A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Blasta
    Bogyoka, nem akarlak megsérteni, de valami nagyon furdalja az oldalalmat, így megkérdem!

Mégpedig az, hogy totál kezdőként, miért pont a világ legrealisztikusabb, legkeményebb, leg-csapatorientáltabb online FPS játékát kell ELŐSZÖR kipróbálnod???

Maga a játék indítása is előképzettséget, bizonyos ismereteket kíván, és tényleg vannak ennél a gémnél eccerűbben
    -telepíthető
    -elsajátítható
    -játszható játékok.

Komolyan nem akarok belegázolni a lelkivilágodba, de a te helyedben nem egyből ezzel a játékkal próbálkoznék.
    Ott a Mohaa, a COD, a CS (határeset) hamár a realisztikát részesíted előnyben, de pl. Battlefield, Unreal Tournament, Quake vagy Doom pompásan megfelel arra, hogy kicsit belegyere a netes játékok pörgésébe, szabályaiba, vérkeringésébe, hogy aztán már mint lelkes amatőr lépj tovább -esetleg- egy komolyabb online csatába.

Mögöttem sok év multi FPS játék áll, szinte minden kipróbáltam, jelenleg egy Mohaa klán tagja vagyok, de őszíntén magam is óckodnék attól, hogy egy AA háborúba lépjek be, ahol a csapattársaim az én bénaságom miatt bukják el a meneteket esetleg...

Csak ennyit akartam, és mégegyszer elnézést ha tolakodó voltam.