60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HUmanHunter
    baszki
    bárcsak lenni vip em
    most nem írnám tele a fórumot:D
    az a lényeg hohgyg 1 ijen
    old file not found hibaüzit kapok
  • HUmanHunter
    http://users.atw.hu/humanmohaa/most.jpg
    mee látom az előző nem jött be
  • HUmanHunter
    hi all!
    leszettem a gémet!
    hogy kell felrakni?
    mert ha felrakom a 2.0 át
    akkora 2.2 t nem lehet rápakolni csak úgy ha letörlöm
    ha letörlöm és felrakom a 2.2 akkkor mikor raknám rá a 2.2.1 et akkor ezt a hibaüzit kapom
    help plz!
  • rezes
    Na majd megsurgetem az illetekeseket a server updte ugyben
  • mstummer
    Húdejó is volt az...jó lenne vmi hasonló móka mostanság is :)
  • cyrus #48329
    beszteszt :D
  • Sadist
    Ott volt olyan, hogy mindenkinek sniper cuccos, m24-et eldobni, eszeveszett füstdobálás, aztán meg darálás Berettával :DDD Persze senki sem látott semmit, csak mikor pirosra váltott a célkereszt akkor kellett lőni :DDD
  • cyrus #48327
  • Mighty
    Pedig azt kártyával szokták, nem?
  • cyrus #48325
    jah, emlékszem, rengeteget jártam oda bridgelni M4A1el :D
  • Mighty
    A tracker jövője!

A serverek logjaiból fog tovább működni a tracker, ami rengeteg infoval van tele. Milyen fegyverrel, mennyit lőttél, mennyi találta el az ellenfelet és melyik testrészén.

A sajnálatos a dologban, hogy csak azokat a servereket trackeli, akik hozzáférést biztosítanak a server logjaihoz. Hivatalos serverek kilőve...

www.aaotracker.com
  • mstummer
    Persze....az admin kicserélheti a fegyókat.Régen a HIT szerveren majdnem mindennaposak voltak az ilyen fun harcok....de jó is volt.
  • Sianis
    Összeugrohatnánk már egyszer egy pisztolypárbajra pajtik! Gondolom be lehet lőni a szervereket, hogy csak pistol legyen.
  • [negativ] Cirek
    jaja, ez itt a reklám helye

• Josszimatroz
    jah Klamminak csak szolj be ha akarsz h csitt a haboru elott bezzeg atjartatok kenyerert :) aszem osztrak a srac
  • Josszimatroz
    ez megalol.. mondtad neki h 6,5,4?... ez megalol... ma csar-on nyomultak erdekes modon az US emberek.. mrshazzard meg a tobbiek.. Sacaval jokat karomkodtunk ez a nember regen nem volt ennyire pontosan celzo..
  • [HUN]Crassus
    egyre több a hódolóm RT-n:)Ma US Klammi megkérdőjelezte,hogy csak 7 db skulom van a 203-asba.....,de én rendes voltam és 3-om körön keresztül global say-ben tájékoztattam minden 1-es lövés után mennyim van még......ilyen köcsögök vannak sajnos mindenhol.
  • Josszimatroz
    mindenki tudja Crass h nagyon ugyes vagy rt-n 203al :) ez itt a reklam helye?..
  • Gfreiter
  • Gfreiter
    Ocsmány? :)
  • Gfreiter
    Hooah Mighty :)
  • [HUN]Crassus

• [HUN]Crassus
    arra az ocsmány lilaságra gondolsz?:)
  • Sadist
    Mi ez az ocsmány kékség a szép bannerem körül?
  • Mighty
    Kattinthato lett a banner.

hooah G!
  • HAFgoofy
    Elkészült a harmadik TRAINING TUTORIAL VIDEÓ, csak sajna technikai okok miatt még nem elérhető az aa.hu-n.
    Addig is akit érdekel:
    - MOUT Training (2:18, ~18,5MB) (Az oldalon klikk a képre a letőltéshez)

Kiváncsian várom a véleményeketm illetve ha valaki esetleges félrefordítást, vagy helyesírási hibát vesz észre!
  • [HUN]Crassus
    Nem volt 12-ig kb.
  • bogyoka
    köszike, dejóóó Akkor rohanok haza
  • Slow
    már van...
  • bogyoka
    Mi a baj? Nincs net?
    Azé kérdem, mert nekem is az van, és nálunk nem volt reggel, és jáccani akarok, ha hazamegyek:))
  • [HUN]Crassus
    KAPJA BE A CHELLO!!!!!
  • Slow
    nemrossz, köszi
    (és akkor most nézzél privit is warrior ;))
  • HAF Rigel
    Csak egy kis érdekesség .

http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=11367

Mivel van egy nagyonjó barátom a Pixelben rátelefonáltam és kérdeztem hogy csak CS klánokat várnak vagy mindenkit (Azért a kérdés , mert már támogattak CS-s csapatot és nem tudtam hogy most más is szoba jöhet )
    Amit kérnek
    -Bemutatkozás .
    -A klán leírása (tagok , rendezvények).
    -Helyezések.

Szerintem lehet jelentkezni .

Még egy szerintem a magyar bajnokság eredményét nem kellene ott reklámozni , mert az csak béta volt . Valaki komolyan vette valaki nem .
  • [negativ] Cirek
    jelen állás szerint tapasz 100killel előzi meg GoldenHawk-ot.

GJ soldier!
  • THE matrica
    Boldog születésnapot Patek
  • HITMorpheus
    Ne hagyd magad kábítani, nem volt Authorizáció. Valszleg ezért nem engedett fel sehova, és a jelszó ezért nem volt jó...
    Ha hasonló hibát észlelsz és nem boldogulsz, akkor próbálj meg beloginolni az americasarmy.com-ra
  • Dexa
    csak neked... csak most... :D
  • Dexa
    bódog szülit...
    ;)
  • rezes
    Ja es a legfontosabbat majd elfelejtettem:
    Boldog Szuletesnapot Patek
    Remelem azzal a nyamvadt Matricaval edzetek mert Brunokaval puzokan nyuzunk titeket
  • Gfreiter
    Vannak bizony :)