva, hogy nem engedsz be a házadba.
  • Psion #46127
    Igen, egy kizárolag Interneten játszható 100%-ig ingyenes FPS játék ...

Innen letöltheted a teljes játékot, és találsz bővebb információt :

Hungarian AAO Community Webpage
  • Free
    igen az
    csak interneten vagy hálózatban játszható játék.
    Bőveb infó http://www.americasarmy.hu
  • bazze
    internetes játék?
  • Psion #46124

Bridge Crossing HES VS. TESCO : 13 : 1
    SF CSAR HES VS. TESCO 6 : 8

• Josszimatroz
    hogy sikerult az esti meccs?.. majdnem mentem de gyozott a kotelessegtudatom.. holnap van egy vizsgam..
  • Josszimatroz
    káromkodós, gyilkolós.... jah és függőséget okozós..
  • Free
    fps játék ami a cheatek rohamos fejlesztéséről szol sjana mostmár
  • Free
    uhh oksa most jön a komment :c)))

1. pont teljessen eggyetértek.
    2. ez is poziotív dolog Főlleg ha nekem csináltok helyet :c))
    3. ez pech máshova nem tudok lőni :c)
    4. Ezen a részén túl vagyok beszélj Lacekkal Pronyóval Rigellel meg Bcs vel :c)
    5. azt még valamikor 49 esként törölték nekem azóta nincs elspődleges accom sajna ez eléggé szomorú dolog volt ne is beszéljünk róla
    6. uhh a láényeg :c)) van még olyan HAF os akire ezeket mind nem mondtam volna minimum egyszer ???? :c))))
    7. azért se :c)))
    8. oksa ehez szótáár kell :c)))

• bazze
    Milyen játék ez??
    Bocs a hülye kérdésért
  • patacsi HUN
    Húúú ez a Bauer kitiltás nem éppen közösséghez méltó cselekedet....
    pffffffff :( ( copyright Rush )
    ez most nem kicsit szomorított el, igazi mAGYAR dolog volt. Ezért, és nem másért tart itt ez az ország .
  • Psion #46117
    Bauer-ek ! Nem vagytok tisztában a HAF szerver szabályival ?

Szerver szabályok:
    - A mi pénzünk, a mi szerverünk, a mi döntésünk.
    - Előfordulhat, hogy megkérünk a szerver elhagyására, hogy helyet csináljunk egy HAF tagnak.
    - Első fejlövés: szerencse, második fejlövés: skill, harmadik fejlövés: cheat. Nem lesz esélyed a negyedik fejlövésre, mert már ki leszel dobva a szerverről.
    - Ha állandóan legyaksz minket, akkor azzal tönkreteszed a játékunkat és emiatt rosszul fogjuk érezni magukat, szóval ki leszel dobva a szerverről.
    - Az elsődleges accountoddal játsz! Az mindíg gyanús ha egy nagy honorú játékos egy alacsony honorú accounttal játszik.
    - A HAF szerver adminját vagy bármely tagját idiótának, noob-nak, baromnak vagy bármi hasonlónak szólítani nem elfogadható viselkedés, ezért ilyen esetben ki leszel dobva.
    - Ha nem értesz egyet ezekkel a szabályokkal, akkor hagyd el a szervert és keress egy másikat.
    - HAF szerver: love it or leave it.

5. pont ami rátok vonatkozik ... gyanúsak vagytok ...

Jahh és kéretik nem túl jól játszani a szerveren ... mert lessz BAN ...

FORRÁS
  • Free
    menni kellene bauerkodni
  • BenyBo
    amúgy wc eu22 szerveren megint tobzódnak a színes nevek!
  • BenyBo
    persze, mert 1-2 "idióta" mindig leTK-zza őket....
  • Dexa
    ezt a fregrate-et felnyomhatják maguknak...

(szal ha vki már csíttel sem képes normális freget elérni akkor az már naon is gáz...de lehetőleg normálisan kell játszani...)
    ;)
  • bcs78
    Majd akkor rákérdezek, hátha megenyhülnek.
  • Sadist
    Most nem állna fönn ilyen eset: úgyis sok a csíter, a [HAF]-osoknak nem kell félniük a TK-tól
  • Dexa
    nem nyilatkozom...
    ;)

(na jó... csak annyit... szeretni nem kell a Családot, csak támogatni mostani csíter ellenes törekvéseit ha már a pébé nem áll a helyzet magaslatán...)