60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    Amugy meg az US-es sracok "imadnak" engem sztem:)na majd a hetvegen szetrugom a seggfejuket/csak,hogy tudjak hol a helyuk:P/
  • [HUN]Crassus
    jaajj nem a vizum miadt akadtam ki pusztan csak egy gyoker amcsi admintol aki kivagott a szerverukrol 5 xSU-s kollegammal egyetemben:)
    A vizumom meg nem intezodott el,de ha a #47712-es hozzaszolasban emlitett egyenek megkapjak akkor remelem nekem is megadjak majd.....
  • Josszimatroz
    vicces?.. inkabb peches.. na mind1! tetu burokratak.. Crassus menjel csinald ki US.Wueterich-et meg a tobbi faszfejet Rt-t..
  • N3TuddKi
    biztos az egész nagykövetséget "nagyboldogságban" részesítette ;)
  • pet70000
    ááááá, te semmmiféleképp''
  • pet70000
    az vicces, mert most kapta meg egy ismerös csákó, 2 éve jött át romániából, lakásokat takarít, semmi vagyona és egyből megkapta a vízumot usába'
  • Sadist
    És még én vagyok vadista szandál?
  • Mighty
    Ha jol sejtem, nem kapta meg a vizumot...
  • N3TuddKi
    mi törpént?
  • Gyadi
    Nyugodalmas jóéjszakát neked is :)
  • [HUN]Crassus
    nah jóéjt
  • [HUN]Crassus
    HOGYLEHETNEKEKKORAKISGYÖKÉRBEGYEPESEDETT
    IDIÓTAEMBEREKAZAMERIKAIAK???????99%UKTUDATLANKISKÖCSÖGKISKÁRÁLYKAPJABEAZÖSSZES!!!!!!!!
  • [HUN]Crassus
  • Dexa
    körökre osztott a gém... ha lelőnek téged akkor megvárod az adott kör végét és az új körben ismét gémelhetsz... addig várnod kell spectator módban és közben figyelheted hogy ki hogy gémel...

nem olyan mint pl UT... lelőnek és akkor újraéledés után atomrépaágyúval újra oszthatod az észt...
    ;)
  • marsu
    Hi all.
    Tudom, hogy fárasztó vagyok, de had kérdezek még valamit, aztán holnapig békén hagylak titeket.
    Most, hogy működik?? Kiválasztok egy pályát, és nyomulok a végtelenségig, vagy amíg le nem lőnek, vagy itt is el lehet menteni, a játékot, vagy átlehet kerülni egy másik pályára??
    Ha meghalok, akkor újra kell kezdeni az egészet előröl??
  • marsu
    ok
  • [negativ] Cirek
    bocsi így néz ki ez tréning:

U.S Army Official Training 082
  • marsu
    ok kösz,
  • [negativ] Cirek
    az van a nevébe írva hogy training.
    pl.: vhogy így néz ki U.S. Army Official 047 Training (ez most kitaláció, nem biztos hogy a 047-es tréning)
  • marsu
    Mi a neve??
  • [negativ] Cirek
    meg oda mennek a másokidaccountosnagyhonorosok, hogy a trekkeren javítsák a fregrétet... :/
  • Nyers
    Ott vannak a trénnigszerverek, csak kezdők játszanak ott! Oda kell menni, arra van! ;)
  • Kylandria
    Figyusz, amikor pl. én kezdtem (relatíve nem túl régen,tavaly nyáron asszem :P)akkor nagyon csúnyán anyáztam és laza 12 perc alázás után eémagyaráztam a barátomnak hogy ez a játék egy baromság mert mindig meghalok és azt sem tudom mitől honnan és hová és kicsoda is...
    Szal visszaléptem Medalozni amit akkor már vagy 2 éve nyomtam és megszoktam......
    IGEN ÁM!!
    Egy egy kicsi időre dacosan visszaléptem armyzni, mert bizony ennek a játéknak van egyfajta "varázsereje" / és most nem a csíterekre gondoltam :D/....
    Szóval azon vettem észre magam hogy az ARMY egy relativ komplex ésszerű játék, a többi FPS ehhez képest csak rohangászó véróvodások szaladgálós piff-puff játéka...:P

Nekem ezek voltak a kezdéskor az észrevételeim...úgyhogy ne add fel, vagy töröld a játékot....ARMYt csak játszon az aki SZERETI...nem az a cél hogy mindenkinek megfeleljen,hanem mi feleljünk meg a SEREGnek!!!/ ...A Fekete Seregnek :D/
  • AndrewCB
    Kitartás! kb. 3-4 nap után már élvezhető lesz! Én hospitálon kezdtem.
  • marsu
    Hi all.

Mindig szétlövik a fejemet. Így nekem uncsi, nincs semmi sikerélmény.
    Nincs valami könnyű pálya, ahol a kezdők is tudnak érvényesülni??

• SirThomas
    Szia mindenki!! Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet rendelni Amerikából AA játékot? Ha igen hogyan?
  • [negativ] Cirek
    Én is tök egyedül kezdtem, a hülye kérdéseimet meg mIRC-en a DF szobában tettem fel :D
  • Mighty
    Village-en történt.

Fritzy: Mighty hol vagy?
    Mighty: a belső udvarban.
    Fritzy: aha. Azt nem tudom hol van.

• Mighty
    Hááát. Valamelyik nap benéztem egy Bridge serverre és assault igencsak lealázott minket, védőket. Persze a 203-asunk balfasz volt. Mikor fel tudtam szedni a fegyverét (még 6 skúló volt benne), máris nyertünk :)
  • Dexa
    mf1 + mf2 =

• Dexa
    LooooooooooooooooL
    :DDDDDD
  • Doma #47686
    Sok noob van így ezzel
  • cyrus #47685
    én a bridgen is :DDDDDDD
  • Dexa
    szal village is kicsit olyan pálya hogy gond nélkül Ltévedek...
    :D
  • Dexa
    worldofpirates account
    ;)
  • Dexa
    nekem mondhatod mert ugyan annyira nem ismerem mint a csar-t...
    ;)
    :D
  • Doma #47681
    Az a szitu hogy ez a támadók spawn pontjánál van és ő masszív védő!:D
    Ellenben megfigyelhető hogy azt a közel másfél perces (futva) távot a srác végig rpgvel tette meg :) Nah ez már télleg megszállottság
  • Gyadi
    Természetesen a Landor :)
    Nyeremény egy hangszóró? :))
  • Dexa
    csak új kemphelyet keresett bizta...
    ;)
    az ármisok már lehet hogy megcsinálták neki hogy amikor a kör kezdődik akkor ő alapból ott kezd...
    ;)
  • cyrus #47678
    én sem snipeolok soha....

bár egyszer lebasztak mert sopmoddal a sniperpontról leszedtem singles shotokkal 4-5 ember egy körben :D

aztán ott csitereztek mer még nem is volt elvilge sniper :DDDD