A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HAFgoofy
    «G}o{A»Vision írta az alább említett fórumon:
    "They finished it for them 2.3 is done. Now the beta testers need to check the rc's till all the bugs they can find are killed.
    Than it go's gold and is send to the army for approval.
    IF they give the ok it's distributed to dl sites. If they all got it they can realease it at the time the devs told em."

"A fejlesztők befejezték a 2.3-at, most a béta tesztereknek le kell ellenőrizniük, hogy sikerült-e minden olyan bug-ot kiküszübölni amit szerettek volna. Ezután a hadsereghez kerül jóváhagyásra, ha ők azt mondják hogy OK, akkor elküldik a terjesztő oldalaknak, hogy fejlesztők által megadott időpontban kiadják."

Szóval nem tudom hogy vagytok vele DE: először is még csak tesztelési állapotban van, másodszor túl sok a HA, harmadszor ott van az idézet utolsó része, mert kérdés ők mikor akarják majd kidobni!
    És mi van ha sajna még se 100%-os? akkor megy vissza a dev-eknek, és várunk újabb hónapokat? Vagy ha a hadsereg illetékesei találnak benne vmi kivetni valót (bár nem sok változtatás lesz benne sztem) és akkor ugyancsak várunk?? na az már sok lenne!

Erről ennyit! Én ezért nem is remélek! Sajna kiábrándultam a mára már mesévé vált régi ígéretekből!