60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    egy másfél órás filmet így kb 3 óra alatt adnak le...
  • Slow
    hú micsoda bevétel! mindenki utálja rtl-t, de megéri...
  • repro
    off
    18! perc reklám volt most a rötölön a sasfészek szünetében.
  • Nyers
    Bizony, ha vkik túlzottan együttmozognak azt a formációt egy AK sorozat is elintézi. ;)
  • cyrus #47431
    az a baj hogy ha most igy akarod csinálni az nem nyerő taktika az esetek többségében....
  • mstummer
    Én is igyvagyok...jó lenne minél több training.Amugy nemrossz 5let amit felvetettél....nekem bejönne.
  • zotyesz
    Boldog születésnapot!
  • Nyers
    Hát személy szerint még több kiképzést szeretnék. Vmi formációs dolgot is el tudnék képzelni, ahol több embernek kell alakzatokat megvalósítani és úgy haladni CQB környezetben, sztem poénos lenne és talán hasznos is. VOIP után ez simán megvalósítható.
  • bcs78
    Sztem egyáltalán nem erősebb. Esetleg az ejtőernyős vizsga egy kicsit szopatós, de max 10-15 uggrásból rá lehet jönni a módszerre. Még az EandE volt idegtépő, de egyáltalán nem vészes. Engem sokkal jobban idegesített mikor 20 perc csúszkálás után nem mentette el a sikeres EandE tréninget.

Mondjuk a szöveges vizsgák biztos reménytelenek egy angolul egyáltalán nem beszélő számára, de arra meg bármikor megkapja az AA.hu-n a helyes válaszokat.
  • Sadist
    Jaja, én valamiért mindig a kiképzésekkel/tutoriallal kezdem a játékokat. Nem egyszer volt már, hogy olyan dolgokat tudtam meg belőle, amire amúgy nem jöttem volna rá. No One Lives Foreverben az új kütyüket bemutató trainingek voltak a kedvenceim :D
  • Mighty
    Amúgy nem tudom egyesek miért problémáznak a kiképzés miatt. A mai játékok single része is kiképzéssel kezdődik (MoH:PA, CoD, stb).
    Persze kicsit erősebb, de azt ki lehet bírni...

Különben is, ez egy kis pikáns ízt ad a dolognak :)
  • Sadist
    Nem, én nem arra gondoltam :) Itt a topikban volt valaki, aki megunta már az akadálypályánál, mert ő csak menni akart hentelni :D
  • Ahet
    nézzenek oda mik vannak...

szeva!
  • Kylandria
    Hellóka Tömeg!

Éljenek a Bauerek !!! (user még lusta volt megalkotni a bauerjét így csak simán panaszkodik, majd parasztkodik ha csítert lát)

Én is, én is Boldog Születésnapot csatolok ide...8)

....Eldobom az üresre fogyasztott seresdobozkát, mielött felvenném az ellenfelét... 8P

Nekem a legjobban teccő csít az amikor a "Nemes Ellen" Oasiszon az éppen tüzelőállást elfoglaló éppen Lfekvő sznájperovának RPKval /egyes lövéssel!!/ leoszt egy fejest a pálya távoli, "köd" borította zugából (tudom, biztosan nagyon tud az illető de nekem ez egy ici-picit stinky..)

A kiképzés télleg elég nagy bindzsi, főleg ha visszaemlékszem hogy mit remegtem össze anno a 36 pontért... de csak az játszon aki TÉNYLEG elborultan army feelinget akar...

/..szómenésnek vége folyt. köv....8)...márpersze ha nem kapok ide egy hardware ban-t /
  • Slow
    mivá' vázze, "agyonverlek" ;)
  • Strahd_
    :) nekem is édes mindegy elég az ha a slowt siman leolod :) akár a sniper pisztolyával is igaz ez nem nagy kihivás :p

de az akit ez a kis kiképzés elriaszt szerintem se roszs ha nem játszik ez nem cs :)

Sadist ismertem olyat :) valamiért bugos votl neki... :) késöbbi verzioban nem volt baja csak nem tudom mivel bénázott :)

Nekem pl elsöre amikor lezsedtem a gamét sikerült a kiképzés és mázlim is volt flikflak nélkül sniper lettem :D utána bezzeg alig akart sikerülki még egyszer a barvur de ez van kezdök szerencséje
  • Chai
    Nagyobb vonalakban - inkább hálásnak kell lenni azoknak akiket elijeszt a tréning.
    Mondjuk ezt pont én mondom . De szerény véleményem szerint - jobb is, ha ilyen mentalitású egyének nem kerülnek bele a játékba.
    Hiszen mint a mellékelt példa mutatja, az illető lustaság miatt cheat után érdeklődött - amiből akár "messzemenő" következetetéseket is le lehetne vonni...
    Így is elég bajotok van a színes nevűekkel - nekem azé nincs mert egy mezei júzer is lelő, tehát ebből a szempontból számomra mindegy a csalás fennforgása.
  • Sadist
    Volt aki már az akadálypályánál feladta :D
  • Strahd_
    pedig nem olyan nehéz vagy kb 10 perc és meg lehet csinálni a kiképzést ha nem is sniper szintre... akit ez visszatart a jatéktol sajnálom kicsit...
  • Ahet
    egen, egen ...
    [kíván ő is]

Boldog Szülinapot!
  • Chai

Minthogy nekem sem illene kimaradnom a szülinap jó kívánalmakból...
    Még jópár hasonlatos évet kívánok - de üsse kő lehet jobb is!
  • patacsi HUN
    én eldobob az üres rpg-t mielőtt felveszem az ellen rpg-jét ;)

• Chai
    Fegyvert eldobni? Azt meg minek?
    bááár... való igaz - TK-t elkövetni fegyver nélkül kevesebb esély van...
  • SirThomas
    Köszi szépen!
  • repro
    Alapból: Backspace
  • SirThomas
    Sziasztok. Hogyan kell fegyvert eldobni?
  • Sadist
    Boldog szülinapot!
  • cyrus #47408
    [nagy][center]Grat a tesóknak ! jól játszottatok ! kár hogy nem tudtam menni !
  • Ahet
    apropó Mighty! :)
    kicsit offtopic :), de pont ma olvastam, h a Mighty Ducks hokisat igazolta le a Fradi, nevezetesen Niedermayert. 0:)
  • Mighty
    HB Weine és AlBundy!

• Kutyika
    (Visszaolvasgatva egy két oldalt...) Szal, (tudom, lerágott csont ez már) Ha valaki AAO-t akar játszani, miért ne játszhatna? Nem rontja senkinek az esélyeit, ha valaki kezdő, hacsak nem klánmeccs, de oda meg nemigen tud bejutni az, aki nem klántag. Ha jól tudom.
    De olyant is lehetne csinálni hogy, Kezdők vs Profik. Amúgy van Bogyokának elég gondja szerintem, hogy az alapkiképzést meg tudja csinálni. Nem egyszerű feladat, amig a gyakorlópályákon végignyomul az ember. Jó nagy adag elszántság szügségeltetik, amíg az ember megszerzi az alapkiképzést.
    Van egy haverom, mondom neki van ez a Gamma, beszélgettünk róla, teccene is neki, erre kinyögi, hogyha van valamilyen cheat, vagy peccs amivel az alapkiképzést megúszhatja....
    Mondtam neki felejtse el! Ha van is ilyen, neki "reszeltek" ha kiderül, nemszeressem a csítereket. Kicsit félreállt a szája, amikor megértette, nem csak telepítem a gammát és máris gyakom az ellent...
  • Slow
    Ahet sugallatára felfedeztük, ki a Bauerek kiváló sport-csillaga:
    Bau Air Jordan

ááááá
    :D
  • Chai
    Egy csomó fanfár meg miegymás!!!
    Köszönöm, valóban a zónálárm volt a tettes - hogy ezt hogy merészelte, azt nem tudom pontosan
    De megjárta!
  • Slow
    nem, nem NBA (bár kiváncsi vagyok az Lméletedre, küld el priviben)
    a Stockbauer egy Harrison Fawcett könyvből van...:)
  • Slow
    asszem 15-5 lett a vége, de kiegyeztünk döntetlenben ;)
  • Lacek80
    Jah, jó volt a tegnapi meccs.... Azért a döntetlent kicsit erősnek érzem... Szerintem simán a bauerek nyertek, mert jobbak voltakBár nem tudom mi lett a végem mert HAF 6:2 Bauer állásnál lépnem kellett ;)
  • [negativ] Cirek
    Landor már régóta nincs.
    De van HAF honorszerver. :)
  • Kutyika
    Lehet hogy, bárgyú kérdés, de Magyar serverek???
    Gondoltam benézek a Landorra, erre ezt találtam.

"Tisztelt Látogató!

Netes támadás (a Santy vírus variánsai) miatt a keresett site (www.mohaa.hu)
    pillanatnyilag nem működik üzemszerűen. A site PHP-kódjának megerősítése vagy
    a külső támadási kísérletek megszűnése után a webhely újra használható lesz.

Köszönjük a türelmet!

NEURONET Technikai Ügyelet
    (30) 488-0977
    (70) 944-0522
    (1) 302-3687
    "
    Nyüssz!
  • Kutyika
    Be a mélyvízbe!!!
  • Kutyika
    Látom azért a "kezdők" szenvednek rendesen...Regisztráció, alaplövészet, gyakorlópálya futásugrás, majd egy kis Tk.... A PB-ről nem is szólva...