A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    Nincs ban ha jól játszik vki. De hadd mondjak egy példát:

Pont ma felzizzent a szerverre a komplett Infinite Plague csapat. Benne két magyar is (pl Fidai), akiket nagyon tisztelek. Én aláírom, hogy nagyon zsírul játszanak, csapatmunka meg minden, csakhát abban nem sok élvezet volt, hogy egy rakat 80-90 honoros lealáz egy rakás 40-60 honorost. Kb 12 körig bírtuk, hogy kb nekem volt csak néhány killem, mert spammeltem egy-két RPG-t és mákom volt.

Régen, amíg nem volt HAF szerver, ilyen nagy skillkülönbség esetén leléptem és kerestem egy a saját szintemnek megfelelő szervert. De most más a helyzet. Megkértük őket, hogy máshol játszanak, mert nagyon szívunk. Biztos fikáznak minket, meg lenoob-oznak, de nehogy már én keressek egy saját szintemnek megfelelő szervert.
    Én heti kb 2-3-4 órát játszom. Akar a faszom 100 honoros lenni, meg 3-as fragratet elérni. Én csak néhány olyan körre vágyok a játékban, ami kiegyensúlyozott, izgi és szórakoztató.
    Amíg csak - mondjuk - ragtapasz alázott minket egyedül, az még jó volt. Néha elkaptuk, néha végigment mint egy gőzmozdony. Nade hogy 4-5 tapsz szintű játékos elen kelljen tolni, az már sok volt.
    Igenis középszerű csapat vagyunk. Passz. Ezt tudjuk. Középszerű ellenfelek kellenek nekünk.

Mi csak ennyit szeretnénk. Mindenkit továbbra is szívesen látuk a szerveren (kivéve bauerek, amíg a többiek másként nem döntenek).