60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Friczy

Dedee! Minnyá' jön CSUKAAAAAA!
  • bogyoka
    szép De minket nem tudtok úgysem behozni
  • Sadist
    1. BogyóKatica
    2. Wehrmacht, Waffen SS
    3. Football Manager 2005
    4. World of Warcraft
    5. America's Army
    6. Tibia
    7. Longest journey
    8. Star Wars: Knights of the Old Republic 2
    9. White may
    10. A barátnő nevű élőlény
  • Nyers
    Srácok, mivel a settenkedő csíter (én) most inkább pihenni szeretne nem válaszol és nem is fog a mai "termésre".
  • Gyadi
  • [HUN]Crassus
  • Friczy
  • Mighty
    Rendőr vizsgázik az előléptetésért. Már nagyon izgul, hogy mindenre helyesen válaszoljon, mire rákerül a sor. Bemegy a vizsgabizottság elé. Jönnek a kérdések.
    -Vezetékneve?
    -Kábel.
    -Keresztneve?
    -Feszület.
    -Ember! Mi baja?
    -Baja egy város.
  • Josszimatroz
    khmm... ize... mingya jon :-) addig elvezd rt-n a 500pingu scrotort pl :-)
  • mstummer
    Slow...te egy állat vagy...szétszakadtam a röhögéstől
  • Sadist
  • cyrus #48748
    egy ilyet kérnék, htx.
  • Sadist
    "Fejét, farkát levágjuk, törzsét 6 egyenlő darabra szeleteljük."
  • Slow
    nem tudom melyik fáj jobban :P
  • Slow
    Csuka vajban

Anyagszükséglet 6 személyre: 2 kg csuka, 1 dkg fekete bors, 0,5 dl ecet, 1 fej vöröshagyma, babérlevél, 1 db citrom, 1 csomag petrezselyemzöldje, 3 dkg só, 6 dkg vaj, rizsköret, tartármártás. Elkészítés: A csukát megtisztítjuk, belsejét eltávolítjuk, irdaljuk, kétujjnyi széles darabokra felvagdaljuk. Tálba tesszük, forró ecetes vizet öntünk rá, és 15 percig letakarva állni hagyjuk. A csuka a fedő alatt a forró ecettől és a víztől megkékül. Egy másik edényben vizet forralunk. Egy fej vöröshagymát, babérlevelet, borsot és kellő mennyiségű sót teszünk bele. A csukát - az ecetes lével együtt - beleöntjük, és 5 percig főni hagyjuk. Ekkor az edényt félrehúzzuk, hogy tovább ne főjön, csak melegen álljon 10 percig. Melegített tálba rakjuk, citromszeletekkel és petrezselyemmel díszítjük, aztán barnára pirított vajjal leöntjük. Párolt rizzsel és tartármártással tálaljuk.
  • Slow
    Csuka káposztásan

Anyagszükséglet 6 személyre: 2 kg-os csuka, 1 kg savanyú káposzta, 6 dkg liszt, 1 dkg pirospaprika, 8 dkg zsír, 10 dkg vöröshagyma, 3 dl tejföl, só. Elkészítés: A csukát kellően megtisztítjuk. Fejét, farkát levágjuk, törzsét 6 egyenlő darabra szeleteljük. A haldarabokat sűrűn és mélyen irdaljuk. Fejét, farkát, belsejét vöröshagymával felfőzzük, majd átpasszírozzuk. Az így nyert lébe tesszük fel a káposztát főni. Amikor a káposzta már puha és levét elfőtte, a haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük. A káposzta felét az edényből kiszedjük, és helyette belerakjuk a megsült haldarabokat, majd a kiszedett káposztát a hús tetejére hintjük, leöntjük tejföllel, és forró sütőben 15 percig sütjük, majd tálaljuk.
  • Tikal #48743
    nem tudok jelentkezni olyan surun sajnos :)
  • Friczy
    Szasz Norbi2k5! Miva' veled? Jelentkezhetnél sűrűbben is!
  • Sadist
    SG is csíter fórum. CSUKA megmondta a frankót...
  • Doma #48739
    Friczy ez félreérthető
    Bár régóta sandított nekem pár dolog....
  • Tikal #48738
    nem csalodtam benned :)

csuka elásta magát
  • Friczy
    Csíterek Gyülekezőfóruma
  • Friczy
    Jaaa, és én a rendes accommal lövöm a csítereket, és hidd el, hogy nem fáj annyira a mínusz pont!
    Néha még a "beleszarok-kempelek-medic"-be is bele szoktam lőni, csak úgy oktatólag hogy érezze amikor senki nem megy segíteni neki.. Mer akkor minek foglalja be..?
    Visszatérve, saját nevem öregbítem amikor letékázok egy ilyen gennyládát! Ha kivág a szerver, még jót röhögünk is... 74 felé ha nem csücsülök órákat a vip roomban, amúgy is lassan megy a honor...
  • cyrus #48735
    fogalmad nincs, mégis dobálózol a nagy szavakkal...
  • Friczy
    Van egy 5letem CSUKA!
    Kezd újra, és tagadd le az előéleted!
    Regelj egy accot, lődd be trekkerre, köszönj ide, szépen mutatkozz be, DE!!! Ha akarsz még társalogni is az Armys bandával, SOSE áruld el hogy Te voltál a híres CSUKA és régen csíteltél!
    Sőőőt! Mostis próbálgatod.. Erre most nem kell válaszolnod, se tiltakoznod, úgyse tudsz senkit meggyőzni hogy csak 100as accot csaltál össze.. Nem fogujuk elhinni sztem!
    Kérlek a saját érdekedben fogadd meg ezt a tanácsot!
    Ígérem, senki newguy-tól nem fogom kérdezgetni hogy tevagyacsukaaa?
  • CSUKA
    nemmondok..
    a te kedvedért soha..
  • cyrus #48732
    mutass itt még egy embert aki csal !
  • mstummer
    na jah...de talán egy jó agyturkáló még segíthet rajta :)
  • cyrus #48730
    joak uj aláirás :D
  • Dexa
    ...már nincs hova...
  • Sadist
    Na fogadjunk, hogy lejjebb is tud süllyedni? Einstein megmondta, az emberi hülyeség határtalan :)
  • Dexa
    bekukk
    ilyet... báááázzzz
    flém... és nem voltam itt...

de te kis te... te kis hal:
    végül is csak szánalmasnak tudom értékelni azt amit művelsz
    csíteltél, Lkaptak... és utána még neked áll feljebb
    osztod az észt... csak nem veszed észre hogy feleslegesen

idejösz csattogni bááázzz a hatalmas fregrate-eddel... ha csíttel korábban csak ennyire voltál képes az meg már überszánalmas...

itt lenne végre az ideje hogy komolyan Lgondolkozz (opsz sy... nem akartam káromkodni neked... ) hogy miért is vagy még itt, mit akarsz Lérni
    mint láthatod senki sem kíváncsi rád, de ennek megvan az oka és rá is szolgáltál
    szal igencsak egy szánalmas emberke vagy...
    mind1
    a te dolgod mit csinálsz
    ...ennél már csak jobb lehet esteleg a megítélésed... de nem teszel semmit sem hogy másoknál/másokban javuljon a rólad kialakult kép... bár a másik az az hogy ez számodra nem is fontos...
  • Mighty
    Itt.

Olvasd el a sticky-ket!
  • Sadist
    Nyers, a talált bugokat valahol lehet jelenteni? Mert én már találtam egy-két apróságot, némelyik közülük elég idegesítő.
  • Sadist
    "SSSZÁÁÁÁÁNALMAS..."

Szerintem te ezt a szót inkább ne használd...
  • [HUN]Crassus
    jooooosssziiii! wo ist mein petsh???
  • Josszimatroz
    ingyenes jatek oruljel h tolhatod vazzeg
  • [negativ] Cirek
    mikor adtak ki vmit ami 100%-os volt?
  • HAFgoofy
    «G}o{A»Vision írta az alább említett fórumon:
    "They finished it for them 2.3 is done. Now the beta testers need to check the rc's till all the bugs they can find are killed.
    Than it go's gold and is send to the army for approval.
    IF they give the ok it's distributed to dl sites. If they all got it they can realease it at the time the devs told em."

"A fejlesztők befejezték a 2.3-at, most a béta tesztereknek le kell ellenőrizniük, hogy sikerült-e minden olyan bug-ot kiküszübölni amit szerettek volna. Ezután a hadsereghez kerül jóváhagyásra, ha ők azt mondják hogy OK, akkor elküldik a terjesztő oldalaknak, hogy fejlesztők által megadott időpontban kiadják."

Szóval nem tudom hogy vagytok vele DE: először is még csak tesztelési állapotban van, másodszor túl sok a HA, harmadszor ott van az idézet utolsó része, mert kérdés ők mikor akarják majd kidobni!
    És mi van ha sajna még se 100%-os? akkor megy vissza a dev-eknek, és várunk újabb hónapokat? Vagy ha a hadsereg illetékesei találnak benne vmi kivetni valót (bár nem sok változtatás lesz benne sztem) és akkor ugyancsak várunk?? na az már sok lenne!

Erről ennyit! Én ezért nem is remélek! Sajna kiábrándultam a mára már mesévé vált régi ígéretekből!
  • Doma #48719
    Nyers írt pár konkrétabb dolgot a #48697 hozzászólásában. De ha van energiád akkor látogass el erre a fórumra (szintén Nyers bajtársnak köszönhető). Itt sok infó van amit általában a fejlsztők (DEVek) vetettek morzsaként a nagyközönség elé. Itt szerezhetsz némi infót arról hogy mi várható a későbbiekben.

Hja inglis lengvidzs rekommendid....