60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    LoL
    :D
  • Ahet
    hehe...
    akkor lehet, h a DEVeknek felkellene venni vele a kapcsolatot... hisz megcsinalta az AI-t a jatekhoz;)
  • Chai
    Hümmm....
    Erre nem gondoltam. De akkor nyilván van egy olyan opció is hogy mindent elrejt... És így a kedves (l)úzer hátradőlhet és élvezheti a kilátást...
  • Dexa
    ...képernyő közepére mert a gép már úgy is magától játszik...
    ;)
  • Chai
    Nyilván arra utalt, hogy ki kell keresni a katont a képen, pbshóttbó átkopízni a célkeresztet...
    Továbbá: kitalálni az opciókat a gördülőmenübe...
    De nekem a képen a vörös felirat tetszik leinkább :-DDDDD vajh' mi is lehet ne alatta :-D
    Egyébként hova rakná ki a progi azokat az opciókat amikret nem is látunk felsorolva?
  • Josszimatroz
    hogy ne lenne mar rossz.. low iq high fat..
  • Slow
    "Tudod mennyi meló lenne ez Photoshopp-al ??!"

:)
    én tudom, kb 10 perc, de akkor közben nézek valami filmet is ;)
  • Ahet
    jaja... me nekik eddig is olyan rossz volt...
  • Doma #46898
    Ez a yenkiknek lesz jó, nem nekünk. Tudod a mérhetettlen mennyiségű US szerverek mellé kell nekik még több, mert nincs nekik elég, és még az EU szerverek használata is kevés a számukra...

#46887 Az télleg jó kis flémnek ígérkezik
  • Ahet
    én már az elején sem igazán értettem ezek miért lesznek számunkra jobbak...
  • HAFgoofy
    Na csak egy gyors hozzászólás ezekhez a képekhez!
    Az első kép, amin jobb oldalon még egy menü is van számomra 90% hogy FAKE!
    Én nap mint nap használom a Photoshop-ot, szerintem most már nincs túl sok olyan dolog amit ne ismernék benne így tudom mire képes, de itt nem is ez az egyik bukta sztem, hanem az hogy tudomásom szerint az armyba nincs végtelen jel! Most lehet mondani hogy ezt a cheat csinálta, de annak egyszerűbb pl. kiakasztani az elején fullon és kész (arról nem is beszélve hogy nem éppen hasonul az army-s grafikába)...
    Másik a térkép: nagyon sok csítes képet néztem végig, eddig aki radart használt, az mind-mind igazi radart használt, olyat mint a harci járművekben egy kör alakú zöld radar rajta az ellen!
    Végül pedig a szép kis felsorolás sántít nekem... (autoshoot! ez a legviccesebb, itt sztem csak szimplán felsorol minden érdekes dolgot)

A második képről (WC) csak annyit, hogy ide adsz nekem egy alap képet, és ígérem 5 max 10 percen belül csinálok neked egy fullos csít képet PS-el! Hidd el, ha már az ember belejön 2-3 perc se kell és ez nem túlzás! De ez még simán lehet csalás is...
    De megnéztem 1600x-or nagyításba PS-ben, és furcsa mert vmiért homályos zöld a fegyver csöve Ez általában előfordul ha a kijelölés nem sikerült elég jól, és a végén mind2 oldalon befedi a dolgot a zöld szín átmenete!
    Na mind1 elég volt a PS órából, most húzok inkább egy Flash-es órára

U.I.: tehát nem minden cheat, ami annak látszik
  • Dexa
    hmmm...
    pedig aszittem kis javulás lesz majd a speakeasy szervereken...
    :S
  • Josszimatroz
    nah jatszottam easyspeakes serveren.. laggosabb mint a tobbi us server... kalapszar...
  • bcs78
    Ja, hogy ez miért zavar? Végülis nem zavar, úgyse megyek rá.
  • Josszimatroz
    Engem az sokkal jobban zavar, hogy a The Unknown - Inquisitorral az élen - kihívott minket a TWL-en. Nem túl lelkesítő....????
  • bcs78
    Nem zavar.
  • Josszimatroz
    es miert zavar?
  • bcs78
    Igen. Egy időben követtem, de mióta CSUKA is bezavart oda (jesszusom de primkó az a gyerek), azóta hanyagolom xSU fórumot. Nincs sok időm, meg kedvem azt hallgatni, ahogy egymásra okádják az epét.
  • Ahet
    néha beleszoktam olvasni, és emlékeim szerint mindig szeretettel viszonyulnak egymáshoz 0;)
  • Barocas
    Dejó hogy írjátok!

REKLÁM:

Pont most megy egy jó kis meccs tapasz és Inquisitor között az xSU public fórumán!! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.:DD

www.xsu.hu
  • bcs78
    Nem is tudtam, hogy Molnár Vencelnek hívják Inqet. Miket meg nem tudni TWL-en!

^$uper_NooB.[?] (8/13/2004)

Ez a név amit TWL-re magadott.
  • Psion #46885

Uhh az ciki ...

Jó kis Fragrate-ek ... milyen néven játszik most Inquisitor ? Mert én nem látom ...

Clanprofile of The Unknown
  • bcs78
    Engem az sokkal jobban zavar, hogy a The Unknown - Inquisitorral az élen - kihívott minket a TWL-en. Nem túl lelkesítő....
  • Psion #46883
    Tudod mennyi meló lenne ez Photoshopp-al ??!

Jó a jobb oldali menni lehetséges ...de nem tudom tudjátok e majdnem minden játkhoz vannak úgynevezett Trainer-ek ... ezek csalások amiket az adott játék alatt, mellett kell futatni, és egy billentyű lenyomásával legördül egy menü ...ugyen olyan mint ez ... majd egy idő utánn kiúszik ...
    Szal' szerintem nem lehetetlen a dolog ...
    Itt van egy ilyen oldal, America's Army csalást ne kerresen senki :

http://gf.wiretarget.com/

Szeintem ilyen "precizitással" kiszinezni Photoshopp-al szerintem kizárt ... pláne ha megnéztétek a gyerek képgalériáját ...

Ez egy PB Screenshot ... szerintem csak a jobb oldali menü hiányzik :

• Josszimatroz
    nekem is inkabb a kulcsinnel volt bajom.. mintha poenbol keszult volna olyan feelingem tamadt tole... mondjuk ha poen amilyen paranoidok lettek egyesek csiter ugyben (neha sajna en is) szal akkor jo
  • Doma #46881
    Játék közben hogy scrollozik pl a jobb oldali menüben??
    Nekem csak annyi a fenntertásaom, a többi szvsz "hihetőnek" tűnik.
  • Dexa
    sajnos sok minden már hosszú idő óta NEM lehetetlen...
    a képpel kapcsolatosan nekem is vannak bizonyos fenntartásaim...
    DE: hogy ilyen dolgok létezhetnek azzal kapcsolatosan már lehet hogy nem tudnék vitatkozni...
    :(
  • Josszimatroz
    amugy szerintem ez kamu.... valaki ugy hozta ossze photoshoppal vagy ilyesmivel.. nem hiszem h ennyi mindent belelehet tenni a cheatbe.. meg a grafikaja is gagyi
  • Josszimatroz
    ott a 2 pont...
  • Doma #46877
    Nagyon jó hasonlat/asszociáció!
  • Psion #46876

Nekem egyébként az Olimpia jut eszebe a csalókról, de tényleg ... az a helyzet, hogy baromi flusztráló lehet ha valaki játszek a játékkal 3 - 4 hónapot és még mindíg bénázik ... ilyenkor jön a "dopping" szer...

Van némi gond vele ... mert mi van ha csak kipróbálod és lebuksz ? tök mind1 lehet, hogy le sem lőttél vele senkit, csak csodálatoskodtál.
    De onnantól kezdve senki nem mossa le rólad, hogy nem vagy csaló...
    Másfelől, utánna egyre nagyobb lenne a csabítás ...
  • cyrus #46875
    engem érdekelne :D
    már csak technikailag is :D
  • mstummer
    ÉN meg NEM!
  • cyrus #46873
    ebben igy nincs kihívás... bár énis szivesen kipróbálnám hogy műxik egy ilyen cheat :D
  • mstummer
    Az ilyeneket megtudnám fojtani....miért van szükség csalásra...ez kb egy 10éves pöcsnek nyújthat élvezetet...áhhh...hagyjuk...lényeg hogy hulljanak az ilyenek....hajrá Bauerek!Mutassuk meg!
  • N3TuddKi
    nehogy romoljon a fragrate-je a nek olyankor gyorsan odébbáll
  • Josszimatroz
    nekem ez a detect cheats tetszik.. ilyenkor jelzi a pocsnek h valaki mas is cheatel?.. olyankor elkezd kapkodni hogy na most mit kapcsoljak be?.. vagy melyik verzio a jobb?
  • Psion #46869
    Most nézem hogy ez a 2.0.0-ás verzió ... legalábbis olyan szerver ...lsd. kép jobb felső sarka ...

De ha akkor ilyen csalások voltak most is ilyenek vannak ...

Nekem a Detect Cheats opció tetszik ...
  • Sadist
    De a lézer irányzék sem gyenge :D
  • Sadist
    Azt a brutál kurvaéletbe!
    - show enemy chat
    - admin power
    - PB power
    Ezekre még álmomban sem gondoltam volna, hogy lehetséges.
    De ahogy nézem a gördítősávból ítélve 2X ennyi opció van