A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    (Visszaolvasgatva egy két oldalt...) Szal, (tudom, lerágott csont ez már) Ha valaki AAO-t akar játszani, miért ne játszhatna? Nem rontja senkinek az esélyeit, ha valaki kezdő, hacsak nem klánmeccs, de oda meg nemigen tud bejutni az, aki nem klántag. Ha jól tudom.
    De olyant is lehetne csinálni hogy, Kezdők vs Profik. Amúgy van Bogyokának elég gondja szerintem, hogy az alapkiképzést meg tudja csinálni. Nem egyszerű feladat, amig a gyakorlópályákon végignyomul az ember. Jó nagy adag elszántság szügségeltetik, amíg az ember megszerzi az alapkiképzést.
    Van egy haverom, mondom neki van ez a Gamma, beszélgettünk róla, teccene is neki, erre kinyögi, hogyha van valamilyen cheat, vagy peccs amivel az alapkiképzést megúszhatja....
    Mondtam neki felejtse el! Ha van is ilyen, neki "reszeltek" ha kiderül, nemszeressem a csítereket. Kicsit félreállt a szája, amikor megértette, nem csak telepítem a gammát és máris gyakom az ellent...