60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • MarkBlade
    Az biztos főleg ha elővesszük a sajtreszelőt.. bár nem túl célravezető..
  • Josszimatroz
    hat en meg sajna nem talaltam londoni easyspeak servert.. aszem ha jol emlexem 5 db 69.25-el kezdodo van jelenleg ill. egyenlore..
  • bcs78
    Azért ez szórakoztatóbb, mint - mondjuk - arról beszélni, hogy kinek mennyi az fps-e Hospitalon, vagyhogy mi lesz 2006-ban az AA-ban.
  • MarkBlade
    Egyre izgalmasabb ez a fórum csak az a gáz hogy egymást szívatjuk.. Ennek az egésznek nem sok értelme van ami itt folyik.. Ki bannol kit miért ki anyázik kire.. Ne haragudjatok, ritkán írok, bár folyamatosan olvasom a fórumot, de ez már nagyon gáz..
    Lassan már rosszabb mint a parlament.. Miért nem fogadjuk el végre mások véleményét és miért kritizálunk másokat.. Foglalkozon mindenki magával és menjen játszani.. és itt a játszani a lényeg..
  • bcs78
    Szerintem pedig kölcsönösen hanyagolnunk kellene egymást, és nem belemenni megint egy adok-kapok vitába.

Psiont meg megkérjük, hogyha ennyire nem csíp minket, meg loozernek meg gyerekesnek tartja a csapatunkat, akkor legyen olyan kedves és a továbbiakban kíméljen meg minket (és a HAF szervert) a társaságától.
  • Josszimatroz
    jah..
  • HAF Rigel
    Kedves Psion.

Most egyszer és mindenkorra szeretnék veled letárgyalni bizonyos dolgokat.

Miért utálod a HAF klánt ? Csak őszintén csak mi ketten és az army krémje .
    Miért nagyítod fel mindig a HAF klán hibáit ?
    Miért csak olyan kép került fel az oldalatokra az első pár nap alatt amin te HAF katonákat gyilkolsz le ? Megszámoltam 6 kép .
    Miért támadtál nekünk ,hogy cheaterek vagyunk mikor megjelent az első PB screenshottok. Jöttél a forumunkra és osztottad az észt hogy így lol meg úgy . Mikor meg fel lettél homályosítva hogy mik vannak a képen akkor azt mondod hogy lemarad a smile ?
    Miért van az , hogyha HAF klántag játszik a tesco klánnal egy ts-szobába , mindenkinek az a véleménye hogy jó a játék míg te nem jössz be és el nem kezded pocskondiázni a HAF klánt ?

A sok sok miértre szeretnék egy pár értelmes választ.
    És itt mindenki előtt ki szeretném jelenteni hogyha Psion nem rendezi velünk a kapcsolatát akkor kezdeményezni fogom a klánon belül hogy Psiont ki legyen bannolva a HAF szerverről. Mert nagyon meguntam hogy mindig ő keveri a szart nekünk. Hülyék vagyunk ezt tudom , de nem kell mindenegyes lépésük után keresztre feszíteni minket , ahogy Psion teszi .
  • pet70000
    nem, mert én nem leszek ma..........
    meg sz*rok erre a gyökérre
    azt hiszi, hogy elérte a 100 honort, azt majd osztja itt az észt....
    neki áll itt buzizni, egy nyilvános fórumon, ahol modertátor sincs mostanság, bátor ember.....
    az ilyenekt jól pofán kell vágni

pfffffff
    na el.....
  • bcs78
    Ha van én nem vagy akkor itt komolyan gondolják a dolgokat? Ismét flém lesz?
  • pet70000
    anyukád nem nevelt meg te kis ?
    a "kicsi barátom" meg a "buzi" között nagy a külömbség te majom!!
    főleg hogy te szóltál már megint be
    LFS!!!
  • Josszimatroz
    kofi! ugylaccik muxik...
  • BenyBo
    láttam, hogy lőttetek, de sajnos tanulnom kell, pedig bementem volna bauerkedni....
  • THE matrica
    Minden ugyanaz
  • Slow
    ja, igen visszamentünk "ránézni" Bauerrel, de lelépett... meg sajnos a szerver is kiürült miatta, pedig remek csapat jött össze...:(
  • repro
    Firefox használóknak böngésző gyorsítás:
    http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1299854/posts
  • [negativ] Cirek
    jó kis game volt Dexa.
    a csíter meg nem bírta 3 körnél tovább...

BAUER POWWA! :)
  • Slow
    thanx Dexa, jó volt a gém ;)
  • Dexa
    dánke...

le is van még ugyan úgy zárva?
  • THE matrica
    A server még mindig a forgatásra van beállítva.
    Mehettek nyugodtan.
  • Free
    Egy gasztronómiai megjegyzés még hogy hagyjak valami plussz dolgot az utókornak ne csak az oszló hullám szagát, a NIXE gyár Mexikan Salad nevezetű igen kelendő mexikói tonhalsalátáját csak bátor emberek kostolják meg. részemről is nagy bátorság volt felbontani a konzervet és mivel a szagáról úgy gondoltam hogy mit nekem egy kis szag attól lehet még finom végtére is a pálpusztai se épp rózsaillatú, hát nekiestem. na itt basztam el a dolgot.
    mindenki vonja le a rá vonatkozó konzekvenciákat.
  • Free
    Azért egy hangyafasznyi különbség van a "kis barátom" és a "kis buzi" megszólítás között nem ?

egy tanács ha mindenáron szemétkedni akartok egymással akkor legalább kúltúráltan és alattomosan tegyétek azt.
    példa pár megszólításra:
    - Arany husom bogaram... te tetü!!!
    - kicsi gerlicém te alultáplált strucchólyag!!!

vagy valami szellemes dolgot ne ilyet jhogy "buzi" ez annyira alpári hogy már majdnem olyan mintha én mondanám valakire.
  • Lacek80
    Hát vazz!! Tényleg többet kellene SG-znem.... Free, hogy neked milyen frankó az "emberismereted...." lol
  • Dexa
    csekk múzik...
  • Dexa
    menj játszani inkább... "muhaha"
  • Dexa
    még mindig várjuk a zenével kapcsolatos érdemleges hozzászólásokat army.hu-n...
    Goofy-nak köszönhetően jó kis hanganyag állhat majd rendelkezésünkre (feldolgozást...stb illetően :) )...
    ezzel kapcsolatban majd csak annyi lenne a feladat hogy jó zenéket szedjünk össze, ezért is várjuk még a TI hozzászólásaitokat...
    próbálom majd minél előbb berakni a forgatókönyvet hogy annak alapján tudjatok zenéket javasolni a dologhoz...
    (könnyfakasztó gezemice neeeem és ereszd L a hajam sztájl seeeem ;) )
  • Barocas
    gyenge. új próbálkozás?

ha te megengedheted a kicsi barátom megszólítást gondolom nem lesz baj ha ha "kis buzinak" szólítlak

kis buzi .... muhaha
  • Dexa
    ööö kéne mára majd egy szerver még mindig a forgatásos előkészületek miatt (megnézni mi hol legyen és tovább válogatni hogy adott jelenetnél az operatőrök hol legyenek...stb...stb...)
    nagy köszönet a THE klánnak az eddigi alkalmak miatt is amikor engedték hogy garázdálkodjunk a szerverükön a forgatás előkészületei miatt...

maga a cselekmény már megvan...
    majd ma vmikor megírom a véglegesnek tűnő forgatókönyvet amit majd berakok az army.hu on topic hállivúdos részébe hogy akit érdekel a téma és szeretne részt venni benne az majd tájékozódni tudjon milyen lesz a múvi... (akit nem érdekel az nem jön ;) )
  • Dexa
    akkor majd rakd fel az ármit és majd jer forgatásra...
    ;)

kell vki op4nak is akit az SF katonák leszednek...
    :D
  • pet70000
    nem nyaltuk be kicsi barátom, nekem címezted az okos hozzászólásodat.............. muahahah
  • Free
    nincs feltelepítve az army
    ujra kelett huzni a gépet
  • Barocas
    hát egyik klánnak a nevét sem írtam oda, azt hogy benyaltátok...
    persze akinek inge az vegye magára, muhaha
  • Dexa

gyerünk inkább gémelni bááázzzz...
    ;)

[nagyvasat beizzította már]
  • pet70000
    hát már csak azért is, mert délelött nekem írtál be hűlyeséget, rezi már csak arra reagált....
    én meg hiába kértem, hogy oszd az észt nekünk is.......
  • Barocas
    akartam is kérdezni, hogy pont neked mi a véleményed? :))
  • Free
    na nem elégh hogy mindenhol ez a kapitalista sexista világnézet van de még itt is csak a sex meg a sex
  • pet70000
    sry, de te tényleg nagyon hülye vagy barátom!!!

[csak most olvasta el ezt a f*szságot]
    [meg hogy tovább menjen az off]
  • HAFgoofy
  • Dexa
    off (régi)

Egy vonaton együtt utazik egy szép nő a nagyon ronda gyerekével ill. egy kiskatona.
    A katona nézi őket egy ideig, majd megszólal :
    - Ne haragudjon asszonyom, de egy ilyen szép nőnek hogy lehet ilyen csúnya gyereke?
    A nő erre keservesen elkezd sírni. A következő állomáson felszáll egy tiszt. Látván a nőt, kérdi, hogy mi történt.
    - Ez a katona nagyon megsértett. - válaszolja szipogva.
    - Na fiam, - fordul a tiszt a katonához - most szépen leszáll, és a zsoldjából az állomáson
    vesz a szépasszonynak egy csokor virágot, a kismajomnak meg egy fürt banánt.

on
  • Psion #46311
    Tényleg igazad van ...
  • Dexa
    mind1
    én értettem a dolgot csak meglepett a ban téma mint másokat is (Lolvastam miért lettünk bannolva)...
    de ezt a dolgot már nem kő boncolgatni...

mek inkább gémelni végre kicsit
    :)