A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Urban Assault: Jó kis map lett, nagyon gyors akciózás, spam nade, rövid körök, ugrálás emeletről le-föl, rengeteg pont ... sokan fognak majd váltani CSAR-ról UA-ra. :)
    Valamint más a színvilága mint az eddgi kadott pályáknak, nekem tetszik (engem némelyik BF2 képre emlékeztet). Az igazi előrelépést abban látom, hogy a belső terek szépen kidolgozottak (szőnyeg, képek a falon, asztalok, székek, törmelék, ruhaszárító ...), sokkal több élet van bennne mint pl CSAR-ban, Village-ben. Valamint talán most jött ki igazán a több szintes (emeletes) épületharc először, kiváló urban CQB map, habár (nagyon) kicsi.
    Nekem egy pöttyet árkád, gyors, spammes, nagy a káosz, de ez az én bajom. Ha majd négy ilyet tesznek egymás mellá más lesz a helyzet.

Azé’ megint elmodom: összesen 26 pálya van már a játékban, jó lenne ha régieket is kicsit megtupíroznák és persze a méretnövelés. Remélem a mission survey célja nem a régi már nem használt pályák kidobálását célozta meg!