A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HAFgoofy
    Na csak egy gyors hozzászólás ezekhez a képekhez!
    Az első kép, amin jobb oldalon még egy menü is van számomra 90% hogy FAKE!
    Én nap mint nap használom a Photoshop-ot, szerintem most már nincs túl sok olyan dolog amit ne ismernék benne így tudom mire képes, de itt nem is ez az egyik bukta sztem, hanem az hogy tudomásom szerint az armyba nincs végtelen jel! Most lehet mondani hogy ezt a cheat csinálta, de annak egyszerűbb pl. kiakasztani az elején fullon és kész (arról nem is beszélve hogy nem éppen hasonul az army-s grafikába)...
    Másik a térkép: nagyon sok csítes képet néztem végig, eddig aki radart használt, az mind-mind igazi radart használt, olyat mint a harci járművekben egy kör alakú zöld radar rajta az ellen!
    Végül pedig a szép kis felsorolás sántít nekem... (autoshoot! ez a legviccesebb, itt sztem csak szimplán felsorol minden érdekes dolgot)

A második képről (WC) csak annyit, hogy ide adsz nekem egy alap képet, és ígérem 5 max 10 percen belül csinálok neked egy fullos csít képet PS-el! Hidd el, ha már az ember belejön 2-3 perc se kell és ez nem túlzás! De ez még simán lehet csalás is...
    De megnéztem 1600x-or nagyításba PS-ben, és furcsa mert vmiért homályos zöld a fegyver csöve Ez általában előfordul ha a kijelölés nem sikerült elég jól, és a végén mind2 oldalon befedi a dolgot a zöld szín átmenete!
    Na mind1 elég volt a PS órából, most húzok inkább egy Flash-es órára

U.I.: tehát nem minden cheat, ami annak látszik