60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    A lényeg az, hogy a Bauer Family a Magyar AA Közösség legnagyobb összetartó erejévé növi ki magát, nem is szólva a csíterek elleni közös harcról amiben válvetve harcolnak a különböző klánokhoz tartozó játékosok. Ez a lényeg, lehet lovagolni azon, hogy mi volt régen (amiben igazatok van, bár a módszer akkor sem közösséghez méltó, inkább diktatórikus), de túlhaladta az idő ezt a kérdést már egy ideje...

Ti most ez ellen léptek fel!!!ezt szeretnénk megértetni veletek...
    már rég nem a bohóckodásról van szó aminek indult, mellesleg azért, hogy a sok lagg, csiter, bug, és egyebektől megcsömörlött játékosba egy kis lelket öntsön ....
  • zotyesz
    Van nem warozós részlegünk is. :) Legalábbis hallottam róla. :P Ja, én is ott vagyok! :D
  • Strahd_
    áá .) semmi számitogépes játékkal nem nyomul..

problémák : Most WAR van nem tudunk találkozni, moziba menni stb....
  • Lacek80
    Upsz.. Ugylátom lemaradtam, de sebaj itt már sok igazság elhangzott, többet hozzátenni nem tudok, talán csak annyit: Congratulation Psion
  • Slow
    kibékültek, szal hepiend van, a csaj NWN-ezik, szal nincs harag ;)
  • Slow
    (aha, peeersze, army miatt mi? :) igaz közben folyton a "méreteidre" hivatkozott, de te tudod, hogy army miatt volt, mi? :P)
  • zotyesz
    Teljeséggel megértem. (de attól még nagyon sajnálom)
  • Strahd_
    aha .) jellenleg lassan 1 éve .)
    ... meg Vampire (bár az singli) kezd idegesiteni hogy nincs 1 netes játék se ahol nincsnek csiterek :)

/* mellékesen megjegyzem én a menyasszonyomal az Army miatt szakitottunk, anno tul kocka voltam .) nem figyeltem rá,
    Azóta nem játszok Armyval (és semi olyna játékkal ahol egy csapatba játszok és az emberek számitanak rám igy nem léphetek le 1 perc alatt ha kell ergo no WAR, stb..) mióta kibékültem vele */
  • Slow
    igen, ez igaz, általában, itt viszont megválaszthatod, hogy melyik oldalra álsz, TE döntésed!
    hogy egy kép-idézettel éljek:

meg ne próbálj megsértődni, me' megverlek ;)

nem gondoltam volna, hogy ezek a fél éve készült banner-ok egyszer ennyire aktuálisáá válnak... hm.. hiába, a Bauerek az időn kívül léteznek, örök igazságot hordoznak...
    ;)
  • zotyesz
    Akkor már csak a Lineage2?
  • Strahd_
    ott is sok a csiter .)

meg ott a 3,1 tetszett annak volt hangulata ez az 1.0 utáni dod bol kiveszett a feeling .)
  • zotyesz
    Most ez az izzadságszagos dolog nem komoly? Pedig azt hittem sorstársakra leltem. :P
  • Strahd_
    Én mergoldom a problémát .) akinek valami baja van probáljon meg engem leölni esélytelen :p akármilyen skilje van...

ha megtette utána arcoskodhat hoyg ö a király és szithat viszájt Army körökben addig csak dolgozzon hjátha egyszer neki is sikerül engem leölni a serveren .) de addig is csak PEACE hez van joga :)

Értették Katnonák??? Aki nem az nyomjon le 200 fekvöt és ha utána is van kedve Megsérteni a PEACE-t akokr még 200 at végtelen ciklusban.. vagy löjön le engem ha tud :p megmondom elöre esélytelen :p

• pet70000
    nem vagytok fekete bárány!
    a ti szerveretek, azt csináltok rajta amit akartok rajta
  • zotyesz
    Day of Defeat sem jön szóba? :)
  • Ahet
    "na jo látom senki nem akrja itt megérteni a másikat "
    itende vagyon az igazság egyik fele!! :S a másik FREE-nél, ez csak egy JÁTÉK!

Nem kívánom sem tovább szítani az elégdetlenkdést, s egymagam meg se fogom állítani. Ám amit én itt kihámoztam az, a bannolás körül forog. Pláne, h kezdetektől fogva ott vagyon. Gondolom lehet más katonának is bauer neve, nem csak a Család tagjainak... tehát őket is kizártátok a serverről. De a mondandóm szempontjából ez is mind1.

A gond ott vagyon, h egy "egységes", magyar társadalom alakult ki, ahol feltételezem intelligens emberek leledzenek, akik értenek az emberi szóból.. és ennek az utóbbinak a hiányát érzem. A problémákat nem csak erőszakos eszközökkel lehet megoldani. Bár valószínűbb, h a békésebb; hosszadalmasabb és nehézkesebb.

Szval sztem, csupán írni kellett volna Slownak: Te figyi.. ez és ez van, a srácok nem rajonganak a bauerekért így ha jöttök játszatok így és így. Gondolom, nem ült volna Stockbauer magamellé a dolog kapcsán, mint ahogy - észrevételem szerint - eddig is elkerülte a család a HAF servert.

Nem szabad mindent sarkosan kezelni, s főleg nem egy játékot, ahol ismerősök hosszú ideje játszanak egymás mellett. Vélemlnyem szerint sokkal többet ér, ha meg beszélünk vmit, mint ha 'megöljük a szomszéd tehenét ha már a mienk megdöglött'.
  • HAF Rigel
    A humornak mindig két oldala van .

Aki humorizál és akit kihumorizálnak .
    Az egyiknek tetszik a másik meg szarul érzi útána magát .
  • HAF Rigel
    És miért baj az ha mi ezeket a dolgokat nem fogadtuk el.
    Sajna a humorérzékem akkor veszett el amikor szó nélkül letékáztak, gránátotdobtak, szivattak engem. És annyi gerinc sem volt bennetek hogy magyarul írtatok volna nekük a szerveren hogy bocsi vagy valami ilyesmi. Mert ez ugye nem bukóság hogy tk-zol és még bocsánatot sem kérsz. Ez humor úgye . Csak sajna nem értem.

Ha te találkozol valami negativ élményel, ami szarul esik azután odamész és kérsz még belőle . Nem ha tudod te is teszel ellene.
    A hafban elitéltük ezt a fajta "szorakozást". Miért nem elég a sima játék, miért kell még másokat felhúzni, piszkálni,bántani ?

Nem akarok bannolni senkit a szerverről , de normális játékot szeretnék kapni a pénünkért . Nem TK-hegyeket , arcoskodást, szivatást, beszolást.

De lassan kezdek beleunni hogy mindig mindenkinek mi vagyunk a feketbárány.
  • Slow
    nektek minimális humorérzéketek sincs, ez a baj...

szerinted pl ez a kép is tök komoly, ugye?

vagy ez:

mindegy, én az egészből csak ezt veszem ki:"Bauerek által képviselt értéket"
    ez itt a lényeg :P
  • Strahd_
    :) köszi pata :) csak elöbb jöttek a csiterek Strahd_ ezért ment .) csak baure acountom van .) amivel 1-2 szer játszok Low Skill Low Honor :)
  • pet70000
    te most miről beszélsz???????
  • HAF Rigel
    na jo látom senki nem akrja itt megérteni a másikat

Részletek a Bauer viselkedés szabályzatábol

A BAUER nem csak egy jópofa klánocska, vagy egy kis szórakozási lehetõség.
    Aki belép a CSALÁDba, annak kötelessége a viselkedési szabályzatot betartani.

1.) Segíts a másik BAUER-en!
    2.) Ne sajnáld az idegeneket! Ha beszól, lõdd le, ha a csapatodban van, TK-zd le!
    3.) Ha csak teheted, bindeld be magadnak az alábbiakat:
    "FEAR THE BAUERS"
    "BAUERS LEAD THE WAY"
    "BAUERS POWA' FOREVA'"
    4.) Játék közben gyakran tedd fel az alábbi kérdéseket:
    "How can I get honour?"
    "What's mean ROE/KIA/squad/AR/G/ stb..."
    "How can I switch to nade?"
    stb
    Ha megkapod a választ, köszönd meg a
    "Thank you very many!"
    remekbeszabott angol kifejezéssel!
    5.) Legyél határozott és nagyképû! Nem barátkozni jöttünk!
    6.) Nem szabad megdícsérni sem a csapattársat, sem az ellenfelet!
    7.) Más BAUER-eket viszont folyamatosan dícsérni kell, de ne a "nt" (nice try)-t használd, hanem a "VGJ" (very good job)-ot, még ha a másik BAUER az opforban van is!
    8.) Éreztesd a többiekkel, hogy kivételezett vagy! Gerjessz irígységet!
    9.) És végül: NE CSALJ!!! A CSÍT NEM A BAUEREK ESZKÖZE!!!!

EGY JÓ BAUER NEM HÁTRÁL MEG!
    EGY JÓ BAUER TUDJA AMIT TUDNIA KELL!
    EGY JÓ BAUER NEM BUNKÓ, CSAK NAGYKÉPÛ!

--------------------------------------------------------------------------------
    Honorvesztési tanácsok:

- Jó megoldás játék közben két BAUER összjátéka, egymás óvatos lábonlövése, így a roe ellensúlyozza a megszerzett pontokat, nem kell tehát radikális tk-zás!

- A Hospital pályán az ápolók lemészárlása, határozottan, keményen!

- A CSAR pályán válassz RPG-t, azzal könnyen, és "ártatlanul" tudsz TK-zni, de mindig kérj elnézést, megóvva ezzel a BAUERek jó hírnevét!
    A legjobb elnézéskérés: "Sorry Very Much"

HA NEM SZÜKSÉGES, NE TK-ZZ! A BAUEREK LÉNYEGE A "LOWHONOUR - HIGH SKILL"!!!!!!

Na a Bauerek által képviselt értéket utasitotta el a HAF klán .
    Nem bannoltunk senkit csak aki baueres accontal akar feljönni .
    De ez a bann kezdetektől fogva rajta van a szervren. Nem értem miért most fontos ez ?
    Én a normális játékot támogatom , szerintem a bauer dolog nem az. Az emberek hergelésére, a másik piszkálására megy ki a dolog , nem másra . És ha én iylet nem szeretnék a szerveremen akkor még én vagyok a hibás , és mindenki megdobál ? Hat ha nem az , akkor mi a magyar virtus .
  • patacsi HUN
    Mióta Strahd_ lelépett azóta kutyálkolódtak el így a dolgok, hiába a csíterek csak a vámpíroktól félnek, vagymi ;)
  • Strahd_
    Ezt a játékot egy dolog tudja szerintem megmenteni a sülyesztőtől mert annyi csiter vagy hoyg elképesztö és ez az 1 dolog a társaság.
    Hamár a magyar táraságon belül is egymás pocskonidázása van egymás anyázása bannolása akokr mi értelme van az egésznek ? anyira nem jo játék ez (az volt istenkirály a sok csiter elött)

Egymásra lehetnétek anyira tekintettel hogy ezt figyelembe veszitek.

Miért nem lehet kulturáltan megbeszélni a dolgokat. BAN helyet meg nem lehetne megkérni normálisan az embereket? Ok a ti szerveretek , ti fizettetek érte... és ezért nem lehet kulturáltan megkérni a másikat hogy ne csinálja? Ez egy játék nem élethalál harc.

Peace és Happy New Year .)
  • HAF Rigel
    Igen de goofy nem arra célzott hanem a #46117 hozzászólás útolsó bekezdésére .

De jol elbeszélgetük itt
  • bcs78
    Amit Psion idézett az a HAF fórumból való, és szó szerint így van (volt, mert átírtam egy picit, de a lényeg megmaradt). Tehát benne van a "legyak" rész is.
  • HAFgoofy
    Javitva: HNS => TESCO

Bcs: nem ott, hanem a szerveren folyamatosan futó RULES részben! Basszus már is elkéstem...
  • bcs78
    Khm. Kultúráltabban légyszi.
  • HAFgoofy
    Héjjj...nekem Mozillám van és két napja azt írja ki hogy technikai okokból most szünetel az oldal (vagy vmi ilyesmi)...erre végre idetalálok IE-vel és mit látok? Mi a jó ***********************ért kell már megint ezt csinálni?
    És mielőtt bármit is mondhatnék lenne egy tőlem nem várt mondat, az ezzel járó következmények tudatában:

PSION kurvára elegem van abból, hogy ahol lehet aláásod a HAF-osok kurvára nehezen szerzett minimális megbecsülését! ****** elegem van abból hogy ha bármi ilyet látsz te rögtön megpróbálsz minket a lehető legszarabb módon beállítani, egyfolytába csak fa****pó kis HAF ellenes dumádat hangoztatod! Most már tényleg nyald fényesre a bal herém! (ÉS EZT !!!NEM A HNS KLÁNNAK ÍRTAM!!!! VELÜK NINCS BAJOM CSAK PSION-NAL) ha kell moderáljátok de akkor is ez a véleményem!

Ezt azért írtam mert ez a "kis" már megint elöjött ezzel a dumájával mintha leakarna minket leplezni hogy mi milyen szemetek vagyunk, stb... 100x-or nyugodtabban tudtuk volna megbeszélni ha megint nem ugat közbe ez a korcs!
    Mivel ha körbe nézett volna, látta volna hogy pl. a szabályzat igazából egy leírás a külföldiek folytonos bedumálása miatt, és ezt fordította magyarra Bcs, mert alig tudnak páran angolul nálunk!
    Ha pedig felmegy a szerverünkre (és éppen fut) akkor láthatja hogy ott van nagy betükkel kiírva hogy RULES: és fut egy szöveg mely szerint:
    - A káromkodás tilos,
    - Tilos cheatelni/hackelni/ghostolni (nem amikor egy oldalon vagytok),
    - HAF tagok noob/jerk/moron-nak nevezése kick-el végződik,
    - Esetleg távozásra kérünk hogy egy HAF tag csatlakozni tudjon (csak külföldiekre vonatkozik amig van akár 1is a szerveren)
    - Játsz az eredeti (elsődleges) accountoddal,
    - A camp-elés egy katonai taktika, tehát ez engedélyezett,
    - [HAF] server: Love It, or Leave It!

Hol láttok HS-ra vonatkozó szabályt? Márpedig ez vonatkozik mindenkire a másik csak a külföldiek rinyálása miatt lett létrehozva.
    És a "legyak"-os dolog sincs benne...bár nem tom mikor dobtunk ki magyart emiatt (amiről ki is derült hogy tényleg emiatt)??? PÉLDÁT IDE!!!!

Sajnos most órára kell mennem, de igérem hogy nem itt volt a vége!!

U.I.: még egy halasztást nem tűrő tisztázás:
    mikor hallottatok ilyet hogy ti gyanúsak vagytok? na vajon ki mondta?:
    "5. pont ami rátok vonatkozik ... gyanúsak vagytok ..." from "SPION" lehet visszanézni
  • MarkBlade
    ?
  • [HUN]Crassus
  • HAF Rigel
    Oké oké, én a békét szeretem , a háborút csak a képernyőn a játékban.
    Lehet hogy túlregáltam a dolgot, de az akkor nagyon szarul eset , azt nem mondom ,hogy megáltam a fejlödében, mert akkor már csak visszafelé fejlödtem. :)

A cheaterek elleni harc miatt írtam ki a szavazást a forumon , dönt a klán .

Ui: Bocsánat Dexa hogy bele írtam a neved a sztoriba hisz te HIT klántag vagy . Bocsi Bocsi Bocsi

• Barocas
    nekem is könnyebb lenne a 2-3-as fragrate, ha 4-5-en nyalnák a seggem, meg az ellenfélben is lenne két xSU
  • patacsi HUN
    nem, a Bauereknek nincs SF kiképzésük... a gránát dolog nem volt tervezett...
  • pet70000
    ez jó, eddig nem tudtam, hogy miért 15 honornál volt meghúzva a határ.....
  • patacsi HUN
    Biztos vagyok benne, hogy ezek után a Bauer TK segédletben benne lesz, hogy ne legyen szándékos nem ápoló és nem csíter TK-zás...
  • [negativ] Cirek
    és amúgy meg ez is olyan általánosítsuk le a dolgot ban...
    bannoljátok ki azokat a bauereket akikkel gondotok van, azt csá.
    én vagyok Stuckbauer engem lehet, nem fogok megsértődni.
  • Mighty
    D-TOX lehetett az, mert Dexa nem THE-s :)
    Már csak azért is D-TOX, mert ő a TK király
  • [negativ] Cirek
    melőtt Dexa berágna, D-TOX volt ott.
    amúgy hogy csak kötözködjek, simán átjöhettetek volna east oldalra.
  • patacsi HUN
    nem b... fel az agyamat azzal, hogy bejön egy csíter és nem tudok visszajönni Spuncbauer- ként, hogy legalább azzal elégtételt vegyek a szemétládán... ennyi. Mert más lehetőség nincs, már csak ez maradt, nem fogok menekülni szerverről szerverre a csíterek elől...