60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    és, ha egy AAO Őstehetséget akarsz lebeszélni? :)

szerintem ez egy jó gém, nehéz is (ill szokatlan a többi fps-hez képest->mondjuk emiatt szüzen talán könnyebb?) és ha valaki jó játékkal nyomja az nem baj...

nekünk kéne bemenni CS meg MOHA topikba lebeszélni szegény noobokat azokról...:P
  • cyrus #47354
    nem mindig.... gyere bauernek... ott van a csúcstaktika
  • Blasta
    Najó, a fáradtság közbeszólt, ezért nem fogom tudni kivárni "húzzacsába" lereagálását.
    Talán majd eccer!

Jó játékot, jó éjt!
  • cyrus #47352
    menjek ? :D
  • Doma #47351
    Vííí szép amit mondtál az armyról, de pl személy szerint nekem amióta van netem, meg sem fordult a fejemben hogy mással jáccak multiban. Tulképp nekem az army volt az ELSŐ, eccer nagyon régen évekkel ezelőtt jáccottam Q2t hálóban, szép volt jó volt, de épp a realitása az az armynak ami miatt semmire nem cserélném el.

(Nah jó talán OFPt még azért valahogy kipróbálom eccer.)

Amúgy ahogy láttam Dexa hozzászólása végén ott volt egy smilie ami arra utal hogy nem sértegetni akart.
  • Blasta
    Sajna nem ismerem a CS társaságot sem, ezt sem ismertem eddig nem azért emlegettem.
    CS-t anno kizárólag LAN-on nyomtam, haverokkal, így kizártuk a rossz társaságot :-D

De a jó társaság tény, hogy lényeg, ebben igazad van! :-)
  • Slow
    figyu
    az a lényeg, hogy jó a társaság...
    többek között ezért nem kéne a CS-t emlegetni...
  • Blasta
    Ok, világos.
    A CS mondjuk szerintem határeset, de egy könnyed UT dm gyakás azért mérföldekkel könnyebb mint egy AA meccs.
    Tény, hogy nagyon kell vigyázni, nyugiban mászkálni, team-speak-elni, taktikázni...
  • Slow
    report in:

a Bauerek eröltetik a 8 vs 6-ot, de a szerver nem engedi :)
  • Blasta
    Jaés Bogyóka, ne viccezzél, írj be nyugodtan, miattam nehogy ne kérdezgesd ITT a dolgokat, nem bojkottálni akarom a játékod, komolyan!

• Slow
    Te tudod? Olvastad? :D
  • cyrus #47344
    itt senkinek nem volt gyakorlata mikor hozzálátott....

nem több idő ebbe beleszokni mint a CS-be vagy az UT-be...

nyugodt játékot kell jétszani és vigyázni kell magadra...ez mindenkinek megy.
  • Dexa
    szaraxik a netem naon is de ahogy tom lereagálom a helyzetet...
  • cyrus #47342
    akkor én most elit játékos vagyok ????? :O
  • rezes
    dexa ez felkeres egy keringore
  • rezes
    ne itt flemeljetek mar.legyen mar ez az armysok privilegiuma
  • Blasta
    Látod, pont ez az a hozzáállás, amit
    1. nem vártam
    2. nem is szolgáltam rá

hisz nem a kedvenc játékotokat szapultam, nem a kommunitit szapultam, csupán próbáltam kideríteni, hogy a Hölgy miért nem szerez gyakorlatot valami egyszerűbb játékkal mielőtt AA-ra adja a fejét.

Kurva egyszerű, de támadjatok nyugodtan.
    Jaés ezek után csakazértsem fogok elhúzni a csába kisfiam!
  • Blasta
    Leszarom: a továbbiakban nem foglalkozom a véleményeddel. Ezt csupán közöltem.
    Neked is jó gémet
  • Dexa
    akkor az ELIT egyik tagja aszongya' hogy Lhúzhatsz a 'csába... báázzz
    htx
    ;)
  • Blasta
    Nem cseszett le engem se senki, egyszerűen NEKEM VOLT ROSSZ ÉRZÉSEM, hogy esetleg láma vagyok az adott játékban az adott terepen az összeszokott csapatokkal szemben akik ventrillóznak, taktikáznak, stb...

• gabber_saviola
    akkor miért válaszoltál rá, ha leszarod? LOL! Na mind1
    yó játékot!
  • Makkmag
    Én is elég láma vagyok ehez a játékhoz egyenlőre , de még soha senki nem cseszett le ezért , sőt sokan még segítettek is !
  • Blasta
    Ez esetben -már ha nem haragszol- a véleményedet ballisztikus ívben LESZAROM
    Jaés :-D
  • bogyoka
    Köszi, majd meglátom, hogy beírok-e ide.:))

És amúgy nem is szenvedtem az insattal sem, csak az oldalon nyüglődtem,hogy merre menjek, de már tudom.:))
  • Blasta
    1. nem kötözködöm, csupán értetlenül áltam a téma előtt és udvariasan megkérdeztem
    2. játszottam én is anno AA-t, van viszonyítási alapom, így tény, hogy úgy gondolom: AA az ELIT!
  • gabber_saviola
    Nem kértelek, hogy komolyan vagy komolytalanul vegyél! :D
    Nekem ez a véleményem volt a kioktatásal amit itt műveltél!
    Ha ez fáj neked akkor sorry :D
  • Ahet
    ...nemtudom, miért, de valahogy bennem is csak a LEG szócska ragadt meg... :)

DEXAnak mint oly soxor most is igaza van. ;)
  • [negativ] Cirek
    Akármennyire is úgy tűnik hogy Blasta kötekszik :D , azt vettem ki a szavaiból hogy az AA az FPSek elitje. Köszi!
    ezt jó hallani :))
  • Dexa
    bármi kérdésed van tod... szólsz segítünk szívesen Neked is...
    ...mással meg nem kell foglalkozni...
    ;)

itt vunk MI...
    :D
  • Blasta
    Ha elmeséled miért, talán komolyan veszlek...
  • Blasta
    Nem az a lényeg, hogy mivel tudsz játszani, hanem, hogy mivel NEM!
    És online játékkal még soha nem játszottál. Pláne nem ilyen realisztikussal!

"Más hogy kezdi szerinted? "
    Leírtam, hogy szerintem mivel érdemes kezdeni.

"Meg van szabva ez?"
    Nincs, nem is mondtam ilyet, csupán érdeklődtem.

Ha van érzéked hozzá, az nagyon jó, de én akkor is valami egyszerűbbel kezdenék, pl. egy szimpla MOhaa deathmatch vagy UT DM.
    Márcsak azért is, hogy:

-megízleljem a feelingjét, a gyorsaságát az egésznek
    -ne kelljen órákat szenvednem egy installal + beállításokkal
    -ne rontsam el mások játékát a kezdő lelkesedésemmel
    -átlássam a pályákat, kipróbáljam a fegyvereket, mégse totál kezdőként kelljen egy komoly meccsbe beszállnom

Ennyi. Na jó játékot!
  • gabber_saviola
    ez szánalmas volt! :D
  • Dexa
    off
    van jelen pill MÁR 42, azaz 42kilobit sávszélességem...
    kinek mit tőcsek le?
  • bogyoka
    Nincs semmi baj, nem vettelek tolakodónak, de én utánam is van egy jó pár FPS játék amit lejátszottam, rengeteg ilyen hasonlót mint az armyt, igaz nem multiban, és amiket felsoroltál azt is lejátszottam, a COD-ot nem asszem.:)

És miért ne próbáljam meg? Más hogy kezdi szerinted? Meg van szabva ez? És azért próbálkozom ezzel, mert tudom, hogy mivel tudok és mivel van érzékem játszani, sajnos így ismeretlenül én soha nem kérdeznék így rá valakire, mert nem tudhatom,hogy mit játszott le eddig.

Nem tudom, de valamiért nagyon pikkelsz rám, észrevettem sajnos tegnap óta.:(
  • Ahet
    hűűű...
    rájöttem, h Stockbauer miért onnan származik a trackeren ahonnan... ;)
  • Blasta
    Bogyoka, nem akarlak megsérteni, de valami nagyon furdalja az oldalalmat, így megkérdem!

Mégpedig az, hogy totál kezdőként, miért pont a világ legrealisztikusabb, legkeményebb, leg-csapatorientáltabb online FPS játékát kell ELŐSZÖR kipróbálnod???

Maga a játék indítása is előképzettséget, bizonyos ismereteket kíván, és tényleg vannak ennél a gémnél eccerűbben
    -telepíthető
    -elsajátítható
    -játszható játékok.

Komolyan nem akarok belegázolni a lelkivilágodba, de a te helyedben nem egyből ezzel a játékkal próbálkoznék.
    Ott a Mohaa, a COD, a CS (határeset) hamár a realisztikát részesíted előnyben, de pl. Battlefield, Unreal Tournament, Quake vagy Doom pompásan megfelel arra, hogy kicsit belegyere a netes játékok pörgésébe, szabályaiba, vérkeringésébe, hogy aztán már mint lelkes amatőr lépj tovább -esetleg- egy komolyabb online csatába.

Mögöttem sok év multi FPS játék áll, szinte minden kipróbáltam, jelenleg egy Mohaa klán tagja vagyok, de őszíntén magam is óckodnék attól, hogy egy AA háborúba lépjek be, ahol a csapattársaim az én bénaságom miatt bukják el a meneteket esetleg...

Csak ennyit akartam, és mégegyszer elnézést ha tolakodó voltam.
  • Ahet
    Nem.
    ..azzal ráérsz, játszani az első 4 tréning abszolválása után is tudol.
    Marksmanship Training
    Obstacle Course
    U.S. Weapons Familiarization
    MOUT

ha elakadnál akkor itttalálsz segítséget.
  • Mighty
    Csak ha akarsz sniper fegyverrel is jatszani.
    Egyebkent a kovetkezo az obstacle course.

Nezd meg a www.americasarmy.hu oldalon a training menupontot, hogy mik tartoznak az alapkikepzesbe.
  • Makkmag
    A kiképzésnél két görgetősáv van a jobboldalon még lesz egy pár teljesítendő edzés . Utánna mehecc tovább a baloldali görgetősávon is , de az Adv. Mark.-ba nem fog beengedni , csak lejebb :)))
  • Ahet
    drukkol... :)