60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • armageddon666
    pedig könnyű... az amerikai egyenruhás katona társ, a sisak nélküli szlávul beszélő gonosznak kinéző gonoszok meg gonosz ellenfelek :D + használd a térképet
  • WOLF3x6
    Nekem az a bajom, hogy sosem tudom ki van velem, es ki ellenem. Ezert sajnos neha osszejon egy kis csapatsebzes, de majd belejovok. Allandoan nem nezhetem a terkepet amikor meglatok valakit, hogy eldontsem kivel van...
  • armageddon666
    meg kell csinálni a familirazation traininget :::DDD
    ezt írja...
    kár hogy már rég kész...
    szal csak kis bug :)
    tök jó :D minden fix hoz magával egy új bugot :D
  • modellmaker
    hogy hogy nincs gránát? :-o
  • armageddon666
    Na játszottam kicsit... Kurva jó :D bár elején beállok sniperba és nem ad hozzá ACOGot -.- vicces volt ironsight onlyval... aztán mentem m4gyel... nem adott aimpointot... először. aztán adott :D és azzal toltam :) kurva jó :D csípőből is lehet lőni egyébként... Ranchon irkáltam saybe, aztán lépteket hallok, megnézem a térképet, társak már tök messze... megfordulok, ott van 2 ellen xD mondom vége, de legalább rájuk ijesztek :) lelőttem mind2t :D egész jól adja... néha van lag... olyankor nem lehet eltalálni az ellent :S de mikor épp nincs akkor fasza :) és most nem volt sokszor :D

viszont gránát nincs... azt nem fogadja el senkinek... valszeg lehet majd újracsinálni a trainingeket :( van egy olyan érzésem... de majd kiderül ^^
  • armageddon666
    jah...ez igaz...de a golyó átmehetett rajta:C omg mittom én... biztos nem az a gond hogy eltaláltad csak nem sérült, sokkal inkább hogy nem regelte a hiteket...

(btw, tört ArmA2 FADE activated :D ott point blank is mellélősz :D)
  • armageddon666
    degáááááz.... :( akkor valszeg amint megoldják a problémát ki is veszik ezeket -.-
  • Metalmilitiakid
    az még oké hogy lagg, de 2-3 méterről nincs az a szóráskép amibe egy ember ne lenne benne , hiába célzás nélkül
  • armageddon666
    lag, célzás nélkül csak felé lőttél és mellé ment, ilyesmi :)
  • Metalmilitiakid
    na játszottam ranch on egy jó pár kört , hát érdekes ,m4a1 el kb 2 méterről (szoba 2 oldalsó ajtaja közt az emeleten) kb 10-15 golyó a gyerekbe és nem halt meg még bleeding be sem, ugyanez lent a pince betonfolyoson sarkon találkoztunk kapott vagy 8 golyót és semmi , kicsit több realitást vártam
  • Metalmilitiakid
    nem tudjátok miért van az hogy kikeresek nagynehezen egy olyan szervert ami nem fullos , rányomom a dupla kattot és kifagy a játék ? de már 3x egymás után
  • Borg
    Part of the difficulties we've all been seeing stems from the large number of training missions being run with everyone trying to save their results. This is putting a sizable strain on the Authentication servers. We have a plan to temporarily improve this situation.

Within the next couple of hours we'll be updating everyone's statistics to indicate all training levels have been passed. This will allow you to enter a server and enjoy the full range of Soldier weaponry and abilities.

However, for this to have the greatest effect, we need your help...

Please do not engage in any training missions. Doing so will defeat the purpose of what we are trying to accomplish in the short term, which is to get everyone playing. If this initiative is successful, you'll be able to enjoy multiplayer gaming while we can work at long term solutions.

Once again, please, DO NOT engage in any training missions, but feel free to join a multiplayer server.

Also, please note that if you are kicked from a server, it’s probably due to the server being full. With so many players trying to join at the same time, the number of players in a server may not be accurate. Just try joining another server.
  • Zomil
    nagy nehezen sikerült 4kört lejátszanom az Alley nevü map-on aztán szerver crash lett :DD
  • Metalmilitiakid
    jó igen a bf ben , de itt kicsit komolyabb
  • HTS s3rg1nh00
    úgy,hogy nem akarjuk megjegyezni.
    nekünk elég a medic pack-defib kombó használatának elsajátítása.
  • Metalmilitiakid
    de nem értem hogy lehet a medic tesztet nem 100 % ra csinálni meg kell jegyezni 4 db szót és párosítani és kész. pale skin = fenti smalling salt , pulse = also salline , breath = ball OPA , movement = jobb splint annyira egyszerű mint az 1x1
  • armageddon666
    nekem is sikerült már párszor... de persze csak a Basicet mentette el -.- amit csak azért kúrtam el, mert miután félrehúztam az egeret a kijelölésen, nem tudtam visszatolni másra :\
  • HoReSz1975
    Végre, 3. -ra már sikerült a medic teszt 100% -ra:

• armageddon666
    na meséld el hogy jutottál fel :) másnak nem hajlandó autholni -.-
  • HUmanHunter
    amúgy hogyhogy steamen jött a 3.0?
  • Sadist
    Na gránátvetőnél végre van rendes ironsight? Elég nagy haladás így 2009-ben.
  • HoReSz1975
    katt rá és meglesheted
  • HoReSz1975
    nincs semmi, csak úgy látszik az SG nem szeresse ezt az oldalt
  • Szpecnyaz
    ebben nem kell külön megcsinálni a sniper kiképzést meg a többit?
  • TaRka0107
    Nekem eddig az volt hogy felmentem egy szeróra és nem tudtam egyik csapathoz se csatlakozni! Rámentem a join-ra és semmi! Amúgy a képeiddel valami hiba van!:D
  • HoReSz1975
    Nekem most elég klasszul ment, szerveren is voltam, és nem lagolt, 2 enemyt ki is szedtem simán, aztán kiszedtem, mert ghostoltak a clan tagok...

• Ben007
    csak nem túl vicces
  • Borg
    Az emberek laza 60-70%-a el sem tudja kezdeni a traininget, mert fagy a loading screenen... lehet hogy ATI sajátosság, legalábbis az aa3 fórumból lassan ez derül ki.
  • repvez
    mer minden szarér fel akar menni a serverre ami meg nem tudja fogadni az adatot igy állandoan kifagy, nem tudsz kapcsolodni, multihoz, nem lehet haladni a tréningbe miatta.
    Egyszoval játszani vele.
  • Falcon87
    Tényleg, valaki screenshotot pls
  • Falcon87
    mermér?
  • Fenrir
    Ez a játék jelenleg egy katasztrófa :)
  • armageddon666
    ez azért van mert már 50 hsz óta emiatt sírok :)
  • repvez
    milyen feltételeket kell megcsinálni a multihoz, mert nekem egyenlöre még csak az akadálypályát fogadta el.A lökiket is megcsináltam ,de azt még nem irta jová.
    A multi résznél rámentem egy szerverre és be is töltötte a pályát, de nem tudtam egyik csapathoz sem csatlakozni és kidobott a menübe, ez azért van mert nincs meg minden kiképzés?
  • armageddon666
    Na a SDM megvan Proficientre :\ kurva nagy türelem kell hozzá >.< ha nem muszáj nem csinálom meg Expertre XD Multizni viszont még mindig nem tudok :) és 100 helyett már csak 20 szerver van... nem hiszem el hogy nincs normális gépük... Pentagon? CIA? Area51? OMG...
  • Zomil
    igen csak a kis sniper-es célkeresztnél van ilyen fegyver :)
  • armageddon666
    ? :D ez most hogy jön ide? :D

M16DMR ahogy észrevettem csak a C squadban van a 3. helyen (ahol a sniper jele van)... ha azt válasszuk akkor lehetünk vele :) gondolom... bár eddig nem is próbáltam oda csatlakozni, most meg nem tudok semmilyen szerverre felmenni :D
  • Spészgószt
    Arma: ha unlockolod a fegyót az nem azt jelenti hogy mindíg azzal harcolsz!
    A fegyver szerver függő! Attól függ miket enged...max annyi hogy ha már a randog elég magas akkor választhatsz ranghoz illő posztot és fegyvert!
    Hiába csináltam meg még egyik szerón sem volt távcsöves m16om! Csak red dot os, meg gányátozós!
  • Zomil
    nem akartalak annak nézni :D

csak én belezavarodtam mikor a szerverek 80%-ánál nagyobb volt az x mint az y :)
  • armageddon666
    nem rángatja, hanem finoman ráviszi alacsony sensitivityvel :)