60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • repvez
    hát egy idegbaj a lövészet tréning, mire odajátszom a célgömböt lebukik a cél.Mielött valaki azt mondja hogy ez nem cod meg hasonlok elárulom, hogy nem is arra számitottam, mert ARMA2-vel is játszok, de ami ebben van az valami gáz.Egy sima karabélynál mért kell visszatartani a levegöt lövéskor és akkorát ugrik a legkisebb egér mozdulatra is a fegyver hogy körbetáncolja a célt, de pontosan rávinni nem lehet.

Akinek sikerült 100%-osra az elárulhatná, hogy mi a trukkje neki.
  • armageddon666
    ne nézzé' má' hülyének...

mellesleg az olyanra is felenged... az x/y-nál az y nem a szerver kapacitását hanem a csapatok kapacitásának felét mutatja... szóval ha x>y, akkor (x-y) db Spectator van :) de beenged...

ettől függetlenül mivel nem nézni hanem játszani akarok, ezért x<y szerverekre próbáltam felmenni, és egyik sem enged be. bocs, beenged, csak mikor autholna, annál a résznél hogy lekéri a katonám adatait, kiírja hogy server timed out, és visszadob a menübe :)
  • Zomil
    amugy nem tudom feltünt-e de ha olyat látsz h 12/6 a szerverknél v hasonlo vagyis az első szám nagyobb mint a 2. oda tuti nem fogsz bemenni mivel 12-en vannak a 6fős szerveren :D

szoval olyat keressetek ahol az első szám kisebb mint a 2. és akkor 80%-os eséllyel beenged :D
  • armageddon666
    óóóóóóókkkkééé 2...

hivatalos fórumon is megy a postolás :D ezt elkúrták :D jobban mint a startot xD
  • armageddon666
    óóóóóóókkkkkké...

Worst Launch mellett megkapják tőlem a Worst Hotfix achievementet is :) ha még 3 napig ilyen szinten marad a játék akkor megkapják a Worst Game-t is és uninstall egy darabig :)
  • armageddon666
    na bazz... úgyérzem tegnap jobb volt :( egyszerűen sehova nem tudok csatlakozni, és nem vagyok egyedül... csak azért nem üresek a szerverek mert sokan próbálkoznak... de mindenki connect - kibaszottfosauthenkurvaanyádsation - disconnect :\ és így úgy látszik mintha lennének a szervereken, de nincsenek :D kibaszott jó...
  • Ben007
    én kipróbáltam szingliben ezt a "mesterlövészkedést":) m16-al és szerintem rá kell érezni a célkereszt működésére
  • armageddon666
    valahogy így csináltam. a légzéssel lesz gondom szerintem, mert néza meg a nagyon messzinél tök fölé lő O.o és nem tudom miért...

a connect/disconnect nem a playerek miatt van :) fos az auth még mindig... szerintem ezt a részét mégjobban elbaszták mint eddig... fellépek valahova, 2 percet baszakszik az authtal, aztán kiírja hogy server timed out retrieving player profile... :( pedig úgy ki akarnám már próbálni az m16drmt élesben :D aztán kéne pont az m4re mert sztem azzal jobban megy majd :S
  • Spészgószt
    az a baj a legtöbb server másból sem áll csak xyz connect...asdf disconnect....gfdt...connect....xyz....disconnect a server meg lagol tőle mint állat!
    arma: arra figyelj a dupla tábláknál ki kell várni míg vissza álla légzés mert különben nagyon mellé lő! Ballistika annyi hogy a kis pirosnak nem a csúcsa kell a fejére, hanem "tegyél egy kis piros sapkát a táblára" szóval a fejéna fehér pötty látszodjon ki egy kicsit a piros rész alatt a szálkereszt fölé kb!!! tuti hedi persze ez a közelieknél kicsit lentebb esik!!!
  • armageddon666
    850/1200 :( ahogy elnézem van ballisztika... nem nyílegyenesen megy a lövedék :) messzi célpontoknál kicsit fölé kellett céloznom... ezért is volt olyan sok Body hitem... fejre céloztam, csak a golyó lejjebb esett, Center of mass meg Headshot közé :D most viszont csomót misseltem is :\ valamikor tök fölé ment a lövés... nem nekem való ez a messzilövés :D lehet inkább M4re kellett volna menni :D mire lesz megint 25 pontom O.o
  • Spészgószt
    lol a netes elvileg auth serveren lévő jacket teljesen mást mutat mint a gaméban :( faszomé frissít ilyen tetvesen! bár örülök hogy működik!
    mé van az ha megszerzek valami szintet és felmegyek netre egyből elveszítem :(((
    megcsináltam a designated marksmant és már First clase Private lettem erre felmegyek netre játszom egy szerón darabig...kidob és már a rang sincs meg meg 5 hororra vissza tesz :S
    fcuk!
  • armageddon666
    hmm, thx az infokat. Egyébként csak azért fekve lőttem, mert úgy kényelmesebb :) nem rángatja el space nyomása nélkül sem. meg úgyis fejre megyek >.<

mikor a táblát lövöm (body) akkor az gondolom kevesebbet ér :S próbálkozom a fejjel ^^

DPI állítás meg nem hülyeség, mert nem kell optionsben állítani, hanem helyzettől függően ott a gomb :) és nem ugrál O.o optionsben 10% amúgy az érzékenység.

sztem akkor maradok az ACOGx4+M16DRMnél :D aztán majd gyűjtöm a pontokat... lehet már gyűjteni?
  • Metalmilitiakid
    másik kérdés , nektek nem szokott csak úgy lefagyni (restart ig) nekem van úgy hogy pl csak rákattintok a multi fülre lefagy rákattintok az unlockra lefagy ..
  • Metalmilitiakid
    kérdés ha infantry mos ban semmit nem unlockolok úgy is tudok játszani ? mert felmentem egy szerverre nem tudtam sehova beállni , se defend se másik se spect és utána kivágott menübe
  • Metalmilitiakid
    hát ezt kipróbáltam és kivágott nem inicializálható memóriaterülettel :D
  • Ben007
    na sikerült a red dotos m4a1 42/42-re és most elmentette :)
  • Zomil
    többször nyomj rá, én kb. 10szer rányomtam egymás után és egyszer csak unlockolval ett :D
  • Spészgószt
    jah és térdelve sokkal jobb mert látod az egész céltáblát és ugyan olyan pontos!!!
  • Spészgószt
    Na figy! A lényeg a center of mass mert az a "céltábla közepébe" azt jelenti az a mellén van, azt is mondja néha hogy pelvic akkor tökön , vagy hason lövöd de az is jó mert ott is van céltábla! a fej egyértelmű! meg azt is mondja hogy body! az nem jó mert csak a bábut lőtted meg a céltáblát nem! ezt ugy jelelöli,hogy a bábu mellé teszi a lövést, ha egyáltalán nem találod el akkor kixeli pirossal!!!!
    nekem mind headshot lett és 1 mell az egeret le kellett venni 2%ra :)))))
    dpi-t hülyeség állítani mert akkor a játékon belül kis %on is ugrál nem folyamatos! elég a optionsban levenni!!!
  • Spészgószt
    na megint valami kínja van mert az előbb 6 os volt a honor most meg 5 de legalább már First Clase Private vagyok nem csak mezei Private
  • armageddon666
    Én most nem tok csatlakozni szerókhoz :( mármint de, gyorsabban felmegy mint eddig... csak az Authtal baszakszik, mint eddig nem -.- És aztán server timed out és vissza menübe :)
  • armageddon666
    M82 Barrett? az majd Tier III lesz? :D
    ok, nem sniper... azért mondom hogy sniper mert egyszerűbb mint M16DMR... távcsöves, és nagyítós akkor az nekem sniper :)

nem engedi unlockolni :( 25 pont megvan, rányomok hogy unlock, és pici töltés után semmi... majd hátha ezt is később veszi be :D Offline viszont kipróbáltam a Traininget... M16DRM-t meg M4A1-t is...

M4A1 - tök fasza, fedezék mögül kibúvós. Mondja a színeket vagy formákat és azokra kell lőni. Méri az időt is. Oh és 2szer kell eltalálni mindent amit mond :) Jópofa, és nem olyan szigorú... asszem volt 4 félrelövésem, és így is Expertet mondott... (hmm OFFLINE és nem FAILED!)

M16DRM - na ez nehezebb volt :D először levettem a DPIt 800-ra 2500-ról... aztán úgy próbálkoztam... fejre mentem. És akkor a kérdés. Többféle találatot mond. Headshot, ezt vágom. Center of Mass, ezt értem mit jelent, gondolom a testi találatra gondol. De van egy, mikor fejre lövök, de nem találom el a kis pöttyöt... Ezt a végén úgy jelöli mintha mellé lőttem volna, de találatnak számít, mert nem húzza ki kereszttel :S ha meg mellélövök azt igen. Ilyenkor mit mond, és az mit jelent? Mert nem nagyon tudtam kivenni...
  • Spészgószt
    nyomtam egy one man army-t remélem meg is adja me eccer cak oda lett a server alólam.... :D
  • Ben007
    aha de már sikerült két hibával csak cseszik elmenteni :(
  • Belton
    M24 es M82 igen.
    De en nem lattam meg traninget hogy lenne snipa mondjuk kesobb biztos be rakjak.
  • Spészgószt
    A ACOGx4 M16 nem sniper!!! csak van távcső rajta! A snipa teljesen más abból van 2 is a durvább ami a járműveket is kiüti, meg a sima mezei scout szerű :)
  • TaRka0107
    Szevasztok! Le lehet nyomni az életmentős training gyakorló részét? Mert elkezdtem, átmentem a tesztre, ott szarul csináltam, elfogyott a 8 csomagom és nem csinált semmit ! Újra kellett kezdenem, de nem akarom végighallgatni a gyakorlást!:D
  • Belton
    Minden traning Expert ki valtottam az m4a1 et es most jelenleg van 20 pontom.
  • Belton
    Jaja amikor a szines szarsagokat kell loni :D ?
  • armageddon666
    ha minden traininget megcsináltál akkor 25nek kell hogy legyen.
  • Ben007
    te megcsináltad az m4a1 red dotos tréningjét?
  • Belton
    Na meg lett az Futkarozos traning is expertre igaz nem irta most jova :D de mind1.
    Igy 20 pontom van es kellene 5 hogy unlockoljak egy 4x tavcsovet de honnan lesz nekem meg 5 pontom :D
    Amugy ijen kifagyasok nekem meg 1 szerse voltak.
  • ZzoleE
    A Hud problémára próbáld ki , hogy az Nvidia vezérlőpultban a képbeállításoknál állítsd be azt, hogy "A 3D alkallmazás határozza meg."
    A menü nekem is ott marad amúgy, de azt írták hiv. fórumon is, még nincs rá megoldás.
  • Prince23
    Még mindig játszhatatlan, csak a training müxik:(
  • [HUN]Crassus
    thx jön a fain németektől 3mega/sec-el:P
  • [HUN]Crassus
    azzal bétáztam..lehet azzal akad?
  • [HUN]Crassus
    a deployost hogyan lehetne levakarni a gépről?
  • modellmaker
    jobb klikk -> delete local content, aztán meg lehet újra telepíteni.
  • Mighty
    Ja!
    És nekem mindkét install fenn van. Steames és deploy clientes is :)

Egyiknél sincs hudom.
  • Mighty
    Kész. Dobtam egy gránátot és megfagyott.

Kezdhetem újra.