60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • cyrus #47759
    </support> :D
  • Sadist
    aa.hu/faq
    Tessék olvasgatni!
  • cyrus #47757
    TEIS aa.hu Faq, egyébként az nem M16 hanem M4 Sopmod, de gondolom ez téged nem dob fel.
    SF kiképzés kell hozzá és minimum 15 honor.
  • cyrus #47756
    aa.hu-n a konzolparancsokat nézd meg és nagyon okozs leszel.

asszem FAQ-ban vanik....
  • Makkmag
    Hali! Megtuggya nekem valaki mondani , hogy mikor kaphatok optikás M16-ot ???? :(((
  • SKAfaládé
    Hali!

Na felmentem Bridgre most először... de úgy hogy nem multiba, hanem single. Namost az a gondom, hogy egy szem fegyverem nincs. Tudnátok benne segíteni, hogy mit tegyek, hogy legyen 203-asom és az a sorozatlövő dolog is mennyen, na meg hogy lehetőleg tudjak repülni...?

Előre is thx csáó!
  • Sadist
    Ehh, sry valakit kilöktem
  • Sadist
    Persze persze, kend a routerre :P Inkább fogd az intenzív naptevékenységre :D
  • Sadist
    Képzeld el az AA-n nevelkedett újoncokat! Meglátnak egy ellenséget és elkezdenek jobbra balra oldalazni, meg ugrálni, mint egy bakkecske
  • cyrus #47750
    Én direkt ezért tartom magam 100 honor alatt
  • cyrus #47749
    nekem ugyanigy volt először CSARon, haverral játszottam, de mindketten először voltunk fenn :

-Hol vagy ?
    -Nemtom.
    -Mégis ?
    -Mittomén, van itt valami fakapu, itt állok pont mellette.
    -Ja, és akkor most merre menjek ?
    [bumm]
    -Má sehova, lelőttek. ide ne gyere!
    -Jó, de hova ?
    [bumm]
    -Na, mindegy....

• Doma #47748
    Na igen a router
  • patacsi HUN
    upsz :( G hol vagy?
    router rulez :(
  • patacsi HUN
    mi nem is hekkelünk ;)
  • zotyesz
    Mi van? Mi van? Kötekedünk? :D
  • pet70000
    menekűlj!!!!!!!! Amit midjárt kapsz, azt nem teszed zsebre :D
  • kev
    repro-nak ment az előző
  • kev
    Akkor most már jelenkezzhetsz..menj Irakba.)
  • Doma #47739
    Gyanús nekem az xSU Múltkor Zotyesz, most meg Pata....
  • patacsi HUN
    nem tom, azért az agymosás biztos műxik.
    ha úgy hozza egyszer a helyzet ;) lehet, hogy 1-2 tizedet nyernek a ROE beidegződésünk miatt... ;)
  • patacsi HUN
    a jó öreg hack ;) mint a régi szép időkben :)
  • repro
    ez a szöveg már olyan régi és olyan szar... minket már majdnem 3 éve csábítanak...
  • kev
    :D
  • repro
    kabbe, te hozzászólás lopó!!!!! :D
  • patacsi HUN
    mondom én :)
  • patacsi HUN
    sehogy :)
  • patacsi HUN
    mióta AA-zom azóta semmit sem változott a véleményem a US Army-ról, és az államokról... mondjuk negatívabb se lett ;)
  • kev
    patacsi..hogy lesz igy belőled igazi kommandós ? :)
  • patacsi HUN
    de nem minket :)
  • kev
    :) Az AA lehet, hogy játék - de egy célból készült : Azért fejleszik hogy minél több fiatalt csábitson az amerikai hadsereg soraiba.

• patacsi HUN
    maraggyámá, kinek érné az meg :P ;) nekünk??? :(
  • rezes
    hat ez lol
  • Slow
    egyébként sztem ne kezdjünk el a hadseregről beszélni, mert elindul a flame gyorsan ;)

pl hogy az a pár nyomorék grippen árából helyre lehetne rántani az egészségügyet, hörnyezetet lehetne kímélni vagy a kultúrában is lenne helye a pénznek... igen, ilyen kis haszontalan dolgok :P
  • Slow
    tudod, hogy ez itt egy JÁTÉK fóruma?

na azért kösz, hogy szóltál, ha elintézem, hogy a szuperkönnyen, fake-allergiával szerzett "E" besorolásom megváltozzon, apukádhoz fogok fordulni, bár asszem nem vagyok elég erős, viszont ami biztos, hogy a magyar hadsereghez túl okos...
    ;)
  • kev
    Nem akartam senki kedvét elvenni a katonai pályától, aki hivatásos katona akar lenni. Jelentkezzen. De ne az Usa-ba, hanem a Magyar haderőt erősítse.
  • kev
    Kiből lesz jó katona ? Abból aki nem túl okos (nem kell értenie a parancsot, csak végrehajtania szó nélkül), és álltalában az alsóbb rétegekből jönnek (kevés olyan srác jelentkezik akinek apukája gazdag).

Apám (hivatásos katona volt) mesélte : Megkérdezte az egyik kiképző tisztet, hogy milyen embereket keresnek a tüzérséghez. Válasz : " Legyen buta, legyen erős, abból lesz jó aknavetős."

A Magyar Honvédséghez is lehet jelentkezni. Közelebb van mint az Usa, és talán nem lőnek le.

• [HUN]Crassus
    Hat en 100%-ig biztos vagyok abban,hogy a kek haz sarkanal elobb lott le a srac mielott lattam volna a sarkon kijonni,mert miutan meghaltam es a hullamra kapcsoltam meg legalabb 1 felmasodperc eltelt mig meglattam a gyereket pedig csak a sarkot figyeltem hisz masfelol nem johettek............furcsa volt.Ezt irtam is magyarul a chatbe,mert nem voltam TS-en hat ki is basztak erte,hogy miert nem angolul szolok hozzatok:)
  • Slow
    azon a szerveren fura dolgok mentek tegnap
    valahogy furi lag volt, nem is értettem..
    látok egy opfort álldogálni (idle, gondoltam...), saw-val vagyok, kb 4 méterről rálövök, semmi..., 30 skuló... semmi... 50.. semmi... na gondoltam ez kilépett és csak árnyra lövök...
    jön egy másik opfor, elszambázik az idle mellett, azt is lövöm, semmi...
    elkezd ugrálni, meg mozogni, de nem lő... egyszercsak összedőlök, kicsit később meg jön a lövéshang is ...:)

lagnak lag volt, csak a furcsa az volt, hogy amit láttam, nem lagolt, csak ami történt...:)
  • Barocas
    ja aztán engem is kivágott mint macskát szarni:))
  • Barocas
    aztmondja nekem az admin, menjek ki és jöjjek vissza kisebb honoros accounttal, váltsak nevet, mert ezen a szerveren egy százas játszhat az meg a GoldenHawk :DDD