60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • oneal1
    megőrülök ettől a progitól!!!

ma végre elindult 1x délután, azthittem h végre működik ez a file kitörlős módszer hogy join nál ne fagyjon.
    erre most próbálom, 6 ból 6x lefagyott..

nem értem akkor hogy indulhatott el délután...
    valaki esetleg tud még segíteni?
  • oneal1
    ok köszi
  • HUmanHunter
    faszom hogy nem jelenik meg, itt a direkt link
  • HUmanHunter

ezt ma csináltam, halál után.
  • Gabe18
    Futás közben lenyomod a térdelés/guggolás gombot.
  • oneal1
    azt a becsúszást mivel lehet csinálni?:)
  • Gabe18
    Úgy tűnik amit Borg írt tegnap az valóban igaz.Az olyan szerverekre amin a Punkbuster be van kapcsolva,csak úgy lehet érdemeben belépni ha előtte frissitjük a PB-t.Mert eddig én is csak belépni tudtam,aztán "oldalt" választani nem,hanem ott tobzódott mindenki a "belépő részen" hogy hiába nyom az ember a Join vagy az Auto Select-re nem történik semmi.
    Most frissitettem,egyből ment minden.De hát rajtam kívül csak egy ember volt rendesen bent,a többi nem tudott belépni valamelyik oldalra.
  • Belton
    Thx. Akkor nem rakosgatom a drivereket majd javitjak ezt is
  • XenHai
    Vannak ilyenek sajna, a kedvencem amikor a tár ragad hozzá a faszi kezéhez és nem lehet tőle célozni mert azt látod ,és nem a célt.
  • Gabe18
    Ne szenvedj.Tegnap pl. folyamatos volt hogy ha eltekertem azt a kereket ami a feladatban Pipeline-on van,akkor addig ugye elrakja a fegyvert az ember.Na onnantól az nem látszott alap helyzetben.Ha célzára emeltem akkor jó volt,de ahogy simán fogja,úgy semmi nem volt a kezében.
  • Zomil
    jah nekem is van ilyen. sőtt olyan is amikor a gl-ben csak egy gránát van :D
    kilövök 1-et és nem tölti ujra a másodikat
  • Belton
    Grafikai bugok nektek is elo fordulnak pl nem latom a fegyvert amivel lo a csako , a granat elovetelnel a fegyver is a kezbe marad stbstb nektek is vannak ijenek ?vagy csak nekem mert akkor szedek le masik vid drivert.
  • John McLane
    Kettő észrevétel:
    - ha nem várom meg mig betölti 100%ra a szerver listát akkor mindig fagy, ellenkező esetben nálam sose
    - a teli szerverre csatlakozok fagylalt
  • Zomil
    én már annak is örülnék, ha simán engedélyezve legyen a névváltás vagy legalább az acc nevét lehessen megváltoztatni, mert én azt hittem az acc neve=játékbeli névvel :D
  • Mighty
    Remélem úgy csinálják meg, hogy clantag-et csak account oldalon lehet regisztrálni és a regisztráló engedélyezhet klánhoz csatlakozást.
  • HUmanHunter
    szvsz valamelyik patchben ezt is megváltoztatják.
  • Belton
    Hááááá sztem sehogy ami nagyon gáz
  • armageddon666
    igen ezt akartam kérdezni hogy hogyan lehet nevet változtatni? vagy legalább clantaget elétenni...
  • Belton
    Csak egy érdekesség itt nem lehet majd nevet változtatni mint anno aa2 be ,mert én nem talaltam rá opciot
  • HUmanHunter
    kilövöd a puskagránátot és a fegyver is repül vele :D
  • Belton

És még gránátal együtt is eldobható néha az M4es
  • HUmanHunter
    az új típusú m4 es ágyúgolyó kilövésére is képes! :D
  • Belton
    Ez az mondd meg
    PRO
  • WOLF3x6
    Milyen golyo, melyik fegyver lo ebben a jatekban golyokat?!
    Lovedek, legalabb egy ilyen realisztikus jatekban ne beszeljunk mar golyokrol...
  • armageddon666
    általában nálam is :) csak pont ezért kontrasztos mikor meg épp nem -.-
  • Belton
    En reggel amin voltam ott 3-4 golyo es fekudt az ellenfel szal ha nincs lagg akkor igen jol lehet adagolni.
  • armageddon666
    persze, de mikor 78 golyót lövök felé, abból el kell hogy találja pár :) és még ha csak lábon is... konstans sebességgel eloldalazott -.-
  • Beni521
    trainingen nem hord felfele az MG, trainingen a töltény pontosan oda száll ahova lövök (gondolom h legyen esély 40/40-et lőni). Multi-ba már reálisan viselkednek a fegyverek (gondolom ezért nem tudom lelőni sokadik próbálkozásra se az egyhelybe guggoló ellent)
  • Mighty
    Trainingen bármilyen találattól "fekszik" a céltábla. Egy kar, láb, esetleg haslövésbe nem hal bele egyből a katona.

Trainingen nem mozog az ellenfél, nincs lag, nincs latency.
  • armageddon666
    jaja :) ez is feltűnt ... társak mindig jobban halnak ...
  • Beni521
    ha jól vettem ki akkor Soft-ba nem 200 hanem 100 töltény van és gondolom fürgébb v vele v vmi ilyesmi...
  • Beni521
    azt megfigyeltem én is h traineng-en halál pontos minden fegyver, de úgy néz ki ingame már nem így van :( a legzavaróbb h M16-al távolról az ellent szinte lehetetlen lelőni de ha véletlenül nem látok (Ranch, köd van ugye) és csapattársra nyitok tüzet az egyből meghal...
  • armageddon666
    Mi a különbség M249nél a Softbag Ammo meg a sima Box között?
    ---
    Eléggé lagmentesen játszottam, azért mégis sikerült hogy tök közelről m249el fél tárat beleeresztek ironsightba nézve a csókába, aztán békésen mászkál tovább :) nagyon aranyos... ne mondja senki hogy mert szór meg ilyen faszságok, mert akkor trainingben geciért nem szór?...

szal van még mit optimalizálni meg bugjavítani rajta :\
  • HUmanHunter
    tudtam játszani végre vagy fél órát Bridgen, persze lagolt mint állat de azért nem volt rossz. egy nagyobb patch ráfér még a jtáékra de utánna játszható lessz.
  • macleody
    Mi ez, Pirosszka és a medvefarkas? :) Hogy megváltozott ez a mese.
  • Zomil
    én tegnap 2orán át toltam egy szerveren ranch-on lagg mentesen :)
    nagyon jó kis játék volt ráadásul nem idiotákkal játszottam igy a voice chat-et is normálisan használták :)

jah és mikor kiléptem még akkor sem halt le a szerver szoval a jó volt :D
  • Belton
    Nem tudom nekem anyira nem fagyogat a jatek inkabb csak le dc z a serverekrol.
    Meg ami uj most advanced granatvetos train nel fekete kep es ne mcsinal semmit :O
    Ingame amugy irtak vmit hogy 2 het mulva jon vmi nagy patch amcsik irtak nem tudom menyire valos :)
  • Mighty
    Ja! Kis szépséghibája a dolognak, hogy XP-n a steames és a deploy clientes telepítéssel fagy a join-ra kattintás után.
    Win7-en tökéletesen megy deploy clienttel, csak nagy ritkán fagy.

ps: igen, 3x van feltelepítve a játék :)
  • Mighty
    Ma reggel Bridge-en toltam pár kört. A végén már a fiam is az öelmben volt, szóval nem voltam valami sikeres :)
  • Belton
    Huh végre tudtam egy jót játszani Ranchon lagg mentesen :D
    de 40 perc alat tez is be alt :/