60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Urban Assault: Jó kis map lett, nagyon gyors akciózás, spam nade, rövid körök, ugrálás emeletről le-föl, rengeteg pont ... sokan fognak majd váltani CSAR-ról UA-ra. :)
    Valamint más a színvilága mint az eddgi kadott pályáknak, nekem tetszik (engem némelyik BF2 képre emlékeztet). Az igazi előrelépést abban látom, hogy a belső terek szépen kidolgozottak (szőnyeg, képek a falon, asztalok, székek, törmelék, ruhaszárító ...), sokkal több élet van bennne mint pl CSAR-ban, Village-ben. Valamint talán most jött ki igazán a több szintes (emeletes) épületharc először, kiváló urban CQB map, habár (nagyon) kicsi.
    Nekem egy pöttyet árkád, gyors, spammes, nagy a káosz, de ez az én bajom. Ha majd négy ilyet tesznek egymás mellá más lesz a helyzet.

Azé’ megint elmodom: összesen 26 pálya van már a játékban, jó lenne ha régieket is kicsit megtupíroznák és persze a méretnövelés. Remélem a mission survey célja nem a régi már nem használt pályák kidobálását célozta meg!
  • Doma #49191
    Tudod ezt az "nagy és legyőzhetetlen" és AMERIKAI és hadsereg finanszírozza, szal teljes mértékben leszarják a javaslatokat, véleményeket.
    Ilyen a mentalitásuk.... (sajnos)

Egyébként az általad felvetettek teljes mértékben jó megállapítások, és sokaknak eszébe jutott már. Szvsz a levélírás nem sokat segít....
    Nézd meg a csíter problémát sem tudják megoldani, pedig az teljes mértékben a játszahtóságot rongálja.
  • panther112
    Amit kéne fejleszteni az AA-ban:
    1. régi fegyverek 3d sight, meg valami szebb grafika...
    2. láblövéstől elesik a katona, kéztől kiesik a fegyver
    3. régi pályák grafikai felújítása
    4. szétlőhető ajtók, bútorok... falberobbanások, lámpakilövés
    ...

nem értem miért csinálnak meg néhány ilyen alapvető dolgot. Amúgy így is az egyik legjobb játék a cod mellett.
    Írni kéne nekik, hogy legalább a lámpakilövést csinálják meg, azt nem nagy ügy korrigálni, és a gépigényt se növeli, de jóval élethűbb lesz.
  • Josszimatroz
    en meg nem taliztam egyel sem.. nemtom
  • Doma #49188
    Reggelt!
    Most akkor vannak csíterek vagy nem?
  • Psion #49187
  • Josszimatroz
    Tesco gazdaságos kutyakonzerv

többféle, 1200 g, 134,-/1 kg
    161 Ft / db

• Psion #49185

Igen-igen, de tudod van az BUG, és szeintem azzal van a gond, hogy a MOUT tréningen, a villanó gránát ( Flash Bang ) utánn, nem nyílik ki az ajtó !!!

Lehet, hogy ez is benne van a FAQ-ban, de azt ugye nem olvatam ... remélem elnézitek ...
  • HAFgoofy
    A válasz részben a nevemben van, részben pedig az AmericasArmy.hu magyar oldalon a Training rész alatt található MOUT néven melyhez segítség képp videó is készült!
  • Josszimatroz
    heheh kijott a pb.1.141 sirnak csiterek mint a furdoskurvak hogy az uhide (ami eddig elrejtette botjaikat hackjeiket) ujra detektalhato es kirugja oket a pb.. most jott ki ugyhogy talan par hetig megint nyugtunk lesz
  • [negativ] Cirek
    én is azt mondom, hogy nekem tetszik :))
  • Grimrepo
    Tudna valaki segíteni, elakdtam a Basic Traning utolsó pályáján?
  • Josszimatroz
    na jah.. ez a paranoia tobbet art a jateknak mint maga a cheat.. tehat az atteteles kar nagyobb mint a direkt, elvileg estefele leszek de kovacshonved ugy lefertozott hogy eleg hulla vagyok :)
  • Josszimatroz
    nekem tetszik... granat tetok flett atdob majd lapulas oszt ablakbol ar pofan lonni a rusholokat :)
  • Josszimatroz
    na jah.. szvsz nekem nem a csiterek elleni kuzdelemrol szol.. ha bejon latom h csal letkzom mert felmegy bennem a pumpa :) a 2.utan altalaban lelep.. az ingynesseg miatt csokken a szinvonal szvsz..
    kepzeld el! kormanyzati megbizas tuti penz! nincs profit kenyszer h jol megcsinald mert nem veszik meg es kirugnak a cegtulajok ennyi..
    tehat tuti penz.. ha oszetakolsz valmit a kover zeredes a pentagonban aki a projektre jovahagyja a penzt nem fog mpcheat forumra nezni h van e uj cheat ami muxik..

szvsz a kormanyzati megrendelesek mindig lehuzasok dragan fost.. ez nem orszagfuggo..
  • [negativ] Cirek
    Urban Assault tipikus skill pálya, a gránáteső sem gáz mert simán túl lehet élni...
  • Psion #49176

Legalább minden cheater írná a nevébe, hogy az ... vagy lennének külön cheat szerverek ... de persze nem erről szól számukra a dolog ... s mi vagyunk a szemükben a luser-ek ... hát jahh ...
  • Barocas
    A CB-s srácok tényleg nem csalnak.

A Saca linkjei után nem hiszem, hogy beszélhetünk paranoid hajlamról :)
  • Sadist
    Bocsi, a lehetőségek előtt nem checkbox van, hanem egy radio groupban vannak. Tudom senki senkit nem érdekel ()
  • Sadist
    A szerver manager progit kipróbáltam. Jó volna meg minden, de szervert azt még nem sikerült indítanom :C Mindig valami hibát ír ki.
    De egy két résznél jól elcseszték a progit, látszik rajta, hogy csak egy hirtelen összetákolt valami. Pl. lehetne vele banlistát csinálni és van 3 lehetőség, ami alapján banolhatsz valakit:
    - játékosnév
    - ip cím
    - mac cím
    mindegyik előtt egy checkbox kapcsoló és egy edit mező. Ha átnyomod a játékosnévről mondjuk ip címre, attól még mindig tudsz a játékos edit mezőjébe írni. Plusz még van lentebb egy ban permanently checkbox, alatta pedig egy dátum beállító mező. Na az a poén, hogy ha permanent (vagyis végleges) banra van állítva, akkor lesz csak aktív a dátum mező. Ha csak ideiglenes, akkor inaktív szürke marad.
  • Psion #49172
    Nekem ez a parnoia megy az agyamra .. tényleg .... tegnap már nagyon mérges voltam, a bizonytalanság miatt ...

Azóta játszottam a CB-s srácokkal ... nem csalnak ... (ezúton is megkövetem őket ) igen jól játszanak , én kevésbé jól, de sokat ...

Ettől függetlenül jó játék ... ne mondjatok le róla ... maximum játszunk "zártkörű" meccseket ( vagy mit ) ...
  • Psion #49171
    Mikor érsz rá ?
  • Barocas
    a játék nekünk ingyenes, nem az amerikai hadseregnek :D, úgyhogy ez a csítek elleni tehetetlenségre nem érv.

figyeld meg előbb-utóbb meg lesz a csít amivel nem tudod letékázni a szemetet

a játéknak nem azaz értelme, hogy minden normális magyar játékos egyben cheatdetector, és anticheat-solider legyen
  • Josszimatroz
    a csitek ellen harc meg inkabb az evenbalance-os csakok feladata nem a deveké.. de uj pb verzio nem jott ki vagy igen?..
  • Josszimatroz
    hat sracok... csiterrek mindig lesznek.. ezutan is letkzom oket mint eddig.. nem bauerrel, sajat accal.. hmm.. granatszpemmek eddig is voltak ezutan is lesznek.. ez a jatek a kedvencem ugyhogy en nem hagyom abba...
  • cyrus #49167
    gránátszpemes a map :(
  • CSUKA
    Tudom... ingyenes :D
  • [HUN]Crassus
    hát formáció az egyenlőre még nemnagyon van:) viszont KÁOSZ az igen a mapen-pláne egy 20 fős szerveren:)
  • CSUKA
    Tele van bugokkal..
    nem javították ki az eddigieket..
    újból vannak critical errorok..
    megint vannak csíterek..
    és persze az új pályák kidolgozatlanok..
    (Woodlandom nem lehet a dombon hasalva körbenézni)
    és már megint 30 mársodpercen belüli 203-akat lehet kapni..

mindent összevetve jó hogy kiadták a 2.3-at
  • Nyers
    A formációkról beszélek, az úton való előrehaladás, meg ilyesmik , egyébként meg úgy is mindenki ugrál és rohan össze-vissza.
  • SACA_(HUN)
    Emberek jön valaki játszani?
    Crassus?
  • [HUN]Crassus
    Nem láttad?? akkor mit figyeltél?:)),mert szerintem az m4-es kivételével stimmelnek a képek.....
  • Psion #49160

Nem fested túl sötéten ???

• Dexa
    hmmm kijött vmi pecs?

bár amint olvastam csak arra nem próbáltak meg megoldást találni amire égetően nagy szükség lett volna...
    attól hogy beraknak 2 új pályát még a fő problémám megmarad, ami miatt nem gémelek
    csak reménykedtem hogy végre vmi eredménnyel is előrukkolnak amivel ismét jobbá tudnák tenni a gémet

szal marad a WoP...

accokat értékesítem és kész...trekkerről meg törlöm magam csak hogy a feeling megmaradjon...
  • Nyers
    Szép képek vannak a két új pályából az aa.com galériájában. Kár, hogy ilyet a játékban nem nagyon lehet látni. ;)
  • Slow
    "its normal. its an engine hack, as long as they use the same engine, it will be very hard to solve this problem."

szal nem érdemes reménykedni...
  • Psion #49156
    remélem heteken belül kint lessz a 2.3.1 és kiveszik a gránátot Urban Assault-ról ... ha nem, akkor hamar feledésbe merül ...
  • bcs78
    Hát végülis az lehet amit írtak a verzió leírásban. A cheattel nem tudnak mit tenni, csak a gyárilag mellékelt exploitokat tudják megszüntetni. ;)

A másik: nem értem minek tolják ennyire a Tournament módot. Kell a francnak. :S

Viszont nagyon szépen símán ment az átállás. Ez dícséretes.

Ja és összebütyköltek valami Szerver menedzser programot. Próbálta már vki?
  • Barocas
    no more AA
  • Nyers
    Csít maradt, szóval nem csináltak semmit ... egyedül a pályamodeller dolgozik (neki sincs mar nagy fantáziaja), de szó mi szó az UAban van hangulat, csak spamhavean lesz 2 napon belül. A woodlan meg "zold arctic". ;)