60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bogyoka
    jaajjj, az nagyon jó akkor,annak én is nagyon örülök

Köszike

ja, jóreggelt:DD
  • Doma #48717
    Jó reggelt!

Kiegészítő érkezik az Armyhoz, ami annyit tesz hogy valszeg újra le kell tölteni 600 megát. Lesz pár új pálya illetve lesz pár napunk csalók nélkül. Talán a játékban levő hibákat is javítják.
  • bogyoka
    jájj, már bánom hogy megkérdeztem, de mindenbe beleütöm az orromat, és kiváncsi vagyok
  • bogyoka
    ezek micsodák? Ha megszabad kérdeznem, és mi lesz kint?

• Josszimatroz
    mar 6 db-on fut 2.3 sorban tesztelik a regi mapokat.. szerintem holnap v holnaputan kint lesz.. houah
  • Josszimatroz
    SCI Beta 01
    Radio Tower

0

26

2.3.0

69.25.17.13:1716

[Click to join.]
    SCI Beta 02
    Radio Tower

0

26

2.3.0

69.25.17.7:1716

[Click to join.]
    SCI Beta 03
    Radio Tower

0

26

2.3.0

69.25.16.252:1716

[Click to join.]
    SCI Beta 04 Tournament
    SF CSAR

0

26

2.3.0

69.25.17.21:1716

[Click to join.]
    SCI Beta 07
    Weapons Cache SE

0

26

2.3.0

69.25.19.100:1716

[Click to join.]
    SCI Beta 08
    Insurgent Camp

0

26

2.3.0

69.25.19.101:1716

[Click to join.]
  • bogyoka
    Nem baj ha hosszú volt, de ennyi kellett, nekem nagyon tetszett amit írtál Csak helyeselni tudok

Én is örömmel játszom, és igen nagy sikerélményem van, ha néha sikerül lelőnöm az ellenségből, és nem is leszek ideges, ha lelőnek, próbálok a következő körben jobb lenni, és mindig igyekszem, és így örömmel játszom
  • mstummer
    Jah...sorry a hosszú irásért...de nembírtam megállni.
  • mstummer
    Nos végigolvastam azt "néhány" irást ami tegnap délután óta érkezett.

Vazz Csuka....vedd már észre hogy az egész magyar Army-s társadalom megvet téged...és egyre mélyebbre ásod magad,ahelyett hogy próbálnád jóvátenni a hülyeségeidet.Az hogy van egy fake 100-as acc-od és csíterekre vadászol nemhat meg senkit...mert azt is csalással éred el. Ez olyan mintha aimbot-al vadásznék csíterekre...akkor most én mivel lennék különb náluk?Semmivel se.

Egyébként meg fölösleges mást leszólni hogy nudli a fragrate-je. Fogd már fel hogy a játék arról szól hogy jól érezze magát az ember. Van aki annak is örül hogy túlél egy kört...ha meg esetleg leszed 1-2 embert annak méginkább.Ha te arra vered a farkad hogy milyen jó frag-ed van akkor tedd azt...ha ettől boldog vagy.

Én abszulút nemvagyok nagy játékos...és soha nem is leszek,mert nem is akarok.Havonta párszor játszom az Army-val...és többnyire jól szórakozom...hacsak az ilyen mocskos csalók nem próbálják tönkretenni a szórakozásomat.De akkor elővarázsolom a bauer-emet és élvezem hogy kinyírom azokat a tetveket...tehát mindenképpen jólérzem magam :)

Szoval Csuka....szállj magadba...vagy menj CS-zni a kis taknyosokhoz...odavaló az ilyen hozzáálás.
  • Gyadi
    Csak valaki úgy akar magának jó hírt szerezni, hogy csalt, kép készült róla, beszerzett egy 100 honoros accountot, amit rohadtul nem érdemel meg, mert amíg a többi embernek beletelik több mint egy év hogy rendes játékkal összeszedjék, neki sikerült néhány perc alatt. És a végén még örül is neki hogy milyen jófej. Kurvára magas a színvonal, ha már idáig jutottunk.

Még jó hogy már abbahagytam...

Ja igen, lehet nézni a trackeres cuccaimat, igen, jó szarul lövök, és "loser" vagyok, de legalább a játék élvezetéért játszottam, nem pedig azért mert én akartam lenni a legjobb mindenáron. Mivel mindig van egy jobb ember rajtunk kívűl, ezért régebben még csak néhányan, de mostanában, már a játékosok nagy számú csoportja csal.

Ez a legalacsonyabb szint, amikor már örülünk is neki, hogy milyen királyok vagyunk, hogy tudtunk csalni...

Csak ennyi lenne, sorry a sok rizsáért...
    Gyadi Out
  • 4NDR3W
    Hall of flame on ;)
  • Josszimatroz
    basszatokmeg.. azt hittem kijott a 2.3... 84 uj hozzaszolas..
  • N3TuddKi
    LOL
  • N3TuddKi
    én nem szertném ha bauer lennél...
  • HAFgoofy
    sőt, bocsánat hogy keszegnek hívtalak, mert te csak egy sneci vagy a nagy tó vizében, akit azért nem esznek meg a társaik mert tudják hogy csak gyomorrontásnak lennél jó!
  • HAFgoofy
    nah, megint csak +1 leszek, pedig én akartam volna a 700-at
    Amúgy meg az eddig flémhez inkább nem szólók hozzá mert úgy is csak ez lenne belőle: Én egyszer próbáltam már ehhez a "keszeg"hez hasonlót kicsit felvilágosítani, de csak én húztam fel magam!
  • Doma #48700
    ték
  • Nyers
    Ezé vagyok
  • Doma #48698
    Hálás köszönet!
  • Nyers
    Hát, nem mennék bele, mert fingom sincs róla. Már a jelenlegi verzió is tartalmaz ez irányú fejlesztéseket. A lényeg, hogy az serveradminok kényelmesebben, könnyebben szervezhetnek warokat. Más értelmét nem látom(tudom), sztem a userek 95% soha nem fog velük találkozni. Itt van a mostani "tourny" állapot: SitRep
  • Doma #48696
    Köcce! Esetleg ha van időd és nem sajnálod tőlünk, akkor írhatnál pár szót a "Tournament fícsörök"-ről
  • Nem3sis At Work
    jaja infot a nepnek mert kulonben Csuka visszajon es megint flem lesz.
  • Chaos Mad
    okés! :)
  • Nyers
    Talán tapasz jobban tudja, de most egyik tag azzal állt elő, hogy van két béta pálya, amelyeknek nem SF tour számuk van, hanem Ranger, magyarul van két nemSF béta map és lehet hogy azokat kapjuk meg, fincsi urban környezettel. Új fegyver tuti hogy nem lesz, Tournament fícsörök azt kész. Lehet, hogy tovább húzódik és annak ellénére, hogy a bétaszerverek 2.3on mozognak nem ezen a héten jön ki, legalábbis erre céloztak a fórumon a minap.

// Haverom válaszolt a xsu-n az xXx-t ért rágalmakra, bocs hogy megint oda kellett lökni a sódert, de megtámadtak, jogtalanul. Csuka, mardj csöndeben, mindenkinek jót tenne. //
  • Doma #48692
    Nyers!
    Épp most nézem hogy az aao.com-os "topicodban" is ment a flém 1000L
    Azt áruld már el légyszi hogy hány új pálya lesz és milyen jellegűek.
    Legalábbis amit eddig sejteni vélsz.
  • Sadist
    Na jóccakát, a 700-as téket meghagyom másnak
  • Sadist
    Ezen én is jót röhögtem :DDD
  • Doma #48689
  • Slow
    hát ezt még nem mondtam senkinek és valószínűleg nem is fogom, de keszeg, te soha nem leszel bauer, ne is rángasd a bőrt a rudidon emiatt...
  • Doma #48687
    Az kicsit kevés lenne :D
    Nem csak ott, kicsiny hazán képviselői fellelhetők a legkülönfélébb szervereken, a legkülönfélébb időpontokban!
    Főleg azokon aminek az ip címe 213.228-al kezdődik, azok a szerverek ugyanis európában kapnak helyet!
    Illetve azok az európai honort adó szerverek!
  • Chaos Mad
    ok, akkor had "lámuljak" én is picit :DD
    magyarok csak azokon a servereken jáccanak amik az americasarmy.hu-n vannak?
  • Doma #48685
    Csuka van olyan "jó játékos" hogy pár óra alatt összeszedjen annyi honor egy új accounthoz hogy utána ne legyen probléma a csíter tk-ra!
  • Chaos Mad
    eh :)
  • Nem3sis At Work
    csaron siman megbirtak 3an rpg-t 479-bol. igaz nem kor elejen volt :-)
  • Doma #48682
    Ne haragudj!!! Félreértettél!! Nem azt mondtam hogy legyél bauer...
    De minek a 100 honoros account azt még nem mondtad meg!
  • Sadist
    Csak azért, hogy korlátlanul irthassa a csítereket. De ha ügyes vagy, akkor egy full egészséges csíter letékázását 140 ROE-ból is megúszhatod.
  • CSUKA
    a bauerek nem vesznek be csítereket.. de azért én lennék bauer..
    imádok tk-ni
  • Nem3sis At Work
    vhogy nekem se jon le hogy miert kell hozza 100-as acc.
  • Doma #48678
    Sztem holnap még feljebb is jutunk, ha a sok távollevő nekiáll kommentet nyomatni és Csuka esetleg megint benéz....
  • Nyers
    én is :D